БСП иска оставката на Иванов след тайно споразумение с МНС

На закрито заседание НС ратифицира Споразумение с Международния наказателен съд. БСП поиска оставката на правосъдния министър заради тайното споразумение.

Обратно в новината

Коментари - БСП иска оставката на Иванов след тайно споразумение с МНС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато има червена сган, България ще е циганска държава !

И този МНС действа избирателно. Най-големите воени престъпници никога не са посъдни. Клинтън бомбардира Сърбия, без въоще да му пука за този съд.

Много трол тука бе!

Тоя Международен Наказателен съд беше заради Слободан Милошевич и войните в Югославия. Обаче, Дали са съгласни Българите, да плащат за някакви дела които водят САЩ, Франция и Англия. Ами като водят Дела, да си плащат по тях, а не Българскте Данъкоплатци да плащат от джобовете си. Освен това, ако тия- САЩ, Англия, Франция пратят тук някакви такива, уж Свидетели, те ще са Също като обикновени Шпиони- просто едни чужденци, които освен това ще очакват България да им плаща ИЗДРЪЖКА( както са го записали в Договора, да плаща Министерството на Правосъдието). От този Договор, България няма никаква Полза, а само ще губи и ще плаща !!! Трябва да се гласува в Парламента, защото България и Българите, само губят от този Договор и стават по- бедни !!!

Това недоразумение тип "миндил "изгуби адвокатски права поради малоумие и вместо да си потърси друго поприще / селско стопанство , почистване на улици , залесяване / взе , че се изтъпани като министър . Пълен абсурд :)))) И "колегите " му са от същата класа ...

И накрая ,кой отново плаща?

"Свидетелят" снася, Цру го изнася, а ние го внасяме. И плащаме. Ясно ли е?

А с военните престъпления на американските главорези занимава ли се?Не съм чул да са осъдили никой американски президент за избитите сърби и бомбандировките с "умните" бомби с "неубогатен" уран

проводи СТЕФАНОВ да купува онзи ШВЕЙЦАРСКИО ДИСК от ГЕРМАНИЯТА.. Къде 2010-та БЕШЕ.. Още от тогава КЪВ СТРАХ НИ ТРЕСЕ, да ЗНАЙШ... Чак ни заболя корема да са превиваме от СМЯХ... От тогаз ДА ЧУ НЕЧИЕ НАШЕ ИМЕ??? СТАТУКВОТО ОКО НА СТАТУКВОТО НЕ ВАДИ!!! Иначе - радваме са на НАИВНОСТИТЕ ДЕТ ГИ БЪЛВАШ..

Ние в пресцентъра на БКП (бивш пресцентър на БСП) сме силно възмутени от въпросните събития. Международният съд няма моралното право да се меси в независимата съдебна система на Партията и на българия.

цялото правителство да подава оставка ,какво ще ги чакаме тия капути да теглят заеми и да нагнетяват напрежение между българи ,роми ,турци ,дееба и патриотите ,дееба и дезинформаторите

Е едно първосигнално платено протестърче и нищо друго.

Току що бе съобщено по Хоризонт, че Международния наказателен съд е поставил условието договора да е секретен, какво толкова има да му се мислим, нали искаме да сме правова държава. Става въпрос за защитени свидетели, да не би да искате да раздухваме до Китай, Индия, Венецуела и т.н. любими на някои държави...........

Явно ти е трудно да разграничиш дупедавството от националните интереси.

Стига с тези предизборни игри, искането на международните служби е било да е секретно, естествено ще е така, защото важи за всички страни. Нима искате да се тръби , ако има защитен свидетел от други страни, които трябва да живеят в България, както и наши свидетели в техните страни... Но у нас всичко е така , много шум за нищо...

всички избрани депутати след 1989 г имат една единствена грешка,поради която сме на сегашното дередже. Трябваше да се гласуват три решения: 1.Лустрация на ДС 2.Забрана на БКП и производната й БСП 3.Премахване на всички паметници,наименования и символи ,свързани с комунизма и СССР. Това е!

извършиха точно това и сега имат ежегоден икономически растеж 3% и въобще не се усети икономическата криза. Стандартът на живот е в пъти по-добър от нашия. Средната заплата и пенсия е над 1500 евро, а в областта на промишлеността е над 3200 евро... Какво ли ви обяснявам на атакаджии-комунисти не можеш да наливаш акъл...

