Парламентът гласува оставката на кабинета ”Борисов”

Като точка първа от дневния ред на днешното парламентарно пленарно заседание Народното събрание ще гласува решение за прекратяване мандата на правителството на Бойко Борисов. Депутатите дебатират по решението в отсъствието на премиера.

Обратно в новината

Коментари - Парламентът гласува оставката на кабинета ”Борисов” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво боико!!!този пат ще гласувам с две раце за герб.борбата с червенокожите и дебелокожите продалжава .мазния евреин станишев трябва да влезе в затвора като предател на балгарските интереси.червенокожите трябва да одговарят заедно с костов за целя преход а не правителството на герб.

При нас 40-50 човека работят активно в интернет форумите, но не им плащаме, защото не можем да си го позволим Това заяви депутатът от БСП Антон Кутев на конференцията. ИЗТОЧНИК:link/bulgaria/citatnadeniia/2013/02/11/2001191citatnadeniaprinas40-50chovekarabotiat_aktivno/

преди няколко месеца бяхме съобщили на чалгарската публика: поклоните на бат' боико-будата пред новия голям брат имат една единствена цел ... бат' боико да си осигури зелена имигрантска карта за сащ ... аиде да му е честито!!! ха-ха

с вдигната за "Сбогом" ръка си отиде поредният премиер неизпълнил предизорните си обещания,СБОГОМ И ОТ МЕН И ДАНО НЕ СЕ ПОВТАРЯ ТОЗИ ПЕРИОД ОТ ЖИВОТА МИ, ДАНО ПОВЕЧЕ ДА НЯМА ШМЕНТИ-КАПЕЛИ....... И ДА Е ВЯРНА ПРИКАЗКАТА, ЧЕ НИЩО НЕ СЕ ПОВТАРЯ НА ТОЗИ СВЯТ...,ЧЕ УТРЕ НЯМА ДА БЪДЕ ВЧЕРА.....ДАНО!!!

Съжалявам като чета тази красота на писане"кой по по най" Професор Константин Иричек още през 1881г. е разбрал що за народ сме!!!! и е написал: "За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение,което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата..........." Можете само да сипите ругатни и обиди няма значение за коя партия, но да свършите нещо НЕ, може би така ви е по-лесно

щом си тръгвате, значи нещо сте сгрешили. за дянков мога да кажа със сигурност да се изнася от България, защото май бой ще яде някъде. Борисов се опитваше да направи нещо, но забрави, е народа е гладен, а властта го краде.

ЗА 2013 Г. И 2012 Г БЮДЖЕТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ Е 53 МИЛИОНА, КАТО НАМАЛИМ ОТ 240 ДЕПУТАТИТЕ ДО 50 ДУШИ БЮДЖЕТА ЩЕ ПАДНЕ ПОНЕ НАПОЛОВИНА, А БИ ТРЯБВАЛО И ПОВЕЧЕ. ФОНД ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ДЕЦА В ЧУЖБИНА 2013 Г?????????? ФОНД ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ДЕЦА В ЧУЖБИНА ЗА 2013 Г. - 566 405.95 лева???????

Ще ви го кажа кратко, но ясно. За да може да го разбере дори мозък, като Цветанов - Мутрите вън, макар и за свое последно да говорят глупости при своето прогонване.

Прогоните нашето момче - защо бе хора? Нима не изглеждаше величествено при рязането на лентичките? Или нима не защитаваше по телефона своите приятели, като Мишо Бирата, когато някакви си държавни чиновничета се опитваха да проверяват законността на техния бизнес?

Този неграмотен смешник - БУДА с наченки на ДИКТАТОР, правещ се на Батнам, отдавна трябваше да бъде изхвърлен от народа, и не само той!!!

