Градският прокурор на София подаде оставка

Градският прокурор на София Христо Динев е подал оставка. Тя е депозирана във Висшия съдебен съвет и трябва да бъде разгледана от прокурорската колегия.

Обратно в новината

Коментари - Градският прокурор на София подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тази свиня защо не се подложи малко на глад

Градският прокурор на София отказва отговор колко дела е решил Пеевски като следовател 02.07.2014 "Градският прокурор на София Христо Динев отказа информация за това колко дела е решил депутатът от ДПС Делян Пеевски като следовател. Действията на Христо Динев, който е свързан с ДПС (съпругата му е била съветник на Четин Казак в предишния парламент), изглеждат противоречиви, тъй като само преди седмица на идентично запитване на "Капитал", но за делата на подалия оставка прокурор Роман Василев, Динев взима решение в обратната посока - за предоставяне на пълен достъп до информация. Под ръковдоството на Динев се разви и разследването за опита за убийство на Делян Пеевски"

Доколкото имам спомени имаше един друг градски прокурор на София,който се казваше Николай Кокинов.Той беше записан в "приятелска беседа" с тогавашния земеделски министър и тогавашния премиер Бойко Борисов. Когато записът излезе наяве,Кокинов подаде оставка. Ако разговорът е бил безобиден тогава защо подава оставка? В същото време,другият участник в "беседата" Бойко Борисов,не само не подаде оставка, ами е втори мандат премиер.Ако може някой да ми обясни този феномен. Признавам си,че ителектуалния ми багаж не е достатъчен за да си обясня подобни нелогични неща.

Защо всички свързани с управлението на тази "Държава" приличат на СВИНИ?

и Боко го гледам главата му е станала двойна, като с цева все едно е надут.

правят тези народни избранници, и въпреки че са тумбаци се разведоха и хванаха млади мацки.

Бил е на кафе с Иво Андонов... ;)

яка тлъста гуша и врат е оформил, не е от туршия

Тоя облечен като Ал Капоне. Кой ходи с черна риза ? Спомням си само за Мусолини.

Такъв е Закона на Омерата - етикеция на облеклото. Лейтинантите на кукловодите са облечени с черни ризи. Редовите мутри, като Бочко, ходят с "Версаче" и бели хавлиени чорапи.

ОБНОВЕНА : ''ПОСЛЕДВАХА ГО И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПРОКУРОРИ''.

Така като го гледам този човечец хич не ми прилича на болен ... май са го "разболяли" доброзорно, та да не пречи ...

До скоро майката на Динев и семеството на сестра му живееха в нашия блок, където и той самия е израсъл. Сестра му - Иванка Динева по баща е адвоката на Здравната каса. Докато тя и съпругът й бяха студенти работеха в Здравната каса и караха коли с надпис доктор без да са такива. Пълна шуроаджанащина!

Това е БГ прокуратурата, става някой голям золум, започва някаква проверка, която никога не завършва. Да напомням ли за КТБ, или за ДАИ, или за ЦГМ/градски транспорт/??? Няма виновни, всичко е законно!

И съдии , и прокурори ,....ВЪН ! ''УЖ'' всичко е наред в СЪД. СИСТЕМА , .....АМА ТРЯБВАЛО ДА ИМА ''РЕФОРМИ'' ... КОЙ ПРАВИ РЕФОРМИ , ПРОТИВ СЕБЕ СИ ?

Приеимат оставката - СЪД и в З А Т В О Р А !!!!!

Гусин Цацаров , вие няма ли да БЯГАТЕ, ИМА ЗАЩО ?

ama to imalo li e prokuror v Sofiya ???

