Фандъкова не прие оставката на Мария Бояджийска, строят приют за 1000 кучетата

Няма да приема оставката на г-жа Бояджийска, напротив, очаквам от нейния екип да работи още по-твърдо, каза кметът на София Йорданка Фандъкова. На въпрос дали тя мисли за оставка, кметът отговори, че мисли непрекъснато, но оставката й не би решила проблема с бездомните кучета.

Обратно в новината

Коментари - Фандъкова не прие оставката на Мария Бояджийска, строят приют за 1000 кучетата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фандъчката,лично да пробва кои кучета са агресивни....Не ви е срам- Лицемери! пак ще грабите народа!

Дано построят приют и за 1000-ДЕЦА!!!..... Стига вече с тия кучета източвахте парите на обикновените данъкоплатци!...Срам,Позор и Наглост!!!

Фъндъкова да вземе да си подаде нейната си оставка. Крайно време е! То не бяха данъчни изненади, то не бяха кучета... а пък как изглеждат подлезите на София. Чудно как ен стават всеки ден убийства в тези опикани неосветени дупки...

Няма детски градини и ясли в София, тая селска леля строй кучкарници ?! Засрамете се бе !!!

В Слатина и Смирненски също има кучета на глутници. Всички да ги съберете. За домашните кучета пък, подобно като за малките деца, трябва да има места, където да играят, а не да тичат навсякъде по парковете.

Уважаема г.Фандъкова хората не желаят да слушат повече за вашите решения-Искат просто кучетата да не разкъсват невинни хора както може да се случчи само в джунглата.

Стоян Лазаров от ОП "Туристическо обслужване" кога ще ходи в приюта за кучета. Много лъже тая кметица.

Фандъкова не лъже. Тя е от Герб, вервайте!

принудят собствениците на домашни любимци да плащат такси. Щото трябва отнякъде да се краде безнаказано, а с глобите да се плащат бонуси. Веднага след това безпризорните кучета ще бъдат унищожени. Я, като е толкова курназ тая Фандъкова да вземе да светне аудиторията защо ги е страх да влязат в циганските катуни, където е истинският развъдник на бездомните кучета, за да ги прочистят.

А за бедните бездомни няма ли да строите приюти другарко Фандъкова?! Или нас, бедните и бездомните - КУЧЕТА НИ ЯЛИ?!

iНе знам как го прави Борисов, талант е, признавам, излъчва рядко нелепи жени за високи постове. Фандъкова е несретна, клета женица, която умира от страх, че се занимава с нещо, от което и хабер си няма. И й личи по горестния като на шимпанзе поглед. Има едно пълно момиче - министърка на мястото на Плевнелиев, което схвана схемата на Борисов - не разбирам нищо от това, с което се занимавам, но мърдам активно. Тя непрестанно обикаляше някакви снежни пътища през зимата. Новата здравна министърка е потресаващо тъпа - тя има излъчване на провипнциален тарикат, който се стреми да стане секретар на общината - тя е и това, всъщност. Изобщо Борисов мултиплицира тъпотата - не може да има по-тъпи от него. От това следва, че всички са потресаващо тъпи.

Наглостта няма граници.Заявява по телевизията,че не приема оставка,вместо да си подаде оставката!В 21 век изяден човек,но куклата е дебелоока.

МАЛОУМНИТЕ ЛИЦЕМЕРИ ДЕТО СЕ НАРИЧАТ "ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИ" ИЗБИХА ДОСЕГА НАД 100 000 КУЧЕТА САМО В СОФИЯ ЗА 20 ГОДИНИ. НЕ АЗ, ТЕ ГИ НАТИРВАТ НА УЛИЦАТА, ОБРИЧАТ ГИ НА ГЛАД И СТУД И СМЪРТ, ЗАЛЪГВАТ НИ ПОСЛЕ С НАЛУДНИЧАВИ ПРОГРАМИ, КАСТРИРАТ ЖИВОТНИТЕ (КОЕТО СИ Е ПО-ТЕЖКО ОТ УБИЙСТВО)... ИНТЕРЕСЪТ ИМ ПРОБЛЕМЪТ НИКОГА ДА НЕ СЕ РЕШАВА, ЗАЩОТО ОТ ТОВА ХРАНЯТ ТЛЪСТИТЕ СИ ЗАДНИЦИ. ОТЕЛНО ТОРМОЗЯТ ХОРАТА С БОЛЕСТИ, СТРАХ, НАХАПАНИ И ИЗЯДЕНИ МЪЖЕ, ЖЕНИ, ДЕЦА... ТЕЗИ ИЗРОДИ ОБИЧАТ ЕДИНСТВЕНО СЕБЕ СИ... ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ДИКТАТА НА ШЕПА ПРЕСТЪПНИЦИ?

