Светлозар Лазаров и Владимир Писанчев подадоха оставки

Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров е подал оставка, съобщи премиерът. И шефът на ДАНС Владимир Писанчев се оттегля, потвърдиха от Министерски съвет.

Обратно в новината

Коментари - Светлозар Лазаров и Владимир Писанчев подадоха оставки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ало Боко, след тия хеле у ДАНС, ВСИЧКИ ПАРТИЙНИ КРЕАТУРИ ДА БУДАТ УВОЛНЕНИ, КАКТО И БИВШИТЕ ИМ НАЧАЛНИЦИ, КОИТО КАТО ПЕНСИОНЕРИ СА В ТОПЛИ ОФИСЧЕТА В ДЪРЖАВНИ КАБИНЕТИ. бОКИ, НАЛИ СЕ ИЗХВЪРЛИ ЧЕ ЩЕ ГИ УВОЛНИШ...МНОГО БЪРЗО ТИ МИНА МЕРАКА.

кога ще се спре простотията и селянията в българия!

Борисов имал студент! Пожелавам му в най-скоро да възобнови и той преподавателската си дейност.

ГАДИ МИ СЕ ОТ БЪРКОЧА В ДЪРЖАВАТА

Предстоят важни епизоди в култовия сериал "ГРОБарите на България"! Ще станем свидетели на завръщането на Петко поСерков за шеф на ДАНС, на Калинка Георгиев за глав-сек на МВР, на Станимирчо Флоберков -начело на ГРБОП. Сериалите са под режисурата на кадровика на ГРОБ, бъдещия VIP пандизчия, Цеко Ушето!

Радомире,брато. Много е готено написаното от теб. Вервай ми. Ще те цитирам навсякъде.

Тотална чистка трябва в последните бастиони на Червените Боклуци-ДАНС, МВР, СЬД, Прокуратура..... Да се реже до корен!!!

Че е тъп- тъп е, сам го доказа. Че е неуправляем- повече от сигурно, но е и неграмотен, некомпетентен и т.н И това ни е премиера!!!!!!.Срам и позор за България. Говори предимно глупости, което го разбраха и в Азербайджан.Не е лесно да си изключително ПРОСТ!!!!!!!!!!!!

Сега беше момента да върнат Калин Георгиев на поста главен секретар на МВР. Човекът беше ерудиран професионалист и един от малкото служители на МВР, които вършеха някаква работа. Имам чувството, че в България образованите и компетентни кадри биват насила недооценени.

Ситуацията в държавата е БЕЗСКРУПОЛНА и УЖАСНА! Навързани са като свински черва! Цялата държава прилича на едно голямо ООД!

Борисов да уволни хората, който са го подвели.

Баце решава ,тия от горе трябва да се сръчкват да вършат нещо само така ичатала на врата инак не става!

Най накрая Баблиотикарите си тръгнаха , слава богу !

Във всяка библиотека ,във всяка къща и офис , във всяка църква до библията ще има само по една книга Винету и портрет на Него щом не искате библиотекари.

И КАКВО ОТ ТОВА -ИДВАТ ДРУГИ

Сега най-вероятно и двамата подали оставка ще се насочат към академична работа в някой институт който се занимава с преписване и подреждане и литература.....

"Борисов мотивира избора на Бъчварова с това, че става дума за политическа позиция ..." Не, не трябва да е политическо назначение, защото ще е зависим от управляващите. Това ли е целта?

"Каквото изкараме, даваме го на пенсионерите". Нахалник! Първо, той нищо не изкарва, а само харчи, второ, къде са парите на пенсионерите? Където са и тези от касата? Само се тупа по гърдите, ТОЙ какво прави! Като, че ли е единствен в България.непрекъснато слушам и чета "АЗ", "НА МЕН", "МОЯТА". неговата среща му провалила оставката на вътрешния министър, тя била най-важна за нега - ами естествено, нали господарите са дошли, пък оставката го засенчила в медиите.

Всичко е ясно, каквито и циркове да разиграват. Цецо и Костов /Раданчо/, решиха да използват един свестен човек на поста министър на МВР, за да изнудват ББ.Ако има нещо което ББ мрази най-много, е някой да му извива ръцете. Затова сега замислилите ченгеджийския номер ще го понесат. А За назидание на мястото на Лазаров и Писанчев ББ ще сложи още по-свои хора. Този път заверата на ченгетата се провали.Леко по леко всички капитулират пред ББ.

Има натиск, но този натиск е от долните етажи, да не забравяме, че Бойко изгони досадните ченгета-просяци от улиците на София. Лесно ли им е от заплата 3-4 хил месечно, да се задоволят с 500 лв.

Абе, човек не усещаш ли, че ни балавуркат, докато купят самолети втора ръка и изпратят контингент в Украйна...

МНОГО ХУБАВО СА НАПРАВИЛИ

Тва оставки под натиск ли са ?!?!?!?!?!?

Боко Боклуков ще загроби България.

Мвого ясно!!! Би , било връх на безачие да не те сторят!!!!

