Недоволство в СДС, искат оставката на Лукарски

Оставката на председателя на СДС Божидар Лукарски ще бъде поискана на 17 април на заседание на Националния съвет.

Обратно в новината

Коментари - Недоволство в СДС, искат оставката на Лукарски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кабаиванов с колко обвинения и дела за присвояване е? Държат го за топките и той прави каквото му кажат. Докато беше председател на СДС (имаше и такъв срамен епизод за синята партия) симпатизантите станаха по малко от циганите в Карлово. Бойко го контролира с дистанционно. Лукарски поне е истински дясномислещ човек.

Време е поста на председателя да се предложи на Пеевски, все пак той е най-успешния продукт на българската демокрация, а и е тайния съветник на ББ.

Желю Желев (1989 1990) Филип Димитров (1990 1994) Иван Костов (1994 2001) Екатерина Михайлова (2001 2002) Надежда Михайлова (2002 2005) Петър Стоянов (2005 2007) Пламен Юруков (2007 2008) Мартин Димитров (2008 2012) Емил Кабаиванов (2012 2013) Божидар Лукарски (от 2013 -201?) Това са председателите на СДС, при кого ли СДС стана бутикова партия или организация ? Познайте !!! Пет години мъки стигат!!!

Кой им плаща на тия,за да не могат да се обединят повече от 15 години?Това явно са ченгета на заплати,които умишлено поддържат слабо и разбито СДС,което не става за нищо.Ако бяха обединени и читави хора,отдавна нямаше да има крадци на власт.

АЗ ЗАРАДИ НЕГО НЕ ГЛАСУВАМ ЗА СДС

За мое съжаление марката СДС остана мил спомен от миналото, когато беше заявка за промяна, надежда за нещо добро.Но с ,,лидер'' като Лукарски беше доубито,което мисля, че не е случайно.КОГА най-после десните ще се разберат кой да е шефът и да правят ЗАЕДНО смислени неща,докато не е станало прекалено късно.

Когато в Драгалевци на една врата се сложи некролог

Бъркаш морски,точно дсб върви винаги успоредно с комуноидите....там партиен секретар командва а "командира" и носи чантата само.......живея наблизо и от първо лице ти го казвам

ТО СДС НЯМА ВЕЧЕ ОТ 100 ГОДИНИ,БЕ - НАКРАЯ ВСИЧКО СТАНА НОВАТА БКП, КОЯТО СЕ НАРИЧА ГЕРБ...

заради такива демократи изпаднахме в носталгия към комунизЪма ..

Защо не се хванете за ръце да се удавите че не можем да ви гледаме ,като ви замирише на пари и сте първи БОКЛУЦИ !

Тези май са един файтон и една циганска каруца ора ! Имат си министър ,военен окради Държавата и си направи Перука ,другия Луканката ,закара гаджето си без пари за моя и на други Българи от парите в Ню Йорк ,да бъдат на Бродвей , Министирка която играеше роля като покойния си баща буфосинхрониска , продаде каквото можа ,закри златна кокошка на Българите ,АЕЦ Козлодуй блокове които правеха тока евтин и написа азбука , пардон ябука-таранбука и история измислена от нея !

ама то има ли още СДС?

Нов облик със стари мутри не става... Пълна подмяна на ръководството. Искаме нови хора... Тези са бита карта!

Тоя, Божо, общо взето е пълен тъпак.

Тези са толкова жалки, че се самоубиват. Не им трябват врагове.

Само със злоба и крадене не става. Дори у нас! Виждате как рано или късно отиваш на боклука, щом само си предавал другите - няма значение като идеи, като финанси или като друго. Добре би било тази реакция в обществото ни да бъде много по-остра! Ще бъде здравословно за всички. А за мен СДС си остана известно само с крадене, заблуди и простотии. Тогава се създадоха великите мутри, великите ликвидационни комисии, великите заменки, великата приватизация... от които нищо добро не излезе!!! Казах.

подкрепям всяка антиталмудска партия ,група,движение ,лидер ,за спасението на Отечеството и възраждането на българската нация !

Идеята за партия не е ли да се обединяват хора с определени възгледи за да могат да прокарат своите виждания за развитие на обществото? Имам чувството, че в 21 век на партиите се гледа като на корпорация, която търси да запълни пазарна ниша. И почват да ми обясняват, че традиционните партии губели позиции. Ами то няма традиционни партии, които да съществуват за да защитават определени политики. Няма значение дали си загубил изборите или не. Ако постоянно защитаваш определена позиция идва твоя час. Дори и социалистите всъщност се лутат между социална политика и русофилството. Социалистите прокараха плоския данък. ЗА либерали пък се изявяват ДПС - техния електорат е сред най-консервативните у нас. У нас няма нито една партия, която да защитава определена социална група.

герб защитават баджанаците и е широка група за източване на всичко,което може да ИМ донесе облаги на гърба на останалите ! България е на всички българи ,а не на една група от тях !

ГЕРБ защитава баджанаците, защото останалите партии изповядват същата политическа идеология. Българинът е абсолютно толерантен към това дори и чистачката в Общината да се назначава по политически причини.

Кои пък бяха тези?

на държавата България. Нека и Бог, не им прости!

На СДС не му трябват отставки!:)))))) ...трябва му поп--да го опее!:)))))

Как ви изглежда такова обединение? Тия хора нямат реална представа за това как ги възприемат хората,след участието им във властта. Напълно заслепени си въобразяват че тая комбинация може да ги вкара отново в управление с Герб.

