Радан Кънев напусна поста говорител на РБ

Радан Кънев е подал оставка като говорител на Реформаторски блок. Това е станало на съвместно заседание днес на Изпълнителния и на Гражданския съвет на РБ.

Обратно в новината

Коментари - Радан Кънев напусна поста говорител на РБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не мога позна ДСБ.Член съм от основаването му - на двете събрания във ВИАЗ. Бях в СДС и после мислех,че всички ще последват Костов, но не би.Там за пръв път видях Светослав Малинов беше дошъл с профх.Фотев, там за пръв път видятх и д-р Михайлов. издигнал се върху Костов и сега не слиза от екраните.Но тази хиена Раданов не съм виждал.Вярно,че нахалството е безгранично.ГЕРБ ли ви попречи да влезете в парламента.Сега спечелили едно място с вазелин в ЕП и няма спирка. Я го обуздайте малко.Верно,че напомня много на Бареков, но още не е поискал да става президент - но има време.

не казвам само с чл.карта на ГЕРБ да се пътува по шосетата и метрото, но се чудя дали едновременно не плюят.В тая дъжава само Костов направи нещо след огромната криза и ББ с магистрали и др.Другите само лично се облагодетелстуваха.При Костов започнаха мероприятия за влизане в ЕС и НАТО, но после комунягите слава Богу не схпряха и се накичеха, а преди бяха против.Но после и на Костов нещо му прищрака в главата като на Бареков и - не мож го позна.

По герберастката логика, един от двамата трябва да е комунде. Хайде, кажете, кой от двамата е комундето?

Едно лилипутче в политиката-по малко!...

То тоя еврейогейски съюз стана 100 пъти по порочен от Съветския Съюз.... Arron Russo добре е описал във документалния си филм -->"Америка: От Свобода към Фашизъм / America: Freedom to Fascism " Дерзайте драги "ДЕМОкрати"...дерзайте....

Много газ пикаете другарю-много!...

....що не се гръмнеш бе? Или си комунист или ти дават много пари /като на Бареков/ да лаеш срещу ГЕРБ!!! Забраняваш на Борисов да има диалог с честни избиратели---кой си ти бе!? От къде бъкна бе? Та ние сме от 2000г. в политиката---защо ти ще се фукаш---голям ДСБ-ар!!! Къде беше? Въобще те нямаше, когато 97г студувахме срещу БСП? Я се скрий!! Предател!

Такава е модата - Доган от сараи а черния Ваньо от Лаборатория за анализи и така управряват два зли духа докарали страната да е последна в Европа. Виж Раданчо при 4милн гласа за да влезеш с 4% трябват 160хил. гласа, а РБ има 140хил гласа виж евро избори 2014г. и сега с методи костов раз-бил СДС се разбива и РБ ЗАЩО?? на всеки е ясно, че рушиш ли герб работите с костов за БКП.дс.бсп и няма да гласуват десни за ДСБ.БСП това е елементарно и ясно и това, че ДСБ са провокатори и затова в Еропа ЕНП не ги уважава, както ценят и уважават ГЕРБ в т.ч. ЕК..

Първо да си честен със себе ди , после с хората които огласяваш .Тогава бъди до край . Има сесни симпатизанти , които не виждат чак толкова лошо гербеските контакти. Ама обижда ли г-н Р Кънев...? Е не може в поититиката "-както казваше един доскорошен председател на Българския парлаент - да шикаукавиш много ." Искаше да каже прави финтове но когато противника противника тие в пъти по силен не се сърди на хората , четвоята партия е по малко попурярта. Направи Р Б силен , по-силен я най-силен. Направиго непробиваем Неможеш е така да хвърляш октавка Ти го разбивош . Правеш го безинтересен за избирателите . Радане, изтегли си оставката и обещаай , че повече така неяда правиш .... хммм.

Тоя измислен лидер, завалията, няма собствено мнение. Пак е бил на инструктаж при Костов и той му е разпоредил да подаде оставка. Не ги разбирам тези хора, по отделно никога няма да влязат в парламента. Вместо да положат усилия заедно да се преборят поне за четири места на изборите, с тоя подход няма да минат и бариерата за влизане, а този нещастник се надява да имат 40 депутати1 смешник!

