Част от протестиращите поискаха спешна среща с Плевнелиев

Протестът в София в неделя ще тръгне в два лъча, съобщиха от Форума на протестиращите от 24 града, състоял се в столицата.

Обратно в новината

Коментари - Част от протестиращите поискаха спешна среща с Плевнелиев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Внимание, присламчват се разни тъмни субекти, трябва веднага да се изгони този алкохолик Андрей Слабаков, който носи само негативи на протестите. Мила картинка беше, когато прегръщаше друг пияндурник, който две дума на кръст не можеше да каже. После се хвърли пръв в линейката, за да демонстрира съпричастност, но така лесно няма да ни излъжеш, драги ми Андрейчо! Направи поне едно умно нещо, немедлено се изнеси от площадите и улиците, където са истинските протести, и не замърсявай атмосферата с нечистоплътните си напъни да влизаш в политиката.

Хахааа, УНИКАЛНИ ИДИОТИ! Ако тази комедия се беше състояла по-рано, щеше да има Оскари. Със сигурност за най-тъпа роля (електората), за режисура (опозицията) и за специални ефекти (футболните агитки).

Главната причина за протестите са ниските доходи на народа/най-ниски в Европа/ и безработицата. Цените на хранителните стоки. горива, енергия и всички останали стоки и услуги са изравнени с европейските, защото сме в пазарна икономика и в ЕС. ГЕРБ не обърна никакво внимание на тези въпроси, напротив ги задълбочи и гнева на народа изригна и сега от невъзможността да си плащат задълженията и да живеят прилично, започват да искат какво ли не, защото са объркани вече. Мисля, че трябва да протестираме и пред ЕС, защото те какви ли не искания не бяха от затваряне на ел. централи, привеждане на европейско законодателство, акцизи, квоти, но никой не се противопостави как ще издържи народа с тези доходи. Цените няма да се намалят, забравихме ли цените на горивата, така ще е за енергията. Единствения начин за излизане от ситуацията е да се търсят мероприятия за намаляване на безработицата и увеличаване на доходите. Нашият труд в България не трябва да е в пъти по-евтин от този другите европейски страни.

1. Тези на които статуквото им изнася, са ясни. Те са малцинство, много ограничено малцинство, но с огромна власт. 2. ДЕМОКРАТИЧНАТА МЛАДЕЖ, са високообразовани и ерудирани личности. Те ще сменят интелигентно простите и алчни членове на "управляващата класа". Един неминуем край, на един дълъг процес, започнал в XVI-ти век с Фоербах и Хегел. 3. "СТАРИТЕ ХОРА", онези нечувствителни и с бетонни глави и идеи, само ковчегът ги оправя. Аз лично очаквам, че ще тръгне яко "онази с косата" и ще прибере набързо "вересиите" на Свети Петър. "СЕЧКО СЕЧЕ, МАРТА ДЕРЕ, АПРИЛ КОЖИ СЪБИРА." Дано и аз съм, ... сред тази навалица.

Вече е ясно за всички,че БСП и Атака с подкрепата на Руските служби бламираха Бат Бойко, поводи колкото щеш, високи цени на бензина на тока на газа на какво ли не, Руснаците ни мразят не е ли ясно. Поне Левски послушайте малоумни пубери': Който ни освободи той, ще ни пороби. Поклон пред паметта на нашите опълченци, ако не бяха те Русия, щеше да загуби поредната война с Османлийте.

Тя лесб--ката по-добре отстояваше исканията ни ...

вижте какво ще ви кажа , братя балгари, право да седим и право да садим. балгариа е в стратегически важна за русия. тя няма да ни остави на никаква цена- те си имат своите подлоги тук, за сажаление тези подлоги се оказаха крадци страхотни и некадарници. мисля че всички протести са безмислени, до болка ще се повтаря едно и сащо. кандисваите, даваите властта на комунистите- то друго е вазможно само ако 80 процента гласуват за силно дясно, ама костов страшно завижда и надежда и тя и няма да се сагласят. освен това от запад никои не идва защот те знаят че тук се краде яко и ние просто никога няма да се оправим. иначе протестиращите да се разделят- кои е за тока, кои е за велико народно сабрание, защото тези за велико народно сабранеи да не се мешат с тези за тока. Da se razbere nakraia koi za kakvo e.