БСП-СДС-ГЕРБ-ДСБ-РЗС-ДПС-НДСВ-... БКП Всичките са ни ясни вече Който иска да научи повече за Истинския Нов Парламент - този на Всички Граждани да заповяда на parlament.thinks.org

Пресцентърът на ЧЕЗ-БЪЛГАРИЯ има честта на напомни на уважаемите абонати, че трябва да платят сумите по фактурите за електроенергия незабавно. Готови са и новите такси в същия размер. Настоящето се налага от нуждата да бъдат осигурени средства по заплатите на Митьо знаете кой - в размер на 30 000 лева, и на директора на ЧЕЗ - в размер на 100 000 лева. ЧЕЗ създава фирма за продажба на имуществото на длъжниците от страната. Приемат се в запор апартаменти и къщи. С парита от проджабите им ще се погасяват нови задължения. ЦЕЗ не поема задължение за бездомните, защото не е благотворително дружество. Да живее братската ни дружба! /Съгласувано с ГЕРБ/

Чуждите медии най-точно го определиха, че оставката на Боко е добре премислен ход. Този некадърник остави държавата в най-тежкото икономическо и социално положение, и вместо да си доисърба попарата докрай, показа страх от загуба на останалия електорат и падане на и без това падналия рейтинг. Хвръли от трибуната на изпоровдяк някакво сигурно измислено покушение срещу него, вместо да си направи разбор на управлението и да се извини на българите за това, че попари надеждите им. Като капак събра агитки с автобуси и с раздадени герберски знаменца да го изпратят като герой. Много театри е разигравал, но вчера театъра беше достоен за Оскар. За съжаление протестиращите вместо да му извадят очи му изписаха вежди и този некадърник напусна на бял кон, вместо да си понесе отговорноста за съсипана държава. Дано народа на следващите избори да се покаже, че има ум и разум в главите си избере някой, който вместо да е в затвора да управлява и да ни определя бъдещето и учи наморал.

Стига сте ни занимавали с тоя пожарникар, голямо внимание му отделяте. Той вече е бита карта и никой повече освен съпартийците му няма да си спомня за него. Прости и неграмотни хора - диктатори, не трябва да управляват държава!!!

Ако един управител ти фалира бизнеса 23-24 години ще го назначиш ли отново на работа за 4 години да те оправя? Платените коакьори побесняха и по форумите и по телевизиите. Борбата е да се запази статуквото. Искат си кокала и го стискат. Не им пука за народа.

"За да напишат нова конституция, хората на Исландия избират 25 души, сред 522 възрастни, които не принадлежат към нито една политическа партия, и които са препоръчани от най-малко 30 души. Този документ не е дело на шепа политици, а е написан в Интернет. Учредителните събрания се провеждат он-лайн, гражданите могат да пишат коментари, да правят предложения и със собствените си очи да гледате как постепенно конституция се оформя. Конституцията, която в крайна сметка е създадена с участието на всички хора, ще бъде представена в парламента за одобрение, след следващите избори." Асен Асенов 2012 г.

РУСИЯ Е ВАШАТА РОДИНА ДОГАН Е ВАШИЯ БАЩА ПРЕВЪРНАХТЕ ПОЗИТАНО В ДЖАМИЯ, ДЕТ НА ДПСто ЛИЖЕТЕ ГЪЗЪТ

Брато, добре ли си?

До къде може да падне човек за запазването на КОКАЛА .... колко прав беше на времето някой си като ги нарече ....ЗДРАВЕЙТЕ ЦИРКАДЖИЙ

Абе май се минах, че си дадах оставката .... сега кат съм само Методиев ша са почва следовател, прокурор, надзирател .... абе маани, маани

Еййй Стана! Най накрая стана... отървахме се Днес е "хубав ден за българската демокрация", днес българите отвоюваха държавата от БУДИСТИТЕ и МАФИЯТА.... Радвайте се българи!!

браво бат бойко, н..ука им го!!!

След което и те му го н..укаха!!! Браво! Браво!

БОЙКО,ЧЕДО,БРАВО НА ТЕБЕ.ПОЧИНИ СИ ЧЕДО МАЛКО ,ЧЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ ТА ЧАКА МНОГО РАБОТА.СЕГА НЕКА МАЛКО СА НААКАТ,ТА ПОСЛЕ ША ИМАТ МНОГО ВРЕМЕ ДА СИ ЧИСТЯТ НАС....ТЕ ГЪ..ВЕ.Ние сме с теб.Само кажи и ша ги изметем от площадите на София.С ТЕБ СМЕ ЧЕДО БОЙКО НЕ ИМ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ.

И всички земни твари...

Не сме народ а мърша и ще си носим теглото, защото социализмът беше грижа за човека в действие , но беше опорочена тази идеология от човешката алчност и подлост.

защо ние българите първо плюем, отричаме всичко, викаме О, Санна и след това разпни го. толкова ли сме увредени. Спомнете си думите на апостола на бесилото: Народе..е!!!