"Говорител"? Аз за пръв път го чувам тоя... Добре че е освободил безсмисления си пост.

...Предполагам, че в случая по-важен е въпросът за паразитите и търтеите в обществото, а не кой на кого е говорител и какъв пост заема.

Този дребосък е толкова смешен с претенциите си, че просто се чудя как може човек с юридическо образование да ги "плещи" такива. Нали РБ-то ще се явяват самостоятелно на избори, не в коалиция с ГЕРБ? Чакай да си видиш изборните резултати на есен па тогава предявявай претенции с каква квота да участваш във власта. И в този "РБ"(нарочно в кавички) са се събрали сбиротока от най-различни партии. Как да им вярвам ??!! След изборите 2009 г. Костов влезе едва с 4%, а е искал от Б. Б. участие 30%(и в тези проценти е влизало най-важното министерство-на МВР и следователно вицепремиерското място) и като са му отказали такъв % участие до края на миналия парламент-гласуваше(с групата си) винаги единодушно с БСП. Аз съм от тези, които помнят "като слон".

...чичо-пичо "мечо-клечо": Какъвто народът, такива и политиците му - или прост народ, слаба държава. Това пак, същият този народ го е казал!

пОЗДРАВЛЕНИЯ

ГЕЙберасти, хайде сега кажете комунде ли е Радан Кънев или е рубладжия? Или е хем комунде, хем рубладжия?

аз като жена и както гледам мисля,че Радан е суетен, зарадва се много на поста говорител- то не е малко.В министерствата е с ранг на зам.министър,ако не се лъжа. Защо чак сега разбра, че е против Борисов, който е нещо ама мно-о-ого льошо. Мисля,че се обиди повече от дете, когато при Президента Куневата му отне думата и говори най-вече тя.Ама нали той е говорителят.Чудят ни се от ЕДП - как така не дадоха малко рамо на Борисов - нали са заедно в ЕДП ами ги плюеха повече от комунягите. И защо? - е свалиха го.Ама се возят по магистралите и по метрото. Возят се и плюят.Абе видиш ли някой да плюе злостно - сещаш се какъв е. Плюят в синхрон с комунягите.И какъв е резултата - да не дава Бог.Ще дойдат комвунягите на власт.А ако ви изберат по погрешка - ще управлявате заедно.

Обади се на 112 имаш нужда от спешна помощ.

не се изказвай толкова тъпо. Ти какво искаш,с с тия профукани милиарди само с членска карта на герб ли да се ползват пътищата? Парите на са от партийната ви каса.

Пък и субсидията в партийната каса,да не коментираме от къде е.

Така и очаквах!Още при създаването на РБ го предрекох.

че ДСБ е истинската партия и колкото по-малка, толкова по-истинска.Няма лошо - елитарна партия, но като не влезе в парламента - ко праим? Ша си лаем и другите ни виновни - само не и ние.Казвах им - не се хващайте с Куневата, където е тя, там са комунистите, но Раданчо, като върл антикомунист се залепи за нея. Ама много праведни тези от РБ, не само от партията на Костов - ангели поднебесни - дошуш като комунягите.

Я да помислим, БСП бяха твърдо против актуализация на държавния бюджет, а президентът, ГЕРБ и ДПС - за актуализацията му. ДСБ (Радан Кънев) заема позицията на БСП, а останалите от Реформаторския блок са на другото мнение. Е, май е по-добре да си с ГЕРБ отколкото с БСП, ако се наричаш десен. Добър ученик на Костов е Радан, знае кога да нанесе "приятелския" удар. Май е време Московски да поеме лидерската роля в ДСБ?

Всяка права линия различна от линията на Боко Веднъж така Веднъж онака е крива линия и обратно,звучи ми позната но не ме учудва,марката си е марка и школата - школа.Твърд или по-точно твърдоглав кадър.

От твоите разсъждения става ясно, че може да си фен на ДПС!

Браво Радане , сега е момента преди изборите да се каже истината,ти си достоен за това! С теб сме.....

