Стотици хора скандираха: ”Един протест - един народ”

Стотици хора излязоха на национален протест за поредна неделя срещу монополите и ситуацията в страната.

Обратно в новината

Коментари - Стотици хора скандираха: ”Един протест - един народ” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

13 милиарда нов дълг, подписан от Румен Овчаров. Край с протестите.

Революцията е насилствена промяна в обществото, която цели по-справедливо разпределение на благата. Само когато виновните политици бъдат насилствено отстранени и изпитват страх за живота си, на тяхно място не идват техните последователи, които започват от там, където са спряли предшествениците им.

Коя революция имаш предвид?? До сега няма по-справедливо разпределение след революциите!

Стотици хора скандираха: Един про(стак)тест - един народ...

ЕДИННИ И СИЛНИ ЩЕ СТОИМ. Хора каквито и провокатори и хора който искат да дърпат чергата към себе си никога не забравяйте крайната цел България не е за продан !!!!!!!!!!!!!!! ВИНАГИ ЩЕ ВИ ДЪРЖИМ СМЕТКА И ВСЕ ПОВЕЧЕ ЩЕ ВИ ТЪРСИМ ОТГОВОРНОСТ

Какво ще кажеш за Р. Овч., овчи народе?

Един протест - един народ Заплати от 1500 до 5000 лв. Това е златният толеранс в заплащането за да живне пореблението и станем европейци! Останалото което предлагат отиващите си от ГЕРБ е експлоатация на трудът на хората!

Събота и неделя нямаше почти нито един коментар в защита на БСП или срещу ГЕРБ. Стана понеделник, платените писачи на БСП застъпиха на работа и оспамиха темата с безкрайните си цинични обиди и заплахи!

Пълна промяна а не Замяна, каквато готви апаратчикът Пленелиев във Виена на тайна от българите среща.

А как хубаво щеше да се живее, ако не си затваряхме очите за хората без дипломи в управлението, за мошенниците и т.н. Грешката е единственнно в нас, че се подлъгахме по "нежни революций"! Сега трябват "крути мерки", не че ще се оправим скоро. Поне да възтържествува справедливоста. Затвор и отнемане му е майката на всичко незаконно придобито!

защо толкова се чудят на разполюсните искания. исканията са много. бъркотиите са във всичко и крайно време е да се оправи. това е истината.

Не се чудим много. Соца научи българите да живеят в панелки и да мързелуват.

Все се чудя, какво искат да кажат протестиращите, че никой не прави нищо за народа. Народът сме всички ние, ходим на работа /поне повечето от нас/ и по този начин работим и за обществото /постигаме предполага се резултат от труда си/, и за себе си /получаваме пари/. Ако не работиш, щото не ти се работи "за без пари" и само протестираш и мрънкаш, че нямаш с какво да си плащаш натрупани сметки, всъщост си срещу народа и срещу самия себе си.

С голяма мъка стигам до убеждението, че няма оправия за нас българите, двама човека от улицата да попиташ, и двамата ще са на различно мнение, въпреки, че и двамата живеят зле и се чудят как да свържат двата края. Жалко за младите хора, които излязоха по площадите и бяха наречени от г-н Цветанов "оперативно интересни", жалко за момчетата,които оглавиха протестите и тях ги оплюха, тази сутрин по НоваТВ бяха наречени от"уважаемия" г-н Каролев болшевики, и този същия г-н помоли журналистите да не им дават думата. Изумена съм от наглостта на този г-н и някой журналисти, които най-вече от вчера и днес се опитват да омаловажат протестиращите, наричайки ги тълпа, която не знае какво иска. Моля се, българина да отвори сетивата си,да има очи да види какво се случва и уши за чуе кой какво му говори, и разум много разум...

А защо не питате циганите дали не искат нещо? Сигурно искат, ама не смеят да викат пред парламента. Защо не ги защитите и тях?

