Димитър Стоянов поиска оставката на Сидеров

Евродепутатът Димитър Стоянов заяви официално, че иска оставката на лидера на "Атака" Волен Сидеров. Стоянов, който е доведен син на Сидеров, досега бе считан за дясната му ръка.

Обратно в новината

Коментари - Димитър Стоянов поиска оставката на Сидеров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Събирането на двама откачени на едно място води до подобна ситуация...

Само когато Волен и сие приемат Исляма , само тогава Атака ще заприлича на партия.

Башибозукът не е пария...

партия...

Cамо когато американците пуснат атомна бомба над Mека и OOH забрани с международен закон исляма и разните парвобитни ширияти тогава ште има мир на земята.

Да,като им сложат шалварите и кърпите им изстъргват всякакво наличие на мозък в главата,за да могат да се гордеят с кретенизма си.И така исляма от религия се превръща в диагроса за тежко психично заболяване...Щеше да е интересен социален експеримент,ако не заплашваше дирекно живота на много хора.

Той Димитърчо е един недоносен неблагодарник!

Даже е доведен. Пък син или неблагодарник, на когото като му харесва... ;-)

Време е псевдонациоалната АТАКА да отиде в историята. Народа повярва, но беше излъган.Нужна ни е истинска патриотична формация и това е НФСБ. В нея ще се влеят всички честни и читави националисти и тя ще влезе в парламента. На България и трябва такава партия, защото се намира на брега на Ислямския океан и назрява вътрешен конфликт с циганите!

Tочно така .Tо конфликта с ромите- цигани е готов,само се чака някои тъп политик да драсне клечката и да изгори българия.

Няма конфликт с ромите, има конфликт с ПОЛИТИЧЕСИКЯ ЕЛИТ на България. Управляващите вече 22 години политици обединени в обща маифя създадоха тома тежко положение на рамите, както и на целия български народ, като окрадоха и изнесоха България ,доунищожиха и икономиката,у оставиха хората и безработни, накараха ги да напускат масово БЪЛГАРИЯ за да търсят работа по чужди змии с чужди неволи, обезлюдиха България. Ако националисте , пръкнеш партия против циганите , ще се роди поредното отроче на Атака. А проблема с исляма у нас, също идва от елита ни, който няма интерес да създаде адекватна държавна политика за противодействане..

Абсолютно си прав!Мисля,че комунистите с турците съвсем нарочно създадаха това нелепо отроче,за да нямаме шанс за истинска националистична партия,без циркаджииски елементи,бухалки и мутрогенски простостии.Трябва постоянна политика и защита на хората,а не крясъци и циганщини от избори на избори.

Интересно,само на мен ли ми изглежда всичкото това поведение,на "разширеното" семейство Сидерови,че на свикването на Събора на "Атака" се подсказва,кой да е Новият лидер на "Атака" и това да е "синчето".

що триете бе капути *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами, че за слаби изборни резултати, освен Волен, оставка трябва да си подадат Мартин Д., Ив. Костов, Яне и още много пособни политически лешпери. Най- вече Сергей Дмитриевич, за поредица от много слабо представяне на избори. Бият го като боксова круша, но няма оставка...Нямаааа...

И каква стана сега, пораснааа пилците и натаковаха квачката

Волен не е цвете, ама все нещо е постигнал, а тебе кой щеше да те знае без него бе мамин Мите

Татеее,стани,за да седна!То хубово,че ми го почна(клатенето)ама искам аз да си продължа.Дай,деееее!

много ми пука за волен и доведеня му син циркаджии пак отвличат вниманието от истинските проблеми в даряватa тая севдо патриот и пионка на боико пак се е нагарлила

Право е момчето. Оставка за лидера на семейната партия. Негов ред е вече да поуправлява...

Hародът го е казал:"Xрани куче да те лае!"

и аз това си помислих.

чуждото свое не става

А Болен има ли свои деца?

На Сидеров постановките и сценария се четат от всеки грамотен българин!Атака е семейна фирма,с черти на комунизма и демокрацията!Ще правят цирк пред обществото.Проблеми няма,има само цирк!

аз пак искам дупетатите на ндсв, сдс и дсб да подпишат декларация за садебно преследване на крадците от троината коалиция и агент гоце и за незаконни, фалшифирани избори на сащия тупан за президент.

чИ нИ знаЙш кО искЪш...

