Шефът на Пътната агенция подаде оставка

Председателят на УС на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Лазар Лазаров е депозирал оставката си в деловодството на Министерството на регионалното развитие.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на Пътната агенция подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чакаме с нетърпение всички да се махнат, за да си отдъхнем от простотия и посредственост.

Айде, почна се... боковистите започват да замитат следите... Гузен негонен бяга..

Ами награби се момчето и сега е време ....да избяга! Скоро ще изплува истината за магистралните проекти на Бойко Борисов и тогава.....!

и господина и госпожата ще имат да пишат много и ще излязат винетки проект за винетки решения на съд и твърде много пари раздадени под маси столове фотьолли и т.н.

ЛИЛЯНО МОМЕ ЛИЛЯНОО.................МИРИШЕ НА ГНИЛИ ЯБЪЛКИ..............как така ......нали всичко е по план и норми.............или усещате какво ви чака......................ох-ох-оооххххх

Мишките бягат..,усещайки стръвния и гладен котарак..,който влиза на тавана и се укриват в дупките си...!?

Владеенето на руски език вече ще е от първо значение.

Всеки език е от значение.

Корабът потъва,мишоците бягат. За шеф на АПИ да назначат резачът на лентички,така наречения тиквоний от Банкя.

Очевидно корабът потъва. Едър плъх го напуска.

Водстрой!

Най - накрая една хубава новина. Един некадъреник си отива. Дано и другите скоро да го последват.

Още една подлога си заминава с потъващия кораб с надежда пак да изгрее когато се очаква старото Слънце да се завърне на белия кон.

Мазна, дебела и алкохолизирана физиономия, която еволюира в супер антипатична личност, която за първи път в безсмисления си хрантутнически живот е направила първата правилна постъпка. Браво!

Правите си грешни заключения. Човекът е баща на 4 деца, добър родител и има прекрасно семейство. Професионалните му постижения или непостижения не ги коментирам и не ме интересуват. Много приятен като човек е!

Евала, сега Дончо Атанасов е роден на 18.09.1958 г. Инженер, със специалност Металургия" ще прави железни пътища, стига сме ручали асвалтот!

И знае руски .

Разплита се на Бойко кошницата, всичко бяга, да не забравяме главен архитект на хаоса в София Петър Диков бизнеспарковски, който повлече крак преди няколко месеца. ВЪпроса е кога ще отговарят тия другарки и другари за сътворените поразии.

Тази изпълнителна агенция може и без изпълнителен директор, защото всичко е овладяно от няколко фими, собственост на строителната мафия и от които няма отърване, докато на власт е мафията в България, като ГБС-ИС, ДЖИ-ПИ Груп, Трейс и т.н. И така успешно ръка за ръка "държава" и "фирми" изгониха всички чуждестранни капитали и фирма и се ширят безнаказано.

Време е вече и един агроном да стане шеф на АПИ, егати

На 17.01.2017 съдът ще отмени цената на винетките.Тогава става доста сложно и напечено.Лиляна е в оставка за да направи нещо по въпроса.Затова предпочита да се спасява.

Айде по-смело! Тоя повлече крак.

Ей-й-й! Изпокараха се за комисионните!

Изпълнява шефът на Изпълнителна Агенция Пътища.

Ако може и г-жа Лазарова от лабораторията на АПИ да махнете, спешно !

За Шеф на АПИ трябва да назначим Ути Бъчваров! Аман от асфалт, дето не става за ядене, бе! ;))

Ами не е зле да "назначим" някой, който да си гледа работата, а не само да дебне за гешефти и да събира комисионни за Тиквоча и Ко.

Дялан камък! И крайно време беше да спрем с този асфалт и да преминем към магистрали от Стомана, Мед или Живак! А и питам, - кога най-накрая АПИ ще оглави някой ПЕЧАТАР!Все пак и Георги Димитров и Тодор Живков са били печатари.

Не се ли правеха от хасфалт тез пътища? За чий бай Х.й ни е металург?

Тоя наглец и Лили прасенцето трябва да ходят на топличко в някоя пандела.Доста парички окрадоха.Корабът потъва и мишоците тръгват да се спасяват.

А дебелата Мара кога ще си върви ? И високото момче,и помощничката му Г-жа Сача....ка,и другите крадльовци от тази дирекция...?

