В парламента очакват кабинетът да подаде оставка в срок

Михаил Миков не смята, че оставката на кабинета ще се отложи заради кризата в страната. Бойко Борисов се закани ГЕРБ да влезе в зала само за оставката.

Обратно в новината

Коментари - В парламента очакват кабинетът да подаде оставка в срок | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде е Фикуса,да им гласува?Тръгнали цървулите да управляват,без да печелили избори поне от една петилетка...

Медиите търсят сензации и създават драматизъм, а Деса Поетеса се прави на остроумна, колкото това да не и се отдава. И какво ще стане, ако правителството не подаде оставка? Няма нужда Деса да мисли, че някой ще иска вот за цялостна политика, за да падне кабинета, та нали и за тази работа трябва БУДА да си вкара депутатите в залата? Ето едно простичко решение: Ако правителството се заиграе с ДПС и ГЕРБ просто БСП си изтегля министрите излъчени от тях, като ги накара да си подадат оствките и кабинета пада. За да не падне ГЕРБ и ДПС трябва да излъчат нови министри, което няма как да стане. Министъра на финансите е от квотата на БСП и само той, ако не се е заиграл с другите си подаде оставката, кабинета пада. Така че Деса може да е тежката артилерия на БУДА, но е една лека картечарка.

Скоро от БСП ще сдадат чалмите си на гербаджиите. Първо Станишев ще даде своята на Боко. Ха-ха-хаааааа, тиква сЪС чалмааааа!

За пореден път се подиграват с българския народ. Нищо че банките си правят каквото си искат , но в един момент ти ще си виновен , че ти подаваш жалби срещу банки . Това е убиха българските граждани .

Определени политици имат интерес от стрес в банковата ни система и играят опасна игра. Тази игра може да доведе до много страшни последици., заявява Пламен Стоянов, член на ръководството на Движение за справедливост РПГ. Конкретно, имам предвид Бойко Борисов, който, първо, създава хаос и след това се появява като спасител. Сценарият за трагично и опасно положение, може да е цената на появяването му на бял кон на политическата сцена. Може да се окаже, че ситуацията в банковия сектор въобще не е такава, каквато се презентира. Всички чухме как Борисов иска нови кредити за държавата, абсолютно ненужни! Целта е да се покаже една негативна ситуация, след която той идва и оправя всичко! А нещата, всъщност, са си оправени. От както ГЕРБ бяха свалени от власт, положението постоянно се нагнетява по различен начин. Катастрофата в банковия сектор е пикът на ситуацията. Трябват точни анализи и правилни решения КТБ си има собственици, има и акционери, които са готови да я стабилизират и тя да започне да си работи при едни по-спокойни условия и в по-спокойна ситуация, завършва Стоянов .

никой няма да ти играе по свирката и с онова мекере Райчинов още един погром над парите за здраве. Много си смешен бе човек, стоиш само в кулоарите и плямпаш пред камера твоите фантазии, а някой който те е избрал те е взел на сериозно, че си в парламента на ползу роду.

Правителството няма да подаде оставка,защото няма кворум.За десети път се обзалагам- 10 срещу 1

Всеки знае, че пари за КТБ не са нужни, защото банката още не е фалирала. Всеки знае, че парите на НЗОК няма да се харчат за лекуване, а ще потънат в други дупки и джобджета. Странен е този инат на ГЕРБ/ДПС да искат тези пари и неистовото протягане на Борисов за властта. И без това след няколко месеца ДПС ще ги ритнат и тях.

Ами ако се повтори пак ситуацията?ГЕРБ пътрва политическа сила,но не може да състави правителство,дори и с Реформаторски блок.Тогава. Циркът ще продължи.

Как тези български съвременни политици не успяха за 25 години да задоволят народа си ... от около седем милиона души - един европейски град ...

Катастрофи, Атентати, Бити..... Искам да получа отговор на: КОЙ НАЗНАЧИ ПЕЕВСКИ? и да видя новината новина: "Делян Пеевски бе признат за виновен и осъден за 50 години затвор по множество обвинения сред които убийства, ограбване на банки, присвояване на държавно имущество...." Искам да получа отговор на: ЗАЩО ХРИСТО БИСЕРОВ НЕ Е В ЗАТВОРА? и да видя новината: "Хрисо Бисеров бе признат за виновен по обвиненията за присвояване на държавни пари в особено големи размери. Съдър отреди доживотен затвор" Искам да получа отговор на: КОЙ ОГРАБИ КТБ? Искам да получа отговор на: ЗАЩО БСП ОЩЕ НЕ Е ПОДАЛО ОСТАВКА? и да видя новината: "Сергей станишв и Пламен Орешарски бяха осъдени на доживотен затвор при първоначален строг режим за уронвае на престижа на република България и съдействане на групировки с цел облагодетелстване" Искам да получа отговор на: ЗАЩО СЕ ВЗИМАТ МИЛИАРДИ ЛЕВОВЕ ДЪЛГОВЕ БЕЗ НАШЕТО СЪГЛАСИЕ? Това са по важните въпроси на дневен ред. А кой какво направил друго НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА!