Що се криете под името на демокрацията се питам?

Как беше - "Внимавай какво си пожелаваш, защото може да се сбъдне"! Първо - към символите, свързани с комунизма и СССР трябва да отнесеш и това, което остана от промишлеността ни, също и АЕЦ-а, и Лукойл (нищо, че "мъдрите държавни мъже буквално го подариха), половината БДЖ - да продължавам ли още? Второ - ограмоти се малко - комунизъм в България НИКОГА НЕ Е ИМАЛО - и дори комунистите (идейните, т.е. истинските) са били ликвидирани до 1956 година, а са останали партийците. Ако забраним БКП, следва и лустрация на членовете и - това е логичната стъпка. Е да, но в такъв случай ще останем без премиер, президент и половината народно събрание (т.е. - бивши и настоящи членове на БКП). Е, продължаваш ли да си на същото мнение?

в член първи " БКП е ръководна сила в цялостния живот на НРБ...."Значи това е комунистическото ,което пиша .

3евзек

Ако едно комунистическо течение е изчезнало след 1956, то значи и понятието 'комунизъм' се е променило след 1956. Или викаш сегашните телевизори не са телевизори, защото нямат кинескоп?

Ами то туй споразумение си е на РЕЦИПРОЧНА ОСНОВА... Тъй де - пак ша са носят по медиите след време БЪЧВАРОВАТА и БРАДАТКОТО кой пусна БРЕНДО да зачезне от България.. А ЦАЦАРАТУРАТА ДА ВИКА - НЕМА ГО.. А БРЕНДО - той е приютен в друга държава с таквози тайно одобрено от парламента и споразумение.. ДЕА са грижи за агентите си... И държавици кат нашата командува.. Иззад океана..

В този случай БСП е абсолютно права! Народното събрание гласува нещо, което всички представители не са видели и трябва да вярват на някого, който им преразцказва съдържанието! Страхотно унижение и на държава, и на народ! След вчерашния гаф с делата на Брендо това отново показва, че тук НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВА ДЪРЖАВА! Срам за гербаджиите и пригласящите им! Срам!

Хубаво е, че тук се срещат различни мнения. Но за едно и също събитие направено от двете политически сили в България, да имаш коренно противоположно становище е върха на простотията. Искам ми се данакоплатеца да изисква от управниците, които е избрал да защитават интереса му без оглед на цвята им, това е бъдещето ни.

Българският журналистлък се изчерпва до доми като "скандал", "шок", "ужас" и т.н. Абе Дир.бг вземете обяснете къв е тоя таен закон, за който и вие сте разбрали?!

цитат : " ... самият договор НЕ БЕ представен в НС ..." - Че какво тогава са гласували? Що за съвест и разбирания имат тези, които гласуват нищото? Ей така - гласувайте, ама не знаете какво. Че то всичко може да е записано в документа, дори и капитулация на страната ! Това НАИСТИНА са национални предатели!!!

Какво се чудиш - когато се гласуваше декларацията за геноцида срещу арменците Б. Борисов влезе в залата и обяви текста за деклариране, след това отдаде заповед и овците му гласуваха 100% волята на Вожда.

БСП пак се опитват да правят от мухата слон. Това ли е най-важното. Напъват се да измислят глупости

деер

Ами грешка в превода!!! Просто на гърба на лисчето е записано друго значение и нещата се объркват... 25 години 240 проститутки на мафията ни разпродават и договарят с великите сили спокойствие , за да си изхарчат парите по-късно!!!

Тези интриганти от БСП, както и техните колеги от ДПС, се захранват от показването си в медиите. От там идва силата им. Щом медиите спрат да им дават трибуна, тези наглеци, ще изгубят почва под краката си, тъй като много бързо ще бъдат забравени, пренебрегнати и отритнати от цялото ни общество, лишени от възможността да манипулират, интриганстват и заливат с помия всичко около себе си.

ти си истински...необолшевик!

