Президентът: Шефът на НСО не е подал оставка, но има проблем

Началникът на НСО не е подавал рапорт за освобождаване. Знаете, че в момента тече прокурорска проверка, но тук става въпрос за проблеми със законите.

Обратно в новината

Коментари - Президентът: Шефът на НСО не е подал оставка, но има проблем | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По радиото казаха и нещо за атрофирането, но не се публикува!

Прав е президента, както винаги! Оная подлога направи всзможно, да прехвъричко въли контрола в/у агенциите от президентството и го даде на тия, които най-много трябва да бъдат разследвани. Това си е направо диктатура и оня чехльо си свърши мръсната работа. Сега решил да опложда синоптички и хич не му дреме!

НСО... голяма работа са тия. Като ги видиш с черните очила и костюмите свят да ти се завие. После по бензиностанциите като ги видиш как пълнят пластмасови туби на задните седалки пак свят да ти се завие...

като му гледам ,,профаилъра,,...??? и на себеподобните му...??? ,,яслата,,за хранене е винаги ...,,богата и пълна,,...!!!

А да вържем,че сънят ми ще се сбъдне!

Снощи сънувах,че новият на нсо ще се казва Гребенаров.

Ако предишния е бил Комунягов... ми нормално де.

оставки не се подават вече... чакаш да те уволнят, съдиш ги, връщат те, плащат ти заплатите, докато те е нямало, ако след това напуснеш, те местят на друга служба ако си техен човек

ЗАКОНОДАТЕЛНА- ИЗПЪЛНИТЕЛНА-СЪДЕБНА.

Законодателна-това е парламента Съдебна-прокуратура и съд Изпълнителна-министри

Във коя власт от трите е президента

борецът срещу корупцията радев, защитава един шопар който изобщо не е корумпиран! тъй разбират борбата с корупцията, престъпността и връзкарството дрОгарите!

а,бе ти или не можеш да четеш, или да разбираш прочетеното... а, може и в двете направления да имаш трудности

Тии повярва, че тоя, който назначава и уволнява не е началник ли? Много, ама наистина много си тъп!

На тоя просто му личи колко се е оял! Нямат срама, бе ....

Беззаконието в България, гарантирано от ГЕРБ!

Submit 24 Януари 2018 05:37 ч. Снимки Видео RSS Mobile Последни Главните Политика Общество По света Бизнес Спектър На фокус ДИРектно (не)ОЧАКВАНО Президентът: Шефът на НСО не е подал оставка, но има проблем Прокуратурата проверява генерал Ангел Антонов Началникът на НСО не е подавал рапорт за освобождаване. Знаете, че в момента тече прокурорска проверка, но тук става въпрос за проблеми със законите. Така президентът Румен Радев коментира появилата се информация, че генерал Ангел Антонов е подал оставка, след като се разбра, че той е проверяван по сигнали за злоупотреби със служебния автомобилен парк и ловно стопанство Кричим... ============ И какво научаваме тук - че един генерал - президентът, ни информира, че друг генерал - шефът ВСЕ ОЩЕ!?!! на НСО - не бил подал ВСЕ ОЩЕ!?!! оставка, докато течали проверки по обвинениЯ за злоупотребИ - не една или две, а редовни!!!! Знаете ли - за по младите и онези, които не знаят, не са служили или са забравили - в историята на България имаше времена, когато да си офицер и висш офицер значеше нещо! Думи като чест - офицерска чест, честта на пагона, и достойнство значеха нещо! Колкото и да им се струва смешно и неразбираемо на някои, вкл. заблудени същества с пагони, представяни за офицери! Не всичко от миналото и историята ни бе лошо и срамотно!

