Симеон Дянков благодари на премиера и на колегите си

Благодаря на премиера Борисов и колегите в Министерския съвет за многото часове съвместна работа и постигнатите успехи.

Обратно в новината

Коментари - Симеон Дянков благодари на премиера и на колегите си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От кога този простак стана толкова културен? Ще видим какво е стабилизирал, като започнат скелетите да изпълзяват от гардероба, ама ще е късно, защото той е вече в САЩ. Ама нали хамериканците са ни най-близки приятели, ще поискаме да го екстрадират, в замяна ще участваме в някоя война, в която ни кажат.

по-успешен министър не е имало за съжаление НЕ ГО оцениха събориха го тези , които правят законите такива, че за тях да са изгодни Успяха да подведат Борисов, но сега той е без гръб Противниците му вече се замисляха да ли да работят по-правилата и пак ги върнаха към "безнаказаността" ужасно е няма път напред

Тук колегите съфорумци задават въпроса КАК е станало приемо-предаването на отставката, при условие, че Дянков е в САЩ. Моето мнение е, че правилния въпрос е не как, а ЗАЩО приемо-предаването е станало ТОЧНО когато Дянков е бил в САЩ или обратно - защо при изгонването му от длъжността главен бъркач в кацата с меда е на сигурно място в САЩ? Тези обстоятелства свързани ли са с премиера или просто Дянков е толкова хитър? Както и да е. Историята се превърна в класически фарс. ББ & компания се изложиха като кифладжии. Но тук проблема е наш - как стана така, че такива кифладжии ни седяха на врата 4 години и си въртяха алъш-вериша клатейки си крачетата!? Ако сега ББ не си отиде сосе компания, това ще е нашия най-голям позор. Ако САЩ са ни наистина тези съюзници и доброжелатели, каквито се пишат, при поискване на прокуратурата следва да ни предоставят Дянкова като веществено доказателство. Иначе може да си помисли човек, че оттам са му дърпали конците и на него и на ББ. Дали е възможно да е така?

Противник съм на финансовата политика на Дянков - от пицата до безпицието - сега. но не приемам триковете на Бай Бойко- да махнем лошия министър, айде бе.....и всичко е наред? хаха, какво недоразумение, какъв Ивайло от Банкя:))))

Няма пица, сега ще има боб, ама само запръжката му! В криза трябва да се пести, а не да се харчи, ама ходи обяснявай на този завършил едвам училище!

ти направи изклиочително много- ок, но не можеш да оставиш нещата на полувина. няма кои. няма кои. ако ти се откажеш с българският народ е свършено не го прсви. не си го полисляи. твоето боже призвание е да доведеш реформите до края. направиго сега. сега и точnо сега.

Трябва да ми благодариш и на мен, че не хвърлих яйца и камъни и домати на Раковски.бай

Какво цветущо здраве бе? Опоскахте всичко и си подаде оставката, щото 1 милиард на зърнарите трябваше да дадете и нямаше откъде без още дълг да го направите!!!

Зевзек,добре го каза:)

"Ще продължавам да помагам с каквото мога и в бъдеще"-Молим те немой.Цункай Джиджи за последно и чао,докато не те е сварила народната любов.

България гори а този негодник ДЯНКОВ ни се присмива от САЩ.Трябва да го обесим публично

майкопродавец Шломо май от една седмица е в САЩ

Все пак всенародната любов е велико нещо!

Не че Дянков ми е пръв любимец, но като чета повечето инфантилни коментари тук искам да направя следното уточнение: Дянков е министър на финансите, т.е. той управлява разходването на парите, събрани в касичката. В касичката обаче трябва да ги вкара не само той през НАП примерно, а основно съответния ресорен министър - а именно министъра на икономиката Делян Добрев, който трябва да намери начин да повиши постъпленията в касичката чрез стимулиране на бизнеса. Вярно, че доходите на хората се определят от сумата, отпусната от Дянков от касичката, ама ако имаш 5 лева в нея и трябва да покриеш задължения за 7 лева, няма да е много лесно! Че ако сега си мислите, че по улиците ще потече манна небесна, токът ще стане 1 стотинка/квч, парното ще стане 5 лева на месец, бензинът ще падне на 0.25 стотинки/литъра ще има да чакате и то доста! П.С. Нека плюенето започне сега!

