Коментари - Каракачанов: Защо да бъде жертвана Теменужка Петкова | Днес.dir.bg

Каракачанов: Защо да бъде жертвана Теменужка Петкова

Вицепремиерът Красимир Каракачанов посочи, че не вижда основания оставката на енергийния министър Теменужка Петкова заради казуса с ЧЕЗ да бъде приета.

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов: Защо да бъде жертвана Теменужка Петкова | Днес.dir.bg

Коментари

Защо да бъде жертвана Теменужка Петкова ? Защото 20 години си е пиела кафето със ЕНЕРГОгина и нищо не знаела

Време е цялото правителство да подаде иставка. След като офшорки купуват живота на българите (близо на половината)< то всички до един сте виновни.

Защото е енергиен министър и проспа сделка засягаща една трета от българите и голям процент от икономиката. Защото не уведоми премиера за това. Защото се върти и суче и не знае какво да отговори. Защото стана международен въпрос и наля вода в мелницата на тези които не ни искат в Шенген.

Заради спорта, купон да стаа. Няма А, няма Бе, бай Вълчан знае кой да изяде. Като енергоспестяваща крушка. Изгори, за да светиш. И усвоявай активите по всички дестинации и локации, че конюнктурата е комплицирана, ерго не е константна и приоритетна. Сега разбра ли?

"Каракачанов: Защо да бъде жертвана Теменужка Петкова". Защото министър-председателят и поиска оставката, бе, аланкоолу. Затова! Или това не е министерски съвет, ами национален отбор по игра на шикалки.

тея кат са купували много добре са знаели къв им е риска големите тарикати ще си останат бедни тарикати

Няма да я ''жертвате'' господа че повелите на ментора ви са такива..С такива енергийни ''спецове'' кат дилянчо и теменугата ще вървите усилено напред с кореми и гъзо,е , ще се хвалите един друг и не на последно място ще се жалвате какви ''жертви правите'' за хората..

А ЗАЩО ДА НЕ БЪДЕЖЕРТВАН борисофф???????

Малко е да кажа, че си тъпанар! Как оцени работата на М-ра на енергетиката, след като самата Гинка Върбакова каза пред Нова телевизия ,че е ИЗВЕСТНО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ПРОДАЖБАТА И ТЕ СА БИЛИ ОТ ЕДНА ГОДИНА НА САЙТА ЗА ПРОДАЖБА НА ЧЕЗ. ПЕТКОВА НИЩО НЕ Е СВЪРШИЛА КАТО МИНИСТЪР НА ЕНЕРГЕТИКАТА.Само когато ГЕРБ са в опасно положение /,атакувани за безпринципни ,но и престъпни действия/, тя само се появяваше с Буда и Започваха с техните "КАК ЗАПОЧВАТ "ИНТЕРКОНЕКТОРИТЕ", ХЪБОВЕ И МНОГО ШУМ ЗА "АЗЕРСКИЯ ГАЗ" ОТ ТУРЦИЯ КАК ЩЯЛ ДА МИНАВА ПРЕЗ Р. БЪЛГАРИЯ И НИЕ ДА ГО ПРОДАВАМЕ. Нещо повече на някой от тези тъп.... от Парламент и от правителство най- вече "Патриотичния съюз" известно ли им е ,че постоянно се хвалеше /по радио К, по Неделя 150 и т.н. Петкова като финансистка и одитор 1 . Да е направила одит на ФДР през цялото и "ЖИВУРКАНЕ в правителството. Нещо повече много неща има и в ЗЕ, за които АБСОЛЮТНО НИЩО НЕ Е НАПРАВИЛА! НЯМА КАК ДА ГИ ОПИСВАМ ВСИЧКИТЕ.Едва през 2017г. есента след моята Жалба до ВАП направи уж някаква проверка дали са подготвени ЕРП за зимния сезон. КАК СИ ПОЗВОЛЯВАТ ТЕЗИ ,КОИТО НИЩО НЕ РАЗБИРАТ ДА ПРАВЯТ ВИСОКА ОЦЕНАК НА НЕЙНАТ РАБОТА. АКО Я ВЪРНАТ ОТНОВО ЗА МИНИСТЪРТОВА Е ГОЛЯМО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Абе тоя не беше ли военен министър. Сега се прави на енергетик юрист. Всъщност е историк без практика , но дори не помни кво стана с държавната собственост. Всъщност партиен червен доносник и пропагандист завладял по план с други агенти от дс македонските имоти и окопал се във вмро/ по-правилно мвро, щото са само ченгета/ , като несменяема номенклатура начело вече близо четвърт век .

