Подалият оставка зам.-министър: В нокдаун съм, не съм фашист

В нокдаун съм, не очаквах такова развитие на нещата, заяви Павел Тенев - зам.-министърът, който подаде оставка заради стара снимка с нацистки знак.

Обратно в новината

Коментари - Подалият оставка зам.-министър: В нокдаун съм, не съм фашист | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лично мое мнение. Фашист не е, фашистите по времето на соца не са им разрешавали да се образоват, демек завършване на висше образование, дори когато са били войници са ги унижавали, обиждали и пр. Никога фашист няма да стори това, защото все още им държи влага, и ги е страх, защото както казват мъжете ми (не фашисти, а еродирани юристи), всички са в нс комунисти, разпръснати по партии. Някои си отидоха от този свят, и когато съм ходил(а) от страх са казвали-"Добре си живяхме при социализма", а децата им бяха на обратното становище. Синът един ден ми каза следното от кулашки, фашистки род: Стига с тоя социализъм, дай да видим как ще е при демокрацията, демек сдс... ЗАМ.- МИНИСТЪР. Фашист до ниво на тази длъжност. И приятелки реститутки имам. Няма смисъл да продължаваме. Те са на моето мнение, никога от тяхната уста няма да произлезе думата фашист, турчин, мохамеданин, ром и пр. Имат страх от дс, данс, т.е. от комунистите разпръснати по всички партии. Дори не ходят да гласуват. За кого да гласуваме ми казват:Кети, Зл.Камбурова и др. за комунистите ли?

"Подалият оставка зам.-министър: В нокдаун съм, не съм фашист" Естествено, че не си фашист, безотговорен глупак си. а щом този бил най-добрият и най-подготвеният според Борисов - положението е "мамата си трака". И друго - Борисов смята, че всекинси бил правил ТАКИВА шеги!?! Аз сериозно се чудя този на кой свят живее и има ли при него устата му връзка с главния мозък.

Това е пак пример за чудната Божа ирония, комунист да бъде уволнен и наречен фашист, не че има разлика :-)

Българинът не разбра ,че на обществени места , трябва да се държи подобаващо , а не като олигофрен .

Е как искаш от инфантил или олигофрен да не се държи като такъв?!? Ами нали ако той не се държи така и осъзнава защо, той няма да е олигофрен! Виж например шайката човекоподобни тролове и идиоти-путинофили с този постинг какви простотии пишат непрекъснато - ами те ако осъзнаваха какви са идиоти и тъпаци то тогава нямаше да са такива и да ръсят тъпотиите си непрекъснато.

Мислех си, че идиотското време си е отишло безвъзвратно. Лъгал съм се. На времето, като деца пеехме"кавър" на"Шумете дебри и балкани" - "Шумете тенджари, тигани". Учителят ни чу и ни накара да напишем сто пъти"Няма да петня партизанското име"... и без никакви последсвия. Без викане на родители, проверка на партийна принадлежност и кой те накара да пееш тази песен т. н. Просто Бойко трябваше да го накара да напише сто пъти" Смърт на фашизма, свобода на народа" и толкоз. Поне идиотщината да бъде пълна. Голяма работа, че си вдигнал ръката за поздрав. А между другото поздравът е римски.

Идиотите откъде да знаят , че дори пречупеният кръст е знак на римските легиони.Хитлер просто го заимствал.Не успял да направи нова римска империя , но му се е искало :)

Идиотът откъде да знае, че този знак го е имало и при древните гърци, и при индийците, и при древните китайци много преди Рим. Имали са го и североамериканските индианци. Отде да знае хайванчето, че знакът е имал мистично значение? Че се нарича свастика, когато елементите са насочени по часовниковата стрелка и саувастика, когато са насочени обратно. Трябва де си чело, а не храбро да обиждаш другите, недоразвито мозъче!

Тоϟϟ пък !

ГЛУПАК СИ , ГОЛЯМ ГЛУПАК....