Защо да ви плюем. Наистина би било така ако бе така, ама не. От самото начало Дянков и Цветан започнаха да се правят на политици, забравяйки , че не са в парламента, а в правителство. Дянков трябваше наистина да се занимава с пари, а ЦВ с полиция. Какво стана, Цв се зае с избирателни комитет, а Дянков си мислел за почти премиер, и не само, а и политически деятел. Това е хлъзгавина за всяка партия, имаща болшинство в парламента Председател на правителството започва да се представя за политик, и заместниците му също. И тримата не стават за политици. ББ получи фора по изборите, като избирателите се надяваша че той ще има воля да се разправи с мафията, но не.

Ако имаш касичка и имаш кокошка, която да ти снася в касичката, като икономисваш от храната на кокошката, тя ти снася по-малко, а след време хич. това направи хер Фклик - умори кокошката от глад...

И Дянков, запомни педалче , ДРЕБЕН БИЗНЕС НЯМА , ИМА дребни чиновници!

Браво брато, че маана това американче........няма да дава пари на нас браточките, кой си ти бе дянкууффффф, бегом в Америка докато си цел....Евала брато, евала ти праим, за това че го маана......а за изборите не се притеснявай ти си нашият човек...... ПОБЕДАТА ТИ Е СИГУРНА, че ги смажем тия мърши ти само плащай....

Безмозъчна тълпа, която не може да се справи с елементарен семеен бюджет, прогонва най-успешния ни финансов министър. След 6 до 10 месеца всички, които в момента хвърлят камъни по Дянков, ще пълзят на колене да го молят да се върне... Интерсено, защо ли това не ме радва много... Световни шампиони сме по мърморене, безсмислено викане и гонене на малко по-умните и знаещите. Заедно с гърците ще станем чудесна, заградена с бодлива тел, атракция за целия цивилизован свят - с големи надписи: Не дразнете... и не им давайте храна ! Е, и това е начин да погогнем на останалото човечество...

Как да се справиш , когато няма бюджет?

той бюджета не пада от небето бе урод, колко души протестират 100-200, останалите не можем да смогнем на работа, так и не разбрахме за някакви вандали

Абе костовските пиараджии да не са се цанили при хер Флик? Същите клишета за золумите - най-успешния, най-кадърния .... Хайде стига....

Дянков, като най-интелигентен в това просташко правителство, вижда че фалита на страната вече е неизбежен с този министър-председател и предизвика сам уволнението си. Съдете сами, преди седмица замина за САЩ, нарочно не плати на зърнопроизводителите ( едни от главните мафиоти у нас ), сдърпа се и с ЕК за ратификацията на договор с МВФ - все нелогични стъпки.

Г-н Дянков, трябваше много отдавна да напуснете този пост, нямате необходимите качества.

Никой,никога и никого не може да гони от нета...какъвто и да бил той...Всеки има право на собствена позиция...това е ДЕМОКРАЦИЯТА!!!

Цвьк

Вярно, никой не може да гони никой от нета, но пък за сметка на това Дир модераторите( в нашия случай) спокойно могат да "задължат" нас, коментаторите, да се регистрираме. Я разгледай коментарите под останалите статии. 2-3 г..ве са ос.. рали всичко. Та въпроса към модераторите ми е: Защо го позволявате това?

Бедний ми Дянков, защо ти трябваше да се захващаш с булгаристанските кривокраки, нискоръстови, нискочели и неграмотни онугундури и техния сегашен управник Буда от Банкя? Сам си си виновен!!