копелдакат забрави ли, че дучето го направи евродупетат за сметка на сексуалните услуги на маика му. може би вече е решил, че е време да става тои самия дуче? точно като мутрите, които забравиха, че партията маика им даде куфарчетата с парите и решиха, че са станали бизнесмени. а в балхаря доста псевдомаики се разкрачиха пред силните мажаги за да уредят шибаните си копелдаци с даржавни служби и облаги. O temp[ora, O'Mores

рани куче да те лае. болен лидеров е "июзд ман" от една шуврантия и неиния копелдак.

Този най-после се усети,че оня му такова майката.

Да беше таковал моята да се уредя и аз,не да работя и плащам наем на малтийците!

Мисли за това, че вече сигурно е време ти да уреждаш собствените си деца.

Де да знае човек!?

Всичко се манипулира от ДПС и БСП по схемата разделяй и владей. Щом се появи конкуренция за властта веднага гледат да ги съсипят с интриги и компромати..

ТАЯ РАБОТА С ОСТАВКИТЕ Е КЬОР ФИШЕК. ВЪПРОСЪТ Е ЗАЩО АТАКА СЕ СРИНА НА ИЗБОРИТЕ И ОТГОВОРЪТ Е СЪВСЕМ ЛОГИЧЕН- ЩОТО СТАНА ИЗТРИВАЛКАТА НА ПОЖАРНИКАРЯ. ВОЛЕН СЕ УСЕТИ АМА КЪСНО. В МОМОНТА ОНЯ ПЕ...АЛ МУ ЗАЕ МЯСТОТО КАТО СИ МИСЛИ ,ЧЕ ЩЕ ИЗКЯРИ НЕЩО АМА НАНАЙСИ. ОТ КРАДЕЦ ТРУДНО СЕ КРАДЕ, ОН ЗНАЕ КАК ДА СЕ ПАЗИ.

Не ми пука особено за нито един от двамата. но истината е, че ако не беше волен Сидеров, никой нямаше да знае кой е димитър Стоянов. Храни куче, да те лае.....

Казах, че Сидеров е много добър журналист и слаб политик.Атака потъва благодарение на своя лидер, който се люшка като пробита лодка.Безпринципната му позиция спрямо ГЕРБ от о Сана, до разпни го е началото на края.Янето се усети макар и късно, но Сидеров е завладян от егото си.

Седемдесет и един депутати от БСП, ДПС и > Атака < са подписали искането пред Конституционния съд да обяви за незаконосъобразен избора на Росен Плевнелиев за президент. БСП+ ДПС+Атака

Храни куче да те лае

Номерата на РЗС лика прилика.

И Болен и Митко лудото са сто процентови психари. И представете си тези недоразумения на природата са наши представители единият в родния, другият в европейския парламент. Като добавим и това, че държавата се управлява от неграмотен примат картината става съвсем пределноясна.

Май някой ги изнудва и рекетира малките партийки? Краде им депутатите, разбива им имиджа, после ги изхвърля като държанки.... Кой ли е той???

Браво! Точно в десятката!

Ама те си го заслужават...

Кой знае!!!

Има една известна крилата мисъл: "Патриотизмът е последното убежище на негодниците". Явно при "Атака" това не е изключение.

А може ли да ни светнеш, какви са "патриотичните крилати помисли" на Атака, че аз нещо не разбирам ,колкото и усилия да правя?

А аз не разбирам какво не разбираш.

Всичката башпатриотска сбирщина са злобни, неграмотни предатели до един страдащи от хронически идиотизъм.

До сега Митето уважаваше степ фадъра, сега изведнъж стана против? Мнооооого чудноооо! За мен това е отчаян опит на Сидеров да спаси партийката си и същевременно да я остави в семейни ръце( като изберат Митето за новия вожд), което значи че пак в негови ръце. Д.С е едно изключително посредствено момченце, винаги се е водил по акъла на баща си. Няма идея за нищо, изповядва някаква куча марка национализъм. 4 години в Европарламента нищо не свърши, само взимаше 11 000 евро заплата от вноската на българския народ( най -бедния в Европа) и се гушкате с другия корифей на Атака в ЕП- Слави Бинеф. Да плачеш или да се смееш?

Според теб възможно ли е порочната система-"Обещаваме като ни изберете да....",да бъде заменена с:Направихме това,това,това и още...Ще направим до изборите това...(Имам предвид да направят много преди избори,та народа да ги избере,а не след това...)Така всеки според заслугите ще очаква да е в парламента.

Отдавна казвам като теб и показвам недъзите на порнографската българска политическа система. Тук само говоря, че се прави опит за рокада в самата Атака и "всичко по- нататък по старому"!