А вие първо научете нЕкои основни факти за Левски. Това "народе" с питанките е от тефтерчето му, не от бесилото. Прави малка разлика м/у Винету и историята. Не било лесно да си ГЕРБер...изисква се непрекъсната демонстрация на интелектуален дефицит ;)

Точно така приятел!Само с ум ще победим това невежество примесено с нахалство и лакомия.Предлагам да пишем на английски ....много малко от тях ще ни разбират.Или водачът вече го е научил???

За заслепените фенове на ГЕРБ и изобщо за всички партийни фенове, демонстрацията на интелектуален дефицит не представлява никаква трудност, правят я с неописуема лекота и грация.

Бойко в днещния цирк пред парламента нямаше кой да теэ дадмине подкрепа от всички твой подръжатели .

Този и прасетата дето ги докараха пред парламента не могат да го спасят. Освен ако фермерите му подарят по някое прасе за свободно отглеждане.

Бойко не трябва да е в политиката. Не може да имаме доносници в външно от ДС, а може да имаме примиер двоен агент!!

Мутрата трябва да бъде разследван или за клевета или за изнасяне на класифицирана информация,ако разбира се има главен прокурор.

Пожарникарчето и физкултурника се оправяли анално от години! Посягали са си, обарвали са се и си причинявали болка. А бе швесетери!

Швестери, искаш да кажеш, демек сестрички :))

Тракторите идват, е ще стане интересно........ако дойдат и миньорите от мариците.......НАПРЕД НАРОДЕ НЕ СКЛАНЯЙ ГЛАВА, ПЪТЯТ Е НАШТА БОРБА.....за многознайковците това е лозунга на щурмовите отряди SS.

Бойко вади папка от"партьорските служби".ДПС отговаря на удара с папката "Лалето", кадето пред свидетели един бандит преди кончината казва :Бойко взе парите .Невинен съм.

Четете всички - поста на Серсемина !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Най добре е да излезат тракторите.Тия ли представляват народа .Що не са на работа .Простия народ е на работа и гладен ходи ,а не на митинги рано сутрин.

БРАТЯ БЪЛГАРИ Нека не повтаряме грешката от миналите избори. Ако ридаете за РОДИНАТА нека този път, дадем ПЪЛНО МНОЗИНСТВО в ПАРЛАМЕНТА на Единствените които правят нещо за тази ДЪРЖАВА. За да не може повече никой червен да спъва пътя на БЪЛГАРИЯ КЪМ ПРОГРЕСА.

"Единствените които правят нещо за тази ДЪРЖАВА"Дори и да се конкретизираш не ми е нужно.Та те всичките правят едно-съсипват я.

Не мога да разбера, защо са тези грозни думи? Искахте оставка - получихте си я! Вместо да мислим какво трябва да направим в бъдеще ние се занимаваме с глупости. Прави ли ви удоволствие да наричате с обидни думи, когото и да е? Не съм гласувала за Герб, но това, което се случва е повече от отвратително. Хората протестираха за сметките, партиите се възползваха, но в определен момент изтърваха момента. Всичко, което се съсипва ще го плащаме ние, бедните. Комунистите поръчват, но те имат, на тях не им пука - нито за нас, нито за държавата. Сега нека помислим добре за кого ще гласуваме, нека не се поддаваме на емоцията, мислете. Да не се окажем със същите мутри в парламента.

ох рада ох празна тирада я млъквай че от такива като теб ми се драйфа.БОКО ТИКВОЧА ВЕДНАГА В АРЕСТА НА ГМ.ДИМИТРИВ

Въобще не си проумяла за какво протестират хората.Поводът е един,причината друга.Или капката,която преля чашата не я напълни.

Алф, Прав си - "оти ги ручхме жабетата" !

ЕЙ ДИРОВЦИ НАПИШЕТЕ КАТО ЗАГЛАВИЕ;ПАРЛАМЕНТА ГЛАСУВА ОСТАВКАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПРЕДАТЕЛЯ И МРЪСНИКА БУДА.

И какво стана сега?.. сметките за тока и парното останаха, мафиотските кланове продължават, енергийните монополи също.... национализация -цък. Кой изяде жабетата......