Много шум за нищо,но повод за жълтите медии да се изпразнят. Не виждам нищо осъдително, просто на тази възраст особено около 30те всеки е правил зулуми. Снимал се бил, и аз съм се снимал в музея на холокоста в Берлин, очакма да ме направят поне консул в Израел.

Много ми е интересно какъв стаж има този , че е бил толкова подготвен професионално ?!

loyola

Я да по питам - защо хора, изпратени в командировка, вместо да работят ходят по музеите ???

Tikva

не е фашист, идиот е

Това с езика на омразата, нетолерантността, фашистките символи, ясно от кого се преекспонира и дори не заслужава коментар.Ако налагащите новия световен ред много болеят за хората, нямаше да има войни и жестокости, каквито май и в миналото не е имало, но ... има.Е, до тогава нормалните ще скачаме срещу двойните стандарти и налагания геноцид - буквален и косвен-здравеопазване, хранителна индустрия и каквото се сетите.Не е за хората, а за ограбването им.А нашите т.н. демократ-еврогейци да не преиграват.Кое им /ни/ е наред, та за снимка от музей, мноооого принципни.

Не, не си фашист. Ти си нацист. Фашистите са фенове на Бенито Мусолини.

Gal

Не го познавам този господин, но при положение, че подсъдими си остават в управлението (Цв. Цв.) ми се струва малко прекалено...

Шегите и ексхибиционизма в социалните мрежи не са безопасни.

По важното е, че си кръгъл глупак и калинка. Това със сигурност е непростимо, когато си кандидат за зам министър.

Кат не си фашист, да не си светец? По кво се различаваш от циганите, дето се лезят на Ботев и Левски?

STRAH DO NEBETO

Престанете да излагате на показ живота си чрез снимки в социалните мрежи!Така не ставате по-значим или по-интересен в очите на другите!Тъкмо наопаки!Имам познати, които за времето на "едно барбекю" качват по 10-на снимки...от слагането на пържолата до изяждането й!

Ако Танев имаше и снимка със Сталин,на когото козирува, щеше да се неутрализира ефекта, но така...?!!

Г-н Тенев, разбира се че не сте фашист, но как иначе може да се обругае един професионалист. У нас е така - не ти гледат качествата , а ти търсят цаката!Всички които плюят по този повод, са правили подобни неща. А виж "социалните мрежи" ......

и тези кандидати на патриотите са едни професионалисти, почти като професионалистите на реформаторите, от които цъфнахме и вързахме....!

Не знам кои са ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ!!! Въпреки, че Народното Събрание на България определи комунизма като ПРЕСТЪПЕН РЕЖИМ, то ЕВРЕЙСКИЯТ културен дом в София продължава и до ден днешен да носи името на КОМУНИСТА-ТЕРОРИСТ ЕМИЛ ШЕКЕРДЖИЙСКИ и дори организират паметни годишнини на "ГЕРОЯ".

който пред телевизия се изцепи, че закъснял защото измъчвал политзатворници. Верно шега, но гадна. И кой повдигна въпросът, съвеитския гражданин Станишев - нали е социалист, нали е за социално слабите, но се ожени за банкерка, бившият й мъж Йосифов обра цялата банкова система, а сега с парите вторият й мъж си купи имение на Женевското езеро, а вие си лайте!!!

Не си фашист, а си националсоцаиалистче, малко, националсоциалистче, назначено на власт от малоумници като теб.

"патриот" е, т.е. полуфашист

А това, че Курнелия заедно с Костов продадоха и лапнаха най-богатите на долари Техноимпекс и Техноимпортекспорт - нищо. Сигурно тогава го е гледала в очите и може и да му е козирувала. Човекът си направил майтап и вие го знаете това. Може би е бил професионалист. Махнаха го - не си развалиха коалицията.Няма да сложат ваш човек. Няма да видите вече власт комуняги - дотук беше.

''В нокдаун съм....'' Лошо Седларов , лошо , значи и сега не си даваш сметка за действията си , първо във Франция и второ за апетитите ти да заемаш пост в Министерския съвет.