Според имотната му декларация Христо Динев е затънал в дългове...Съпругата му адвокат Силвия Динева, е била съветник на депутата от ДПС Четин Казак. Този мръсник прокурор веднага да се освободи от длъжност щом е в трайна фактическа невъзможност да изпълнява служебните си задължения и тежко нарушава и системно неизпълнява служебните си задължения, както и с действията си накърнява престижа на съдебната власт. Имотната декларация на Христо Динев съдържа любопитни факти. Така например, той и съпругата му адвокат Силвия Динева са теглили през 2007 г. ипотечен кредит в размер на 298 947 евро (584 689 лева). С част от тези пари 117 470 лв. семейството купува апартамент от 222 кв. м в София, гараж от 17 кв. м за 7354 лева и право на строеж върху 88 кв. м за 474 лева. В декларацията, подадена пред ВСС, липсва информацията, обявена в декларацията, подадена пред Сметната палата за 2007 г., според която Диневи купуват още едно жилище в столицата. То е 163 кв. м, придобито за 87790 лева - също с парите от ипотечния кредит.

Пачаврите, станали милионерки от Подкупи, кога ще подадат оставки ??? Или трябва някой да отиде и да ги утрепе и да им вземе натрупаните подкупи, да може и други да забогатяват, а не само едни и същи комунисти.

Явно този Прокурор се казва Благовест Кирилов,който обича да пие Водка,и да разбива столични магазини,и да не го хванат и вкарат във ареста,сам е решил да напусне поста си,тук има едни жизофреници които ме бъркат със някой:)Така ли е ''ОНЗИ''??

От написаното най-много ми хареса това, че има "шпикоманда" (правописна грешка, която сигурно ще поправят и няма да я има...)... Така се получава - в бързинатя цитирането на нечия глупост води до огрешаване, сътворяващо ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА ГЛУПОСТ.... ШПИ-КОМАНДА....

Изнесе се точно преди да дойдат от ЕС прокурорите.

Не иска да им издава ноу-хау ;) Няма какво да им отваря гуреливите очички на тези германци и франсета - какво знаят те за разследване на престъпления..

слушай сърп и чук и изпълнявай, иначе ще лапаш деблия, щото на народа му писна от псевдоинтелектоалци като теб

Дааа, едва ли е случайно. Много се смях когато стана градски прокурор.

в тази т.нар. съдебна система, май само си мерят пишките, за тези дето ги имат, за останалите може би циците!

Ама да не го сгази сега на Иво Андонов влака?

А пък ''доблестния'' ама изпълнителен Сарафов не само не подава оставка след като заплашва дознатели че не му изпълняват поръчките ами и съдиите взе да разчиства???Цялата цацаратура е гнила начело с шефа си ама едни все пак набират смелост и се махат а други хванали кокала не мърдат от властта.12 месеца досъдебно с ТРИ пъти продължаване на срока и все още с чакане на някакво решение???за да има възможност все пак в съда а не из прокурорските бардаци да се види за какво е това нещо

БеЖ крачета да бягаме , идат проверяващи ,....АМА ОТ ЧУЖБИНА !

аззз

СКАПАНА ДЪРЖАВА ЕЙЙЙЙ

Държавата отдавна я няма...

Къде видя , държава ?

Няма достатъчно грижи за нея и народа от управляващите! Това е проблемът!

кой според вас е държавата? Народът, правителството, парламентът? Някой има ли отговор на този въпрос?

Не се ли вижда , ...... НАША ?

Mnogo e siksoalen...miasa mi na Porno-Aktris ot 70te godini. 4asovnik, po 4urapi i izpa4en korem....

Доре, тури си очилата ;) Туй дет' го виждаш не е онуй, ма - гуша е!;))

А Бг-СЪДИИТЕ ,...КОГА ?

А бе нали съдиите работят на основата създадена и захранена от цацаратурата??? До като не се изчистят цацараторските авгиеви обори няма как да се пристъпи към съдийските

.... добре го каза колегата , за това били тези седмици отлагане , че престъпниците да си купят билет за държавици без право на екстрадация , а колкото до свинската визия това е едно от изискванията за тази работна квалификация , както и за милиционерчетата , дупитатчетата и всички низши производни на криминалния контингент.... радостното е че коронарните проблеми точно такъв матерял си търси :) да им е честит новия панаир .... ако някой изобщо им вярва .... Терминал 2

Тоз бега преди проверката на евроекспертите;)) Ма чакай, бе човек, не се плаши - поне още една година можеше да си останеш на местенцето и да приключиш важните за клиентите ти дела! Сега става гадно - хората са си платили, а ти - дим да те няма!

someone

току така не се подава оставка от такава добре платена, престижна работа. защо?