Не виждам никакво смислено решение от страна на управниците , които са длъжни да усигуряват мир и спокойствие на своите граждани . Пари за приюти на кучета НЕ , но на хора БЕЗ ДОМ - ДА ! ПОВЕЧЕ НИТО ЕДИН НАХАПАН , УМИРАЩ ОТ СТРАХ И РАЗКЪСАН ОТ ДИВИТЕ КУЧЕТА !!!

Присъединете се към групата "Да помогнем на Фандъкова за оставката": link Ако кметицата поеме политическа отговорност, дебатите за съдбата на бездомните кучета и хората в европейската джунгла, наречена София, ще започнат на чисто.

Любопитно, как извендъж това стана национален проблем. Справка в Уикито показва, че тя е в общината от 2005, т.е. трябва ли са и 7 години да го прозре или не е имало такъв проблем ;)

фан данкова, по добре построете прют за 1000 деца или пенсионери, а евтанизираите безстопанствените помияри. нашата бедна даржава не може да си позволи разкоша да полага повече грижи за кучетата, отколкото за хората. вместо да строите кучкарници, строите болници, детски градини и хосписи за стари болни и самотни хора. кучетата могат да бадат извозени в някои отдалечен и пустеещ раион на балгаря или наи добре ефтанизирани.

Пълен резил, Фандъкова!

Понеже съм от нищожният процент българи, които имат памет, искам да напомня как започна кариерата на Борисов. Бидейки бодигард на Живков и Симеон той бе назначен за главен секретар на МВР. Предполагам много хора бяха озадачени от странното назначенвие. Поемайки поста, като истински мачо, който е решил да сложи ред в държавата, той направи първото си изявление. В него каза, че няма да позволи и косъм да падне от главата на полицай. Няколко месеца по-късно пиандурникът Вежди Рашидов, бидейки общински съветник, и много велик естествено, с Илия Павлов зад гърба си, удари публично полицай. С интерес очаквах реакцията на мачотоБорисов. Ами, Борисов се покри като последната шушумига и запази пълно мълчание. Тогава разбрах, че пожарникарчето не е стигнало случайно до този пост.

Г-жо Фандъкова,можете да наемете хора ,които да унищожат бездомните кучета ,а за тези ,които ги изоставят на улицата да си носят греха ,той е техен. В нашата община постъпваха така и сега почти не се срещат бездомни кучета.Сега собствениците на кучета трябва да получават по-големи глоби,защото често виждам кучета без намордници да се разхождат свободно из парка.Разбира се деца и възрастни около тях се опитват да преодоляват страха от кучетата.

нагло !

Нямали малко по силна отрова,с малко хляб или каквото и да е и да се нахранят за винаги. От тези кучкарници,,приюти'' за помияри кой знае колко пари лапат някои,затова ли толкова ги защитават ??? И не знам на тези фльорци май германки бяха -искали да осиновят кучетата убийци на професора- Е СРАМОТА.Кой им дава това право да дойдат тук и да имат претенции и мнение??? Как може да се лае още по този въпрос ,трепете всички улични кучета и толкова,природозащитниците като ги искат да си ги вземат .НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА .............

Градовете са за ХОРАТА, не за животните и на първо място трябва да се осигури комфортът и сигурността на ХОРАТА. А за тези, които въпреки това искат да имат домашни любимци, има правила и ГЛОБИ. И Германия щеше да е на нашето дередже, ако не се събираха така ефикасно глобите. Не сте ли установявали не веднаж, че и германци и всякакви други като дойдат в България за отрицателно време стават като нас - просто такава е човешката природа - действа по пътя на най-малкото съпротивление.

Да, абсолютно сте прав. За всичко трябва да се глобява. Да има ред. Защото в момента градовете не са за хората и по други причини - много коли, много мръсен въздух, много боклуци, безобразно шофиране и още много други

но кучките-не.Особено с повторения на стари номера

Напротив, решава го в голяма част!!! Колко некомпетентен, незаинтересован и непрофесионален трябва да си, за да ти роди главата да глобяваш хората, които се грижат за бездомните кучета нато ги хранят, а тези, които ги изхвърлят да продължават да го правят безнаказано???? Г-жо " кмет ", ако веднъж си направихте труда да пообщувате с някое куче на пътя щяхте да сте наясно, че те трудно биха били агресивни! Пък и вас ако постоянно ви ритат, гонят и замерят с камъни и вие щяхте да реагирате, нали?! И г-жо, ако не сме ние да храним кучетата на пътя гладните там животни щяха да са много повече! А ако следваме вашата " гениална мисъл " и инцидентите съответно щяха да са повече, защото според вас това се дължало на факта, че са гладни! Но вече незнам дали за добро или за лошо проблемат не е там, а във вас персонално и в онези, които мислят като вас! А за съжаление сигурно така възпитавате и семейството си......