"...БОКИЧА Е ТЪП,ПРОСТ..." ... и то него има само един по-прост - Гаргамел. Така че, който и да изберем (без Гаргамелчо), все ще сме по-добре. :)

''ФЪФ'' БГ ,нищо не става доброволно ,..няма морал . Само физически можеш да действаш спрямо политиците и,...циганите... ТЕЗИ ДВЕ ПРОСЛОЙКИ ИМАТ МНОГО ДОПИРНИ ТОЧКИ .... ЕДНАКВО ЛЪЖАТ И КРАДАТ,НИЩО НЕ ПЛАЩАТ ,ИМАТ ---ПРАВА И СА НЕДОСЕГАЕМИ . ТЕХЕН ГРЪБ Е Бг-СЪД.СИСТЕМА ---26г.

За българите ,..само задължения и унижения.

Господина призовава за физическа саморазправа с ромите?!

Аз предлагам да действаме и да се организираме, ако в сряда няма оставка -КРАЙНО ВРЕМЕ Е!

Ама че ахмак...че като му гледам интелекта на тиквоча, то дори и цигани има по-кадърни и по-умни от него. А цигани у нас бол, изборът е богат!

Марш навън ! Политически прасета, окаляни до ушите с политическа тиня, незабавно освободете от миризливото си свинско присъствие Парламента, Президентсвото и Министерски съвет !!! Всички! До един ! Без изключения !

И каква ще е разликата между предишното, настоящето и бъдещото правителство?

В името на премиера. Останалите ще си бъдат също такива свине - без значение от партийния цвят.

Правото да избираш и да бъдеш избиран.

И в трите варианта е налице (макар и проформа) това право.Питам за разликата?Има ли нещо по което тези три правителства съществено се различават?

Проблема на България е,че с политика се занимават хора от които чеп за зеле нестава,бизнесмени фалирали бизнеса си или успели,но в разрез със закона,некадърни доктори и всякакви душевни изроди с мания за величие и никакво покритие.

ОРЕШАРСКИ" ИСИЕ" НЯМА ДА СИ ХОДИ! Защо мислите ,че са още там? Те са пожизнено във властта и само " Голямият Ритник " на народа ни ще ги изкара от там. НО, КОГА? ЗАЩО НАРОДА НИ СИ ТРАЕ?

Седни му на мъжеството, тогава и да не забравиш да се местиш чевръсто напред-назад, вляво-вдясно !

От кога има искане за оставка!? :)

Шило

Уффффф, хайде да я подават, едни избори, пък каквото сабя покаже. То беше ясно, че това патово положение не можеше да продължи. На практика ДПС управлява с мандата на БСП. Е, вярно, че има за какво да се реваншират, защото ТК от 2005 до 2009г., бе с мандат на ДПС

Хайде махайте се бе ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ!!!! ИЗМЕТ НЕЧОВЕШКА СТЕ БЕ ДРУГАРЕ КОМУНИСТИ!!! БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДИТЕ ОТ ТУК НАТАТЪК!!!

Това отнася ли се и за комуниста Бойко?

Заради 2 минуса , нека комуниста Бойко да остане и да поеме управлението на страната ! Заедно с другите комунисти, разбира се !

И кво стана ? Простият Боци остана на политическата сцена ,а Съселът ''умен'',се скри ....потънЪ . Съжалявам ----майка му.

И МАНДАТОНОСИТЕЛИТЕ ДА РАЗБЕРАТ, ЧЕ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО СИ Е НА ДПС !! Очаквам да видя как БСП ще поиска оставката на Орешарски !! СЕДЯНКАТА СВЪРШИ !! СТИГА ТОЛКОВА СТЕ ГУЦАЛИ ТУРСКИ ПРАСЕТА !!

Иската оставка имате я следващата седмица , а после ? Наесен герб+дпс - задължително, но проблема ще бъде ако 2-3 депутатски места не достигнат, кой ще ги балансира : волен или барека ?

Що не приемеш варианта, който е спасителен за България и посочените партии от теб не влезнат в парламента а РБ направи мнозинство?