ми леля му така пожела:))

Белите якички и те могат да са с душа на мутра. Не го съжаляваЙи и овайквай. Поискай му сметка - кой го прати тука и как ще отговаря за всичко, което е направил. Как? Като раздава въздушни целувки и вика ухилен "Пак ще "помагам", "Благодаря, че постигнах такива големи успехи". ЦИНИЗЪМ! ОТВРАТ! СМРАД!

каквото можах- осрах...сори!

къде си се засилил бре? я си стойте тук, че след още малко време трябва ОТГОВОРНОСТ да ви се търси за всичките простащини които скалъпихте в Държавата.

ПИСНА МИ ОТ ЧЕРВЕНИТЕ ОТРЕПКИ! Махнете се от политиката, от бизнеса, от институциите, разкрайте се заедно със сателитите си като винпрома, от живота на хората, никой не ви иска и няма да ви иска продажни долни твари, МАХНЕТЕ СЕ НАКРАЯ И ОТ НЕТА!

О мутрите станаха много нервни?! Я си хапни филия с мас, действа успокояващо, отпускащо и спазмолинично на стомаха и седативно при нервна възбуда. А после извикай три пъти Бойко е велик и отиди да полегнеш. Сънувай розови сънища (Бойко, Цецка Цачева и Искра Фидосова). Бъди щастлив!

...имаш нужда от нещо 4ервено и твърдо, твърдо та синьо!

Ти там ли си седнал затова си мълчиш и си траеш..

НИКАКВО заминаване в САЩ, докато не се изяснят "ЗАСЛУГИТЕ" му към България! После да не стане, като братята Галеви?

Той отдавна е в САЩ а изявлението и оставката са подадени по електронна поща! На това му казват: СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА!

Шефе, аз съм командвал 50 такива като тебе и успях да ги продам за 2/3 месеца, ама ти, аз и бат Бойко ще съсипем фискалния резерв на семейството с твоите тъпотии-аз ти прощавам, ама ако тъща ми те докопа .....мисли му !

Искам да видя бойко борисов да виси обесен пред народното сънрание. Царя също. И другите са крадци ама по-съвестни, с повече акъл в главата и не простаци като това добиче

ако е наистина, че МИНАЛАТА ГОДИНА държавата е продала акциите си на ЕРП-тата, то това трябва ДА Е ИДЕЯ НА ДЯНКОВ затова си отива.

тоя ,дето е толкова безочлив не издържа под ръководството на ББ и Цвинокио. Смятайте за какво става дума!

Тоя изпълни поръчката и си ходи, без да му бъде търсена сметка. Това ли му е цялото наказание за всичко, което беше сътворено от него и чрез него??? оставката??? Продадоха ли БДЖ тихомълком последно, товарни превози? Свършиха ли каквото нареждаше св. банка за затриването на болниците? Ще зачеркнал ли всички безумия, набутани по законите заради дянков, според които всеки, който не е попълнил дори една от десетките дянковски декларации, дето никой не им знае броя и поводите, е мишена за непосилни глоби и мачкане? Ще намалят ли осигурителния минимум отново, че да стане той поносим и хората да почнат да се осигуряват... А десетките други безумия, натворени за 4 г. и набутани по законите, ще ги махнат ли... Аман, аман, аман, неизброими са гаврите с народа, кой ще върне без време отишлите си хора заради геноцида, така добре циментиран напоследък с непосилни измислени вземания, с данъчно и ценово бреме размазващо, с унищожено здравеопазване и ограбено имане, което хората са си били осигурили при предишни времена, а сега остават голи като пушки, разпродавайки го, заради едното физическо оцеляване, заради една настинка или едно кисело мляко на вечер и сметки за ток и вода....