Всички са за бой.:)))))))))

Научи се да пишеш правилно "България",неграмотни протестиращ комсомолецо!

До sitting b. Ние не протестираме против Б.Б. а против монополите децата на БСП, ясно ли ти е. Половин България е с Б. Борисов. И знаеш ли защо, защото го обича, а такива като тебе могат само да мразят, лузари им викат, някаква тъпа английска дума, също като теб.

Главното за сега е не толкова ББ, колкото комунистите и турците- кагебешници. Ако някой му помогне на ББ да разбере кои действия на ГЕРБ доведоха до икономическата катастрофа, за да не ги повтаря, тогава съм за ББ.

А той щото тиквун хич не е от БКП. Искаше да се намърда до Путин, ама не му се получи. Смешен си.

Гледайте по бтв "представителите" на народа. Нещата вече се опорочиха. Как може всички ние да знаем какво искаме, а тези "представители" да не знаят и да не могат да си формулират исканията. Кой ги избра???

Аз ако съм милионер ще протестирам за запазване на статуквото. Няма лошо. Всеки има право на протест. Мисля, че по-добре е да има повече инициативни комитети с почити еднакви и допълващи се искания и идеи. Едно централно ръководство лесно може да бъде компрометирано и разбито.

УПОРОЧЕН е протеста - вота на народа е подменен от икономически в неясни политически искания.

Протестът ще бъде разбит от агенти и яхнат от ББ. Не се заблуждавайте - вашите искания може да изпълни само бъдещото правителство. Върне ли се Бойко ще продължи цирка и политическия разврат. С другите партии ще се справим по-лесно. Мислете !!. Мислете ! В момента ББ търси министър председател. Изборът отново ще го компрометира. От Чехльо нищо не зависи.

АЗ идвам!

Protestiram, против всички и всичко и най-вече против жена ми, че ми сложи сол вместо захар в кафето.

Трябва да черпиш, че не е объркала с цианкалий. В прочем съсед ти е в спалнята!майтап!

Нямам жена бе тъпак. Но я провери твоята, за всеки случай.

Драскачи, какво се мотате 18ч. 30мин. трябва да сте пред Червило. Ще ви изключа от БСП

БСП не стой зад протеста тъпо ГЕРБЕР-че. Протеста е народен! Социалистите имаме убеждения, партия, цели и знаем как да ги постигнем. Трябва да се съобразявате с нас колкото и да не Ви харесва.

и аз го потвърдих на конгреса

От кой народ,бе другарю,от този на Меди,Хасан Бисеров ли или от някой Хамстер-полуукраинец,полуевреин?!

Протестите са платена комунистическа провокация с помощта на шепа лумпени и наркомани!

Охлокрация Обикновено се приема за изродена форма на демокрацията. За охлокрацията е характерно, че народът често мени предпочитанията си, повлиян отдемагогия. Охлокрацията е характерна за преходни и кризисни периоди. Полибий ,--Тирания на необразованата тълпа и ненужно използване на сила за задължаване на управляващите да приемат дадена политика, решение или неблагоприятни промени "Платон-определя тази форма на държавно устройство като приятна и разнообразна. Проблемът и се корени в липсата на компетентно управление.Основно благо на демокрацията е свободата, но прекалената свобода води до гибелта на държавата'. Фактически тълпата упражнява властта си над народа чрез посредничеството на демагозите. Основният въпрос е: Как да предпазим демокрацията от охлокрация? Може би укрепването на властта на правителството би поставило необходимите граници на охлокрацията. Но докъде трябва да имат власт управляващите, така че да не нарушат правата на гражданите? Основен принцип на демокрацията е наличието на сила, която да се противопостави на тълпата, но въпросът е да се знае в какви граници това е възможно без да се превърне в тиранична форма на управление. Кога се преминава от демокрация в охлокрация? Границата между двете форми на управление е изключително тънка. Според Русо това става когато общата воля отстъпва на волята на всички.