Горката мъченица Теменужка!!!Невинна, готова да поеме ударите на несправедливия народен гняв!Как не оценявате нейна саможертвоготовност!

Кво златни яйца снася държавната кокошка, бе кретен. Държавното е златна кокошка само за номенлкатура и партикосите които я цоцат, за данъкоплатеца е бреме , което трябва да поддържа с данъци и монополни цени. . Кажи един пример с проспериращо държавно предприятие . Всичко държавно или фалира от грабеж или мъчи потребителите като Топлофокация. Всички държавни фирми са хранилка на партийни безхаберници , трупат дългове и бавно и мъчително издъхват или завличат още пари за оздравяването си. Та само е банковата система фалираха 28 държавни банки.

Как защо - за да си спестим заплатата ѝ. Очевидно не върши работата, за която я получава.

Tова е все едно да изтеглиш кредит и после да кажеш че не можеш да го върнеш Tози номер веднъж го направиха и ние наивните овци го плащаме заради вол и доностник като този лумпен от снимката

Ей докопахте се до властта, захапахте кокала и ..... Смешни сте - Причините са безкрайни, но най-малкото въпросната госпожа е близка с Гинка, сиреч има частен интерес към дейността на конкретното лице, което е недопустимо съгласно ЗПУКИ пич. Ма нали си министър - питай държавните служители с по-нисък ранг, сиреч подчинените ти. Нерез

Клозета на кабинета е запушен и вони чак до чуждите нам земи. Изхвърлете ла*ната в гората, за да ви миряса най после душата!

Абе ние вярно си избираме някви шамани, които вместо с управление се занимават с кръвни и безкръвни жертви, гонене на зли духове и джендъри и прехвърляне на грехове на грехове и вини върху невинни. Тия боклуци трябва да ги изгорим публично за неуспешно врачуване и магия с държавните дела, вместо това избираме пак същите соц червени шамани и номеклатурни врачки. Явно сме аноригени щом все още са между живите.

ало, вие от интерколекторната фирма ли сте?

Газпром спира доставките на газ през Украйна. Вероятно и транзита. Оставаме пак без газ. Интерконектори и хубове има само у боковата тиква.

че овоняхте вече всичко!

Ние искаме България на три морета, затова нека се влееме в Турската република, щото това е най-лесният начин да сме не на три а на пет, дет се вика ей къде е и Албания!

КараМакедонски: - Не си се даваме, защото ако се дадем, какво ли ще ни прави после мат'риала?... А?... У бряяяя...!!!!

Нужка , Нужка ти си моята Теменужка !

"Теменужката" се опитва да свали безотговорността на цялото правителство, в което УЧАСТВАШ И ТИ!! А целият МС сте знаели!! Бандюги сте!!

Крадците и лъжците винаги прикриват себеподобните ! Това Правителство се изчерпа и е време да си ходи ! ОСТАВКА !

Само така. Бой по гадовете. Ама те тези гадоже са онези дето ви избират, ама като дойде време за нови избори гадовете тогава ще са народа в когото се кълнете. По-голям циркаджия от вас патриотите е само Бацето.

Защо ли?! Предпазител на Главния бушон е.

Шкембето оправи армията и почна с енергетиката. Шкембо ми в парламента да бяхте приели някви закони за такива ситуации, нали затова си 4 мандата депутат. Парламентът е място за реална патриотична работа, а не за релкама на доносници и паркетни войводи с популистки речи за джендър и малцинства. Безполезна номенклатурна твар.