Началникът на НСО не е подавал рапорт за освобождаване. Знаете, че в момента тече прокурорска проверка, НО ТУК СТАВА ВЪПРОС ЗА ПРОБЛЕМИ СЪС ЗАКОНИТЕ!!!... Не, господин президент-генерал от запаса, при цялото ми уважение тук НЕ става въпрос за проблеми СЪС законите, колкото и несъвършени да са те! Тук става въпрос за хора, които имат проблем със законите, и то от много време, от години, които всички виждаме и отлично знаем, но никой не реагира и не прави нищо! И това е не само недопустимо, но отвратително, особено когато става въпрос за хора, които се наричат офицери, за генерали, които трябва да са пример освен с всичко друго и с високи морални качества, чест и достойнство! Този ако имаше поне малко чест и достойнство, поне малко себеуважение щеше сам да е подал оставката си! Или ако не го е направил, не я е предложил, което означава че изобщо не е трябвало да заема подобен пост, то няКОЙ трябваше досега да го е подсетил. Познайте КОЙ! Кой му е т.н. принципал, началник! Или поне да го отстрани докато излезнат резултатите от проверката! Поне такива са практиките в нормалните държави с истински офицери! И един страничен въпрос - защо НСО пази толкова много и толкова дълго време такива като Ахмед Доган и Пеевски!?! Ако някой е с толкова гузна съвест и толкова го е страх от нещата, които е сторил и причинил на много хора, защо той не си покрива масрафа и страховете, пари ли си няма, след като ни проглуши ушите как той се разпореждал с парите на държавата и всички знаем, че е така, или дълги години бе така, а сега са партия с Борисов в този занаят! Защо всички, вкл. пенсионерите с по 290 лева пенсии и млади майки с деца ще плащат на тези, великите с летящите чинии, сараите и медийните империи! След като и досега държавата и библиотекарите от ДС са ги обгрижвали и са им плащали издръжката, за да ни крадат? Но не с техни, а пак с народни пари!

бе щом тоя угоения няма началник, като какъв се изказва льотчика?? да не му е прессекретар?

Президентът иска цялата власт Скоро се отървахме от тоталотаризма

Никаква конвенция гн президент за да можем да си бием жените също както иска бсп и дпс.това е червената нишка свързваща Радев и БСП:са "против" и "за" едно и също.

Глупав трол.

Радев говори точно и правилно, ама кой да слуша...

Дир-а , що не публикувате хленченето на фатмака , че Меркел и Борисов поканили Ердоган на посещение , пък него никой не го бил питал ! Тоя го канят в чужбина само ако някой има да си продава военна техника , и да си уговорят комисионните . Даже и Путин го е отсвирил , и е оставил Решетников да движи конците на марионетката Радев !

като гледам,добре му се отразява НСО на тази лоена топка, и с прът да го бият няма, никога да напусне тази ясла!

затова промотира оня плазмодий....росенчо ..Да обезличи президентската институция - това беше ролята на оня смешник и да остане само Бойко един и незаменим вече 7 години !!

Това показва колко независим е Президентът.

Президентът даде пресконференция. Беше безкрайно ясен и за корупцията, и за Истанбулската конвенция, и за "демографската катастрофа". Както ясно я нарече, при това два пъти. И от всички тези теми за дойчевелето най-интересното е дали някакъв чиновник е подал или не е подал оставка !? Като че ли ако е сгазил лука и не е подал оставка няма пак да бъде уволнен !? Джендъри сър, виж им "интересите", виж им отразяването на събитията, виж им приоритетите, виж им пропагандата !

това прасеподобно същество може да се седи началник на НСО-то докато е жив, така ли излиза? Ето това е същността на бойкокрацията - правя каквото си искам, не е незаконно, защото аз диктувам законите, а ако неща сбъркам - няма кой да ме гътне, защото над мен няма никой... И после искаме Шенген и какво ли още не. Ама тея дето вече са в Шенген не са кьорави и прости.

Какво се прави на ощипан Президента за НСО, нали той издава указ за назначаване на генерала там ??? Жалби по случая с злоупотребите там пак до него се пишат и той нарежда проверка !! Генералите трябва да имат чест и достойнство г-на Президент , а не да се излагат и нагло да стискат поста си !!!

Този го назначи Плевнелиев! Същия който се отказа от контрола на няколко служби, защото за нищо не ставаше! Плевнелиев обезличи президентската институция!