Христо Иванов подаде оставка, Кънев мина в опозиция (обзор)

Христо Иванов подаде оставка, а Радан Кънев мина в опозиция, след като ГЕРБ и ДПС отстъпиха от "историческия компромис" за квотите на НС и магистратите във ВСС.

Обратно в новината

Коментари - Христо Иванов подаде оставка, Кънев мина в опозиция (обзор) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тука прозира мазната ръчичка на цацто, водена от мръсната такава на Буда и се вижда дългия нос на човечето Цвинокио, а зад тях потриват ръчички дебелото момченце на каишка съчещо на преклонна възраст от каквото му е дал порционера на републиката дОган бРей..е зад последния има едни други чужди интереси и едни англосаксофони-циониски МАСОНИ навързани като свински чревца дет се вият кат народно хоро през цялата земя.

А, кога ще го вкарат в затвора?

Добре бе!що ни занимавате с тоз брадясал урунгел!да си ходи при рамаданчо!!!!!!!!!!!!

Милите ми те правораздаватели! Катафалка с ремарке няма...Нищо от откраднатото няма да вземете със себе си! Да видим резултатите от владеенето на държавата от мафията: тотална липса на каквито и да е чуждестранни инвеститори,с изключение на такива, обвързани с 15-30 годишни договори с гарантирана печалба от 15% минимум на година(имам предвид американските тецове и канадския добив на злато)! Увеличаващ се главоломно дълг, демографска катастрофа, каквато и при война не е имало.В същото време да видим как са някои мафиоти, които по невнимание се показаха на светло-Христо Бисеров невинен и оправдан,цар Киро за лечение у дома,като и болните Маргини,Гриша Ганчев и сина му невинни,монтирани измервателни уреди на складовете на Лукойл-йок(само някакви надзиратели имало уж),Пеевски вече няма нужда да се преструва че няма медии,в севорозападнала България може да се коментира с една дума-феодализъм. След това имаме европейски проекти-магистрали,метро,и влакове.София-3 линии на метрото(когато в Рим има 2),ами поддръжката за тях кои ще я плаща? Траичо Трайков се бил пекъл на слънце вместо да уговаря богатите шейхове да наливат пари в БОСТАН,ами сега БУДА какво направи в Китай?!! Убеди ли ги тези богатите дръпнати очи да налеят някой юан в БОСТАН?Познахте..пак ИОК!Простак мафиот и прасе мафиот няма как да докарат и един лев на народа докато владеят държавата.Едиствено ако изметем всички мафиоти,и всички учасвали в управлението на страната от последните 50 години,може и да имаме шанс за оцеляване,а това може да стане само с война(революция,диктатура на пролетарията,военно положение,преврат,както искате го наречете).

Логиката е много проста. Ако имаме читава прокуратура ще има и читави, обосновани и годни обвинения, тогава съдиите ще бъдат принудени да отсъждат според закона. Съдии като Янева, Ченалова, Желявска и.. още няколко и сега са малцинство сред съдийската гилдия. Правосъдието започва от качествената прокуратура. Вчера 204 гнили ябълки в парламента бетонираха кривосъдието в България.

Просто трябва да престанем да гласуваме докато не разберат, че така не става и не дойдат нови хора

Нищо не става в тази държава! А каквото стане е все по-лошо и лошо! Време е да изметем целия парламент от боклуците, които го затлачиха толкова години!

"Нищо ХУБАВО не става в тази колонизирана държава! А каквото стане е все по-лошо и лошо!" Сега вече ще имаме нов Генерал губернатор, Ерик Сет Рубин, което е гаранция, че нещата ще станат още по-зле. Господ българинът е решил да "обърне палачинката", едва когато СЪВСЕМ СКОРО стане на възможно зле.

Тримата еднояйчни близнаци Гоце, Боко и Бостан са се заклели във вечна вярност и действат като един. Вместо да им се противопоставят деформатори като Кратунова и Глупарски са се вкопчили здраво в кокала, който са получили. Единствено гневът народен може да прочисти цялата натрупана мърсотия.