В България още няма осъдени.

Дааа, Кръстникът се спаси (с оставка на правителството) и следват всички по-нисшестоящи мафиоти от бандата му, подписвали се под кражби от обществени поръчки за милиарди. Че накъде без Покровителя на грабежа? Става опасно за собствената кожа...

Край на пътищата. Връщаме се в Русия дупки и безпътие

Между двата периода начело на АПИ той оглавяваше Пловдивския панаир. Това да ви подсказва нещо?Примерно ,какви са му взаимоотношенията с БСП олигарха Гергов.Защо не се изкара колко поръчки е спечелила фирма Пътища на Гергов.Така са се оплели като свински черва,че трябва вече да колим прасето.Идва коледа.

Поредната "некомпетентна агнешка главичка" си заминава . Беше много отворен ха хах

Как да го разбираме; Атанасов знае само руски ( освен български ), или Атанасов знае и руски?

и го знае... и този ще говори като неграмотник, но убеден, че "руски му е матерен"

Интересни връзки на новия шеф: link

Тоя Дончу от толкова много места ли са го изгонили, или е поредния дялан камък, дето за всичко става?

Е, 'убаво! И к'во са?

Нещо много зам-началници лъзнаха по тангентата. Персенски, Лазаров... Да чакаме ли на Костов от МВР и Костов от МЗХ оставките, а?

jingiby

Гарван, гарвану око не вади. Явно започва смяната на караула с хайдушка уговорка, БСП да не рови в ла?ната на ГЕРБ, като разчита на реципрочност, при следващата смяна.

Да се провери колко пътища са финансирани от АПИ на територията на община Никола Козлево и колко пари е откраднал кмета да си строи магазин в Шумен. Това е политиката на ГЕРБ в смесените райони рекламирана от Цецо. Крадене до дупка с турчолята, маскирани по заповед на Доган, като гербери. Ако не могат да крадат като ДПС, като гербери могат.

Изключително важно беше да се изясни в тази статия владее или не владее руски език!

А дали сте забелязали, че Северната тангента всъщност е по-тясна от другите подобни пътища - направи ми впечатление че закъсалите камиони спират с едните гуми на пътното платно и са изключително опасни ... Дори за някои леки коли аварийната лента също е тясна и рискуват удар ако спрат ... Дори ми се струва че "нормалните" ленти за движение са по-тесни от обичайното ... Ако е верно, Лазаров, кво праим, а???? Нищо че си в оставка ...

И "Арена София" беше проектирана да струва 60 млн. лв., но дадоха обществената поръчка на Главболгарстрой за сума 120 млн. След снандала с тази очевАдно раздута цена, премиерът Борисов нареди на ГБС да намали с икономии стойността на строителството, която стана 90 млн. Икономиите се изразиха в намаляване размерите на самата сграда (а не на свръхпечалбата!) и тя вече не отговаря на стандартите за провеждане международни атлетически състезания, и в други орязвания от проекта - напр. за инсталациите ВиК и др., така че по време на събития водата не достига до най-високото ниво, и тоалетните смърдят до Луната.

Ами, тоя серсемин бяга ,за да се скрие от правосъдието, а новоназначеният е "видвн" металург" и разбира от пътища колкото разбира от космонавтика! Ноооо , е номенклатурен кадър (некадърен кадър) ,както се вижда от назначенията му досега.

Металург шеф на пътното.. Що не..

Човекът усеща предстоящата изборна победа на БСП и ДПС и е решил да напусне, вместо да го уволнят ;))

Поправка: Вместо да го съдят...след уволнението.

Чия собственост е Пловдивският панаир чувал ли си?

Хайде сега в затвора на топло!

Така като гледам, Цацаратурата май се е разработила след(пред)изборно. Най-вероятно обаче от ЕС са го захапали, щото тоя май е от златните кокошчици на ГЕРБ ....

що така

Не так товарищ Он шол по пути Ленина.

Ако може и г-жа Лазарова от лаборатораията на АПИ да махнете, спешно !

Що бе, какво и е на Люската... Освен, че на две магарета слама не може да раздели..

ти си едното магаре предполагам, или не си поподнал въобще сред двете от магаретата!!!!???Е памечтай..... Смешници, завиждачи

Много бързо взеха да метат, голяма чистота ...

Всичката измет пада след най-големия боклук тиквата!