АЗ ПОДКРЕПЯМ СПАВЕДЛИВИТЕ ПРОТЕСТИ! НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ, КОЛЕКТИВИЗАЦИЯ, ЕЛЕКТРИФИКАЦИЯ, БЕЛЕНЕ - ПЪРВО ЗАТВОР, А ПОСЛЕ И АЕЦ!

Официалните искания на протестите не включват изброените от вас.

Когато чуя и видя олигофрен, говорещ срещу обитателите на панелките винаги се питам - този в колиба ли живее? 70% живеем в "панелки", работим, гласуваме, плащаме данъци, има гражданска позиция, имаме по две три висши образования, не сме клошари. До 1989 г. ни събаряха построените къщи в миналото, за да ни настанят в панелки, без да ни питат. Вие, извън панелките си построихте палати от грешни пари!

Щом беше обявено, че ще се провери кои политици са акционери в ЕРП-тата, веднага започнаха протестите. Повече от ясно е, че те са предизвикани от политически сили, които нямат интерес истините да изрязат наяве. Но, като дойдат на власт, дай боже да не става скоро това, те ще затворят устата на всички, както го правеха и преди!

200р 300 ... 1000 .. 2000 или 5000 ... хайде стига - тези хора изразяват емоционалните нагласи на много хора, но не представляват никого, дебело подчертавам - никого! ЧУдно е защоникой от средствата за масова информация, които ги използват за да си пълнят новините и се отнасят към тях с едно умиление, не покани поне един от тях да каже няколко думи за себе си - какво е учил, какво прави, в какво е успял, в какво - не е ....

Само забрана на БСП ще оправи България. Комунистите вече 68 години съсипват държавата. Забрана на БСП/БКП и всичко ще бъде наред.

развитието на мисълта ти е спряло от десетилетия

Нека е спряло. Все пак имам право на мнение.

Щом беше обявено, че ще се провери кои политици са акционери в ЕРП-тата, веднага започнаха протестите. Повече от ясно е, че те са предизвикани от политически сили, които нямат интерес истините да изрязат наяве. Но, като дойдат на власт, дай боже да не става скоро това, те ще затворят устата на всички, както го правеха и преди!

Подкрепям всякакви протести, защото по своему всеки има смисъл /частичен, единичен/. Не мога да разбера в момента кой играе тази игра на всеки срещу всеки? Виждате, че и в аргументите на протестите има страхотни противоречия на интереси. Народе?..... Протестирайте срещу обвързаностите на олигарсите с партиите и т.н. движения, които отново се раждат, протестирайте за нов изибирателен кодекс, протестирайте срещу контролиращите приватизацията и чуждите монополи институции. Всичко друго е "глупост".

Свърши се. Революционерите се върнаха на стадионите.

Грух Грух Искаме си Бойко Скандират стресираните прасета пред парламента

Българският сериал :"ПРЕХОДЪТ" продължава вече 23 години нон стоп - 24 часа в денонощието. Автор, сценарист и продуцент БКП /криминални /, по идея на USA и EU/. В главните роли БСП, СДС, ДПС, НДСВ, ГЕРБ и др.

Грешиш, сериала социализъм още не е свършил. Виж и мисленето ни, и управлението ни.

Напред до победа! Нека всички, които не искаме да сме роби на ЕС, УСА и НАТО да излезем на улиците и да подкрепим манифестиращите за истински социални права и свободи на отрудените работници и селяни.

Май няма отрудени селяни по протестите. Само простотията от панелните комплекси избива пара.

Къде ги тия отрудени работници и селяни, като за работниците няма работа, а селяните не смеят да си работят земята защото циганите ще окрадат реколтата.

Време е за революция - да му мислят незаконно забогателите мошенници! От беден, роб какво да вземеш! Време е за операция "Метла" по държавните структури!

Да видим кой ще с..е на метенето!

Неочаквано и внезапно някой променя исканията ни. Излизаме за тока, а ни возят на гарата. Що така?