Хроника за Де Пе Се Който цунка го Местан, незабавно става спам! Серж така фирата даде, и Агата го изяде! Петьо Коня си замина, след една такваз дружина. И на виден пост: Здравей! Гоце лъсна да ни пей Баце и Местан в милувка? По прилича на преструвка! Помни Баце Димитров, как бе пушнат кат на лов. А ефендито от всички, смуче власт със две ръчички, и до край не кара той, хитър е, кат бивш копой! Паси, 06.10.2014г

Започна се. Обявявам наддаване във форума с плюсове, коя ще е следващата "плочка" от доминото "Борисов 2". 1. Божидар Лукарски ; + 2. Петър Москов ; + 3. . . . . . . . . . . . ;

Да, действително им беше "пречка" и им късаше нервите Хр. Иванов.Сега ще си сложат послушен и удобен,който ще стопира всичко, точно както го правеше Десислава Атанасова като министър на здравеопазването.Уви,по Коледа не винаги стават чудеса!

да изчака Бочко да си привърши мачлето, за да му връчи оставката си.

Защо все се натискат да са опозиция , а никой не иска да управлява! Защото опозицията големи претенции и никаква реална отговорност!

стига се е търкалял в геРБерската кочина.

Много жалко - Много свестен човек , но просто в държава като тази ..... !

ЗАЩО ЦЕЦКО НЕ Е В ЗАТВОРА ?!?!?!?!?!

въпрос на НПК и съдебни решения.

koia@abv.bg

Май бяха по - скоро съдебни отколкото НПК ...

Този човек ми се издигна в очите,като го гледах по телевизията преди известно време,като каза факти,че прокуратура и правителство са мафия и е трудно да се бориш с тях,но ден по късно се изненадах,че много хора му скочиха и му искаха още тогава оставката.Знаех,че са хора на властта,но срещу тях никой не смее да скочи,но до днес.

Когато на човек му омръзне подава оставка - нормално.

ощи един педал в опозиция стока партер

тоя Кънев като минава в опозиция да излиза от кацата. няма такова животно като "депутат в опозиция" и никой не е гласувал за него. в изборните бюлетини го нямаше.

Не се безпокойте за ББ.Той се оказа твърде ниска топка за ДПС и те си го закопаха подобаващо бързо.Оставиха го да се прави на велик докато си плетяха кошницата и дорде се огледа ще си ходи в Банкя.Въпросът вече е КОЙ ще управлява след него.

КОЙ стои зад ДПС?

ДС и КГБ!

Един глупак по-малко!

видния опозиционер кънев къде ще седи сега в парламента вляво или вдясно??? или най добре направо в скута на местан

Румънската правосъдна система остава мечта, през крив макарон.

Тайно гласуване, страх и не на реформите.ПОСЛУШКОВЦИ му трябват на ГЕРБ.

хилядолетния райх на комунизма

Българският народ е прост, завистлив, злобен и крадлив. Такива са ни и политиците, тъй като те произлизат от народа. Има и читави хора, 1 на 100. И при политиците е така. Така че, с десетина читави в парламента няма какво повече да се направи. България е обречена.

По-скоро някои части от българския народ са прости, завистливи и т.н. Трябва обаче да се уточни кои точно са такива и какъв процент от българския народ представляват. Без съмнение, сред утайката /вкл. онези, които се смятат за пяна/ на българския народ има огромен брой алчни хора, захванали се с политика заради личния интерес. Отледайте се внимателно и ще видите, че всички партии в България са ПИРАМИДИ, създадени отгоре надолу за завземане на властта, с цел последващо групово и лично облагодетелстване.

Герб бяха до тук..Жалко...Исках да бъдат истинската българска партия която да ни изведе и доближи до европейските народи, но те направиха само няколко крачки и затънаха..ЩЕ ВЪРВИМ НАПРЕД казва Борисов. Този път инстинкта му изневери и истинската политика се оказа висока летва за него..Без реформи ни чака гръцкия сценарий и той ще дойде съвсем скоро - до края на мандата...ако не паднат още тази зима. Аз лично очаквам предсрочни парламентарни избори напролет..дотогава може да минат още някоя и друга лъжа...но истината е друга и ще ги прати всички на бунището..впрочем те са вече там..а на народа ще му светне рано или късно.