"По делата им ще ги познаете", се казва в свещената книга. Прочети в статията какви дела е "наблюдавал" и "как е оказвал контрол" и го свържи с интереса на ЕС и предстоящата европроверка "на някои дела" ( с обществен интерес)!Абе шубето е голям страх, както се казваше в един филм...

Поради обстоятелството ,че ЧУЖДИ ПРОКУРОРИ ЩЕ ИДВАТ в БГ ,.... ЦАЦАРОВ ЗАТОВА ОТЛАГА ИДВАНЕТО ИМ .... БЯГАНЕТО ДА ЗАПОЧНЕ ,....СЕГА !

Ясно. Значи скоро ще започне "чистка" и назначаване на "удобни" калинки ...

Междувременно в съдебната система се разрази още един скандал.. -- само един скандал? та там всичко е скандално! би трябвало да го кръстят министерство на скандалите, а не на правосъдието!!! --

Само незнам защо прокуратурата е в съдебната система като мястото и е при ченгеджийницата защото тъй или иначе заедно забъркват обвиненията и опраскват поръчаните

НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ ПОКАЖЕ СЛАБ МЪРШАВ-ПРОКУРОР?НЕ-НЕ И НЕ!!!ВСИЧКИ СА НАХРАНЕНИ-УГОЕНИ ВСЕ ЕДНО,ЧЕ Е МИНАЛА КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА!!!

Шубето също е лична причина.

;))))) Много основателна при това;) Но пък, ако е действал на принципа "взе парите и каза...", пак ще го тресе шубе - от друг характер;))

Ал

Такава е гнилоч... Прокуратурата трябва изцяло да се изгради наново. И главния прокурор трябва да се избира пряко от народа. Не от политици или съдебни съвети. Без работеща прокуратура никога няма да имаме държава!

КОЙ ще каже кого да изберем? Като го изберем ТОЙ какво ще направи срещу бг-мафията? Справка: Преди години в родината на мафията, Италия беше проведено мащабно "разчистване на сметките с мафията". Бяха арестувани голямо количество топ-мафиоти. Към днешна дата резултатът е следният: Мафията продължава да процъфтява, 36 от 38 участващи в акцията съдии и прокурори бяха "своевременно убити" и бяха оставени само двама от тях, за да разказват как се води борбата срещу мафията. Един от тях миналата година беше в България и разказваше, разказваше....

Допълнение: Запомнете, без "работеща политическа власт" няма "работеща прокуратура". Защото прокуратурата се назначава от "политическа власт". В същност и политическата власт, и назначената от нея прокуратура работят много активно, но за себе си, а не за народа.

Да, направо е смешно престъпниците да избират Прокурора, който УЖ ги разследва.. Ама защо да мислим за истински важните неща, като може да се джанкаме за шефа на районното, за електронното гласуване, за броя на депутатите, за състава на кюфтетата им..

Ал

Благодаря! Радвам се, че с вас сме на едно мнение относно истинския проблем!

Тоя бих го уволнил само и заради гнусната, тлъста физиономия. На нея всико е написано.

повече прилича на градски шопар

Ако някой вярвя, че има съдебна система в България, много се лъже!Всичко е зетьошуребадженашество.

Защо ли всички прокурори са охранени шопари, престъпниците ли ги угояват?

Забавил някакви 10 години разследване и изтекла давност..?! Затова ли го уволняват?! Позор! сЯ остава да кажете, че и пари е взел за това?!

Малко е смешно да бяга.... очевадно че не му е чиста съвеста но това не е моя работа... :)

Защо???Да не се уплаши случайно от тези които щяха да идват днес а???Герберска му работа,а Цацаров кога???

Ще влезеш в панделата,за кражбата,а?!

gangnam style

Когато Майка ти се върне там от където те е исрала!!!

Европейците да вземат поста!

какви "5 лв " бе? Как "европейците да"вземат поста"? Как се взема пост? Добре ли си, или така си "бръщолевиш"...