Протестът ви е компрометиран и от присъствието в момента в студиото на Босфор ТВ на Софиянски и Е.Михайлов!!! Това ли са новите ви лица? Единият си "приватизира" Киноцентъра, а за другия - помним разходките му до прокурорите. Също така в събранието на Флейтата, Лизбийката и Слабаков бе пълно с лица от старите ленти! За много от тях трябваше да се поиска ДОКУМЕНТ ОТ ПСИХОДИСПАНСЕРА!! Ако това сте новите лица - ПРОСТО ЗАБРАВЕТЕ!!!

Жалко само,че партиите които и в момента са си в парламента искат пак да са там и след следващите избори.Жалка история...някои хора нямат срам,че защо и да имат?

Протестиращите нямат "ДУПЕ" за партия камо ли да управляват. Трябва повече млади не корумпирани хора в партийте или нова партия! Всичко друго "искам ама не ми стиска"!

Протеста Е ОТДАВНА КОМПРОМЕНТИРАН. За какво се протестира против ЕРП-та та или против "колко дявола могат да се съберат на върха на една игла"! Протестиращите да се организират в партия да гласуват за нея, а не дада си измиват ръцете с политиците. Сигурен съм, че голяма част от тях не са ходили на избори последните 10 години. Нали с техният мълчелив протест сме на това дередже. Ако искат слагат си главата в торбата и управляват и то ако спечелят изборите. Иначе една кръчма пияни хора и абонати на четвърти километър.

Проблемът е в ниските доходи! ИСКАНЕТО НА НАРОДЪТ СЕ СВЕЖДА ДО, ДОСТОЙНО ЗАЛАЩАНЕ НА ТРУДА и ДОСТОЙНИ ПЕНСИИ! Всичко друго е без значение! И знайте, че в момента страхотен апарат работи за да се врътнат исканията за да не се вдигнат доходите. Комунист капиталист душа дава пари не!

Какво правите бе ? Като ви пратих да предвождате протестите ви казах да викате ОСТАВКА. Каква e тая НОВА КОНСТИТУЦИЯ ? Заради Вас разни герберски подлоги ми разнасят подписки и предложения за Велико народно събрание. Ако ми бутнете ЧЕРВЕНАТА КОНСТИТУЦИЯ ще емигрирам, отивам при Любо Пъпката на плаж и няма да ви платя. В неделя искам 500 000 с викове ОСТАВКА пред "Червило" в София.

Овчаров е професионалист. За Калинка не знам? Не закачй хората с леви убеждения. В се ние сме Ви виновни.

Аз (Овчаров), Сашо Дончев и Ковачки сме физици и инжинери по енергеника (от ядрена до водна). Учихме и специализирахме в СССР (там дипломи не се продаваха). Сега обаче ръководиме енергийната мафия -аз пълня партийната каса от АЕЦ, Ковачки от ТЕЦ, Дончев от ГАЗПРОМ

искания на протестиращите: 1.построяване на аец белена! 2.вечна дружба с брацкия сувецки народ! е това е,ако стете..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тези които се събраха в Сливен са отрепки на обществото ,които не искат да има ред в държавата и обслужват интересите на трактора

и тия на 2-3 места в София

Нека всички преговори на президента с лицата, работещи като "политици" да се предават директно!!! Стига продажните телевизии са ни натрапвали продажните си репортерчета! Стига сме гледали и безкрайното плямпане на едни и същи "анализатори"!!!