изобщо не си прав. ГЕРБ ще направят коалиция с ДПС и ще управляват дълги години, докато БСП не изчезне. А гласоподавателите на ГЕРБ така или иначе правят това, което каже ББ.

един въпрос??? само в ,,бананова,, република или в ,,бокостан,, адвокат изключен от ,,адвокатската система,, може да стане министър на правосъдието!!! единственното му ,,качество,, е че бил ,,протестър,,!!! сиреч ,,политикопроституиращ,,!!! ,,блаженни са ,,заплащаните,,!!!

Болен-крейзидент; Явор Нотев - министър на кривоседието; др. Ташакова - министър на пропаганджата, hahahara - солташак на др. Ташакова!

Какво ще става с другите ,,реформатори" в правителството ??? С Ненчев например ???

става дума за ,,воинственият,, ,,земе-владелец,,!!! и този е една ,,запетаика,, в историческият въпрос:,,абе, кво праим сега...,,!!!

ЕК сега е моментът за спонтанни протести ! Трябваше българите да сме пред парламента и да чакаме наистина да се направи реформа. А не да има върховенство на главния прокурор. Цялата власт в ръцете на един човек води до много тежка зависимост от тези,които му дърпат конците. В случая -ДПС. Очевидно под напора на изтеклите записи на "каките",Бойко отстъпва от обещанията за реформи,за да запази статуквото си.Много разочароващо и все по- зависимо поведение на човек,който декларира постоянно независимост,прозрачност и честност при управлението.

Каква независимост в човек зависещ от ДПС? Бай Сланинко винаги е бил МАСТИЯ и никога не е държал на думата си.Сега този хитрец ще прехвърли всички отговорности на отделните министри и ще си измие ръцете с липсата на реформи с тях.Само,че аз бях убеден,че този примат никога няма да направи реформи в България,защото от реформите няма как да краднеш. Първо се освободи от Вучков,за да не направи реформата в МВР и сложи тази мрънкаща мърша Бъчварова.Сега ще назначи някоя друга мърша за министър на правосъдието и то при условие да не се прави реформата.След това ще използва и доктора Москов за полово пошче,а може и Ненчев да се отзове на същата позиция.Хитреца от Банкя надмина стократно учителя от Правец. КОЛКОТО ДО ПРОТЕСТИТЕ НЕ СЕ И НАДЯВАЙТЕ! СВЕСТНИТЕ БЪЛГАРИ СА В ЧУЖБИНА,А С ПЕНСИОНЕРИ ВТРЕНЧЕНИ В 40 ЛЕВА КОЛЕДНИ ТРОХИ РЕВОЛЮЦИЯ НЕ СТАВА!!!

Иванов беше един дребен продажник,работещ за чужди интереси.Не беше ли той,който предложи да се улесни максимално процедурата по взимане на български паспорт от чужденци?

бесарабските българи и т.нар македонци не мислят така.

Бойко е мъдрец. Не случайно трима папи са го гладили по главата. През първия му мандат правителството бе еднопартийно - на ГЕРБ. И отговорността бе еднопартийна - пак на ГЕРБ. А оставката бе лична - на Бойко. Сега правителството е многопартийно. Бойко разхвърли отговорностите на гладните за власт реформаторски протестъри, всевъзможните войводи и патриоти и отцепници от БСП. И вече им приема оставките ...

"Три папи са ме галИли по главата" и от дясната страна показвайки, си погалва главата пред Камерън.

е крадец.След това останалото

Атакисти - представяхте ли си днеска като се събудите и погледнете плаката на голия Волен над леглото ви - че той отново ще клекне на ДПС??? Не се ли чувствате поне малко излъгани.... нямате ли капка самоуважение.... ще продължавате ли да сте ибрикчии на ибрикчията на ДПС?

