Бъчварова: Вучков е използван за натиск срещу премиера

Има много интереси и личности, които искат да управляват службите. Мисля, че Вучков е използван. Оставката изглеждаше като натиск, коментира Румяна Бъчварова.

Обратно в новината

Коментари - Бъчварова: Вучков е използван за натиск срещу премиера | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БИВШИ ПРИЯТЕЛИ, РАБОТОДАТЕЛИ...МОГАТ ЛИ ДА СЕ ГАВРЯТ С НАС? СОБСТВЕНОСТ ЛИ СМЕ? ЗА ЧОВЕШКИ ПРАВА ДА СТЕ ЧУЛИ?

ЖАЛБАТА МИ В ДАСН ЗА ТЕРОРИЗЪМ - 822! ДЪРЖАВАТА УБИВА!

Само мисли и изказвания за игри, натиск, скрояване на схеми и т.н. слушахме през месеците от Бъчварова. Как не чухме нещо в полза на народа. ЩО за безумци са и тези от Реформаторите-то било добре гражданка да бъде. Най-силовото министерство е без значение-само ние да сме на власт. Нали за да ръководиш нещо трябва да имаш опит: в случая полицейски, с години. Това не е да дудукаш на Бойко-този лош, този добър, тази схема, така да извием вратовете им (*писани неща в пресата от поведението на г-жата). Дали това решение и това лицемерно съгласие относно Бъчварова не е началото на края на управлението. Може би Борисов ще се опомни и анализира, но му трябва много опитен и много точен, силен професионално и разбиращ проблемитъе на момчетата с пахгони и на потъналия в немотия, кражби, липса на полицейски контрол на много места народ.

на времето при "великиката демократичен промяна" ни обещаха прозрачност...къде ли отиде тая прозрачност? някои разбра ли защо стана тая оставка и какво точно има пред вид премиера?

Вучков, не натискай премиера! Може само да го държиш за шлифера.

Сега Бъчвата ще върши тая работа...

Сите тва от Бостана са истите лайна.

Е как да се държи една мутра!

Защо да го използват чомека бе, Бъчварова ? Той глава има ли? Или така ви изнася на вас?

Отиде си един от най-почтените хора в правителството. Изключително грозно и просташко беше вчерашното изказване на Бойко, във връзка с подадената оставка.

толкова му е акъла, като на Смърф, на тиквоча

Тоа , па, бостанджия и почтенност! Я, по-убаво земи се гръмни!

От 44 год.работя в министерство. Всеки министър си избира хората, с които ще работи. Да не говорим за главен секретар, заместници и др. Така че, какво се чудите и говорите щуротии - той има право да си избира подчинените...

В МВР е различно. Даже не се водят зам. министри, а секретари. И главния преди се избираше от президента. Главния секретар и министъра могат да не се понасят. Даже знам за такъв случай преди. Освен това Лазаров е назначен от Плевнелиев, а Писанчев за заместник в ДАНС от Борисов преди. Не знам какви хора на ДПС виждат? Не че подкрепям ДПС. Просто ГЕРБ, често се обръщат срещу хора, които самите те издигат.

44 ГОДИНИ!?!? И ти си от несменяемите...А пенсията?

Вучков постъпва за себе си много правилно, защото знае, че режимът на Путин тресе българската държава. По руска преценка България в резултат на идиличното си русофилство и неотстранените кадри, верни на СССР, е слабо звено в ЕС. Проводник на днешната руска политика са и онези, чиито оставки се искат. Вучков знае, че скоро народа ще бъде хвърлен в братоубийствено борба, предизвисана от Путин и протежетата му в България и не иска да носи тази тежка отговорност наравно с тях.

какъв дълбок анализ! отивам при президента обама да му предложa да те вземе на щат!

Може ли някой да ми обясни, защо България подържа най-големия полицейски апарат на глава от населението и в същото време имаме най-голямата престъпност на човек?! От само себе си се налага изводът, че голяма част от престъпленията са дело на същите тези хрантутници пенсиониращи се на 40 години с осигуровки плащани от държавата/от нас и с втора работа-мафиоти по съвместителство!

Това няма да е последната оставка от правителството,защото все по ясно става че се обслужват интересите на големите мафиотски структури в България. Пример : Това правителство прие закон за регистриране на всички зем. производители с който дребните земеделци обработващи 10-20дк няма да имат икономическа изгода да кандидатстват за евросубсидии. Тези средства ще бъдат преразпределени към големите земеделци.А да не забравим че обещанията на управляващите бе за подпомагане на дребния и среден бизнес. Така им помагат че направо ги заличават.

Уточнете си критериите,другари!До сега оревахте орталъка,че Вучков,бил човек на ЦЦ,а сега-ревете още по силно/с крокодилски сълзи/,че напуска!В крайна сметка,знаете ли какво искате,а?!