Малеее, всички искат да не се свиква ВН, да се използвала само сегашната КРБ...Ако това стане, е безсмислено- няма да имаме втори шанс да се ПРИНУДЯТ политиците да въведат механизми на пряката демокрация.

сега няма как да се свика ВНС, трябва да се гласува от обикноевнно, а тези никога повече няма да се съберат да гласуват..мисля че трябва да е с 2/3..никога няма да го гласуват..а и ако исканията продължат ще се саморазпуснат набързо още другата седмица само и само да не може да се гласува

Ама аз ще внеса предложение за референдум по въпроса. За него са нужни 1/2.

Моля някой все пак да каже в колко часа е протеста. Защо все на тъмно се събираме. Нали помислите ни са светли?

До кога да обяснявам 18ч30мин в "ЧЕРВИЛО". И не закъснявайте !

Протеста е опорочен с НЕЯСНИ искания!!!Няма да ходим!!! Разбирам икономическите искания, но политическите са безмислени и не отразяват народната воля.

Точно така! Гледайте ги тия прошляци хубаво :))) Утре ще се бутат кой да седне в лъскавите мерседеси и да си поръчват костюми в Лондон... ЗА ВАША СМЕТКА! Щото те нямат пари в джобовете, не могат да спечелят 5 лв, само се чудят на чий джоб да се закачат.

На предаването на горната пресконференция от канал 3, русото момиче в средата заяви, че се е изказвало на конгреса на БСП. Вижте видео записите на link

Досегашните политици всячески ще се опитват да омаловажават всяка проява на "събуждане" на народа.Ще използват всички методи,включително и убийства(дано да съм лош пророк),за да потушат вдигналия се народ.Дерибеите политици или вън от България или под нея...!!!

Арест и съд за протестиращите лумпени и комунистическите провокатори, които им плащат да "протестират"! Единственото бъдеще за България е пълна изборна победа на ГЕРБ! Без ГЕРБ ще настъпи тотална разруха!

Келеш,ГЕРБ не направи двойни пенсии и заплати и падна от власт-точно,както ви казвах.Разрухата я имаше и преди и по време и след ГЕРБ.

САМО БОЙКО БОРИСОВ ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ Р,ОВЧ В ЗАТВОРАI

Хора, гледайте внимателно и запомнете тези лица,които се изявяват по медиите като водачи и идеолози на протеста. Това са нашите бъдещи депутати, миншстри, милионери и профсъюзни лидери, т.е. новата бодра смяна на старите мутри. Нали днешните играеха подобна роля и 1990 и 1997 и пред Партийния дом при пожара. Историята се повтаря но в България за съжаление не като фарс а като поредното крушение на надежди и вяра.

Имайте доверие на младите хора в България. исканията им са справедливи и от полза за цялото общество. Нека не бъдем черногледи, а да ги подкрепим сега! По делата им ще ги познаете, а те са се заели с трудно, но народополезно дело!

В една фамилия (семейство) младите БАЧКАТ, възрастните управляват и дават съвети. Никога не е било обратното и никога няма да може да бъде. Ако се случи - всички остават гладни. За справка - днешна България.

младите хора са деца на кого?- на политиците ли? просто няма за кого да се гласува

Опитайте вие да сте между тях ,ако мислите че ще сте по-полезен и по-отговорен,за да покажете как трябва да стане.

На всякъде го пиша но искам да се чуе от всички:Забрана за всички участвали през целия преход в управлението /депутати,министри ,шефове на държавни комисии и агенции/ да се кандидатирват за депутати и за всякакви държавни длъжности в продължение на 5 години.

А също така и за всички "специалисти, съветници, анализатори" и др., били на хранилка при Сорос и многобройните му организации у нас, като Отворено общество.