Най-добре ГЕРБ и ДПС да легализират връзката си. Бойко и Пеевски да се прегърнат и всички да разберем, че живеем в мутренска (пост)комунистическа държава! Тежко ни!

ВЕЛИК БОРЕЦ ЗА.... КОКАЛА :)

Определено е такъв перхидросаният пудел на Жужка Кабаева-Путлер! А ти си негов бездарен инджентипляктор на кафява гняс по форумите! Спор няма!

70 години крадат и лъжат,само козината си сменят-козината БСП,козината ГЕРБ,козината Атака и всички останали.

За 25 г.няма един осъден. Цецо го оправдаха,Бисеров го оправдаха,на ченгето от ДС му откраднаха тефтерчето докато сменяше гума,КТБ - откраднаха милиарди -няма виновен и още...и още... Прекрасна съдебна система си имаме. Обяснимо е,че Боко,Гоце,Местан,Пеевски и останалата пасмина от политическата "класа" не искат реформа.Те ще са първите клиенти на затвора.

разплете се геРБерския чорап.

Беше ми симпатичен, но още не съм сигурен кой му дърпа конците,за ИКостов ясно но кой управлява Костов!?Едва ли е ДПС. Може би това е ход е ДСБ да подготвят кандидатурата на ИКостов за президент догодина. Очертават се 2 в 1 ибори пак-мале мила- за президент и парламент- цирка продължава на гърба на данъкоплатците и "лошият материал".

Чак се разплаках от ......... умиление. От кога чакам този миг, в който България ще се изчисти от министър, който си получава заплатата от американска разбойническа групировка като мекере от "Гротескна мрежа". От кога чакам Радан да бъде прецакан от Великия Вожда и е на - най-после се случи. Тая нощ ще спя спокойно и щастливо.

Дано след днеска и на най-простите атакисти им светне че Атака и ДПС са като ибрикчия и дупе... и ибрикчиите определено са от Атака... А дано най-после тея оперни пикльовци го проумеят....

Борисов казва - Хр. Иванов остава министър, докато не му намерят заместник. Въпросът е КОЙ да му намери заместник ??? КОЙ реди правителството на Борисов ??? КОЙ, КОЙ КОЙ ...???? На какво правителство е премиер Борисов ???

Най-хубавото е, че Рада Дълбоката се провали с гръм и трясък! Още по-хубавото е, че вече Радка няма последователи, защото истинските десебари го напуснаха заради политическата му педерастия!

С Радка да си заминават от ДСБ Лудото доктерче-министър, гном-генералчето и проваленото кандидатче за кмет на София! Те това останаха в ДСБ. Истинските демократи отдавна напуснаха гореизброените предатели.

И ти предпочиташ мутрата Бойко? Е, няма що истински демократ!!!

Очаквайте сега да се случи страхотна трагедия, за да се измести фокуса от днешното гласуване. ДПС и ДС ни управляват.

Ура, другари! Победихме! Напред! https://link

Сега протестъра Иванов ще излезе на протест с плакат "Върнете ме,мечтата ми е да бъда министър".

Предлагам новият министър да е Делян Пеевски !

Боце или Гоце?

ПРИСПАХА ВИ С БУТАФОРНИ СТАДИОНЧЕТА, ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ И ТУК ТАМЕ АСФАЛТ, ГЛАСУВАХТЕ ПОД СТРОЙ ЗА ПО 30 ЛВ. ЗА ДА ПРИКРИЯТ ХИПЕР МИЛИАРДНИЯ ЗАЕМ ОТ ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ!!!...СЪБУДИ СЕ И СПРИ ТОВА ИКОНОМИЧЕСКО ИГО, ПО- ТЕЖКО ОТ ВСИЧКО ДО СЕГА!!!...ОБЛИЗВАНЕ ПО ЛЪСКАВИТЕ МАГАЗИНИ И ЦЪКАНЕ С ЕЗИК КАКЪВ РАХАТ БЕШЕ И КАКВО Е СЕГА НЕ ПОМАГА!!!

Нали имаха коалиционно споразумение и четирите партии?! Нещо не си следват точките :)