Остри сблъсъци между въоръжени групировки в Либия

Журналист на АФП е чул стрелба и експлозии към 1:00 ч. местно време

Обратно в новината

Коментари - Остри сблъсъци между въоръжени групировки в Либия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Западът ограби тази държава и я превърна в пълен бардак!!

И в България скоро така ще се решават политическите спорове, както е тръгнало

Европа праща постоянно оръжие на милициите да избиват населението, да го подготвят за износ. Корабите чакат на пристанището и поемат към Италия да карат нови роби в Европа, да могат да ги използват в изборите за унищожаването на европейската култура. Всичко е навързано.

На жалещите някогашна Либия да припомня няколко годишните издевателства на Кадафи върху нашите медицински сестри.

Демокрацията на американците в действие.

Откъдето минат американците само кървави конфликти оставят - Афганистан, Силия, Либия, Ирак, сега и Украйна...Запитвалили сте се защо Африка е "изостанал" континент? Отговорът е прост: Защото е бил под зпадноевропейско управление стотици години - грабеж, робство и насилие. Е, какво остана от България след преминвне под американско и европейско управление ? Една африканска държава! Ако иискаме да се развиваме, трябва да се освободим от американците и западноевропейците, друг изход няма!

От 2011 г. Досега - докакво Я доведоха тази страна. Да "демократизираме" в наша полза.

Ние едно правителство не можем да сглобим, тия маймуняци си имат даже две...! Навремето онзи сатрап техния Кадаиф поне ги държеше здраво гък да не могат да кажат, а сега чужди апетити към хубавия качествен нефт ето до какво доведе. Надявам се някои от вас да знаят от опит какво значи бензин от либийски нефт. Ако не, идете в Италия да си напълните резервоара поне веднъж за малко да карате като бели хора, и след завръщането ще сравнявате с тукашните микстури от боклуци според пораженията в двигателя и резервоара.

В лукойл и либийски нефт да докарат все същия боклук ще излиза.