Шегата на Зарков е една от причините БСП да загуби изборите и Зарков да не стане министър въобще. Така че, уважаеми господин Тенев, всеки си носи последствия ... да си беше седял мирно в парламента.

Хора, мислете ... дори когато се бъзикате. А има неща, с които просто не е редно да се шегуваме и факта, че го правим отмерва колко сме читави.

Или ако искате да си се бъзичкате не проявявайте управленски апетити .

Голяма работа, една кафява вдигната ръка е по-добре от наведен черен задник.

Показвайте всичко лично в интернет, пред всички - а после - те не ме разбраха. Има два варианта - или е фашист, или си пада по дебелашките шеги. И в двата варианта не е за публична длъжност.

Свиквайте, тези хора ще стават все повече и повече, ако не се предприеме пълно изселване на мюсюлманите извън Европа.

Нещо не ти схванах плиткомислената небивалица - какво общо имат мюсюлманите ИЗВЪН Европа с ТЕЗИ хора??!?!?

Плиткоумен си ти? Човекът ти казва, че мюсюлманите трябва да бъдат махнати от Европа, да отида "извън". Щом си толкова глупав е твърде вероятно да си либерал.

сега това мъжленце, за да не остане на сухо, го прати посланик в Германия

Някакво момче на 20-ина години на шега козирувало пред восъчна фигура на фашист и затова - рев до небесата и подаде оставка като зам-министър. Шефът му пък, който 10 години ръководеше реалната и жестока бандитската групировка СИК, от 10-години е премиер, трябваше до сега 20 пъти да се е обесил. Да, ама не се беси, а акъл раздава. Та въпросът ми е: Има ли на планетата Земя друга държава, в която топ-бандитът да е дори близо до властта, камо ли да я оглавява?

може да не си фашист, но си пълен ненормалник след като си си правил такива снимки

И след като си ги публикувал във фейсбук!!! На кого се пробва да се хареса?

Този поздрав в Германия е забранен със закон. Ако те видят да поздравяваш по този начин на публично място, наказанието е до 3г. затвор!

айде моля ви се ......я си припомнете реплика на СТЕФАН ДАНАИЛОВ около изборите изречена на р у с к и е з и к..!!!!!! АМИ ТОВА НА КАКВО ПРИЛИЧА????

Попрегледах няколко коментара, е пълно е с зомбита. Каква пропаганда, какъв фашизъм ги гони някои...това е елементарна простотия, с която съвременното изкривено медийно съсловие се изхранва.

изкарай снимките на валерите, симеонов във бухенвалд и щи простът.

Тоя може успешно да си разказва вицове със Зарков от БСП - и двамата са титани на хумора!

Нищо не си сфанал бе Тенев. Проблемът не е в това дали си националсоциалист или фашист , проблемът е в това , че ни писта от вас каквито и да сте , но некадърници и крадци категорично сте. Просто ни завря джезвето - Баци трети мандат се баци с тая държава.

Тоя олигофрен-фашизоид знае ли, че за пропагандирането на "кафявата чума" е предвидено наказателно преследване???? Шегувал се бил!?!?! С какво? С идеологията която отне живота на 60 млн. човешки живота????? Има неща, с които човек не трябва да се шегува и житейски уроци, които следва да научи през живота си!!!

Нищо не пропагандира с тая конкретно снимка , това едно .. второ 68 мил. са жертвите на ВСВ общо... а кой, каква вина има за разпалването и до ден днешен не е ясно съвсем

А идеологията и с действията си другаря Сталин колко човешки живота отне?

ОСВЕН ПРОФЕСИОНАЛИЗМА,човекът трябва да има и МОРАЛ

Тук даже не става дума за високи категории като морал. А за елементарна глупост. Как може толкова глупаво момче да е професионал и едва ли не гениал, като е елементарен първосигнал.

Моралът е въпрос на гледна точка ..нацистите имат един, комунягите друг, соросолистиците трети

Какъв е моралът на безмозъчния нарцис с детско поведение?

