Премиерът поиска оставките на депутатка и зам.-кмет на София

Столичният зам.-кмет по транспорта Любомир Христов е подал оставка след разкрития за съмнително спечелена от негови близки обществена поръчка в София.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът поиска оставките на депутатка и зам.-кмет на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А пък ако разследват и онея далавераджии от синята зона които са също част от крадливото ЦГМ цена няма да имат.

А изглежда едно таквоз голобрадо и залумпено...Да речеш, кат му шибнеш един, и ша съ гътне! А виж кви ги дробило в туй време и не си гу е губило......Кво ли още ше излезе ако се разрови бунището?

нещо мисе струва че тук има цензура не си виждам коментара но пак ще повторя не самокмета и ЦГМ ами и всички директори на авто и електротранспорт вън съсипват транспорта със авоите неадекватни решения и некомпетентност само кметицата да погледне какво текучество на шофьори има иколкоса ПТПтата за последната година,а да не говорим за оществените поръчки които сасключени мого мирише на Авгиевите обори ако някой ги помни

Оставка - и кво?! А ще връщат ли парите, които и без това не са вложили в тия спирки?! А ако са злоупотребявали и с други пари по проекти, което си е постоянна практика, тях ще ги връщат ли?! Кво я боли тая от една оставка?! Нито е била политик, нито е станала с половин мандат търкане на банките - уредила е мъжа си с някой и друг проект, може и някои приятелски фирмички да е позахранила ... А отговорност за това ще понесе ли, освен дето ще напусне бялата къща, за да дойде някой още по-гладен и нахъсан да си щипне от евро-баницата?! Искам да чета за осъдени за злоупотреби, с конфискувани имоти, с върнати пари, със закрити сметки в банките ... с влезли в сила присъди - и доставени в затворите съответно!

явно са забравили да се отчетат на Боко,

Няма да е лошо да се проверят и поръчките за новата транспортна схема в Бургас. Много мирише и в "най-добрия" град за живеене.

Как така се случва,че Боко в качеството си ма министър -председател /умишлено с малка буква/ иска оставки на : 1.Народен представител избран след избори 2.Зам. кмет - назначен от друго лице. Боко може да иска само напускане на ГЕРБ за първото недоразумение, а фандъкова да уволни второто такова. Да, ама не .....Някой мисли ли още ,че ГЕРБ не е авторитарна партия в лицето на Боко и Цецо?Нищо ново не е научено и нищо старо не е забравено за последните 25 години...

Поздравления за журналиста от Нова телевизия, но да продължава да следи и доведе случая до край.

За съжаление читавите не оцеляват на такива места! Имат два варианта - или да станат като другите и да си затварят очите или директно да напуснат.

Това са дребни риби- цаци . К,во праим с акулите , нищо защото ти самият си акула.

Само оставка не е достатъчно. Тези хора трябва да върнат всичките заплати, които са получавали докато са били на държавна служба! Не стига че получават пари (заплати, бонуси, премии), ами и допълнително ощетяват данъкоплатеца с корупционните си сделки. То така и аз искам! Хем ми дават пари, за да си клатя краката, хем си правя далаверите, хем накрая минавам само с една оставка и то АКО ме хванат.

А "премиера" от кога разполага с прерогативите да изисква оставки на преставители на законодателната и местната власт... Да не се върнахме неусетно у комунизъма покрай задължителното гласуване...

Очаквам Боко да си направи ПР сега като хвърли оставка, за да си го изберем пак и да дойде на бял кон за пореден път. Хахахаа

Много ми хареса във фейсбук,един цитат:Г раби,Е вропа,и Р епублика Б ългария!!!Това и ПП-ГЕРБ!!!

ГЕРБ= ГРАБИ и Е*И РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

За 1 месец 4 издънки на представители на ГЕРБ: 1. За 24 килограма амфетамини пренасяни от кмет на ГЕРБ; 2. За ДАИ и шофьорските курсове, като тук са задържани и други; 3. За парите за лечение и тук са били задържани още хора - 7-8. Като основният виновен е бил уволнен при Орешарски и върнат при сегашните; 4. За спирките и посочения тук конфликт на интереси. А преди да вдигне билетчето за градският транспорт си мислех, че именно Фъндъкова ще е новият им кандидат за президент. Сега вече не е толкова избираема.

Мизерници-и, мизерници! Докога бе, докога ще си пълните пеликанските гуши? Измамници проклети! Парламентът, министерствата, високите постове ,не са за да крадете, гадове ненаситни!

Любо Христов е чист! Не го пипайте!

Може и да си права Еми! Всяка вечер се къпе и си сменя бельото!

И това не е сигурно.

о, верваме ти!

Оти? Щото да не се оцапаме ли?