За пръв път от доста време бяха избрали интелигентен министър на вътрешните работи, който найстина иска да прави реформи. Може би не избра най-подходящия момент да си подаде оставката, но пък от друга страна така привлече внимане, което иначе можеше да не получи. Не трябва да го освобождават. Той е точния човек.

и не само това. Не знам дали всяка държава си има мафия, но че в България мафията си има държава е истина. Сега един човек, макар и чрез своята оставка, ВЪЗСТАВА срещу това изградено през последните 25 години статукво. Трябва не само да бъде подкрепен, но и да му бъдат гласувани ИЗВЪНРЕДНИ права поне за 6 месеца или година. Или поне да му бъде разрешено да си избере екипа и начините на работа.

Писанчев и Лазаров не правят политически изказвания и по закон не трябва да са политизирани. Писанчев бе забестник в ДАНС при ГЕРБ. Лазаров бе назначен от президента Плевнелиев по стария закон. Проблема с тях е, че се търсят виновни и за да задоволят желания на разни "протестиращи". Другия е, че имаше раследване около президента. Онзи с тефтерите бе осъден по две обвинения. Едното е за прикрита информация за президента Плевнелиев, а друтата, че не подал информацията за отказ на бивша севетничка на президенка, с което не е могла да обжалва. Вероятно от нея е сигнала за конфликт на интереси на Плевнелиев. Може би например ДАНС е участвал в раследване и затова Плевнелиев гледа да се отърве от заплахата. Да повторя, че онзи с тефтерите (Филип Златанов) е осъден на 3 и половина години затвор, заради действия покровителстващи Плевнелиев.

И нека доуточня. Не просто Писанчев е работил с ГЕРБ. Цитат от Уикипедия: През 2012 година Бойко Борисов го назначава за заместник-председател на ДАНС на мястото на напусналия Иван Драшков Та какво говорехте, кой на кого е бил?

Господине, не заблуждавайте с коментари и не намесвайте политизирането- няма нищо общо. Става въпрос за некадърност (Лясковец- Лазаров). Не може всеки некадърник да се защитава с това, че уволнението му е политическо. Отделно, всеки МВР министър има право да си избере главния секретар, с когото да работи. Не може да му слагате в министерството Лазаровци и да му кажете- ами работи си.

Като избираха Цацаров за главен прокурор, на власт бяха ГЕРБ, МВР се ръководеше от Цветанов и се каза, че Цацаров е човек на Цветанов. Е, при кое управление на прокуратурата се повдигнаха обвиненията срещу Цветанов?! Има една стара английска поговорка- няма вечни приятели, има вечни интереси! Всичко е уговорки под масата ...

Айде стига сте ни лъгали в очите! И Лазаров, и Писанчев са некадърни (вижте Лясковец и резултатите на ДАНС), ама са хора на Пеевски и ДПС. Затова ги държат там, да гарантират спокойствието им! И Бойко да не се прави на ощипана мома! Ясно като бял ден е как се назначи Лазаров и как искаха да му гарантират 5 год. работа! Всеки министръ обаче има право да си избира екипа- затова е министър и Вучков е изцяло прав!!!!

Цялата игра е на важни места да сложат соросоиди и американски марионетки, партията не е от значение, може да са от ГЕРБ или Костовисти, важното е да са в списъка на САЩ за удобни и подчинени. ББ е в техния отбор, обаче трябва да слуша на 100%, даже 99% не е достатъчно за САЩ, ако малко се опъва изваждат компромати за тъмното му минало. Силовите министерства и служби са важни за всека страна, затова сега ги подчиняват под пряко управление на САЩ.

Това е постъпка на достоен човек, начин да се каже: 'Не съм съгласен с водената политика, не искам да съм подлога. Отеглям се.' Това обаче е и начин да се отворят очите не само на народа, а и на управляващите:'Трябват истински промени!'. Дано има кой да разбере.

Бульо, разказвай тези басни на внуците си!

Такова животно - човек от Герб, който да изглежда убедително в очите на гражданите НЯМА! То е все едно Мая Манолова да я направят министър да тишината и добротата ...

Да имаш планирана официална среща с шефа на ФБР и да я провалиш съзнателно? Това се прави само с геостратегически гръб. КОЙ ? Кой геостратегически фактор е срещу амриканските служби ?

Уважаеми участници в управляващата коалиция, Преди година и девет месеца ние зададохме въпроса КОЙ за едно скандално назначение и все още нямаме отговор на този въпрос, въпреки смяната на политическото управление на страната. Днес един министър подаде оставка заради възпрепятстваната смяна на компрометирани личности в сектора за сигурност. Въпросите станаха прекалено много: КОЙ е недосегаем за институциите? КОЙ сглоби поредната коалиция със задкулисни договорки? КОЙ всъщност управлява България? Страхът от промени и чадърът над силните в ДАНС, ДАТО и главния секретар на МВР няма да разградят модела Кой. Напротив, бетонирането му обрича държавата, вас политиците и нас гражданите да останем заложници на задкулисието, срещу които протестирахме 404 дни.

