Протест на БСП поиска оставка на правителството

Протест на БСП срещу ЧЕЗ и цялостното управление на държавата блокира центъра на София за близо два часа.

Обратно в новината

Коментари - Протест на БСП поиска оставка на правителството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След оставката на Боко,трябва да има избори всяка година,така докато нещата си дойдат на място.

както се казваше в един виц за Манго и Айшето; "а дано, ама надали" Сега ББ няма намерение да подава оставка. Еле пък за да угоди на Курнела. От няколко месеца БСП се опитват да се присламчат към всякакъв вид протести. Понякога и смехотворни. Само и само да свалят ББ от власт. Но в момента ОП могат да направят много по-голям митинг от БСП. Без да с еналага да карат пенсионери от провинцията в центъра на София. А Курнела може да си лае колкото иска. Нали знаете: "кучета си лаят, кервана си върви".

ДОЛУ БОКУ, ДОЛУ ГЕРП

Тези нещастници ли искат оставката на правителството? Тези с милионерите и милиардерите в редиците на партията им, която уж е лява и се грижи за бедните и онеправданите. Те, които ограбиха пенсионния фонд, те, които няколко пъти завличат държавата в бездната. Я си скрийте.

Само руския патриарх има право да се държи арогантно в България. Всички тук трябва да стоят МИРНО когато той ни се кара!

Е, не е само той. И ген Решетников може да ни се кара. И Путьо може да ни се кара. Пък защо не и пазача на входа на Кремъл. Но щом тази работа може да я свърши подполковника от КГБ др. Гундяев, за какво да занимаваме Путьо или ген Решетников с глупости. Следващия път при Лайньо Радев ще пратят чистачката от Кремъл да му набива чемберите. Той, милия, пак ще си мълчи като гъз.

От написаното се разбира че Курнела не може да събере 10 човека в София, дето да ги подлъже да протестират. Даже и от редовете на собствената си партия. Та организира екскурзии до софия от близки и далечни села и паланки. И понеже народа е гюведжар, колко му е да дойде на безплатна екскурзия до столицата. Ще повика малко, ще си напазарува и ще се върне по родните места.

Държавата страда от пристратието на шопите.Костов Ви беше любимец.Царя също.Сега Бочко.Изминаха тридесет години.Комунягите поне изградиха доста работи,които не можахте да развалите.

бе курнелия , и бе си пе ту, няма ли най накрая да проумеят, че във властта няма редуване? герб и да подадат оставка, на изборите бсп пак ще делят третото място с дпс!

След оставката на Боко,трябва да има избори всяка година,така докато нещата си дойдат на място.

"засягат проблемите в здравеопазването, демографията и т.н." Когато няма какво да кажеш по същество - започваш с дете най-големи дъвки - здравеопазване и демография. Ами населението на България спада почти линейно от 1974 година насам. Има два-три краткотрайни покачвания, но графиката е стремглаво надолу от 1974. В момента за здравеопазване се отделят 4,7 милиарда спрямо 2,5 милиарда 10 години по-рано. Има 100% ръст на финансирането, което означава, че се краде . . .

нали щяха да го изкарват извън закона БСП-то?.Както през 1925г като избиха българите.

Ало стига сте разкарвали тези фосили .Опикаха паветата. Вярно срам нямате

ей, голем т.а.ш.а.к..пардон митинг. толкова смислени и силни думи отдавна не бях чувал. направо се изпуснах. май не бях само аз...е то хладничко си беше !

БКП/БСП трябва да се забрани за всичкото зло,което стори на България и българите

Тези боклуци от БСП са за затвора ! Къде са тръгнали ? И от кои пари платиха автобусите ? Никой от селата не е тръгнал на собствени разходи ! Ще стане ясно къде са скрити парите изнесени от КТБ банката !

хората доведени от други населени места- значи не са дошли доброволно а са ги довели сресту несто - запластане или кебапче - и да видят големуту село софия!

Защо изобщо ни занимават с 200-300 трупа! Докараха ги от селата да осмърдят на мърша жълтите павета!

Лошото е че както казва поговорката"да вземеш едните , да удариш другите" БСП и ГЕРБ са еднакво крадливи.

Трябва да отече

Платени драскачи. Все ми е тоя кой ще го свали . Дали Бсп или Да България. Той трябва да си ходи. И всеки ще подкрепя . Пък после ще видим.

Е каква е разликата дали си от Герб или БСП.Все тая народът е винаги прецакан!!

Аз не се сещам за национална катастрофа причинена от ГЕРБ. Но виж, двата фалита на страната при БКП след като на бързо се прекръсти на БСП са ми доста ярки като спомен. Да не говорим, че сламения премиер за малко да повтори подвигът на Виденов. Та опитът да се клепа по всички с матрата "всички са еднакви" за да не личи от къде смърди не върви. Но ако нямаш пипе сам да го осъзнаеш, едва ли пост във форум ще ти палне лампата.