Следващия парламент ще бъде ИЗБРАН с една ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ: ДАВАНЕ ХОД на ПРОЕКТА "Белене"! След което,ще ИМАМЕ нови ИЗБОРИ! И пак ВИНОВНИ НЯМА да има! ЗАЩОТО,ЗНАЙТЕ ГЕРБ+БСП=БКП!

Това не бива да се допуска! Цялата енергийна мафия трябва да се изкара на светло!

Протестът е предварително подготвен и направляван от БСП. Затова 3-те ЕРП-та едновременно сработиха, а топлофикацията се заобикаля, защото там се решава проблема за 15 мин. /заповед за индивидуални договори, а останалото е работа на пазара/. С ЕРП-тата е почти невъзможно да се промени нещо, но пък дълго време ще се говори, обещава, баламосва и ангажира общественото внимание. Подставени организатори на протестите ще вдигат шум както беше със СДС навремето, ще разхождат протестиращите из София до среднощ, БТВ ще показва предимно пиещи, наркомани и алкохолици, Целта беше да се махне ГЕРБ /а ГЕРБ си го заслужава да се махне защото не сме олигофрени/. Така че си го заслужихме. И тоя път сме измамени. Дано се поучим от Левски и друг път се готвим по-серизно.

Скъпи сънародници, нали всички знаем, че ЕРП са собственост на чужди компаний, както и големите вериги магазини, но всички договори на територията на България се правят от български юристи и икономисти!А, те обичат да се представят!!!!ТАКА Е!

какви са тия мутри от Новото Време, които източваха ДДС и ограбваха енергетиката, пак ли ще застават начело. Тия ако застанат начело, ще стане гражданска война.

Моля някой все пак да каже в колко часа е протеста. Защо все на тъмно се събираме. Нали помислите ни са светли?

януари

11ч единия лъч тръгва от Орлов мост, другия от министерство на икономиката и се събират пред Парламента

Сега се събрали бившите, които създаваха сегашната конституция в студио на бтв и тръгват да ми говорят неща, които всеки ги зне и че видите ли,те нищо не били спечелили и тинтири минтири! ПИТАМ АЗ ТЕЗИ СИНКОВЦИ-ЗАЩО НЕ РАЗВИХА В РАВНА СТЕПЕН ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА И ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ В КРБ? Гняз и мръсотия- след 24 години потвърждават мнението ми, че съм била абсолютно права да не вярвам на нито един политик и да не гласувам за нито една партия...Слушайте ги много внимателно- те май започват вече всичко да си казват...

Всички политици набучени на кол, само Станишко, Доганчо и Воленчо не искам защото ще замирише много на мърша като постоят повече на кола.

На тази среща да се ПОИСКА само едно: Да се ЗАБРАНИ на ВСИЧКИ хора които са били НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ през последните 23 години,да бъдат такива до края на живота им!

Господин "аззззз", уважавам правото Ви на мнение,но искам да кажа на братята,пишещи тук,че не трябва да се разсейваме с Велико Народно,защото каквато и Конституция да създадеш,когато тя е само четиво за лека нощ на управляващите,нищо не става.Ще изгубим още 4 години в писане на документи.Че и сегашната Конституция /далеч съм от мисълта да я харесвам/ върши работа.Но излиза Премиер и си бърше седалището с нея,после Президебт- и той по-назад да не остане,следват ги мръсници и лапачи от всякакъв калибър. Всички гадини и крадци-в панделата- и ще ви кажа поименно кои са водачите- костов ,целият кръг Орион, "царя" и свитата му,соколето Доганов,компанията на станишко и не на последнио място бойко,цвъкльо и дянков,барабар подлогите им... не съм написал грешно имената им,просто не заслужават главна буква

Конституцията нарочно е направена така, че да обслужва интересите на политиците и олигарсите. Няма как да не се промени. А ако искаме начина на управление да се промени, това пак трябва да залегне в конституцията.