Ето това е ГЕРБ дами и господа. Ама нали помните какво каза Боко - няма корупция затова няма и осъдени политици. Ех кога ще ги стигнем румънцитее?

Kak ще е това Герб бе - 100-200хл корупция ? Само дебелото лиле е заделило няколко милярда за черната каса.

Още нищо не е ясно Фандъкова не е в България а може да не приеме оставката на Любомир Христов (зам. кметапо транспорт ). ЦИТИРАМ : Депутатите от ГЕРБ застанаха зад Ирена Коцева ,Цветан Цветанов ще обяви по-късно политическото решение . Депутатът Ирена Коцева обяви, че хвърля оставка, но пък се оказа, че цялата парламентарна група на ГЕРБ стои твърдо зад нея и заради това тя ще изчака решението на съпартийците си, преди да го направи официално. Шефът на парламентарната група Цветан Цветанов обясни, че първо ще се направи среща между всички депутати от ГЕРБ и Ирена Коцева във вторник и след това ще обяви политическото решение .

Транспорт Данчето скрои ни капа! От транспорта взе да лапа. За билети и за спирки, и паркирането в цирка! Пълнят градските мотриси, циганки като актриси! Гражданинът от селото, мята се на колелото! Улици и булеварди, трапища и дупки вардят. По тротоари и алеи, екстрементите се сеят! Витошка стана Кръчмарска. Тлъсти сумички се праскат... А потока там не спира... Панаир на килипира! 22.04.2016

Ей затова е зорът - да влязат във властта. Не за заплатите и да свършат работа, а да правят схемите и да станат още по-богати. Ние сме идиотите. Където бръкнеш, смърди, вони...Ужас! Гнус!

цената на СПИРКОНАВЕС е колкото на АПАРТАМЕНТ.

къде се продават апартаменти за по 3900лв?

В провинцията. А в един спирконавес има 16метра железа по 1 лв. метъра и 10 кв.м. евтина пласмаса по 39 лв. кв.м.

Гарантирано от ГРОБ. И после ето ви и Фандъковки по 1.60 лв.

Браво, браво! Сега ако Тиквата вземе и уволни и прекрати договорите на строителните фирми, които получават държ. поръчки и са негови хора, ще заприлича на нещо по- сериозно.

аззз

в столичната община който и да хванеш все е корупция и Савина и Атанасова и Бояджийска, всички живеят като царе, даже и директорите и началниците на итдели са се охранили подобаващо. Не може щото се познаваш с еди кой си да не те пипат в каква държава живеем бре хора?!?

А за крадеца източил ВМА със 10 млн лева Ген-Тонев бивш Депутат от Герб,със него какво стана а???Боко Тиквата го покри,но за дребни измами и кражби се прави на Кралят Слънце!!!

На такъв му искаш да си подаде ръчете и трак - букаите и аре по надлежния ред, че много станаха веке...

Е, ти пък - нали като го направи на нормални цени ще спечели и нормално - около 5-15% ! А жената иска да избие вложеното в "избирането" ѝ за депутат - нали знаеш, че за "избираемо място" в листата се плаща;о)))

Христов има опит в далаверите още когато беше в ДАЙ . Навика и школата е голяма работа

Всички от ГЕРБ трябва да подадат оставки,ьащото всички са крадци и мошеници.

А Кога ще подпукат и Москов,за взетите милиони комисионна от Турците,за внесените незаконни Турски Ваксини във България,забранени от Е.С

Много взеха да ги хващат тез далавери от по 100-200 хл. За откраднатите милиони от магистрали , саниране, земеделие и селските стадиони нищо ! Да не говорим за КТБ

Сега е ред и на другите от тайфата да си одят! Крайно време е!

И СЛЕД МЪГЛАТА ПАК МЪГЛА.

как няма един читав назначен ,без качества на крадец и мошенник.Абе как няма бе.Това ли са българите,всички ли са такива.Защо в българия просперират крадците и убийците защо бе,защо.Познавам толкова добри ,умни,млади хора,които се чудят как да се реализират,защото не им се позволява.Не им се позволява.Така както на България не и се позволява от Запада и зад осеона да се развива,по същия начин вътре в България не се позволява на некорумпираните,недалавераджи(ненавиждам тази дума,не е в речника ми),но се използва от високо.Дайте път на можещите и знаещите БЕЕЕЕЕ

Ние сме си най-големите врагове. Никой за нищо не ни пречи - пречим си сами. И не е от вчера - вижте само възрожденските автори. Просто международното положение е по-удобно оправдание от "щот не сме тоткун, щот не сме кадърни!"

Тоя дето е откраднал 62000 евро от Иренката е като Дельо айдутин.Да ги арчи със здраве!

за тях парите от далаверите, а за матрияла правото за задължително гласуване

Ако е нямаше Нова телевизия , Всичко щеше да си върви гладко и без скандали ! Няма ли прокурор в тая "държава " да озъпти тия Журноля !