Каква метла? Метлата няма да свърши работа. То се видя, трябва "ТОЯГА", не виждате ли, че се правят на "ГЛУХИ".

Хайде стига сте говорили от името на народа! Само избори могат да покажат кого предпочита и какво иска народа!

Хора не допускаите да Ви използват.Направете сдружение ,партия или какво да е с име "Метла" и да си Вземем власта ,а тогава ще търсим специалисти.Да изметем тези които искат да вземат пенсии от парламента.После ще си намерим дипломирани специалисти за областите на работа с прекрепени практици ,съвет и т.н

Дай да отворим пациента, пък после ще търсим хирург!

А че то сега да не е друго?

Ясно се вижда "българската" работа - много "акъл", малко работа! Събрали се, викат, крякат, искат пък като питаш кой от тях ще свърши работата, започва едно озъртане, подсмърчане, шикалкавене,хъкане-мъкане! Някои "лидери' вече подвиха опашка - като тези в Русе, които направо си признаха, че не знаят какво и как да правят за да постигнат исканията! Едно е да искаш, друго да знаеш, трето да можеш, четвърто да го направиш и пето да угодиш на бай Ганю!

Много точна и ясна преценка!

не е работа на народа да знае кое как да стане. а на управляващите като не им е ясно, значи не са за там!

Явно не само това не знае! Не знае как, защо и за кого гласува! Не знае как работи държавната машина! Като не знаеш къде си тръгнал, винаги стигаш там!

Съд и затвор за Янко, Дончо и Ангел. Съд и затвор за поръчителите на анархията.

Да живеят МОНОПОЛИТЕ! Да живеят крадците и убийците на народа. Да живее СТАТУКВОТО.

Не мога да повярвам... Засрамете се!

европейският съюз завладява на принципа:приватизирай и владей..с една е свършено,когато закрият армията и,приватизират водата,ел.енергията и транспорта,унищожат селското стопанство и икономиката и..тоест с нас е свършено

Я дай пример за една такава свършена страна в ЕС?

Живееш в нея....

ЕС не е проблема. Във всички други бивши соц. страни отдавна са забравили за компартиите си и държавните си сигурности. Само у нас наследниците, синове и внучета, снахи и зетьове, една сюрия бивши сагенти на ДС, продължават да ни управляват. Другите соц. страни отдавна забравиха, че са приели и въвели лустрационни закони. У нас забравихме, че трябваше да се приемат. "Лошо Седларов" - както беше казал в един филм Великия Тодор Колев.

На кой си нужен ти бе,че да те завладяват?Чудят се как да ни оправят хората,че да не се мъкнем там, да крадем и просим.Най-много да ни изритат.Направо е чудно,как циганите на Европа се наредиха на една маса с Германия,Франция...

Всичкият този народ дето е по площадите нека да изчисти България най-напред отсметта, която е заринала страната, а после и от "боклуците" политици. Идва Великден - да хвданем метлите!!!

бабче,оди си плети къделките у къщи..боклуку е у парламенту...колко ти е пенсийката..можеш ли да си купиш С-класа и да ходиш на бахамите да плетеш на лунна светлина???

Отивайте да бачкате, мързеливци!

Т'ъпа ли си или да...ние като работим 23 години в какво се превърнахме..в работещи бедняци издирвани от банки и мобилни оператори..прибираме се на прибежки и припълзявания,за да не ни видят кредитори и изедници

Баба ви само с мобилни оператори се е занимавала. Я марш на село, че царевицата чака.

ЗАПОМНЕТЕ И ЗНАЙТЕ:КАПИТАЛЪТ МИЛОСТ НЕ ЗНАЕ!ТОЙ ЗАТОВА Е КАПИТАЛ!