Ти май се шегуваш или си слънчасял? Та РБ няма да прескочи летвата изобщо и то не защото са лоши момчета, а защото животът в България се дирижира не от тези т.н. политици, които гледаш по ТВ и вестници , а от техните притежатели и кукловоди, задкулисните играчи.

Колко много и се събра на БСП само за една година.:( - Лидер, като Станишев, шеф на ДАНС, като Пеевски, ПНС, като Михов, оратор, като Мая Костинбродкската, Банкер, като Цв, Василев, управител на БНБ , като Искров, "опозиция", като ГЕРБ, Украйна, ЮП, енергетика, здравна каса, Аспарухово, градушка, катастрофи, потопи.... и баш "експерта" Орешарски.:))))

Това не е нищо - опасявам се от коалиция Герб-ДПС наесен...тогава може и да си го търсим пак орехчето, ама ще е късно либе за китка! Дано да не съм прав, но нещата вървят натам при тоя политически мат'рял, да го...червена точка...червена точка...червена точка...

Има да чакате,...още не съм решил..

Парите са откраднати,вече може да си ходим,народа да му мисли,как ще плаща заграбеното...

Партията се опита да помогне на обикновения трудов човек, да подобри живота му, но бе предадена от врага с партиен билет П. Орешарски с прякор "Експертът". Несъмнено е, че че зад всичко това стои Кръволокът Борисов, САЩ и международното положение.

ХАХАХА

Много си "оригинален" нЕма що

Ако познавахте поне малко историята, то щяхте да разберете, че не се правя на оригинална, а просто напомням неща, които вече са се случвали. Със същата Партия. В същата страна.

Аааа и световния капитализъм стои зад всичко това, демек онзи загниващия.

ХРИСТО БИСЕРОВ? Кой предложи пеевски? - естествено че тиквата, която се скри като пръдня и продължи да се прави на шушумига? Подлите и алчни за власт амуджовци догановци и местановци преяждаха с власт и с лицемерна усмивка забиваха нож в гърба на БСП. Кафето изигра своята роля, но сега остава боко да хапне кифличката на местан, та поръчката да бъде пълна, докато се усети, че интересът клати феса и така докато дпс провали и герб. Но нали тиквата е празна и проста, това ще му го набият в кратуната, когато го съблекат гол-когато дпс превземат... още всичко. А ма дрислива надрусана калинке атанасова, ти с какво дебелоочие поставяш каквито и да е въпроси, след като ти самата си била в конфликт на интереси по време на вашия мандат и си направила мъжа си милионер в частната му болница в Русе? Какво искаш пак ? БСП да тегли големия кредит, за да може с манипулация да вземете властта и да има още какво да крадете? Като ти гледам флегматичната, дрогирана мутра се отвращавам - виждам пред себе си тоалетна чиния, която бързам да затворя заради отвратителния й вид и "аромат" - еееее това си ти и по-добро не можеш... още да станеш, така че скрий си зъбите, че ми плашиш мъд.те....

Шишо, ке ти спукаме дебелото кумунярско шкембе.

ХАХАХА, ДА ПЛАЧЕШ ЛИ, ДА СЕ СМЕЕШ ЛИ, ХАХАХА

бсп,...мандалоносители,слуги,изтривалки,...и биографията им свърши...

Този път Борисов никаква жал и милост към престъпниците от БСП/ДПС. Няма вече област, бранш в тази държава, която да не те подкрепя. Този път да играе дървото!

Ти си тотално изперкал.

НЕ ДЪРВОТО, САТЪРА.

Опа-а-а...още един изпадна в делириум...ало, санитарите, де сте?

Никакви престъпници от БСП/ДПС! Престъпниците от ГЕРБ/ДПС са по-добри престъпници.

Никаква оставка, преди актуализирането на бюджета. В момента сме в свободно падане. икономиката не работи, чака се спешно решение за КТБ. За 4 мес. до новото правителство ( което ако е на ГЕРБ ще падне много бързо ), нищо няма да е останало от държавата. И тогава пак ще са същите муцуни като сега- ГЕРБ, БСП и ДПС. Така че сега спешно да спасяват, засилената по нанадолнището каруца- България.

Oстана да каже и ,..коя година

Това да го видя няма да повярвам на очите си. Този темерут и гьонсурат една година му искаха оставката, а той се правеше на луд и глух. И сега да подаде оставка доброволно. Не го вярвам. Твърде е хубаво, за да се случи. ;)

И защо герберите настояват за актуализация на бюджета без да има каквато и да е причина за това? А на Здравната каса не 328, а милиарди да им дадат пак ще ги профукат ! И въпроса е не колко да им дадат, а въобще нужна ли е въобще тази Здравна каса, като парите за здраве не отиват в нея, а в бюджета?