достоен човек в РБ с ясна позиция. Слушах по БТВ Петър Москов,който се чудеше как да шикалкави за положението в РБ. Хора дръжте се почтенно с избирателите си и ясно се разграничете от Борисов. Ако властта е самоцел за вас за какво сте ни?

Плужеците отново се размърдаха и запълзяха към властта и парите.

По-добре извън парламента, отколкото подлога на некадърници. Видя се, че ГЕРБ, БСП и ДПС не могат да решат най-важните проблеми - икономическите, че много хора, особено млади напускат държавата и се реализират навън, а други са демотивирани, че нищо не става. Та е правилно да се дистанцираш от всяка една от тези партии. ГЕРБ имаха 4 години и се видя, че са некадърни, БСП и ДПС не успяха и мандата да си изкарат. Защо просто не се откажат да се явяват на избори докато не измислят какво да правят. ДА си вземат почивка. Та и ние да си починем малко от тях.

Където се появи червената куковица Пръмова-Кунева винаги има скандали и розделяне на партии! Време е Мадам Парибанк да бъде изолирана от политика , без да се чака какво ще кажат Савите Крдинали от задколисието!

Добре си гововреше с Генерала ! Като в последната серия на "Ну заяц , пагади" позират, пред филмовата лента ? Смях, много смях, за деца, възрастни и нормалните!

Във вас ми беше надеждата,сега от тези партии дето остават нищо добро не чакай народе,защо ли,защото ги видяхме досега какво направиха!!

Нали вие бяхте от ДСБ повече за връзка с Борисов,ане Кунева, тя беше против.. Как сега вие станахте пък на обратно мнение...

Ами то вие от ДСБ се натискахте повече на Борисов, не Кунева и другите. Как пък сега вие се извъртяхте...

От тук информацийка, от там информацийка и пъзелът започна да се подрежда. Явно този път "Буда" е решил да не оставя нищо на случайността. Най - напред беше кафето с Местан (разбирай Доган), след което не лумпениадата на жълтите павета, не няколко месечните бойкоти на боса пред телевизора в Банкя, а ДПС свали правителството на Орешарски и сложи край на този парламент. След това дойде ударът върху Цветан Василев и КТБ, за да се отстрани спонсорът на Барековата партия, за да не се превърне тя в новия балансьор след извънредните избори. Успоредно с това се е работело по направлението РБ. Ако се съди от думите на Радан Кънев, явно "Буда" не е бил сигурен, че "патерицата" ще бъде винаги на разположение и се е наложило да предприеме някои обезпечителни мерки . Жалко, защото България наистина се нуждае от една истинска дясна партия, а не от псевдо-дясна партия на мафията.......

Кукувицата място не си намери.Какво ли не направи,какви ли не уйдурми,само и само да бъде еврокомисар.За провала си обвини кого ли не ,но само себе си -не.Тя не разбра едно единствено нещо-хората не я искат,заради лошо уговорените квоти и затварянето на АЕЦ-а.Най-добре да оттегли от политиката и да не дразни всички.

Абе тази жена Кунева няма ли внуци за гледане? Да си седне на задника, па да си види дома. : ) : ): ) Как не й омръзна да я подиграват и от ляво и от дясно? Вече никой не й вярва- ни леви, ни десни.

вижте ся тъпаци гербери кво се получи ДС по телевизията по всички телевизии ви казаха че борисов е единствената дясна алтернатива и вие повярвахте защото сте тъпаци :))) човек с общи фирми с паши и подобни човек който сам казва че е фен на живков шеф на борческа фирма член на бкп няма как да е десния избор! много сте тъпи много хора и много тъпи държавата е обречена закъснях с изнасянето щото не можех да повярвам колко сте много и колко сте тъпи :))))

Точно по Станишевски-ББ ни е виновен, или можеби по Костовски-пак ББ ни е виновен.....

тиквата е осмото чудо на света! истински природен феномен натурален десен живковист!!!! радвай се народе!!! последната надежда на дясното в България!!! нищо чудно че тоя народ изчезва

Шило

Успех на ДСБ. Успех на истинската десница!

Глупости на търкала.....С празни приказки не се печелят избори...

Бате, хвани го тоя младеж, перни го зад вратът да му дойде акъла и го вкарвай в "бизнеса". Ми не останаха българи дето да стават за нещо в тая държаве, де.