време е да се мете цялото правителство на една мутра.

Жертви сме всички Българи ! Една неокастрена и по управляващи и по опозиция ...

Точно така ,Каракачанка,право го казваш.Няма никой виновен ,това го знаем от както всички започнахте да се появявате по телевизията повече от двадесет и осем години.Няма виновен никой за този хал на който сме сега!

а тези си изцепки ката ден само улеснявате и ускорявате края на кабинета "прост човек 3".

"Жертвана"??!!! Клетата Теменужчица, как я откъснаха без време. Милото, крехко цветенце.... Чакай, че се разревах от мъка....

За съжаление, дали министър е Теменужка или "Станушка".... - всичко казва "Вожда".... :)!

защото, шкембе: 1. тиквата, шефът ти, не знаел нищо 2. и мутрата проста, неграмотна, тлъста и нагла, и бабиш са знаели от 2017 г. 3. каунът бил "посъветвал" ресорния министър да пуска оставка 4. сега оставката няма да се разглежда 5. с 10.35% ще се покачи цената на кВч, която и сега е по-висока от тази в германия, извинете, дойчовстан 6.-100. още много има, питаш ли, некадърнико ошипарил се, министерски съвет да не е станал развъдник на родопа за огояване на безполезни, но крадливи толупи.

накратко, вие не сте нормални и нямата никаква, дори и аналогова, връзка с централата. за тълкувание на това, питай джендъра мария габриел, цифровата икономика е в ресора й, нищо, че не знае това вари ли се, пече ли се, сере ли се, плюе ли се.

Бръщолевенията на Тумбанчо ме вдъхновиха да напиша следния стих: "Патриоти, патриоти, сбирщина от идиоти..."

Както е тръгнал да преяжда и да се освинва и и Д-р Емилова няма да му помогне!!!!!

ОБЪРНАЛИ СА МИНИСТ. САВЕТ НА МЯСТО ЗА ПРОСТИТУЦИЯ И КРАЖБИ!

РАЗБИРА СЕ ,ЧЕ НУШЕТО НЯМА НИКЪКВА ВИНА! Вината е в Българския народ,че трае тази политическа сган,която ни разкъсва и унищожава!

Швейк оправи армията и се захвана с енергетиката

Шкембе Министър ! И тоя е Министър ! Егати държавата !

Mи стани ти министър бе, щом имаш плочки и повече акъл, ама надали, от страни всички сте специалисти, ама работите за 3-цифрена заплата и само мрънкате!

ми тогава жертвайте Боки !Кой кой продаде остатъчните дялове от 33% на ЕРП-тата не бяха ли герберите ?защо ги продадоха а не направиха така че да ги увеличат и да имат блокираща квота ?

Ще ви ,,джиросаме,,окончателно боклуци.ЗАЩО ТИЯ ЗЕЛЕНИТЕ И ЗА ТОВА НЕ ПРОТЕСТИРАТ и без това студуват.Ние от провинцията ви подкрепяме.

човече я пак че май и ти не можеш да си разбереш какво си написал и срещу кого ! ако ти се избистри малко в главата какво искаш да пишеш пробвай пак !

защото, шкембе, затова. след като питаш, това доказва за пореден път какъв неграмотен тупан си и ти, и останалите мешки с лайна, дето освен да се пуйчат, един проемрл за 5 лв. не могат да решат. анимационни герои от картуун нетуъркс, необходими на тиквата проста, неграмотна, тлъста и нагла, за да не изпъква тъпотията и некомпетентността му чак толкова. приятен ден.

... един проблем за 5 лв. ...