КОГАТО НЯМАТЕ КАКВО ДА КАЖЕ, ВСЕ РАЗВЯВАТЕ ОТДАВНА ДОКАЗАЛАТА СЕ ПЕЧЕЛИВША ВРАГОВЕ ДУМА "КОМУНИСТИТЕ". БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА, ВМЪКНЕТЕ ЛИ ТОВА СВЕЩЕННО БУКВОСЪЧЕТАНИЕ, МИГНОВЕНО ВСИЧКИ ЗАСТАВАТ " ЗА" ВАШАТА КАУЗА И " ПРОТИВ" МРЪСНИТЕ , ВИНОВНИ ЗА ВСИЧКИТЕ БЕДИ НА БЪЛГАРИЯ КОМУНИСТИ. СТАВАТЕ СМЕШНИ! ЗАПОЧВА ДА НАМИРИСВА НА " ЛОВА НА ВЕЩИЦИ" ПРОВЕЖДАН В ЩАТИТЕ В НАЧАЛОТО НА МИНАЛИЯ ВЕК. НЕ СИ УДОБЕН, ЛЕПВАТ ТИ ЕДО " КОМУНИСТ" И - ХАЙДЕ В ТРАПА. ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ТАКИВА ПРИМАТИ КАТО ВАС

Комунистите много свободно боравят с понятието оставка, когато се отнася за други и в същото време са абсолютно глухи и слепи, когато се отнася за тяхна оставка. Комунист оставка не подава, но от други я иска час по час! ;)

Комунисти в управлението на България няма от 10,11,1989-а. Партийни мекерета от БКП-бол. Най-отявлените са тези от СДС.

Комунисти няма защото се преименувахме за една нощ на социалисти. хахахаха

тоа крадец требе моментално да бъде издухан....

"Демокрация" за чудо и приказ! Всичко става зад гърба на народа и за негова сметка! Нещастници!

Да, пич ! Това е прехвалената "демокрация" на онази користолюбива паплач наречена "протестна" мрежа !!

от БСП няма ли най-сетне да се скрият някъде и да не се показват и изказват 100 години поне. Сто пъти загробиха държавата и пак говорят най-безсрамно. Всичко, което не обслужва техните и на господарите им интереси, те заклеймяват и искат да отхвърлят. Свършиха ли усмирителните ризи в България?

таратупняк и тюфлек банкянски седнал тук да грачи ...я бегай у магнолиите се скрий ве смехуран

Абе по принцип може и да имаш някако основание, но в случая именно БСП защитава твоята и моята независимост. Добре би било, в такива случаи, независимо от тролската си битност, да проявиш и някакви наченки на мислене

Наглите комунета(рублофили)нямат свършване.

"Пенчо бре, чети! Пенчо не чете..." Може да смените Пенчо с Боце!

Ами,така е.На бесепари винаги трябва да се обяснява бавно и по няколко пъти..Те и избирателите им такива..Бавно и по сто пъти им се обяснява...Но пак се объркаха

и еврото е непрозрачно и секретно . Какви са тези секретни операции от правителството? Какви са тези реформи? Само рублата може да бъде обменна валута в България. Народното събрание да обви доларите и еврото за опасни и да ги забрани. Един е Путин и Перхидрола е неговия пророк.

това е вярно но един е най-големият бунак в РъБЪ и това си ти...))))хихи

Тайно и секретно ни продават. С това БГ ще стане по още една причина обект на терористични атаки с цел избиване или отмъщение на защитените свидетили. А свидетелите, ако са престъпници, търсещи по този път опрощение на присъди. Тия американцици ни пълнят с какви ли не боклуци. Да си държат свидетелите в америка.

правителство трябва да си ходи. Бежанци, свидетели, мангали и каква ли не пасмина. Изкуствено задушаване и затриване на националното самосъзнание.

Нали ще изменят конституцията? Да направят точка забраняваща такава дейност

Това са хора, които притиснеш ли ги - дупе дават, отпуснеш ли ги - веднага дупе искат. Според тях, не може един български политик или висш служител да не е зависим от вън. А щом е така, не може да е зависим от други, а само от Русия ! Те от там всички са зависими и ги държат на парична верижка.

Историята тука е : ГЕРБ+РБ Раздадоха България и Нас на една държава намираща се на 12 000 километра от тук и съсипваща Родината ни !??

Абе,поправете ме ако греша,но как се връзва демокрацията с такава тотална непрозрачност? Не,че живея с илюзии,но все пак тия преминаха всякакви граници.

Абе той Влади Мозъка подписа тайно, че ще тегли 8 милиарда евро още преди да е прието от НС, че вие тук за някоя и друга хилядарка го правите на въпрос!