но искам да ви кажа че ако проследите изказванията на нашите евродепутати на пленарните заседания на европарламента ще видите че той е най-активният ни евродепутат, за досегашния си престой има над 60 изказвания по различни теми, за разлика от хора, които не са се обадили нито веднъж и си прибират ежемесечно тези 11 000 евро. За разлика от нашият парламент, където могат да бъдат проследени само петъчните заседания, в европарламентът могат да се видят всички пленарни заседания онлайн или офлайн

Моето дело е живо! Да живее комунизма! Няма по-свято от това да предадеш баща си в името на голямата правда! То като се замисля и за малката си заслужава. Какво като ме е отгледал? Да не би да съм му длъжен? Хората в името на властта са убивали бащите си, този само го предава, какво толкоз?

Ако не беше Волен, младежо до Калотина нямаше да стигнеш, а сега евродепутат в Брюксел и трябва да знаеш млади момко не хапи ръката която те храни. Не че уважавам Волен- дърта фурнаджийска лопата или Атака, но ме подрази отношението.

Като опре ножа до кокала-всички стават еднакви и си показват кой откъде е.Тоест,и Сидеров си е чист комунист.На следващите избори и те са ВЪН от парламента,както и БСП и РЗС и ДСБ и де не седе ебе...ГЕРБ също ги отписваме след като не повишават стандарта.Кои ли ще бъдат следващите НЕКАДЪРНИЦИ, на които боламите ще повярват?

Димитре, една европейска държава не може да понесе неграмотници като Сидеров - недоучени, злобни, с вид на вечно болни от запек. Управлението на България не е за милиционери, пожарникари, фотографи, любители и авантюристи, защото всичко това се плаща от нацията, от народа ви. Дано като си бил в Брюксел, си се цивилизовал и си прогледнал за истината. За разлика от тебе, идиотите на ГЕРБ не могат да видят трапа, в който ги води Борисов.

Трябва да уточниш,че и всички досегашни "политици"са водели България към този трап...

А при БСП беше едно хубаво, затова никой ги не ще вече.

Цирк за публиката

Това показва много ясно как в живота не може да имаш на никой доверие, а ако се доверяваш ще ти забият не нож а секира в гърба....

фамилната партия са разпада. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не разпада. Просто извършват рокада. Това е просто и ясно.

И щом е благодарение на него, да си мълчи. Т.е. да допусне против съвестта си некомпететнтност, вредна за държавата и за партията им? Това е българският манталитет - сбъркан. Преди години ми казваха, че Партиятта ме била изучила и трябвало да съм благодарен до гроб. Аз отвръщах, че не опради Партията, а въпреки нея съм се изучил, защото Партията ми даваше болшевишка недоклатена и политизирна наука, а вв същото време по света с еполучаваха конкурентни и обективни знания. Така и този син - щом съвестта му е по-силна от предубеждения и предразсъдъци, значи е станал човек не поради , а въпреки Сидеров, който в случая изтъква срамни доводи по повод на откровението на младежа, а именно, че било предателство. Проява на доблест, а не рпедателство, 'националисте' Сидеров. Никога няма да станеш нещо различно от един объркан агресивен човек.

абсолютно съгласна

КАКВО СТАНА, КАТО ПОГОВОРКАТА "ХРАНИ КУЧЕ ДА ТЕ ЛАЕ"! АКО НЕ БЯХТЕ ВИЕ ТОЙ НЯМАШЕ И ДА ПОМИРИШЕ ЕВРОПАРЛАМЕНТА! СЪЖАЛЯВАМ, НО Е ТАКА!

Храни куче да те лае.

Да се маха и веднага психиатрите да го вкарат на 4-ти километър.

Абе преди време верно познаха жълтите медии, че синчето ще му поиска оставката след изборите.

Значи синчето иска оставка, защото Волен се разделил с майка му.....а га яди кифтетата не иска оставка, а?

Майката Капка е съветничка в Софийска община от квотата на Атака

Този филм сме го гледали преди 20 години, когато старата номенклатура даде парите и властта на синовете и дъщерите си.

Аз съм сигурен че сценарият и театрото са на самият Сидеров, по-умен е от Костов и Станишев и предпочита уж да го изритат, но да може да управлява в сянка

Храни куче, да те лае!

Поредното театро...

Вижте какво нещо е властта!

Има да чакаш, синко:о) На мен врачка ми предсказа, че президентин ще ставам, ти оставка ми искаш!