2009 ГОДИНА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ЗАВЕЩАВА НА ГЕРБ 8 МИЛИАРДА БЮДЖЕТЕН РЕЗЕРВ. 2013 ГОДИНА БЪЛГАРИЯ ИМА 5 МИЛИАРДА ВЪНШЕН ДЪЛГ. ВЪПРОС - КЪДЕ СЕ ИЗХАРЧИХА ТЕЗИ 13 МИЛИАРДА КАТО ЗАПЛАТИ НЕ СА ВДИГАНИ ПЕНСИИ СЪЩО И ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА ДЪРЖАВАТА КЪМ БИЗНЕСА СА ОГРОМНИ ? И ПАК КЪДЕ СА ТЕЗИ 13 МИЛИАРДА ?

Само Световната банка знае. Тя изпрати дянков да тараши тука.

За какво му благодариш на Футболиста, за това, че те пре.ба накрая , за да спаси себе си, ти , който му закриляше финансово целия неуспешен и продънен мандат през тези 3,5 години, като за целта прецака пенсионери, деца, болни и т.н. Ти си си виновен, съдружие с мутра не се прави, щото или ти си отдолу или той е връз тебе.

уволниха едноокия в правителство от слепци.

зло, самонадеяно човече. Едва ли много съжаляват за него. Но днес той вече не е проблема. Беше в началото когато раздаше пици с ухилен вид и вечно говореше все едно и също в гърди напред. Тогава някой трябваше да го попита той и неговият шеф какво правят да посаживят икономиката, да въведат отговорност и да разрушат монополитите. Е, прав му път. Няма да остане гладен.

Много сте неграмотна "гражданко"

Пресцентърът на ГЕРБ разпространи тези за говорене по актуалните теми Пресцентърът на ГЕРБ спусна странна директива как да се говори по темата с министерските промените и протестите. Имейлът, разпратен от пресаташето Севделина Арнаудова и Никола Николов, съдържа следния текст: "Колеги, изпращаме ви тези за говорене по темата с персоналните промени в МС и протестите срещу ЕРП-тата. Моля, ползвайте ги!". БГНЕС публикува препоръчителните тези, както ги е получила на мейла си....

И Аз ти благодаря ,че се махаш от България крайно време беше. Дано и вожда ти по-скоро да се махне за да поемем и ние глътка свеж въздух. По голям килър на средния и малък бизнес от теб няма дано и да няма повече!!!

да си плати за ползването на вилата в бояна и да се маха

Ще трябва да коригирам уважамвания от мен IG146. Не някой друг, а самият Бойко Борисов пръв и то в прав текс призова герберастите масово да се намесят в нета в подкрепа на партийната кауза! За пръв път това негово желание прозвуча на конгреса, когато Бойко Борисов се скара на младежката организация на ГЕРБ. " Премиерът изрази обидата си от това, че поради липсата на активност сред младежите на ГЕРБ, опозицията от БСП изглеждала по демократично от управляващите. С интернет обществата вие трябва да общувате непрекъснато, а не когато излезе протестът, ние да реагираме, добави Борисов. Борисов пожела да бъдат по активни в интернет, който е трибуната на младото поколение. Тук ми е големият упрек към вас. Интернет пространството става едно от местата, където младите хора обменят своите мнения, мисли, надежди и всичко останало, заяви Бойко Борисов..."

:-)))) Интернет, интернет - взе да вика оня нашио 'напет'. Хукна да си търси той апапки, ма намери само патки. (Или - пак от онез ...със скъсаните-уж чорапки.)

Единственния министър който вършеше някаква работа в управлението на ГЕРБ според мен беше Дянков. С тази оставка Борисов просто закри "партията ГЕРБ" и с нея става това което стана и с НДСВ. Партии еднодневки .

Так е партия еднодневка

Държаната гори-буквално! Тия благодарности и почести си разменят...(( Луда работа.. Каквото впрочем беше!!! и цялостното им управление-лудо!