ДАНО, след една разумна чистка в службите за сигурност ,ДА останат само верни на ....България кадри , смятам ,че не всички са продажни боклуци !!!

Румянка Бъчварова -социолог, не знае къде са даже тоалетните в МВР-то, та камо ли да е наясно какви служби и т.н. трябва да ръководи.Но е нужна да е там точно защото нищо не разбира.Тя просто ще е параван за кражбите и далаверите на ГЕРБ, които предстоят.Също като Фъндъкова-нишо не разбира от кметуване, но не пречи на далавераджите в Общината. Има и други такива таланти: Роско-Президент-карикатура! Адвокат-министър на икономиката! Трудовак- На МО Уникален тъпанар-на Просветата. Мадам "Йес" -силов вицепремиер! Топ-мафиот-Премиер! Напред към Просперитет и Благоденствие на държавата!

КАК МОЖЕ БОРИСОВ ДА ПОСТЪПВА ТАКА ПОД НАТИСК???? ДА СЕ РАЗДЕЛИШ С ДОБРИ СПЕЦИАЛИСТИ, ЗАРАДИ ГЛУПАКА АТАНАСОВ??? ПРОСТО НЕ Е ВЪЗМОЖНО ТОЛКОВА СИЛЕН ЧОВЕК, ДА СЕ ПОДДАВА НА ПРОВОКАЦИИ.

Бате Боко,значи няма да искаш оставката на Цветан Китов,защото сте били 4 год.студенти,поне не го казвай направо се излагаш,другите ще ги освободим, а този ще го задържим

Генерал и премиер, а калинките аскер овладяват най-юнашки с номера, дори просташки, постове във висините властите:- поне и трите. Парламентът пее в хор, Ве Се Се - като клакьор, президент и прокурор, медии - като декор. Лепа Брена той целува. Пред министрите - рисува. Лили при Станишев праща. Веждьо леко се поклаща, обяснява с глас набожен, сътвореното от Вожда. Всички сякаш Го обичат, за съвет при него тичат, и се прави Той що каже, свят да се обърне даже. Слушка, само зад океана глас върховен на Обама и по Меркел май си пада. Цветелинка: - нека страда. Всинца му припяват дружно, сякаш Господ е ненужен. Той Началник Го нарича, но с фуражката и бича, власт раздава и отнема, като Папа- анатема.

е тази пушилка за простотиите на дегенератите РЪБОВЕ. За да се прикрие участието на България в маневри на НАТО в Украйна от където може да произтече войната. България става фронтова държава и ще отнесе удара. Това, че душевно простото правителство и всичко което му симпатизира е дебилно е ясно, впоследствие те не могат да бъдат наказани.

Трябва да се радваме че България с другите страни от НАТО се противопоставя на нападението на Русия срещу Украйна

Руми Кака Руми -полицай!?! Браво Бацко, нямат край, фльонгите с въртиопашки в този кабинет левашки! Червеи и таласъми, библиотечни опосуми, гномове от досиета:- Марш от жълтите павета! Шлифери,каскети, флашки кака Руми ще опраска! Ме-Ве-Ре-то ни ще цъфне. В женска ласка ще издъхне. 05.02.2015г.

По-доре е да издъхне в женска ласка ,а не в ТУРСКА ЛАСКА.../ДПС,бсп/...

Резултати Одобрявате ли предложението на Борисов Бъчварова да оглави МВР? 38.57% - Да 61.43% - Не Гласували в Дир-а 4550

БРАВО БАТЕ БОЙКО!

Баце Боки, на мястото на тези двамата кауни,пускай въшлювците перхидрола и чукундура ,да им гледаме сеира в господари на ефира! ,,Невероятните приключения на павиана долен и бабуина чуколов в мвр-то,,!

В едно трябва да си сигурен. Престъпността на тъмно зелените рязко ще намалее. Той не купува тъмно зелени гласове, нито си дружи с разни хелзински и други организации, които заставят българите и от глад да умират да се грижат за всякакви родни и чужди изроди.

За една седмица всички му паднаха в краката. Не смеят да го погледнат в очите. Хвърчат оставки, та дори и благодарят за което. Борисов е най-добрия БГ политик от времето когато се освободихме от Османлиите.

На първо място обаче е Тодор Живков, най- големия политик на България от турско робство до сега.

Шефът на ДАНС ще бъдат обсъдени с "съгласувано с всички възможни хора на света". Ама те тези "хора" вече са ти го спуснали. РБ ще го приеме, защото те служат на същите "хора". Ако другите нещо се дърпат, ДПС е насреща. Те също са хора на онези "хора" по света.

Магдаленче,куко-ти ли,си душко?!

Критериите за участие в кабинета на Борисов не са леки: всички министри трябва да бъдат по-необразовани, по-неинтелигентни, по-прости и тъпи, но не и по-алчни, надути и арогантни

"Той добави, че е убеден, че новият главен секретар ще е достоен човек, който ще отговори на очакванията на обществото и ще бъде истинската професионална фигура, която ще подкрепя политиките на правителството. Според Цветанов е важно той да е познат за професионалистите в системата на МВР. " За какви политики говори Цветанов? Главния секретар по закон трябва да е деполитизиран. Занимава ли се с политика, трябва да го осъдят. Единствения човек в МВР на когото е разрешено политическа дейност е министъра.