Пич ти или си ненормален или недодялан ! ББ няма да вземе 50+1 за да управлява сам, а само в коалиция с бсп, дпс или барека , ако премине 4% , реформаторите - едва ли ще "прескочат" летвата . Ти с кой избираш да управлява ? Май с пеевски на хорото най-му приляга, а ?

70г БКП упорите се противопоставяше на стремежа на няколко поколения българи да живеят в нормална и модерна европейска държава. Силите и са на привършване и все повече се рои и разпада. До 10-20г напълно ще изчезне.

А дано ама с толкова комуноидни шизофреници и толкова престъпна сган на хранилката на БСП едва ли ще стане лесно :(

За да разберете комунистите и защо се случва всичко това сега, трябва да мислите за тях в категорията на "скъсали веригата" престъпници-рецидивисти. Разберете, че те не разсъждават като нормални хора! В техните глави има само "едни пари за взимане" и "схемаджийство" за да ги откраднат тези пари. Назначиха си Главен прокурор с безкрайното съдействие от глупост и неграмотност на Цветан Цветанов и сега знаят, че 7-те години на Цацаров ще покрият всяка давност или проблем за всяка кражба извършена от тях. Мислете за всичко това само в "едрите" категории за извършен уникален криминален преврат.Криминален, защото целта му е само крадене. Уникален, защото в него няма нищо политическо. Грабеж, грабеж, грабеж и пак грабеж! Само с това стават и си лягат в главите изродите, които управляват сега. Ако изобщо спят след толкова кокаин, амфетамини, алкохол и хормони в резултат на трупащите се пред тях на купчини пачки откраднати пари...

БОКО ДА ПРИГОТВИ САТЪР ЗА КОМУНЯГИТЕ, ЧЕ ИНАЧЕ ЩЕ ГО ИЗХВЪРЛИМЕ ЗАВИНАГИ.

Какво точно очаквате да стане след изборите? Аз се чудя защо толкова настояват всички партии за тази оставка? Това ме кара да се замисля много сериозно.

Нищо кой знае какво няма да стане - все пак изборния кодекс си е на Майчето;о) Но това правителство вече стана неудобно на самия мандатоносител и затова и той вече иска да се отърве от него - нали виждаш, че от известно време насам то не играе по правилата на му;о)

КОМУНЯГИТЕ СЕ ОПЛЕТОХА КАТО ПИЛЕТА В КАЛЧИЩА, ХАХАХА

Спецзакон Дружно брятя да се бръкнем, пенсийките да измъкнем, на Елена и Иван, Веждьо наш и на Стоян, и депозити на Мина, с реформаторска дружина! Кредитните досиета се въргалят по паркета, а пък важните длъжници, с квестори или синдици, ще заформят панаир, пред очите ни съир. А пък Цацаров и Искров, да си спорят до насита, кой бил крив и кой е прав. За народа пак корав! Pasi,17.07.2014

Герб, ДПС и БСП. Толкова години как дружно се разбираха. Ние някак си ще се оправим. Ако не тук, другаде нейде...

комунистическите-турско-цигански дебили, са толкова зле, че и оставката не могат да си подадат! УВОЛНЕНИ СТЕ БРЕ търлЪци!!!

Къде изчезна ХРИСТО БИСЕРОВ? Кой предложи пеевски? - естествено че тиквата, която се скри като пръдня и продължи да се прави на шушумига? Подлите и алчни за власт амуджовци догановци и местановци преяждаха с власт и с лицемерна усмивка забиваха нож в гърба на БСП. Кафето изигра своята роля, но сега остава боко да хапне кифличката на местан, та поръчката да бъде пълна, докато се усети, че интересът клати феса и така докато дпс провали и герб. Но нали тиквата е празна и проста, това ще му го набият в кратуната, когато го съблекат гол-когато дпс превземат всичко.

Така, както си го написал, човек ще вземе да остане с впечатление, че БСП са невинна жертва на ДПС;о) А не останах с такова впечатление - нито когато съсела произнасяше сакралната фраза "Ако не изберем Пеевски, правителството пада", нито когато се целуваше публично с Местан на Орлов мост;о)

дя-до

Бахти дебилите - да не могат да се оправят със собственото си правителство. Всъщност изобщо не вярвам в това. Комунягите пак играят мръсни игрички - единственото, на което са способни.