Искаме си времето на СССР , мракобесния комунизъм, мутрите, БКП, партията и кражбите. Най много Мая Манолова си искаме да ни крещи обезумяла на ушенце!

За теб комунизъма може и да е бил мракобесен, ама за нас си беше дю-шеш!

За някои и фашизмът беше дюшеш, ама не е ок да ги делим. И двата строя са обявени със закон за престъпни.

То е очевидно, че само изпълнението трябва да е секретно. Реално криене на свидетели сигурно. Да ратифицират договор, който обаче не знаят какво съдържа, е абсурдно.

А, било НАРОДОВЛАСТИЕ?И сега какво, "ние" си ги избрахме?Нищо не се чува и за банковите декларации за дължими данъци в САЩ при откриване на сметки в банките!Сами се обезличаваме!

Голям кеф! Управляващите сами се бламират , като не си осигуряват кворум! А сега ще изиграят коронния си номер, като гласуват оставка на собствения си министър или правителство!

Тайни затвори на ЦРУ ли ?

Назначаването на Хр. Иванов на този пост е ГРЕШКА!!!! Той е ПЛАТЕН от хамериканска "фондация", а от това следва ЧЕ НЕ Е НЕЗАВИСИМ!!! ТОЙ е "продукт" на фондацията" Америка за Б-я"!?!? Като правосъден министър НЕ защитава интересите на Б-я!!! Съжалявам!!! НО подкрепям мнението на БСП/пак съжалявам/-ПРАВИ са!!!!

Четейки статията разбирам, че ще приемаме защитени свидетели, които в повечето случаи са бандити, сключили изгодни сделки със съда. Та питам малко ли са ни ромите, имигрантите и нашите си бандити та да си внасяме отвън? Да ги пращат по слабо населени държави и това е.

Засекретяването пада след кметските избори!

Забавно! Значи, Народното събрание е ратифицирало, макар и на първо четене нещо, което не е виждало, щото не му е дадено. Така, по някакъв разказ, по свободно съчениение! Ми утре, някой ще внесе преразказ на закон и те ще го приемат! Пълен абсурд! Не въпросът в закритото наказание, абсурдът е че са приели нещо без да са го виждали! Тия са за разстрел!

43-то "териториално" "народно" събрание ще бъде второто в историята, членове на което ще бъдат разстреляни за национално предатество и измяна...!!!

Няма отърване... Преди беше - Роднина, милиционер, роднина, милиционер, роднина, милиционер... А сега - Калинка, бръмбър, рИформа, калинка, бръмбър, рИформа... Жална и майка на България и на българите...!!!

Пълен провал в сектора правосъдие вътрешна сигурност и обществен ред. М.Кунева, Р.Бъчварова, и протестърчето-талибана на мириканска ясла всички са за ОСТАВКА! Продажни боклуци!

не си прав ! за бесене са !

Най-добре да засекретят този брадат тиквеник някъде на тайно място. Хем няма да прави поразии, хем няма да го бият. По-прост пишман-юрист не се е раждал. Но Борисов си прави гаргара с РъБъ и протестерите на Шорош, а ние всички им гледаме сеира.

ГЕРБ и РБ бяха Създадени/Съживени за да могат САЩ да откъснат сърцето и вземат душата на България ! .... Да ни превърнат в Територия Празна от садържание чрез имиграция , и да оставят само ....роби и Умствено Нслепи хора !! .. България е Най-Бързо Изчезващата Нация в целият Свят !Статистически ! ... С "Демократични" "Избори" Не Можем да се Спасим от Злото което царува в Родината !! Трябва радикално решение !

Прав си пич ! Освен благата ни те крадат и душите ни ! Но Бог всичко вижда и за всичко се грижи !

трай , коньо. господ помага , ама само на някой , който прави нещо.

поради злонамереност на опозицията.

но защо спря хапчетата?

ооо.....най накрая да ти чуем и на теб гласа.

А ти си мегаденс манипулатор

не му помагат вече .

ами то тук за 5 лева ще предадат всеки защитен свидетел на търсещите го престъпници. Първи съседите му ще го издадат . Никакво криене за защитени свидетели не може да има на територията ни, ние сме генетично програмиране да доносничим или предаваме близките и не толкова близките си. Направо ще оправите бизнеса на някои хора.

ти па де се вреш без топка бе ! че той цаца -роФФ ще каже адреса му на бандюгите и ще го чакат още преди да е дошъл .