да ги съдят двадесет и тригодини седят в парламенти и само за себе си кроят закони Идва времето когато хората с малки пенсии ще измрат и идват тези с големите заплати да видим как ще раздават такива пенсии защо не се пенсионират от парламента има още какво да трупат и лапат сладка работа

ГЕРБ=ГРОБ ПОТОПИ БЪЛГАРИЯ В КРЪВ! СБОГОМ ГЕРБ=СМЪРТ=МИЗЕРИЯ=РАЗРУХА=УБИЙСТВА НА ДЕЦА! СБОГОМ ГАДНА МУТРО БОКО ТИКВАТА! СБОГОМ НА НАРКОТРАФИКАНТА, УБИЕЦА И ПЕДОФИЛА АГЕНТ БУДА! НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ! ЗАТВОР ЗА МИЛИАРДЕРИТЕ БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА!

Още един луд за връзване! Останалото е ясно.

Експлоатация на недоволсвото: Хората са недоволни защото ги лъжат , мамят и грабят. Тази естествен рефлекс стои в основата на идеолозите на прехода. 23 години организаторите на разграбването - върхушката в БСП и създадените от тях групировки под мъдрото ръководство на другарите от службите , с прилежното обслужване на другарите в Съда ни експлоатират всявайки смут страх и усещане за хаос и беззаконие. Ето пак техните агенти са глави и лица на протестите! прикрити и маскирани като русофили , като независими представили на престъпните те идват отново на касират от нашето недоволство да прикрият следи , да замажат и укрепят олигархическа структура . Време е да отрежем главата на ламята !

БОЙКО БОРИСОВ ФИГУРИРА В ДОР НЕДОСЕГАЕМИТЕ Освен в ДОН /дело за оперативно наблюдение/ Буда, Бойко Борисов фигурира и в ДОР / дело за оперативна разработка/ Недосегаемите. Разработката е образувана в НСБОП и е свързана със силови глупировки. В нея името на Бойко Борисов се свързва с две ударни бригади. Според полицейската терминология ДОР дело за оперативна разработка (лично или групово) се образува при откриване на оперативна разработка за разкриване, предотвратяване и пресичане дейност на конкретно лице или група от лица, за което има достоверни данни, че подготвя, извършва или е извършило престъпление. Името на Бойко Борисов до този момент излезе в ДОН Буда, където оперативният, който прави предложение за вербовката му, е Младен Георгиев, по-късно назначен за шеф в Ипон, след което отива на секретен щат в НСС, а при правителството на Бойко Борисов е назначен като главен секретар на ДАНС.

И?

Това за партийния член Бойко Методиев Борисов ли се отнася? Приет в БКП в милиционерската школа в Симеоново.

Реакцията ти да не е някаква шега или е арогантна наглост?!

Може ли източник на информацията, за да се убедим, че не сте платен писач на БСП на какъвто приличате?

Това просто няма да стане. Шепа хора от улицата да рекетират. Има избори. Да ходят да гласуват правилно както те смятат. Защо трябва да тормозят 99 % от хората, които не им уйдисват на акъла.

Докато не се изметат всички боклуци.

Това не е демокрация, вашто. Вземете си изметете под панелките, че смърдите.

С метене няма да стане, трябва да се изринат с булдозери и друга тежка техника.

Какъв дребен и среден бизнес имахме 2004-2008 г??? Надут кредитен и имотен балон. Всички фирми и граждани се юрнаха да теглят 15-20 годишни кредити. Всчико живо започна да строи жилища и хотели или да ремонтира . От банките се изтеглиха милиарди евро и лева. Това беше ''икономиката''. БАЛОНА СЕ СПУКА В КРАЯ НА 2008-МА. За това хората разкараха наглата Триглава ламя и за това никога няма да допуснат отново БСП и ДПС да са на власт.

Защо се крие от народната любов ПЛЪХА Б.Б.Тиквоний???Щом е толкова успешен нека дойде без охрана сред хората...

БСП и платените им писачи само това могат: да заплашват и да обиждат цинично и безмислено!

Дребния и средния бизнес в България се зароди още от 1990 г. Вие от ГРОБ го унищожихте за вашия мандат. Унищожихте го с некадърността на калинките икономисти, монополизация и корупция.