НИКАКВА ЖЕРТАВА НЕ Е ТЕМЕНУЖКА ПЕТКОВА, КАРАКАЧАНОВ! НЕ СЕ ДРЪЖ ЦИНИЧНО С БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! НАРОДА Е ЖЕРТВА НА ТЕМЕНУЖКА ПЕТКОВА И ТЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОТСТРАНЕНА И СЪДЕНА! МИНИСТЪР НА ЕНЕРГЕТИКАТА НЕ ЗНАЕ КАКВО И Е ЗЪДАЛЖЕНИЕТО В ТОВА ВЕДОМСТВО, НО ЗНАЕ ДА ВЪРТИ ДАЛАВЕРИТЕ ТАМ! ДАВАШ ЛИ СИ СМЕТКА, КАРАКАЧАНОВ, КАК С ТЕЗИ СИ ПРИКАЗКИ ОБИЖДАШ НАРОДА - ВИДИТЕ ЛИ ТЕМЕНУЖКА НЕ БИЛА ЗНАЯЛА КОЙ СТОИ ЗАД СДЕЛКАТА, ХАЙДЕ БЕ! ИЗВИНИ СЕ НА НАРОДА КАРАКАЧАНОВ, НЕ СЕ ДРЪЖ ЦИНИЧНО С НЕГО!

Браво, трябва КЕВР да се увери че собствениците са наши хора и са се отчели в парийните каси, а не разни женици с жилетчици да ни правят на маймуни

Аз разбрах, че Банкянския я е посъветвал така. Той си призна До онзи ден всичките врещяхте за РУСКАТА СЛЕДА, а сега вече Гинка била достойна. Кое ви обърка така? Изказването на Дебелия ВОЖД ли?

Защото Б.Б. я" посъветва".

Коментари - Каракачанов: Защо да бъде жертвана Теменужка Петкова | Днес.dir.bg

Каракачанов: Защо да бъде жертвана Теменужка Петкова

Вицепремиерът Красимир Каракачанов посочи, че не вижда основания оставката на енергийния министър Теменужка Петкова заради казуса с ЧЕЗ да бъде приета.

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов: Защо да бъде жертвана Теменужка Петкова | Днес.dir.bg

Коментари

Защо да бъде жертвана Теменужка Петкова ? Защото 20 години си е пиела кафето със ЕНЕРГОгина и нищо не знаела

Време е цялото правителство да подаде иставка. След като офшорки купуват живота на българите (близо на половината)< то всички до един сте виновни.

Защото е енергиен министър и проспа сделка засягаща една трета от българите и голям процент от икономиката. Защото не уведоми премиера за това. Защото се върти и суче и не знае какво да отговори. Защото стана международен въпрос и наля вода в мелницата на тези които не ни искат в Шенген.

Заради спорта, купон да стаа. Няма А, няма Бе, бай Вълчан знае кой да изяде. Като енергоспестяваща крушка. Изгори, за да светиш. И усвоявай активите по всички дестинации и локации, че конюнктурата е комплицирана, ерго не е константна и приоритетна. Сега разбра ли?

"Каракачанов: Защо да бъде жертвана Теменужка Петкова". Защото министър-председателят и поиска оставката, бе, аланкоолу. Затова! Или това не е министерски съвет, ами национален отбор по игра на шикалки.

тея кат са купували много добре са знаели къв им е риска големите тарикати ще си останат бедни тарикати

Няма да я ''жертвате'' господа че повелите на ментора ви са такива..С такива енергийни ''спецове'' кат дилянчо и теменугата ще вървите усилено напред с кореми и гъзо,е , ще се хвалите един друг и не на последно място ще се жалвате какви ''жертви правите'' за хората..

А ЗАЩО ДА НЕ БЪДЕЖЕРТВАН борисофф???????