"провеждане на политиките на правителството" няма нищо общо с развиване на политическа дейност... иначе си прав...

имаики предвид високият авторитет на цецо като честен политик

Смяна на една Тиква с друга, точно ББ стил! Въпросът е ДОКОГА ще има говеда за сменяне?

Говеда в БъГъ колкото искаш ,жалкото е че други освен говеда --няма !

а стига глупости ББ... ЦЦ щеше да е първият в глобален мащаб силов министър с ефективна присъда от 4 години.

Каквото и да си говорим...Бойко е представителен и харизматичен мъж, отива му да е премиер. Ноооо, за съжаление се е обградил само с дебели и неугледни жени, сега още една излиза на преден план. Добре че се разтовари от Фидосова поне.

МНДАА, Харизматична ТИКВА!

явно си падате по манекенките и чалгарките....що не си сложите една снимчица да ви видим и вас.....пък може и ББ да ви види и.....

Смотльо, с никове 7/8, аз и az, не ти ли стигна как те разебаха за коментарите ти в статията за Apple и Samsung? Пак ли продължаваш с тъпотиите ти? А ти защо не покажеш снимка на майка ти?

Не става с чакане,а с действие! Нищо само не се оправя!

БРАВО НА ГЕРБ, КОАЛИЦИОННИТЕ ПАРТНЬОРИ И МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ! БРАВО НА ПРО-ЗАПАДНОТО НИ ЕВРОАТАЛНТИЧЕСКО ПРАВИТЕЛСТВО! АЗ СЪМ ГОРД БЪЛГАРИН, ЧЛЕН НА НАТО И ЕС! ПУТИНОИДИТЕ И РАШИСТИ РУСОФИЛИЗАТОРИ ДА ГО ДУХАТЕ! :)

От сичко най-обичам да мразим, а най-мразим да мислим. Да те мразим у главата.

Коментара ви е в комунистически дух. Сигурен съм, че вашите родители са се гордели с Московско-Варшавска ориентация. Идеологията се сменя, но хората си оставят същите. Утре, ако руснаците победят вероятно ще громите врага с партиен билет.....

Този кух и нищо не казващ коментар е написан от 7/8 - човечето с биполярното разстройство, което сере по всички теми в сайта. В карлуково явно са пуснали интернет.

Попивателна и откровен д*бил. Дано не ме погнат за обявяване на държавна тайна, само. Каква загуба (казвам го с комунистически трепет и патос в гласа)... ;-)

ГЕРБ си мислян,че като направят някаква простотия,стават интересни! Олееее!

Отечеството трябва да се обича над всичко и преди всичко да се мисли за неговото добруване! Хенрик Сенкевич

Що не Предложат Делян Пеевски за Шев на ДАНС!!.,Нали вече Приятели Местан и Борисов и са вече заедно във Партия ''БОСТАН''

А ти защо не предложиш Долен Продажников,а?!

СЕГА ОСТАНА САМО БУДА ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА ! ЧУ ЛИ БУДА ОСТАВКА ! ОСТАВКА ! ......

спри да квичиш и отиди да си легнеш.

хайде бе перо,стани протестър и върви да вдигаш лозунгите където трябва а не от кревата....посрани памперси,я марш по креватите до като още мърдате

Я марш в Карлъково, от където са те пуснали за рождения ти ден. Там няма да ти се налага да се сменяш памперсите, направо с маркуча със студената вода ще те мият.

Делян Пеевски ли ще е новият Шеф на ДАНС . Разбира се ,че се подигравам !

А ТЕЗИ КАТО ЗАПЕЯТ,ЛЕЛЕ,ЛЕЛЕ КАКВО ЩЕ СТАНЕ.

Смяна на караула ,...ЕГАТИ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ КАДРИ . ''НОВИТЕ''назначения ,на 100% съм сигурен ,че ще бъдат като старите кадри. ---ЛИЗАЧИ,ПОДМАЗВАЧИ,СЛУГИ,ПОДЛОГИ,ИЗТРИВАЛКИ ,...ОТ КОИТО НИЩО НЕ ЗАВИСИ .

Най-простите неща са и най-гениални Идеите на Шарп за революцията са базирани на елегантно проста концепция: никой режим, дори най-бруталният и авторитарен такъв, не може да оцелее без подкрепата на собствения му народ. Така че Шарп предлага да му бъде отнета тази подкрепа. Според него ненасилствените действия могат да подкопаят основите на властта на режима по начина, по който термитите могат да катурнат гигантско дърво. В крайна сметка подкопаната конструкция не издържа и всичко се срива.

В България е пуно с руски кавали шпиони резиденти агенти и слуги на Москва.Кой ши ги фаща и кога.Сичко друго е шменти капели

Това ли е новата опорна точка на дудуците-гробари като тебе?

Това трябва да бъде целта на българските служби ако не искаме да ни се случи това което става в Украйна