пак да протестирате 404 дни? Или никой не дава пари? Не ви ли плащаха тези, които сега са на власт? Затова сигурно сега протестирате само на думи, правите вятър? Аз мисля, че вие знаете отговора на въпроса КОЙ, ама се правите на тапи, защото вие "протестирахте" за да го върнете на власт, и постигнахте своето!

Вучков много държи на мнението си, отстоява го. Не изключвам някой да използва неговата честност и почтеност. От тази ситуация могат да се възползват много среди, добави Бъчварова. Когато човек има чест и достойноство, тези на които им липсват същите тези качества, като Бъчварова, започват едно интригантско говорене , че някой използвал Вучков за натиск. Тези приказки за "световната" конспирация ги слушаме от 25 г.

Шефът на ФБР се срещна и награди Писанчев и отказа планираната среща с Вучков. Без коментар. Той сигурно не знае, кой КОЙ е в българската политика. Не е чел прокопиевите медии и не се е вслушал в експертите му. Еден с грънчароско образование, два-трима с филологии, силиконови пиарки и други вещи лица.

се самоизядат и самоунищожат шайката геРБ, те нищо друго не могат.

в ято с калинки една пчеличка пролет не прави.

каква Бъчварова какви 5 лева!?- няма ли някой сериозен човек да коментира- какви са тези цецки, мецки и други такива безобразия

Тъмносините болшевики искат да овладеят всички силови структури. Традиции. И ако успеят, познайте какво ще стане - гонения и саморазправи... Пак по стара традиция.

То и за избори може да се готвят вече.

но пък търсило се някой, който да изглеждал убедително в очите на говедата, рзбирш ли..!?? тоест, не ми било важно нещата да се случват, най ми било важно говедото да зяпа и да вЕрва на ушите си... простотияяяя, простотияяяяяя... до шия!

Бойко Борисов - "Държат ме за шлифера!" :-) Това е той, такъв го харесвам... Тези, които го мразят, го намразват още повече. И обратното, тези, които го харесват, го харесват още повече... Диалектика. Така е, защото всъщност ние го мразим и харесваме за едни и същи неща. Подходът и очакванията ни за това какъв да бъде политикът са различни. Затова той предизвиква едновременно омраза и одобрение и винаги усмивка... Сред одобряващите го... Така като се замисля, тия, които го мразят, май това най не могат да му простят - той владее способността да се усмихне, да се пошегува, дори и в най-критичен момент... Но стига съм го четкал, че мразещата го малоумна хейтърска сган хептен ще освирепее... :-)

Вие да не сте прислужницата,която мие и чисти кабинета му?

'Аз съм прост и вие сте прости, затова ме харесвате!' Само цитирам 'Кю", нищо лично!

за усмивката ти свали поне 100 единици от АЙ-КЮ-то!!!

krassikat@

Не се упражнявайте върху IQ-то ми... То е закачка... Но за да я схванете, не трябва да сте комплексирани задръстеняци, вторачили се върху собствения си пъп и ласкаещи егото си... И да ви успокоя... Всъщност е по-високо от показаното... :) :-)!

Аз си мислех ,че в сужбите се вършело някаква работа ,а то трябвало човек да изглеждал добре в очите на обществото...А също съм се заблуждавал ,че държавата си спазва законите (особено които са гласувани вчера).То било така ама друг път...Пореден политикантски цирк.

да, точно това имах впредвид! изчукчих се и спамнах по-горе, а можеше да мина само с плюсче. но пък да бях само аз така, щяхме да сме в рая...

Статуквото не трябва да се променя.Ето ,че пак опряхте до нас.Ние ще кажим какво ще става в тази държава с едва 7млн. население.

всички силови министерства и тайни служби в ръцете на техни хора..

Изключителна глупост е да заемеш пост с началник Боко. Изключително недалновидно е и да си партньор с Боко. Той е алфа хищник, единствен и само той. Минава през всичко и всеки, за да стане на неговото и да остане "чист и единствен". Ще те уволни на мига, защото не си пръднал, когато той каже. И това е ясно отдавна. Вината си е на тези които работят с него. Разбира се главната вина е на народа, който го преизбира толкова години. ( БСП, ДПС, Атака, ББЦ, АБВ, ПФ са дори по лоши и от Боко )

словоохотлив генерал на РБ си трае...

Пътя по който пое Вучков ми напомня за действията на Цветлин Йовчев!?!?!?!! Леко "прозира" и мерака на РБ да "внедри" в МВР "уж" генерала и бивш шеф на в МВР/Атанасов/????