Според мен най важни искания са: 1.Закона за монополите 2.Неприкосновената съдебна власт от където идва всичко 3.Мандатност на депутатите/ не повече от 2/ 3.защита на конкуренцията

Това е много добро, но може да го направи само Велико народно събрание. Трябва да се променят съответни точки в заробващата червна конституция.

най вече съдебната власт да си върши работата

А бе, човече, аз сега няма какво да ям ти ми пишеш дългосрочни програми. 100лв сградна инсталация без никаква консумация на вода или радиатори. Ти май не си в час за какво иде реч или си провокатор, който краде топлото от съседите си.

защо да са дългосрочни??? то с магическа пръчка и без парламент закони няма. а по въпроса за 100-те лева: и при мен е така,плащам ги за съжаление и работя на 2 места за да смогна, но без закон за конкуренцията и контрол със закон за монополите нищо няма да стане

Какъв е този граждански форум начело с Борислав Цеков от НДСВ и Новото време, Чуков арабиста и разни червени мацки от младежката БСП, ама моля ви тези хора съвсем ни правят на маймуни, че искат и веднага среща с президента да се легитимират, хора не се поддавайте и веднага ги изгонете тези които не са и от протестиращите.

Спокойно, ред е на следващите гладници да се наредят на кацата с мед :)) Да си ходят едните, дето вече се наядоха, че да дойдат другите. То кой мислиш ще се набута?! Ще подкрепя само хора, които са си навили на масрафа - направили са пари, имане, коли, къщи и т.н. Тези, които могат да си обезпечат материално състояние с двете си ръце и акъл, само те могат да управляват и държава, щото имат качества! Всички други, които са без 5 лв в джоба, са едни лаладжии, които само гледат как да се наредят на кацата, че да се облажат.

Да бе, ама точно мутрите от Новото Време, които открай време източват енергетиката и ДДС ли ще се правят на протестиращи.

Така се подменя народнат воля! Не сме избирали на площада никакви ръководства! Те се самоназначиха с около 20-30 нарочни клакьори след края на големия митинг. И сега трупат актив за политическата си кариера.

Ха-ха-ха :)))) Аз искам пуйка А, неее, аз искам кокошка Абе кви сте вие, аз искам агне :))) Не-ее, всъщност не искаме нито пуйка, нито агне, нито кокошка, искаме петееел :))) А, не, няма да е петел, прасе искаме. Днес и прасе не искаме....... всъщност изобщо не знаем какво искаме, но това не ни пречи да си искаме ежечасно и ежедневно каквото си искаме :)))) ------------------- Пълни тъпанари! Като чета последните дни, се убеждавам, че най-капацитетните хора са били досега във властта. Те поне знаят какво искат :)))

Най-"капацитетните" хора във властта знаят какво искат и го получават 2 десетилетия - и последните стотинки от пенсията на баба ти ще вземат без да им мигне окото. От тока, от парното, от лекарствата. Да напълним гуша, пък народа ... да се спасява кой както може.

Ами не е баш така. Последните 20 години преброй хората около себе си, които си плаща съвестно данъците и пълни! осигуровки, не криеха доходи, не работеха на черно. Така че не само тия във властта са крадци :))) И ти, ако не си плащал осигуровки, си спомагал активно за кражбата на пенсията на баба ми. :)))

Кой каквото си иска да приказва,но едно е ясно.Народът се надигна и няма спиране.Както казва баба ми заприщена бара като се отприщи стой,че гледай.До сега БЪЛГАРИЯ изглеждаше повърхностно видимо спокойна.Вътре в лоното вреше и кипеше и сега изригна като вулкан.

То добре се вдигна има-няма 5-6% от народа :))) По-лошото е, че не знаят кво да правят и накрая пак ще изберат ГЕРБ на изборите :))))))))

Утре на протест с искане за промяна на изборния закон, Велико народно събрание и нова конституция! Иска се коренна промяна в управлението на тази държава. Инак оправия нма да има!