Трябва да си отчаян инфантил и мега недоразвит, за да си завъдиш профилче във фейса и да постваш весели снимки, хвалейки се на какви екскурзиийки си ходил. Да те видят всички що за убавец и юнак си. Еми видяхме те. Не е въпросът фашистче ли е, а че е тъп като кирка. И ме разсмиват коментарите, колко куул било да си екскурзиант, веселяк и колко голяяяям професионал бил. Сополанко нарцис, с грандоманско самочувствие. Цяла България разбра че е тъп като галош, само няколко се намериха да го видят като страхотно професионален. Голям артист, детето му чак плачело. Смешник.

Вчера написах, че този трябва да го уволнят, защото му липсва достатъчен интелект, че да сложи такава снимка. Вярно че контекста е друг, но би трябвало сам да се сети.

Много нечистоплътни сте тролове укаяни - за една баничка и майка си продавате. То за това България е продадена.

Окаяни. Ако нямаш правописни грешки, мнението ти може би било четено.

Опит за анализ. Значи другаргата нинОВЦА , преди време, може да поднася цветя и почит на паметника на КОМУНИСТА т.живков с цялата пасмина другари бесепари и да продължава да се ежи в народното събрание, а този младеж за тази снимка в която, отбележете с хитлеристки поздрав той поздравява МАЙКАТА на Хитлер (липсва съответния звукозапис) - ИЗВОД ???

А Бойко не хвалеше ли Живков? Не беше ли негов бодигард? Не се ли хвалеше, че си държи още партийната книжка на БКП?

С тази оставка защо им накривяваш ушанките бре момче?

Не познавам господина. Тази снимка, явно е направена в мамент на лекомислие. и го компрометира. Въпреки допуснатата грешка, прави впечатление, че той е отговорен и експертен човек.

Аащо толкова се раздува темата с фашизма (а тази случка няма нищо общо с фашизма. Добре е комунягите веднаж завинаги да разберат че в Германия е имало национал-социализъм. Нещо много близко до милиционеро-социализЪма в България. Репресии, лагери, никаква свобода на словото, и т.н.), а никой не обръща внимание на изцепките на висшето ръководство на БСП-то със съветските знамена, съветските униформи, портретите на болшевишките престъпници Ленин и Сталин. Това е същото. С тази разлика че ние, българите не сме видяли нищшо лошо нито от Хитлер, нито от Вермахта. Върнали са ни Южна добруджа, а за благодарност ние сме ги ударили в гтъб. По най-долен начин, на принципа: "на умряло куче нож вади" В България има закон, според който режимът от 1944 г до 1989 е обявен за престъпен. Нормално, след като фашизмът е обявен за престъпен, много по-престъпният болшевизъм също трябва да бъде обявен за престъпен. Значи хората, които го практикуват са престъпници. Хайде, ако обичате др. прокурори да спазвате закона, а

Всички родители да прегледат снимките във фейса на децата си, абе направо да го закрият, че не се знае дали някое от тях няма да стане министър.

Разбирам да се снимаш така, заради простотията. Разбирам и да се похвалиш с това във фейса, просто щото простотията е много по-голяма, отколкото си си мислил. Ама след това да те направят зам-министър - е това не го разбирам. А пък е истинска срамота за премиера да те защитава, че това "било човешко". И кой гласува за всички тези идиоти?

А разбираш ли че хора без чувство, за хумор са неподходящи, за отговорни постове? Момчето е добро и е грешно да го плюете.

Може и да е добро, но за този пост трябва да е много, много добро. Би ли назначил за завеждащ на болнично отделение лекар, завършил с "добър 3 и половина"? А на входа на парламента задължително трябва да им се прави тест за интелигентност.

Елена! Йончева, ти си виновна, че Сергейщината ни тормози вече 30 г. Какво целите с това активно мероприятие? Да свалите правителството, да ни отнемете председателството или просто ей така, за спорта-политическият!? Не печелите, когато ни внушавате, че туристическите снимки са престъпление. Излагате се яко!