ВЪВ ВАРНА СЪЩО ИМА МНОГО БЕЗДОМНИ КУЧЕТА. НЯКОИ НАИСТИНА ВЗЕМАТ МНОГО ЗА ТОВА ДА СЕ РАЗХОЖДАТ И ХАПЯТ ТЕЗ КУЧЕТА. ПРЕДЛАГАМ НАЙ ПОСЛЕ ДА СЕ ИЗЧИСТЯТ. НИКЪДЕ В СВЕТА НЯМА ТАКИВА КУЧЕТА ПО УЛИЦИТЕ.

О`Санна ! Най-накрая да се каже в пряк текст, че Навсякъде у Нас е едно-и-също . Да сте Живи и Здрави, ВАРНА !

Колкото кратуната реши въпроса с кучетата ,толкова и Фандъкова. Кучетата са една прекрасна черна касичка- бездънна за герберистки дотации. Всичко в тази общинска софийска глутница от кметове и съветници трябва да бъде изхвърлено в някой приют за тъпи управници изедници и некадърници.

Перефраза по Сталински -Има кучета- има проблем, няма кучета- няма проблем.

произнасяна от Сталин. Тя съществува в един художествено-политически роман на юдеина Солженицин.

На война като на война. Щом ку4етата Ви нападат , ръфат и убиват, ТО ТОГАВА НАПРАВЕТЕ КАТО ТЯХ ДОКАТО НЕ ОСТАНЕ НИТО ЕДНО КУ4Е НА УЛИЦАТА. Вси4ки средства са позволени.

Правилно! Всепо-твърдо и по- твърдо да работим да не остане нито един софиянец и гост на столицата ненахапан от куче. Фандъкова, засрами се! Герберчета, засрамете се! Седем години общината е във ваша власт. Резултат от това- професор жив изяден. Махайте се нещастници!

Ами тогава ти бе Фандъкова си подай оставкатаЩо за наглост да се натискаш на поста

Да се маха пуделката на ББ, не вижда ли че не става за кмет. ББ ще ти намери топло местенце, стига си се правила на това което не си. София не е прогимназиално училище. Аман от натрапници, които не знаят докъде им стига компетенцията.

Дрън ,дрън,каква е тази любов към кучетата и то бездомни. На който му е жал да си ги вземе в тях.

Животните страдат от безхаберието на хората, а понякога страдат и животните. Точно заради това, оставката на тая мома трябваше да бъде приета0.

"Но оставка няма да реши въпроса и това е показано години назад". Айде бе, разкарайсе и ще видим. Налапала си кокала, като диплома руска филология. Изчезвай махленско даскалице.

Дали все пак една жена пък била тя и кмет ще има такава смелост да си тръгне?Дали иска да даде на някой пример ?

Трябваше тихо, кротко и постепенно да се оправи проблема, не да се раздухва толкова.В краен случай внос на виетнамци.

Г-жо Фандъкова гласувах за Вас. Не ме разочаровайте. Махнете я тази некъдърна чинжвничка. То че въпросът е почти нерешим се знае, но защо да? Минаха почти тригодини взима парите ни като нищо не прави.Имала идеи - и какво от това.Колко години й трябват? Махнете я зада не обира негативите ГЕРБ.Заради една пикла стотици няма да гласуват за вас.

И двете кучки са за затвора. Виновни са за убийството на професора. Каква оставка, какви пет лева - ЗАТВОР.

Ал

1. Въпроса е много ясно и лесно решим. Решен е в почти всички държави по света. 2. Не разбираш ли, че Фандъкова прехвърля собствената си вина върху въпросната чиновничка? Фандъкова причини смърт по непредпазливост. Трябва да я осъдят за това.

Но кака Данче не е сам-саминка, нито пък `шапката`-й е невидимка -- нали, Ал ?!

За престъпления срещу човечеството наистина една оставка нищо не решава.