Питай т.нар. "бизнесмени" като теглиха кредитите от банките къде вложиха парите! По-голямата част от тях хич не ги използваха по предназначение.. Уж за оборотни средства и за инвестиции, а пък си накупиха апартаменти и джипове да може си разхождат задниците... после някой друг им бил виновен, че бизнеса не вървял. Джип няма как да връща кредит..

Тези за които говориш с изтеглените кредити се отчетоха в една партийна касичка на една управляваща партия. Така се прави бизнес при ГЕРБ.

''ЕТО ЛИЦАТА НА ПРОТЕСТИТЕ, ВСИЧКИТЕ СА СВЪРЗАНИ С БСП, СИЛА, АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ И СЛАВИ БИНЕВ И СА С ОПИТ В БУНТОВЕТЕ .''

А за мутренското минало в СИК на Б.Б.Тиквоний???

Борисов пък е бил отблизо свързан с Ал. Петров, Пашата и други "герои" на прехода.

имам чувството ,че протестиращите са неуравновесени личности...просто всичко искат,без да дават нищо..ами то така не става бе другари недорасли бесепари...свърши тая яма ..мм

Имаш подобно чувство защото си обсебен от шизофрения.

Когато познаваш хората и си сигурен какви са, тогава се изказвай.

КОМУНИСТИ, ГЕРБ ОСТАВИ ПЕРФЕКТНА ДЪРЖАВА. Сергей и Сидеров, са взели пари от Русия и умишлено водят страната към анархия и беднотия.

Къде се е скрил от народната любов ПЛЪХА Б.Б.Тиквоний!!!

остави една загробена държава, с унищожен дребен и среден бизнес и с нови 400 000 безработни. Не лошо да направим безработни и вас платените гербаджийски драскачи да видите какво е и защо се самозапалват хората. Пиарът ви е долнопробен, милиционерско-селски.

Може ли да се заведе индивидуално дело срещу тези бандити ''ТРИМАТА ВОДАЧИ ОТ СОФИЯ''?? Дончо, Янко и оня дългия...?? ТЕЗИ ТЪРЯБВА ДА БЪДАТ АРЕСТУВАНИ И СЪДЕНИ, ЗА УМИШЛЕНО ДЕСТАБИЛИЗИРАНЕ НА ДЪРЖАВАТА И ЗАСТРАШАВАНЕ НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ.

Не си добре..., честно.

Пълна анархия..... В следващите най малко пет години няма да има никакви инвестиции в страната и това ще доведе до още по-голяма бедност. А малкото образовани и кадърни хора които все още не са напуснали ще мигрират.

"Анархия"..., това за протестите ли го казвате?! Трябва да ви неудобно. Досега увеличиха ли се, или се намалиха инвестициите у нас? В последните години увеличиха ли се, или се намалиха напускащите страната българи? Отговорете!

Някакъв 20 годишемн засечен пубер крещи, че иска БДЖ да бъде държавно. Този не е преместил един камък през живота си, сега ''ИСКА''. Няма ли полиция за тези бандити???

Да си закупи акции на БДЖ

...към военно положение. Тази измет от улицата трябва да се спре със сила.Тези ще затрият държавата.

Пропагандата за въвждане на антиконституционно военно положение е престъпление по смисъла на закона.

Хора, не мога да разбера какво искате. В България има едни от най-добрите условия за инвестиции, но в момента е световна криза и всички изчакват за да видят на къде ще задуха вятъра.Докато ситуацията в европа и света не се промени не чакайте повишаване на жизнения стандарт. Който и да дойде на власт положението няма да стане по-добро, но може да стане много по-лошо.Нестабилната полическа обстановка няма да ни донесе нищо добро, затова мислете каво правите за да не се окаже,че си режем клона на който седим.