Трябва да поискаме оставките на: президента, депутатите, партиите, ерепетата, мобилните гадове, софийска вода, парното, банките, полицията, всички шефове на държавна служба на всички нива и да сложим хора, които ние да изберем. Шеф на заетостта трябва да е от безработните, на НОИ - от пенсионерите, на просветата - от учителите, на транспорта - от трансп.работници и така на всички нива.

Така както е тръгнало, най-добре всички българи да си подадат оставките :)))) Да започнем с теб да речем, дай пример! :))

А шефът на клиниката по наркомании да е наркоман!

Ясно,"народните"започнаха да се карат и скоро,ще се сбият!...Болен Лидеров,да му мисли...

Да, утре всички за! Вън от ЕУ! Кой идва след това - Доган бей или под. п. Путин! О и ще е дна демокрация..като в Исландия или Шв..надайте се. Ще стане като в Чечня!

Това прекрасно русо момиче на горната снимка, беше оратор на конгреса на моята любима (собствена) партия БСП. Гордия се с такива кадри.

Вярно,момичето е хубаво и хваща око!...

Измисляш си,кокото да омаловажиш нещата,които се случват.И аз мога да кажа,че съм Ал Пачино.

Тя сама се похвали на брифинга. Не гледаш любимия ми канал 3, за което носиш парнийна отговорност.

Тя си призна без бой и е.ане на пресконференцията по канал 3, че е била поканена, изказала се е и си е отишла. Дано следващият път Съсела ме покани мене за същото, поне едно кафе и сандвич на аванта да има.

Каня ви момчета. Ставате за министри в новата коалиция СЪСЕЛ, ПЛЪХ и КУЧКА

Ти не си съсел, а по-миризлив - милиционерски Провокатор

Естествено че не е съсела!Не е и милиционер!Знаем че бащата на съсела измисли милиционерите и милиционерщината.

Тази част протестиращи направи глупавата грешка да обвини събралите се други протестиращи, пак в София, че били сбирка на милионери. Канал 3 показаха, че на събранието в хотел "Интерконтинентал" имаше представители на МНОГО градове, както и хора от граждански организации. На снимката от пресконференцията са девет човека-3-ма от София, 2-ма от Благоевград, Ст. Загора, Варна, Сандански и Павликени. Исканията им бяха почти само срещу монополите. На другото събиране бяха стотици! Всички се изказаха и дадоха исканията си. В по-голямата част се покриваха на всички. Все още се гласува за уеднаквявания на исканията. Главното от всички е свикване на Велико Народно Събрание! В Сливен срещата е при затворени врати и ще се разбере крайното решение. Най-важното е да няма разцепление на хората и исканията да представляват всички. Това се случва сега и днес! За България и нашето бъдеще!!!

Мисля, че трябва да има обединение около реални и бързо изпълними искания на първо време. След това - формиране на политически субект (партия), това май е неизбежно. После - влизане с мнозинство в парламента. И оттам - РАДИКАЛНИ промени с РЕВИЗИЯ на прехода по законен път. Ще бъде много трудно. Медиите - слугите на властта, всячески ще пречат, дезинформират и компрометират. Интернет също е пълен с провокатори както се вижда и от форумите на дир.бг. Ще има и репресии. Външни сили също ще оказват влияние - не живеем във вакуум все пак. Народът ни е изпълнен с недоверие, особено възрастните, твърде много бяхме лъгани. Дано повече хора прогледнат за истината и подкрепят идеята за Гражданското общество. Другият път го знаем - шепа олигарси плюс огромна маса в мизерия (латиноамериканския модел) и обезлюдяване на родината.

свикване на велико народно сабрание за променяне сметките за тока? ама моля ви се я се осазнаите- наи добре се разделете- кои са за велико народно сабрание ,кои са за сметките за тока. не пробутваите ялови предложеня с икономически искания. великото сабрание е искате явно да излезете от европеиския саюз и да обарнете курса кам руися, кажете го направо , каво се срамувате?