Ей, ма сте го награчили Лукчо и милост нямате. Ми к'во толкова - човекът спретна "един трик", че да влезе у властта.А властта му беше важна, щото стана министер, че да ходи на данъкоплатска издръжка да САЩ, където тъщата да му дава уроци как да усвоява икономиката на държавицата в симбиоза с тези, срещу които предизборно така грозно грачеше;) Е, доразбил бил дясното - че да не е първия, който го прави по целесъобразност?!

Божо си свърши работата и вече може да се пенсионира на някоя топла службичка при Цеко, Делян и прочие честни безнесмени, които обслужваше.

Тази нескопосана политичекса карикатура да си ходи и въобще да не се занимава повече с политика, камоли да се гласи за управленски пост! И тая лукова глава беше министър на икономиката, все още не може да ми го асимилира интелекта как е възможно човек без ценз и компетенции в областта, да оглави толкова ключов за развитието на България ресор! Пълен провал е тоя във всеки един аспект и показател за политическото и управленско статукво в България!

Патерица на ГЕРБСП си бяхте, такива ще си отидете. Амин. До последно се бяхте вкопчили в Бойчу и сега даже още му държите шлифера. Това няма да го забравим никога.

За следващите избори се очертава комуноидите да се вкопчат в суджука на пловдивския свинар,че денги нет

СДС-то да вземе да стане партия на пролетариата, тая ниша е празна вече 30 години. Трябва само да сменят байрака на червен с петолъчка. В най-важното имат опит - капиталистическата държава се разрушава по същия начин, по който разрушиха социалистическата. Всъщност не може, сахибите развръзват торбата с парите само за център и дясно. А тия момчета (и момичета) могат да живеят само като носят куфарите на някого.

Това недоразумение само няма да си тръгне. Затова го махайте докато има още шанс за завръщане.

Лукарски,Носков,Кунева и Ненчев бяха министри.Всъщност,май това им трябваше.Полегнаха на ГЕРБ-колко удобно и прагматично.За какви политики и идеали иде реч!? Още по-сладко за бившите ченгета,комсомолски и партийни секретари от ГЕРБ-узурпиране на "Дясното"и приснояване на марката.Без алтернатива и конкуренция.И излъган,за кой ли път електоратец.

"Обединението вдясно е крайно наложително, ако партиите в тази част на политическото пространство искат да оцелеят и да участват във властта" Поне казват ясно каква им е целта. Ама народът има нужда от дясно, което да защитава интересите на хората, а не "да участва във властта". Нещастници алчни.

Буря в капка пикня.

"Две трети от гласовете са нужни, за да бъде сменен председателят" Тоест, четири човека да гласуват "за" и Лукарски е сменен. Или пет?...Последно, колко останахте там?

щом туземието приема герп за проевропейска партия ???

Ти па , кой я приема така , само клиентелистите и , на Боцко хранениците дето сега ги праща по дупките в асфалта от който крадна.

България е в Европа селски дебили и то най-вече благодарение на ББ а вие имате хоризонт за живот още няколко год. и попа ще върви пред вас....младите са против тази мръсна крадлива и лъжлива шайка прекръстена сега на цоциалисти-ПОНЯЛИ????

ОТ ТОЯ ПО ТЪП И АРУГАНТЕН КОМПЛЕКСАР НЕМА!!ЦЯЛОТО МИНИСТЕРСТВО ПРОПИЩЯ ОТ НЕГОВАТА НЕГРАМОТНОСТ! САМО ДАЛАВЕРАТА Е В КРАТУНАТА МУ !БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГОВИЯ ИКОНОМИЧЕСКИ ГУРУ -ВЛАДО КАРОЛЕВ БАЯ БЕЛИ СЪТВОРИ Е И КИНТИ СКЪТА ЗА ЧЕРНИ ДНИ!!!

"Арогантен".

Подкрепям, по-тъп и некомпетентен министър не сме имали! Тая лукова глава една смислена дума не беше способен да обели без сценарий, който се пишеш от служителите надолу по веригата, да не говорим, че нищо, ама абсолютно нищо не постигна като министър на икономиката, освен главоломен срив на инвестициите!

Що бе СДС-ари , креатура на американското посолство и на бившия режим , кака сте си добре с тоя льольо.

Не били гласували за Радев. Значи това са онези 6 човека, които са гласували за недоразумението Цецка.

Ако ще да го пратите и на марс ,на Българина му е през ...! Вие излъгахте всички 99% Българи и целия свят ! За да не пълнете Медиите с ваши тъпи изказвания и парадиране че сте Партия ,най-добре е да се скриете и никога да не се виждате !

СДС, ккато и всички останали партии вдясно - ДСБ, Кунева, дабълите и т.н. трябва да се саморазпуснат, а настоящите им ръководители да обявят официално, че никога повече, при никакви обстоятелства няма да участват в ръководните органи на партии. Само тогава по някакъв органичен път ще може да се създаде някакво разумно ново обединение на десни демократи, което да има шансове да влезе в парламента и да провежда разумна политика.

И 5-те члена на СДС ще се съберат на конференция? А какво беше изобщо СДС ,някой спомня ли си ? Кому е нужно това трибуквие?

На САЩ! Те създадоха Сирийските Демократични Сили за да съсипят Сирия,както съсипаха България.

Лукарски "патерица" на ГЕРБ поредния предал електората си ! "Потенциала" му на политик се изчерпи като се намести в министерския стол!

Какво е това СДС ,още ли съществува тази люпилня за червени боклуци?

Голямата люпилня на червени боклуци е в ПП ГЕРБ.