Магистър по икономика си ти , Ивчо...дори в ГЕРБ те водят магистър по политология и изнасятш речи из районните.... Пич си ти!!!!!!!!!!!!!!!Разбираш ги нещата из отвътре

Най после нещо умно и смислено! Браво!

Тъп гербаджийски пиар.

а онзи милинкият с лекарствата, дето ужким го разследваха, олигарха многокадърен, що не го лови криза. Източва героят на соц труд и здравната каса и всичките болница. А народа е болен, родените при царя докараха до 80-90, ние ще измираме на 50, а дойно ще е милиардер и журналист. Ще ми плямпаш за кризи, дс, бкп, царските и доганските лайнарски хидроинженери и цялата сган от предатели що не ги лови криза, що тъпчат задници до спукване с мангизи, тъпата масларова що не проси, след като лъже по тв-тата, че е беднячка, забрави кадърните фирми на мъжа си дето печелеха обществените поръчки от социалното министерство. А боко е виновен, защото всички тези, които той изброяваше поименно не ги вкара в затвора. Днес му забиха нож в гърбо, остави се и той да бъде проект на бкп и дс. Цялата измет, комуноидна върхушка трябва да се ликвидира, като в румъния. Да бяха забогатели в нормални граници, да бяха развивали нещо, а те се осраха в коперането на путин. Ще си намерят секирата. То бива наглост, то бива тъпчене. Криза било

Това което пишеш е вярно, но такава е системата по целия свят.Р.Ралин го е казал"принцип вековен - всеки се бие за да добие".И при комунизма и при демокрацията, който е на върха ползва власта за лични облаги, такава е човешката природа.

От цялата топордия ще загубят митингуващите, ... щото задълбочават кризата, а тя ще ги удари най-силно

те няма какво да губят. Мислете му вие далавераджиите. Далаверката върви от тошково време и няма спирка прекарването на ближния. Кръгът е един и вие "умните работяги" също ще гледате мангизите през крив макарон

Тази пасмина с метли не се оправя. Трябват тояги, камъни и много кютек!

Прав си!!!Трябват тояги и камъни и здрав бой по Б.Б.Тиквоний,Цвъки и ДянкОФФ!!!

Сидеров, забраил си хапчетата за нервата тая сутрин.

СЪБИТИЯТА В СТРАНАТА ПОКАЗВАТ ,ЧЕ НИКОЙ НЕ ЖЕЛАЕ ДА ПОСТАВИ ДИАГНОЗА НА ЗАБОЛЯВАНЕТО , ВЪПРЕКИ ЯВНИТЕ МУ СИМПТОМИ! ДОБРЕ Е ДА СЕ АНАЛИЗИРАТ И СИНТЕЗИРАТ ВНИМАТЕЛНО БОЛЕЖКИТЕ ,ЧЕ И ЛЕКАРСТВАТА ,КОИТО СЕ ПРЕДПИСВАТ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО ДА СА ЛЕКУВАЩИ!!!! БРЕЙ.......СВЪРШИХА ЛИ СЕ МЪДРЕЦИТЕ!!!

само герб! инак отиваме пак при фесовете и комунингите!!!!!!!

А нещо за НЕКАДЪРНАТА МУТРА Б.Б.Тиквоний,Цвъки и ДянкОФФ???

Бравос, старши, ще станеш ти първо ченге в районното

По принциип такива не ги взимат на работа, но винаги все някой минава между капките и стават много опасни.

Сидеров е най-големия глупак!!!!Мина времето на национализма,светът се отваря и това е най-доброто за всички!!!А за протестите:каквато улицата ,такава и политиката ни!!!!!Оставете спокойно президента да си свърши работата!!!!

А нещо за НЕКАДЪРНАТА МУТРА Б.Б.Тиквоний???

Тази дращи от районното Копи и пейст.....

Тодорова, тази глупост за "отварящият се свят" я слушаме 23 години. Президента НЕ може да си свърши работата защото е зависим и ще свърши работата НО за някой друг НЕ за народа!