И някаква мижава далаверка за 120 000 лв. .. Прах в очите е това, Я кажете какво стана с 1 милиард лева щета, нанесена на ДЗ от Порожанов и компания (ГЕРБЕРИ) Кажете за новия заем от 300 милиона за саниране ... Бааааси как ни баламосват тия !

Любо Ристов да плати а и данък "УИЙЙЙкенд", щото го видееме как оди със служебния жип у компирско да крои планове со депутатскийо муж къ да гепат париците....

Не сте прави! Любчо дори и не ги познава тези от Градската мобилност.Във различни отдели сме!

Юбчо да не би да е в отдел Селска мобилност?

Оппааа... Още един бушон изгоря :) Никой не може да ме убеди, че тоя оръфляк за 5-6 месеца служба е набрал куража сам да върти далаверата...

НОВА ТВ е приближена до РъБъ. Това разследване е добре премерен удар по ГЕРБ. Ама нека се ядат....

Аха , оня ден свалиха Хан Боку със свунската опашка, днес ловят гербаджии. Опа , Боц , за кви ни имаш.

Еми това Увеличение на билетите , Трябва да се усвой от Свой хора !

Тези случай показват,че всичко си е до хората! Не е до самите партии,а до самите хора! Защото много хора,които до вчера бяха от БСП и ДПС,сега станаха от ГЕРБ,защото видяха ,че там са парите! Старите вълци отиват там,където са парите! На последните избори много бивши кметове на БСП и ДПС станаха гербаджии и спечелиха изборите в градове и села!Просто престъпниците си менят кожата,но не и нрава...

Нещо бъркаш. Лютви Местан - бивс член на СДС Христо Бисеров - бивш член на СДС Йордан Цонев - бивш член на СДС

Едва ли някой ще отрече,че Б.Борисов изпълнява заканата си и громи корупцията!

Колко си наивен! Уволняват "хайдуците" или те самите си тръгват! Ако аз крадна както те го правят ..с десетки и стотици хиляди лева, НЯМА да чакам да ме канят! С откраднатото си тръгвам още същият ден ! Това не е борба с корупцията! 10г в затвора не по малко!!!

Нашата кметичка, със мъничката устичка, иска да преебе народа, като му го забие във мотора, със високата цена на билета, казали от фирмата мекерета, Герберските лекета:)

Обърнете внимание на цените в двата текста. Става дума за абсолютно едно и също изделие. Пикантерията, че се реже лентичка на нещо което на практика заработва сле половин година, в случая е без значение:

Борисов откри линеен ускорител чудовище (СНИМКИ) От ноември ще действа и клинична пътека за радиохирургия Публикувано: 25 септ. 2015, 13:19 Обновено: 25 септ. 2015, 13:19 Премиерът Бойко Борисов преряза лентичката на новоинсталиран линеен ускорител за радиохирургия и лъчетерапия в столичната болница Св. Иван Рилски. Министърът на здравеопазването Петър Москов нарече супермодерната апаратура чудовище, заради изключителната ѝ мощност и капацитет.С нея може да се прави всичко в сферата на лъчетерапията и процедурите траят минути. Атакуват се тумори с размери от 1 мм до 30 см, като се щадят околните здрави тъкани. И докато обикновеният кибернож има капацитет за най-много четирима пациенти на ден, този линеен ускорител ще обслужва до 14 онкоболни ежедневно. Това е първата апаратура в България от този модел, а в Европа с нея разполагат само в пет референтни центъра в Швейцария, Германия, Италия, Полша и Турция. Министър Москов обяви, че от ноември вече ще има клинична пътека за този тип радиохирургия и лъчелечение. Така онкоболните няма да заплащат от джоба си хиляди левове, както това се случва в момента с пътуващите за лечение в чужбина. Линейният ускорител струва 10 милиона лева и е инсталиран за рекордните три месеца. Обикновено строежът на бункера и монтирането на апаратурата трае над девет месеца.

Дира,що скрихте втория текст, където черно на бяло пише, че в другата болница, същото чудо струва 4964999 BGN без ДДС ?

Същият този зам.кмет - Христов, преди да го уволнят от Стол. Община и да влиза в затвора, да дойде на Трамв.спирка. "ПИРОГОВ" и да види какъв ремонт е направил, завършен само преди Коледа миналата година! Първо - тропаха лупаха 3 месеца. .... и елати да видите как всички облицовачни плочки по земята хлопат или вече ги няма! .... Като след бомбардировка ! Шахтите ги покриха вместо с метални (бетонни! капаци с водоустойчив фазер, който вече се разпадна и канализационните отвори зеят! БЕЗОБРАЗНО поведение на инвеститора Стол Община!