МВнР: Не разчитайте на кораби в Гърция от 22 до 25 септември

Министерството на външните работи предупреди, че достъпът на туристи до гръцките острови ще бъде затруднен от утре до 25 септември поради стачка.

Обратно в новината

Коментари - МВнР: Не разчитайте на кораби в Гърция от 22 до 25 септември | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българинът винаги е страдал от "модернизъм"!Някой хора потъват в дългове към лихвари и фирми за бързи кредити, само и само да се похвалят, че са ходили на море в Гърция въпреки, че от 4 почивни дни ще изкарат във висене 2 дни по граници и фериботи е ще ходят по малка и голяма нужда в крайпътните храсти!

Хаха фериботите стачкуват. Е при тях съм и не се вижда ни чува такова нещо. Които вярва на информация в дир.бг и останалите предплатени медии е в голяма грешка. Те всички произвеждат или преписват новина като я кривят дотогава докато не пасне на нечии чужди интереси в късосрочен или по-дългосрочен план. А това не са новини а чиста проба опити за манипулация. В дир тя е винаги нескопосано направена. Липсва им финеса. Пипат като слон в джамджииски магазин.

Интересите са ясни ,на дебеловратите собственици на хотели и кръчми по отвратително мръсното и бетонирано черноморие.

В гръцко, си харча парите с кеф. Плащам с карта и никой не ми иска към нея лична карта, никой не ми казва, че съм я крал. Никой не ми пипа и оглежда от двете страни пластиката. А в Бг, как е ? Всякакви врътки се правят само и само да ти вземат пари в брой и да крият обороти данъци и осигуровки.

Имам резервация в Гърция ,не е на остров ,и камъни да падат днес пътувам ,тази година за четвърти път ,каквото и да пишат поръчково не му вярвайте ,всички които имат резервации ще бъдат превозени ,съмнявам се някой да се уплаши и да отиде на фекалното черноморие.

Преди няколко години имах запазен хотел на гръцки остров и пак бяха обявили стачка в деня на пътуването ми. Обадихме се предварително и ни казах, че точно те няма да стачкуват. Пътувахме и всичко беше OK. Малките локални фериботни линии обикновено не се включват в тези стачки - ще ги изядат хотелиерите от островите.

на които се стига и без фери, боли ме хикса за новините на дира!

Е да, едни със самолети, други с шнорхел и плавници ;)

Пичове и пички, нямате работа в Гърция, заповядайте във Варна. Ще получите незабравима разходка до всички варненски училища, ще ви покажем интегрираните кошчета-пепелници пред всеки вход на училищата.

И на КПП тата ще ви създадем проблем Идвайте на Слънчев бряг при др Рягин

Рягин, ти ли си бе ? Сложихте ли пред пепелниците преди супата?

Ми ще ходим до Гърция не до островите. Навсякъде е по приятно обслужването от това в БГ

Тази статия е абсолютна лъжа!Лично питахме ферибота на Керамоти ще стачкува ли и бяха изненадани от новината,защото не мислят изобщо да стачкуват и да спират. Съвет към dir-а,проверявайте си новините за достоверност защото иначе излизате платена медия обслужващи нечии бизнес интереси.

Я си знам да плувам.

Ти знаеш да плуваш, ама колата ти трябва да може да плАва.

loyola

някой много го боли, че ходим на почивка в Гърция а не по черноморието и е готов на всичко, за да ни попречи (но де и да оправи обслужването)

Абсолютни лъжи!

Яяяяя 3000-4000 "мигранта" избягаха преди ден, Ферибот ли си отвлякоха?

Освен това, Цацаров провери Слънчев Бряг, така че там всичко вече е наред. Shop Local.

СЕЩА ЛИ СЕ НЯКОЙ КОЛКО СМЕ СИ ДОБРЕ НИЕ ЧЕ ВЕЧЕ НИТО КОРАБИ ИМАМЕ НИТО САМОЛЕТИ НИТО АРМИЯ НИТО ГРАНИЦА НИТО ПЪК НАШЕ СИ БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО ! ==================само и единствено герб ни остана

Птоверих в сайта на монистерството, но подобно нещо не видях. В момента съм на гръцки остров и положението изглежда нормално. В хотела се подготвят за посрещане на госи . Явно това е поредната лъжа на родните медии.

Брей, наште дипломати и гръцки вестници можели да четат!

Пари със стачка не се печелят.Стара финикийски мъдрост.

само след стачка се вдигат заплати.което в България не се прави.евала на гърците.

Че кой го интересува живота на гръцките моряци,нека малко да почиват хората.

То това се знае от десет дни. Адеквта реакция на министератвото. Браво.