Това че Боко Тиквата не е за министър председател я ясно, че ГЕП са направили шуро-баджанашка окупация на всички институции, също и самата истина. Лошото е, че тази идея е издигната от още по-компроментирана партия в лицето на БСП, затова тя е обречена, поне засега.

25% от гласоподавателите подкрепят ГЕРБ 20%БСП. БСП на избори власт няма да видят с оръжие съвсем, няма е вече съветската армия.

Озверяха от глад в опозиция. След някой и друг ден ще го ударят на канибализъм. Представям си как Курелия дъвче паланчинката на Елена Слончева, а тя кремвирша на Ламбо. Те власт на избори няма да видят. Електоратът им даде фира, а със щурм съвсем съветската армия я няма вече.

Ти не си ли озверял?

Товна не е само протест на БСП. Аз също искам Боко спукания жендър да се махне, защото е додеял на всички със своята простотия и глупост. Тоя жендър сплескан е много вреден за държавата. Лошото е, че явен политически заместник не се вижда. Шуробаджанашката окупацията, наложена на всички държавни учреждения и дейности в страната от герберските жендъри е повече от неприятна.

"Много сте ! Силни сте!" Да ви у смешниците ..... Събрала корнишона от села и паланки скучаещ народ решил да види Софете , па и по кебапче на аванта да апне :-))) Смех , смех та чак тъжно да ти стане !!! "Под строй!!!" Имаше ли призиви КАПСС , БКП , вечна дружба ?!? Корнишона явно още не може да вдене , че България е София а София никога няма да гласува за бспто и дпсто , ако ще отзад шербет да почнат да пускат !!!

и ламята от Крушовица номинирам за званието политически смешници. те това е новина.А не няккви си демонстранти с бастуни

Същите, които ни оставиха под чернобилския дъжд, сега обещават "здраве за всеки". Същите, които направиха 3000лв.=1 $, а средната заплата 5 $ сега обещават повече пари за пенсии и за заплати. Същите, които принудиха хората да бягат от България, сега обещават да ги върнат. Същите, които станаха милиониери на гърба на хората, фалираха банките и окрадоха спестяванията на хората, сега обещават да спрат бедността. Същите, които създадоха мафията, сега обещават да се борят с нея. Същите, които станаха известни с червените си куфарчета, сега обещават да се борят с корупцията. Същите, които стреляха по хора без съд и без присъда, сега обещават по-добро правосъдие. Простете ми, че не им вярвам!

Много си прав. И аз се чудя на кого ли съм помогнал да стане милионер, след като в 90-те години тия алчни паразити опукаха 30-годишни спестявания на фамилията ми, предназначени да ме подпомогнат да започна живота си. Но лошото е, че тия който са сега крадат не от спестявманията и промишлеността на стараната както предишните си съпартиици, а продават страната на парче. БКП=БСП=ГЕРБ /ГЕП/.

Горките пенсионери , за едно кебапче и 5 лева бяха разкарвани като маймуни из сраната. Те даже не разбраха какъв е цирка.

Един доктор застрелял плъх събра доброволно 3 пъти повече хора в Пловдив отколкото закараха с автобуси от цяла България комуноидите в София.

курни толкова смешна беше на пенсионерският митиг дето си платила да ги докарат горките на пошлият митинг ми то един млад човек няма бе како,ти кого лъжеш тях или себе си...ходи се гръмни и не ни занимавай със себе си...крала си .поне имай уважение към тези възрастни хора които сте докарали за едно кебабче..срам нямаш ли ...господ забавя но не забравя...замесли се..!!!!

С БКП и работническо дело напред! Стига с тия "масови" мероприятия от 200-300 човека в центъра на София! Стига с тия екскурзии!

АЗ НЕ БЯХ НА ПРОТЕСТА ЗАЩОТО НЯМАШЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА НЕГО, НО СЪМ С ДВЕ РЪЦЕ'' ЗА''

И нищо не си изпуснал! Само си спечелил като си спестил да слушаш тъпни!

НЕ ВИ ИСКАМ МНЕНИЕТО,ГЛУПАЦИ,ПИСАЛИ РЕПЛИКА НА МОЯ КОМЕНТАР.

ти пак можи да идеш , даже и сега . Кой те е спрял да поразходиш празната си глава до МС ???

с теб и Пройчо !!!

с Пройчо по кротко че , с тази чугунена кратуна се движи по - бавно... та полеко ... полеко... ха ха ха

Боко явно е развързал кесията и платените драскачи на ГРОБ са се активизирали. Като управлението на ГРОБ е толкова добро защо сме най бедни, най корумпирани, свободата на словото ни е някъде си от сто и... нагоре място, защо и децата мечтаят да напуснат България, нещо за демографията да кажете. Вече 3 мандата управлявате а резултати няма само на ГРОБАРИТЕ им се усети, станахте по богати и нагли. На тези с изтърканите лафове за БСП, да ги светна, че не всеки които не харесва ГРОБ, трябва да е комунист.