да ги плямпа тая!?Нали за това е "цанена", като добре платена слугиня!?Да замита отзад!

Хи хии..Вътрешен министър няма да се задържи скоро тролчета - изроди мои! Аз ще ги държа по места Лазаров и Писанчев, за да мътя службите! Няма да им разреша да подават оставка! Пък и те са гьонсурати амаа...нямате представа, плюеш ги а те се усмихват на среща. Ако сте виждали дърт комунист що за пиле е - нещо такова.

ТЪЖНО Е ДА ВИДИШ ХОРА НА СЕРИОЗНА ВЪЗРАСТ, НЯКОИ ОТ ТЯХ МОГАТ ДА БЪДАТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ В СВОЯТА ОБЛАСТ, ПОВЕЧЕТО - НЕ, ДА ЛАЗЯТ В КРАКАТА НА МАСАЖИСТА НА ПРАВЕШКИЯ ТЪПАНАР И ДА СЕ УНИЖАВАТ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР, ПЛЕЩЕЙКИ ГЛУПОСТИ В НЕГОВА УГОДА.

ДРУГАРЮ БОРИСОВ,ЧЕТЕТЕ ПО ФОРУМИТЕ,КАК ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ИМАТ МНЕНИЕ ЗА Г-Н ВУЧКОВ!!!АКО ИМАТЕ НЯКОИ ГРЕШКИ, ТО Е РЕДНО ВИЕ ДА СИ ХОДИТЕ!!!

Вучков е решил да се прави на мъж,бат' Боко е бил нервен и му е казал ''прав ти път''...Това ми изглежда цялата ''конспирация''..

Бат Боко, значи!?Ай, колко нежно и мило хортуваш!?Ближи близачо, ближи!?

"държат ме.. за шлифера". СРАВНИ С ИЗРАЗА "Хванал Господа за шлифера". И така наш ББ е Господ който някой (според ракурса в който е представена новината в дир. бг.) се опитва да принуди да махне хората на БСП и ДПС от службите. Но Господ не дава косъм да падне от главата им. Според реалността на фактите.

По новия закон трябва да се извършат промени в МВР!Вучков е почтен и уравновесен и иска да да прави промени:структурни и персонални!В момента а и винаги важните служби се командват от ДОГАН/КОЙ!!!/!И за това статуквото се пази!ДПС подкрепя Борисов види се!Борисов слуша Доган и си кроти оти няма президент избран без турците!Борисов каза аз си взех поука/т.е. показаха ми 2013 г.,че за 2 дни съм аут/!Значи той е страхлив и у нас,ако Доган каже ома става неговото!Борисов е разбрал и потайно слушка ДПС-факти много,но промяни никакви!!!И така Доган /резидента на КГБ-ДС в България/-най-важната персона ще запази статуквото,т.е.грабежите,миктници КТБ и ще лапнат и заема!Бриго по радиото вчера беше най-весел!Кой назначи Проекта Борисов-Бриго!У нас винаги ще си бъде като в Русия-Мислете без емоции!!!У нас нищо не става без санкцията на ДОГАН,т.е на КГБ-ДС!!!Това е отработено и действа от 25 г.и ще действа-Борисов е в поза партер и България!Но персонално ще помагат на Борисов,той 15 г.им върши работа.........

Напротив, по новия закон НЕ трябва да се правят кадрови промени. ръбаците да бяха си свършили работат в парламента, да бяха направили читав закон

24, ако вдяваш ще ти е ясно,че промяна в закона стана по предлож.на Хайтов-КОВАЧИ-дясна ръка на ДОГАН и ГЕРБ го приеха!Кой дърпа шлифера,както описах по горе ДОГАН /КОЙ!!!/или КГБ-ДС! Толкова е просто!Но раята също е простовата!Що може да мисли/2 мил./вече труди при "скапващия "се запад! Унас ти казвам и някои сменички нищо няма да променят-статуквото си стои!......

Бъчварова. Направо беше смешна на моменти. И съм сигурен, че се мрази за това в момента. Бойко що не порови из медиите и да намери поне едно мнение, което да не подкрепя Вучков. И ако го намери, да прочете и заглавието на вестника. Мушморок такъв.

на Вучков в този ден да подава оставката си!

Че какво му е на деня-ние някаква колония ли сме,че наш министър трябва да се съобразява с посещението на чужд чиновник,който де факто е с по-нисък ранг от него?

От 240 помяри и крадци се намери един достоен човек .Вучков бягай и не се обръщай назад.

Няма оправия в тази държава ! Тъкмо Вучков махна полицаите от пътищата почна да прави нещо и го спряха. Почне ли някой нещо да прави и го спират веднага няма надежда да се оправим.

Това е истината, започне ли някой нещо да прави и го разкарват