Предлагам - от 'Лудоста на 'Величията'' да превключим на Голямата Ваканция ! (за цялата Воняща 'станция') ------- Елементът с плаването връз бурета - просто по Вълните на Мрежата

Добре, че ти си единствения нормален в тая държава, че всички чакаме на теб да ни оправиш.

То се нагледахме на тъпотии,но тази е най-голямата.Б.Б. първо действа а след това мисли.Дянков е един от най-стабилните му министри,колкото и да не Ви се вярва.За съжаление всичко това върви към предсрочни избори ,а хамстера Станишев само това и чака.Нали знаете ,че комунягите ще спечелат,а те си отиват единя път с национална катастрофа ,криза и последния път ще бъде с фалит на държавата ни.

СИМЕОНЕ БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ВСИЧКО КОЕТО НАПРАВИ ЗА БЪЛГАРИЯ ТИ МЕ НАУЧИ НА МНОГО НЕЩА РЪКОВОДИТЕЛЮ ОТИДИ СИ В ЮСА И ПОВЕ4Е НЕ СЕ ЗАМИНАВАЙ С ГЛУПАЦИ ,ТУК ДАДЕ МНОГО И СИ РЗСИПА ЗДРАВЕТО ЗА НИШТО А И ВЗЕМ,АШЕ КЕРЛИВА ЗАПЛАТА БЕГАИ НюА ДАЛЕКО Г-Н ДЯНКОВ ТИ ИМАШКАЧЕСТВАТА ДА РАКОВОДИШ ВСЯКА ЕДНА ДЪРЖАВА ПОКЛОН ДЯНКОВ У4ИТЕЛЮ НА ДОБАР ПУТ ПЪЛКОВОДЕЦО

Безумен ход на Буда! Колкото до Дянков, ако изключим словестните му изцепки, събираше максимално /за нас болезнено/ данъци, такси и др., но задържаше разсипията. Беше стиснат. Сега жална ни майка, ще се нагълтаме със заеми, вероятно ще ни посегнат и на парите, които сме скътали за...

ЧЕ СТАНИШЕВ Е ТРЪГНАЛ ДА ТИ ГИ ВЗЕМЕ

Не съм чувал при Станишев да сме телили заеми. Точно обратното, всички задължение на БГ бяха стопени до минималния за ЕС размер.

Дянков поне мислеше като работеше.А това,че някой му пречи вече да мисли е друго нещо.

Вярно е, че новият министър Томислав Дончев е пълен профан във финансите, но все пак АЗ ще го накарам да обещае и да ми даде дума, че ще се справи, и тогава вече ако ме излъже и ме подведе, ще се строяваме. Какво повече искате от мен.

"Симеон Дянков благодари на премиера и на колегите си", че своевременно са го отстранили, та да не носи отговорността, която ще понесат оставащите в правителството до окончателното му падане! Голям МУШМОРОК излезе този Дянков. Очевидно добре е изпълнил мисията с която е пратен през океана. Толкова ли нямаше кадърни хора в България, че се наложи да се "внася" USA- марионетка?! Но народ (човек) се учи докато е жив и го има! Затова поне трябва да сме доволни, че още не са ни затрили! А то както се почна с майките, децата, пенсионерите и т.н. - нацията отиваше към "санитарен минимум"! Да се мобилизираме и да се абстрахираме от празни приказки, заплахи, оправдания и извинения! Видьовия ДЕН наближава и нацията трябва да оцелява!

Жал ми е за министър Диянков, според мен добре си вършеше работата или поне имаше голямото желание да направи така, че нещата да вървят напред.

вервай си :))))

Хаххахаха :) Смях и пак смях, бездарие и пак бездарие, избори и пак същите, роби и пак роби. Събудете се бе

"Най-вече благодаря на експертите в Министерството на финансите, с помощта на които България си върна финансовото здраве". Каква наглост само! Тоя оставя държавата с опоскан фискален резерв, нарастващ бюджетен дефицит и увеличен външен дълг и се хвали, че бил върнал финансовото здраве!!! Нямам думи...