по - скоро БСП няма място в държавата !!!

Едно време какви социалисти бяха ейййй. Здрави, бойки, 90-те години бяха техни Тези сега - колкото социалисти, толкова и линейки или катаф...и

За 59, те не си стоят в къщи, просто толкова комунисти са останали. А като им гледам възрастта скоро и с автобуси няма да могат да провеждат протестите на Корнелия от Крушовица.

Корни е заплашила всички пенсионери, че който не вика срещу ИК, ще му смени пола.

По Телевизия БСП Корнелия Нинова обяви, че на протеста са се събрали над 300 хиляди души. И че Борисов се е уплашил и си е подал оставката. Радев всеки момент ще назначи служебно правителство и обяви дата за извънредни избори. Гледайте истинската телевизия БСП.

А къде е Боко??Нещо се е скрил в миша дупка! Ами като си стоите в къщи ще си сърбате това което ви готвят !!!Ха честито!!

татуираната младеж, с надутите бицепси е в ГЕРБ, тя няма място в БСП

Не е обида, че наричат Нинова Корнелия от Крушовица. Селския и произход е най положителното нещо в нея!

подходящо подбрани снимки от ДИР-а.Трябва да се вижда, че са само стари хора и да се набива , че са "стотици"! Но само 30 автобуса с по 30 човека (минимум) прави 1500 , което не е "стотици"... Пожарникарският маркуч е пуснат с пълна сила...!

Я пак? Значи, хипотетично 30 автобуса, по 30 човека стават 1500, така ли? На колко си години?

Не си ли помислял, че може да са толкова генетично увредени, че дори да си вярват в простотиите, които дрънкат?

ЗАЩО НЯМАШЕ НИКЪДЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТОЗИ ПРОТЕСТ. АЗ НЕ ПОЛЗВАМ ТЪПИЯ ФЕЙСБУК. ТРЯБВА ДА ИМА АЛТЕРНАТИВНИ МЕДИИ,ЗАЩОТО ВСИЧКИ ОФИЦИАЛНИ ОБСЛУЖВАТ ВЛАСТТА В МОМЕНТА И АМЕРИКАНСКИТЕ ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ

Кресльовците са точно пет шест човека - Кака Кури, Лудото Лече, Неадекватника Таско, Жельо Бабойчев и Фатмака Грипенов. Дори техните от партията им не ги подкрепят.

но със сигурност ще дръпнете на Боко пожарникарския маркуч. Аре марш на Дунава да чакате съветската армия.

МНОГО ТОЧНА КАРТИНА за тази статия - вестник "Работническо Дело" ! Твърде подходяща за този скалъпен протест!

Поредната масовка на комунистите!

4-500 малоумника, половината докарани от провинцията, а останалите са ги забрали от пенсионерските клубове на БСП.

Калина Петрова , не се оставяйте политическите ви пистрастия към ГЕРБ да ви подвеждат в работата ви на журналист ,и да ви правят да звучите глупаво ! Хора изразяващи несъгласие със грабежа на който е подложена България в момента , нямат нужда да бъдат изкарвани "под строй " !! А и ГЕРБ си отиват Кой ще ви храни после ??

Последното ти изречение звучи много популистко , както винаги ГЕРБ ще спечелят и следващите избори!

Не се притеснявай кой ще ги ,,храни".... Курви,гладни нямааа !

на тоя червен капут баща му на времето е крал тасчета от банята че го кръстил Таско ...а копанарката курнелия плати на сина си да учи в гадната Америка с държавни пари събрани по левчета от гладните пенсии и сега вият на умряло че не са на държавната ясла

Изключително долнопробни изкавания на доста ограничен,не особено ерудиран ,да не кажа неграмотник, верочтно от подобно село като на Нинова

го прави този протест заради извънредния конгрес след време,че са е борила като опозиция даже и вот на недоверие и протести е имала.Абе няма да им забелязваме,че нито вота на недоверие беше като хората,нито сега протеста.Тава е картинката.Няма хора,бе,няма масовост.Боже, при комунизма каква масовост имаше ,а сега ги събират от една седмица и пак е вяло.!Страх ги е вече БСП-то да показват циганите,те са само за изборите.

А стига си сменя ника и напиши нещо позитивно ако изобщо има какво да кажеш,защото звучиш като партиен секретар от бкп ,сега бсп. някакви селски клюки за Корнелия Имаш ли някаква идея как да се подобрят нещата? Ти какво направи да се подобрят нещата поне с 1 грам?

кажи ти нещо позитивно за тия твои кумири курнелия,кирчо и таско ако имаш по вътрешна информация .....само едно нещо моля .И не става въпрос за бойко и герб то е друга тема .А идеи имам много за подобрение само дето тия червени мошеници няма да ги осъществят