Валентин Радев: За оставката ми да се обърнат към премиера

Сто процента е изградена оградата по границата с Турция, обяви вътрешният министър Валентин Радев пред журналисти след среща със словашкия вътрешен министър.

Обратно в новината

Коментари - Валентин Радев: За оставката ми да се обърнат към премиера | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Към болшинството коментатори - Няма ограда /защитно съоръжение/, с която може да се спре проникване. Това може да роди болен мозък - чети Йончева и Нинова.

"Сто процента е изградена оградата по границата с Турция" и 100% я прескачат. Оле!

"Сто процента е изградена оградата по границата с Турция". това не е ли изнасяне на поверителна информация относно оградата?

Учудвам се,че тук има толкова нецензурни обиди за министър-председател,за министър.. Ей,плювачите,сега имате възможност да си напишете и майчиното мляко,но я се замислете - при пълната комунистическа цензура и гилотина..спомнят си някой тук,надявам се, дали някой от вас даже щеше да си помисли да пише такива откровени простотии и обиди.. Тогава направо в Белене и чао бамбина,вече сме разделени.. Не обиждайте най-добрия Премиер,който някога е управлявал България !

Такива като теб и твоя премиер правеха това преди 1980 год.

Чок гюзел пезевенк, фар алмак олсун.

Нека този дебил Радев да си остане. С него вероятността да стане някоя беля по време на европредседателството е почти 100%. Тогава да видим великия Буда как ще изпълзи от фекалийте.

Абе тоя Калиняк в Словакия е забъркан във всички възможни корупционни скандали. Дошъл е да си отвори сметка и у нас и да обменят опит.

марш оттук черна АБЕЗЯНА ЛИЗАЧ

122 до 126 год. от н.е.(за 4 години) е построен "Адриановия вал", крепостна стена с дебелина 2 метра и височина 6 метра(от камъни), с обща дължина 118 км...Намира се в Уелс, Англия и има все още остатъци и до днес...Ние строим ограда от тел вече 6 години, със съвременна техника , вярно два пъти по-дълга, но само след 15 години нищо няма да остане от нея...! Можете ли да ми обясните кои строители са били по-тъпи- тогавашните или сегашните?

Поредният ГРОБАР който си е повярвал и се е самозабравил. Спрете да крадете!!!!!

най-импотентният министър на вътрешните работи, досега

все още не е научил, че оставката е ЛИЧНО действие на политика, държавника, общественика и т.н....А щом това не е научил, какъв държавник е тоя...?

а ,за какво да е подава оствката , че Курна е казала а / пардон/ заповядала .Ебати смешната фушла.

Г-н министър, кога ще се стреля на месо по нарушителите на границата + 15 дни отпуск? Ще е бая по-леко на бюджета, мисля...

йончеяа да ни каже, кой, кога и с колко спечели обществените поръчки за оградите? май че са само фирми на БКП? Така че ще си играем с картинки и ще се наслаждавам на истерията на недуразуменоието Курвелия.

ти е в главата Динко!БСП-то беше на власт през първите 75 км от оградата!Ако има техни фирми тогава ще да са!После оградата беше зарязана и новото й строителство започна по времето на Боко! Останалите 170 км...! Така, че ако пак са фирми на БСП-то ще трябва да питаш Боко, ама нещо не ми се вярва да е така!Пък и нали се сещаш, че ако бяха фирми на БСП, Корнелия нямаше да плюе така...!Мисли малко де, нищо че се пишеш хаирсъзин...!

Приятелю, от 27- 8 години не членувам и симпатизирам на партии. Сътремя се да съм обективен. И да се смея на тия, които манипулират избирателите. И после си ги купуват ан гро. Няма да те убедя, позволявам си само да напиша - МИСЛИ, кой не те е лъгал.

И теб те намразих , стана Тиква ! Прикриваш кражби на бюджетни пари от Фирмите които строят Граничната Ограда !

Този министър чистосърдечно си признава, че по " изграденото защитно съоръжение" ИМА СЛАБИ МЕСТА". Какво искате повече - той чистосърдечно си признава, че оградата просто не СТРУВА! Само са раздадени милиони български левове.... разбира се на приятели!!!!!!

мъж и министър ли е или е безгласна буква на дистанционно управление? Не може сам да отговори за оставката си и препраща към командна зала.

на тия двете другарки,коколата и крушовишката,само оставки им дай,напъват се преди комгреса да тресат законната власт,ама след конгреса да не се наложи и парламента да напуснат след толкова изплямпани дивотии,то бива наглост червена,ама тяхната даже и техните айдуци отврати

на еди дъх, на едно измучаване го изказа, тъй да се каже....!!

то на нея ѝ се клатят яко краката, а тя за други се замислила.

"Според министъра тези, които искат да преминат незаконно границата ни, не трябва да имат информация за това дали и къде има слаби места изграденото съоръжение." И защо има слаби места,господин министър?! Толкова пари отидоха,трябваше бастион да построите. А сега искате да потулите безобразията си,като възвеличавате тази кокошкарска ограда в "стратегически обект".

а па вие си скрийте червения задник че от него прозира всичката дивотия сътворена на границата от 89 насам

Бре че нагли типове.

цел ден ли ще ни занимавате със глупостите казани от дебелата кокошка нинова

ТО И НА СЪПАРТИЙЦИТЕ И ИМ ПИСНА И ЩЕ И БИЯТ ШУТА СКОРО;)

Мечтайте Соросоидни Въшки ! Нинова е човека на място , разбрахме че е истинска Опозиция , а не примирителен Плазмодии !

Нинова е едно плямпало с голям гъз,нищо повече