Осуетиха гонка с близо 400 души и 160 коли в селскостопанското летище край Павликени

На част от присъстващите на място водачи на автомобили са били съставени 11 акта, 14 глоби по фиш и са връчени 4 електронни фиша

Обратно в новината

Коментари - Осуетиха гонка с близо 400 души и 160 коли в селскостопанското летище край Павликени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сами са си решили, за какво ги гоните? Хем не правите нищо за младежите, а и не само за тях, хем големи жандарми.

Пак повтарят "Бързи и яростни". Дебилна работа ей!

По-добре на старо летище, отколкото по пъртищата.

Интересно, колона от 160 автомобила остава незабелязана за полицията. Добре, че някоя държава не реши да ни обяви война, за няколко часа ще са в София!

първо да обявят по какъв ред са констатирали нарушенията. Доколкото си спомням няма летищна писта, която е част от републиканската пътно мрежа от първи до трети клас или общинската от четвърти до пети. Така че ЗДвП на летище?! Било то и изоставено. Второ какво точно са нарушили тези с електронните фишове и актове, защото на мен ми прилича на следното - Отиват шапкарите там и по стар катаджийски обичай, който сега е подплатен с електронна техника - я дай да видим имаш ли невръчени фишове и актове и дай, дай, дай, и оттам за статистиката.

Вероятно са ги глобили за някакви дребни нарушения. А сътитието е нерагламентирано и е редно да бъде спряно, особено в такъв мащаб!

че милиционерите имат право да спират "нерегламентираното" събитие ?

А това летище на кой е?

Редно е да уволнят началника в КАТ, който е дал заповед за тормоз на населението. Хората правилно са се насочили към летището. С какво право катаджии са ги тормозили там? Другото е, че се хвалят с този си произвол, защото са безнаказани. Комунизмът си вирее в най-лош вид в родината, хем че продължават промяната.

Това е безумието на българската полиция! Точно на такива места е мястото за гонки,а не по пътищата и магистралите. По другите държави е същото,събират се по изоставени летища и писти, и си правят гонки,като така те не са опасни за останалите участници в движението,но в кочината ни винаги нещо няма да е наред и малоумниците от МВР ще се намесят там,където не трябва...

Пак не е редно. Когато се правят такива мероприятия и бърза помощ и пожарна трябва да са организирани на място. Тези са били на собствен риск и безотговорност. Затова полицията се е намесила.

Точно за собственият риск и отговорност става въпрос. Извън пътната мрежа в моята частна собственост мога да си организирам каквото си искам и сам да си преценявам дали да няма линейка или да присъстват всичките частни линейки от северна България !

Летището твое ли е бе, каиш недоклатен.

Селяните отишли да се правят на бързи и яростни - любимият им филм, преживяване гарнирано с много чалгия, анцузи и кебапчета. Това е България.

И какво лошо има в това?

защо органите на мвр не реагират така когато има сбирка на тумби цигани

е тази каква е?

Гара Левски!

По-добре да дрифтират по пътищата и да трепят материала.

Но що не пишат по кой закон са съставени актовете и фишовете? Щото това не е част от републиканската пътна мрежа за ЗДвП-то. И ще паднат до един в съда, ако умниците от полицията не са подготвени. Ако пък са по друг закон - то имат ли право тез умници да хишат по него актове? Пак ще отпаднат.. Та кой казвате само се потеше?

Автосервизите не харесват това ... Иначе щяха да отидат една камара БМВ - та тройки за скрап.

интересно дали това летище е част от републиканската пътна мрежа, където милиционерите имат правомощия по СДП ?

Ето тук вече не съм съгласен... Защо по дяволите ги закачат? По улиците на града ли да се "бЕгат"? Много хубаво са си отишли хората на летището да си се гонят и да доказват кой може и кой не.... Обаче полициата отчита дейност.... колко е опасно и колко е страшно.... Следващия път ще е в центъра на Павликени.... там е по-добре.

Защото още по-добре би било ако това е регламентирано събитие. С линейка, тоалетни, спонсори и т.н. Събитие с 400 души не е като да се събереш с приятели на пейката пред блока.

Ами да си платят дрисльовците и да дрифтят до умиране. Искат да си правят кефа, ама някой друг да им плаща сметката. Да си построят писта и да карат.

и за тъпия ви фурбол където играят лекетата ви на игрищата между блоковете? Защото това в построено с парите на данъкоплатците!