мисля, че скитащите кучета стават свирепи, защото нямат храна, подслон, грижи! Трябва да са в приюти, построени с отраднати пари. Срамота е столицата да е пълна с бездобни кучета! Трябва да се разследва как са гледани, кастрирани тези кучета и къде са парите! В софия не ми се стъпва от тези истории!

Трябва да разрешат най-накрая свободния им отстрел при самозащита от тия мелези! Па и бабките дето ги хранят и те не са по-далеч. Веднъж една бабишкера тръгна да ме бие, защото я питах защо храни глутницата пред блока й. Два месеца по-късно я нахапаха и отиде в болница..

Има ли прокурори в тази държава!

Човек в21 век от кучета в менте европейска столица с менте кмет.Кадрите решават всичко.Не правната рамка.Няма оправдания а резултати веднага.ОСТАВКА за некадърност.

Като му гледам постингите - до мозъка на костите комунист, сега пребоядисан на ултрадемократ и "народен защитник". Ненапразно си е избрал за ник името "Калитко". Само по-възрастните си спомнят за "Овчарчето Калитко" - героичното дете-партизанин от книжката на Иван Хаджимарчев от 1946 г. Явно това измислено партизанче му е идол от детска възраст. както и идеите на мракобесното комунистическо налагане на насилието, като основна форма за решаване на проблемите.

А тоя си е просто обикновен истерик и ненормалник

Страхувам се от кучета! Започвам да се страхувам и от вас двете! До кога ще ни лъжете.Не си ли гледате предизборните обещания? Гласувах за вас за да премахнете кучетата. Вие сега сте щели да мислите. Има умрял човек! Срам нямате ли! Не ви ли е грях? Провокирате ни да ви пожелаем...какво мислите! Изчезвайте и двете!!!

Какъв поток от безумни изречения. Фандъкова просто доказва пълната си безотговорност и несъстоятелност. Очевидно зе всички, общината с години харчи огромни пари за справяне с проблема "кучета", а резултата е нулев, даже не нулев а отрицателен. И тя, милата, не си подава оставката. Тогава е редно пострадалите да заведат персонален иск сещу нея и тя лично да ги обещети.

след женски операции се объркват и хормоните, а те колкото и да ти е неприятно се отразяват и на логиката. Подай си оставката, гледай си внучето, ходи си по санаториуми и не си въобразявай, че кметуването е терапевтична програма. Не е такава, а сериозна отговорност за живота на всеки гражданин, , която на теб изобщо никога не ти е била по силите да понесеш. Лигли, ронещи неспирни крокодилски сълзи, на кметския пост на столицата си не щем.

Никой не и е искал оставката на Ф. това е проблема....

Ако не е в състояние да върши работата си, има напълно законен и съвременно-хуманен начин да се откаже, и да я замести някой по-решителен в мерките по опазване здравето и живота на столичани из градската обществена площ - улиците и парковете, реално работещ софийски кмет. Крайно време е учителката да се оттегли от поста по здравословни причини, никой няма да я обввини, има човешкото право да се грижи за здравето си като личен приоритет, пък и закона ни за здравето го е повелил точно така.

Ал

Другия голям проблем, Фандъкова, който НЕ решаваш е проблема с домашните кучета, осраните улици и осраните детски площадки. Има наредба, има определени места за разхождане, има общинска полиция, но няма кмет, който да ги приложи на практика!

И какво би следвало да направи Суверенният Стопанин, когато една до болка позната шайка ( Ох ! За малко да кажа псета ; Извинете ! ) Му цеди-ли-цеди жизнените сокове ? При това -- погазвайки най-арогантно и най-базовите Правила за Общество и/или за Обществено Управление ?

Построеният в Пловдив приют отговарящ на всички европейски изисквания има капацитет 500 кучета и 500 котки струва 1,5 млн лева.Проектираният за София с капацитет 500 кучета при същите изисквания струва 6 млн лева. Софийското лапане си е доста сериозно и илюстрация за това са добрите бонуси за общинарите- само Бояджийска получаваше за миналата година по 3 хил. лв на месец допълнително освен заплатата за добрата си работа, както заяви кметицата.БРАВО!!!

Нямало желаещи да ловят кучетата !!! - нека обявят цена от 2 лв. на куче, циганите ще свършат работата. А това ще има и допълнителен ефект - собствениците на домашни любимци най-сетне ще се научат да си ги водят на каишка.

Ал

Липсата на оставка на Фандъкова не реши проблема с бездомните кучета. Ако обаче си подаде оставката е възможно следващия да свърши нещо в тази посока.

Екозащитниците да се разстрелват заедно с кучетата.