РАДАНЕ ,КАТО НЕ ПОДКРЕПЯШ ГЕРП,ЗНАЧИ ЩЕ СИ С БСП,ЗАЩОТО ДРУГИ НЯМА?ВИЕ С ТВОЯ МЕНТОР СТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ОТРЕПКИ

Ти навярно си "човек от народа"? Тук става въпрос за "друга бира".

Боцко е единственият истински,отявлен,последователен,неуморен,упорит антикомунист /от известно време и неизвестно за колко време/ и затова е винаги сам и неразбран.

в тунела,мислех си че е покварил и ДСБ..

От както ДСБ не е в парламента, наблюдаваме цирк и привидно боричкане между старата праска и новия шопар. Никаква политика от двете "големи партии". БСП спокойно може да играе ролята на синдикална организация, а ГЕРБ да замени БКП. Пропукването в РБ го предугадих след последните няколко публични изяви на М. Кунева. Дано блока се запази, но .... има само една партия, която е алтернатива на посткомунистическото статукво. Алтернатива като послания и идеологическа платформа - ДСБ

мегаломания!разби СДС,защото той бил най-велик!ма сега ортаклувай с пръмова!бе ние сме и-ви!нанай маро!ми костов,шо не вземеш и мая манола и тя като теб я е хванала "параноята Б.Б."(а аз съм син,но без теб!)видях днес какво нареди на Радан!

Докато не се появи истинска партия, представителка на умните, можещите и почтените, има ДСБ. Колкото по - малко, толкова по - истинско. На този етап е така. Когато първите станем мнозинство, ще ги стигнем.......:)

така, а сега да знаем и сестра му кога ще се разкара,защото тези брат и сестра са за връзване, напъват се и толкоз, но не могат да забогатеят много и бързо, не трябва само да се отриват в бойко-разбойко и акъл требе, акъл, не плямпане.....

Приех новината с изключително неприятно чувство. С днешния акт беше сложен край на очакванията ни за демокрация. Препоръчвам на политиците да намерят време, воля и желание да прочетат поне глава Осма на "Mein Kampf", озаглавена "Силните са силни със своята самостоятелност" ! Поне да я прочетат, а ако я проумеят, ще е от обща полза.

Още един, комуто ГЕРБ е виновен. Такива люспи сега ги събира Дудука Бареков, досега предимно от Атака, за да не си остане сам в партийката.

бсп е единстевената партия в българия избивала хора със хилияди при това трявба да бъде закрита няма съмнение в това не е само бсп я вижте рапона и шайката геирп, за колко малко време колко зулуми истински таланти

Pesh0

Защо с хиляди ? Опитите им да издавят народа , не бяха особено успешни. Сега са решили да се опитат зимата , да ги уморят от глад , с тези промени в бюджета , ама зимата е кратка , ще издрапаме , някакси .

Всички политици - "овцете и в планината" да произведат нещо!!!!

Pesh0

В този рефурматорски блок има само стари отрепки , горещо претендиращи да са нещо ново , като всеки гледа да излъже другия . Не могат да се понасят , ама и никой няма да ги избере поотделно. За това , често се случва , вместо да запеят да се изпърдят на сцената . Но това е малкия проблем. Ако не дай си боже , влязат в парламента и от тях се чака подкрепа , няма да пърдиат , а ще серат , пред хората .

Това в ГЕРБ специално ли ви подбират и обучават или сте си дебили по рождение?

Как да ти кажа... Изобщо не бих искал да ме сравняват с теб. Всичките ти постовете, без изключения, демонстрират колко си културен, възпитан и интелигентен.

Кои бяха тия ?

Винаги е така по малкия чака от по големия

Радане, не по-малко "Костов", а никакъв "Костов"! Ти това не го разбра. Ти си умен мъж и те питам:1. Защо Костов изгони без обяснения половината си министри?; 2. Защо Костов чрез приватизация даде предприятията на комунистите, а "Нефтохим" - на руснаците?; 3. Защо Костов лиши ДСБ от държавна субсидия като направи една безсмислена коалиция за предните парламентарни избори?; 4. Защо сега те накара да реагираш по този деструктивен начин?