Ха сега да видим да ли ще позная......... ПАК НАРОДА - употребен за пореден път да проправя пътечки на заинтересованите да изкачват върхове

Бойко върви сред "множеството" зърномафиоти, същи Тодор Живков. Защо го нямаше снощи и предните вечери също, а довечера ще излезе ли, а в неделя ще дойде ли да се "разходи" сред хората на протеста!

Ами защото работното му време е свършило. Той почива в неделя и след 17 часа!

Борисов е предател, освен, че доведе хората до просешка тояга и продъжава с мръснишките си номера.

Сега пък излезна че може ли хем да гониш някого, хем да тичаш пред него! Щото да се оплетеш в лъжи като пиле в кълчища, да се сринеш от властта а да говориш че си победител....

БОЖЕ БОЖЕ ,ТИКВОЧА БУДА ЩЕЛИ ДА ГО СТРЕЛЯТ.ЕЙ ТОЗИ ТОТАЛНО ИЗТРАЩЯ.АКО ГО ЦЕЛНАТ В КАРТУНАТА ЩЕ ВИДИМ ЧЕ Е ПРАЗНА,ЯВНО ЗАТОВА ГО Е СТРАХ

формиране на комисии от народа и разследване на всички крадци от 89 год. до сега ,съд и конфискация на незаконното,кои какво дробил това да сърба. по друг начин не можем да се оправим.нека тези с имунитета им заври лаиното и разберат ,че народа ги е избрал и народа ще ги съди-народен съд,онези миропомазаните съдии да си гледат работата .

Искам възмездие. Моля кажете къде да си пратя биографията за член на нар. съд?

Да ни пази Бог нас , ако дойдат сега потурнаците на власт (цитат по Симеон Радев). Внимавайте братя българи. Не мислите ли, че е грешка че си отиде това правителство, колко и 'лошо" да беше! Дано не сме сбърка ли.!

БОЖЕ БОЖЕ ,АЛФ МАЙ СИ ТОТАЛНО ИЗТРАЩЯЛ.НО АЗ ТЕ ПОЗНАВАМ СМЕШКО .ТИ РАБОТИШ В МЗ

като го познаваш това по-умен ли те прави?

На тия пред парламента с откритите лица, кой им плаща скъпия спонтанно организиран протест? С какви пари, държавни ли си правят предизборен митинг?

Така е, обикновените работещи заработват мизерните си левчета да си нахранят децата, безработните не могат да дойдат в София, зърномилионерите само могат да бъдат организирани от герб, защото и без това им плащат от евромилионите!

Нека целия свят види това и а нашите деца запомнят коя свиня я няма в парламента и координира докарването на прасета пред най-голямата църква в България!!! Кой им е дал разрешение, след като и пиле не може да кацне на километър от Парламента! ФЪНДЪКОВА, ЦВЕТАНОВ, МВР-КАТ София!

Много хора само пишат по форумите. Когато стане въпрос няма никой на площада. Така демокрация не се гради!!! И 60 депутати са ни много-28-области-56 депутата!

Милионерите от зърнопроизводителанта мафия е в подкрепа на Борисов. Другите орат и сеят, защото не вземат милиони от еврофондовете, защото не се отчитат достойно на Бойко! Доган организирал атентат срещу Борисов, ако е вярно досега да са го гръмнали!

В МОМЕНТА ГЛЕДАМ КАНАЛ 3 . СЪБРАЛИТЕ СЕ ПРОТЕСТИРАЩИ В ПОДКРЕПА НА ГЕРБ СА ЛЯДКО СРЕЩАТИ ОЛИГОФРЕНИ И НЕДО.БАНИ ЖЕНКИ ,СЪНУВАЩИ РОЗОВИ СЪНИЩА С ДЕБЕЛАТА И ЗАСТАРЯВАЩА МУТРА .ЖАЛКИ ПЛАТЕНИ ОТРЕПКИ ,ВИЕ СТЕ ПОБЕДЕНИ И НИЩО НЕЗАВИСИ ОТ ВАС ... ОСТАВКА . БОКО НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА СЕ ВЪРТЕ ТА ВЛАСТ . НИКОГА .

+ 10, множеството протестира вечер, защото ходи да работи за мизерни пари да си изхрани децата. Тези с милионите от еврофодновете могат да си позволят няколко дена да не работят. Борисов пак ще им даде от тези милиони и те ще му върнат известна част в благодарност! Всичко е ЦИРК ГЕРБЕРСКИ!