Нова оставка - напусна Надя Шабани

Председателят на Държавната агенция за закрила на детето Надя Шабани е подала оставка по лични причини, съобщиха от пресцентъра на агенцията.

Обратно в новината

Коментари - Нова оставка - напусна Надя Шабани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

halidas

Сигурно и на тази са и плащали малко за тежкия труд и лоялността и.

Защо няма оставки на останалата паплач с бонусите!?

Я да се провери тая кви бонуси е получила ?

Един достоен човек и добър професионалист!

Кое й е достойното, ако смея да попитам? Това, че като еничар сложи ръка на най-ценното, което ни е останало ли - семейство, ценности, вяра? Това, че обезправи родителите и ги лиши от главната им роля да възпитават децата си ли? И това ли е грижата за децата - да ги убива духовно и да изгражда от тях едни нагли и безцеремонни личности, лишени от уважение към родителя, а спрямо хората извън семейството - агресори и изверги? Благодаря, много добре си свърши работата, забърка кашите и напусна. Безсрамница, Господ да я съди!

Бре,бре,бре какъв хубав ден за хората в БЪЛГАРИЯ!!!!!

Надя Шабани е достоен и почтен човек.

Достоен човек, но такива хора не се ценят в днешна България. Затова сме на този хал.

корабат потава бавно - има вода за всичкиииииииииииииииии *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

и най-близката земя е дъното!!!

Агенции, агенцийки, здравни каси...голям паразитизъм голямо нещо. И виновникът е този който ги е създал. А той е там, в Парламента и сега се подхилква отстрани.

ЯВНО И ТЯ Е СРЕД ВЗЕЛИТЕ БОНУСИ. Гузен негонен бяга.

Самият факт, че тя е била председател на Държавната агенция за закрила на детето Надя Шабани е нерегламентиран бонус. Най-циничните аспекти на българския маразъм: защото по думите на г-жа Шабани всяка година държавата дава 12 млн. лева за 1350 деца в домовете за деца с увреждания, но виждате, че въпреки това има гладни и недохранени. Пита се защо след като за издръжката на едно дете в тези домове българските данъкоплатци плащат по повече от 9 000 лв. годишно тези пари не стигат ли, за да бъде това дете нахранено и лекувано? Всички съкровища на света не струват една детска сълза.