Малко е да кажа, че си тъпанар! Как оцени работата на М-ра на енергетиката, след като самата Гинка Върбакова каза пред Нова телевизия ,че е ИЗВЕСТНО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ПРОДАЖБАТА И ТЕ СА БИЛИ ОТ ЕДНА ГОДИНА НА САЙТА ЗА ПРОДАЖБА НА ЧЕЗ. ПЕТКОВА НИЩО НЕ Е СВЪРШИЛА КАТО МИНИСТЪР НА ЕНЕРГЕТИКАТА.Само когато ГЕРБ са в опасно положение /,атакувани за безпринципни ,но и престъпни действия/, тя само се появяваше с Буда и Започваха с техните "КАК ЗАПОЧВАТ "ИНТЕРКОНЕКТОРИТЕ", ХЪБОВЕ И МНОГО ШУМ ЗА "АЗЕРСКИЯ ГАЗ" ОТ ТУРЦИЯ КАК ЩЯЛ ДА МИНАВА ПРЕЗ Р. БЪЛГАРИЯ И НИЕ ДА ГО ПРОДАВАМЕ. Нещо повече на някой от тези тъп.... от Парламент и от правителство най- вече "Патриотичния съюз" известно ли им е ,че постоянно се хвалеше /по радио К, по Неделя 150 и т.н. Петкова като финансистка и одитор 1 . Да е направила одит на ФДР през цялото и "ЖИВУРКАНЕ в правителството. Нещо повече много неща има и в ЗЕ, за които АБСОЛЮТНО НИЩО НЕ Е НАПРАВИЛА! НЯМА КАК ДА ГИ ОПИСВАМ ВСИЧКИТЕ.Едва през 2017г. есента след моята Жалба до ВАП направи уж някаква проверка дали са подготвени ЕРП за зимния сезон. КАК СИ ПОЗВОЛЯВАТ ТЕЗИ ,КОИТО НИЩО НЕ РАЗБИРАТ ДА ПРАВЯТ ВИСОКА ОЦЕНАК НА НЕЙНАТ РАБОТА. АКО Я ВЪРНАТ ОТНОВО ЗА МИНИСТЪРТОВА Е ГОЛЯМО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Абе тоя не беше ли военен министър. Сега се прави на енергетик юрист. Всъщност е историк без практика , но дори не помни кво стана с държавната собственост. Всъщност партиен червен доносник и пропагандист завладял по план с други агенти от дс македонските имоти и окопал се във вмро/ по-правилно мвро, щото са само ченгета/ , като несменяема номенклатура начело вече близо четвърт век .

Горката мъченица Теменужка!!!Невинна, готова да поеме ударите на несправедливия народен гняв!Как не оценявате нейна саможертвоготовност!

Кво златни яйца снася държавната кокошка, бе кретен. Държавното е златна кокошка само за номенлкатура и партикосите които я цоцат, за данъкоплатеца е бреме , което трябва да поддържа с данъци и монополни цени. . Кажи един пример с проспериращо държавно предприятие . Всичко държавно или фалира от грабеж или мъчи потребителите като Топлофокация. Всички държавни фирми са хранилка на партийни безхаберници , трупат дългове и бавно и мъчително издъхват или завличат още пари за оздравяването си. Та само е банковата система фалираха 28 държавни банки.

Как защо - за да си спестим заплатата ѝ. Очевидно не върши работата, за която я получава.

Tова е все едно да изтеглиш кредит и после да кажеш че не можеш да го върнеш Tози номер веднъж го направиха и ние наивните овци го плащаме заради вол и доностник като този лумпен от снимката

Ей докопахте се до властта, захапахте кокала и ..... Смешни сте - Причините са безкрайни, но най-малкото въпросната госпожа е близка с Гинка, сиреч има частен интерес към дейността на конкретното лице, което е недопустимо съгласно ЗПУКИ пич. Ма нали си министър - питай държавните служители с по-нисък ранг, сиреч подчинените ти. Нерез

Клозета на кабинета е запушен и вони чак до чуждите нам земи. Изхвърлете ла*ната в гората, за да ви миряса най после душата!

Абе ние вярно си избираме някви шамани, които вместо с управление се занимават с кръвни и безкръвни жертви, гонене на зли духове и джендъри и прехвърляне на грехове на грехове и вини върху невинни. Тия боклуци трябва да ги изгорим публично за неуспешно врачуване и магия с държавните дела, вместо това избираме пак същите соц червени шамани и номеклатурни врачки. Явно сме аноригени щом все още са между живите.

ало, вие от интерколекторната фирма ли сте?

Газпром спира доставките на газ през Украйна. Вероятно и транзита. Оставаме пак без газ. Интерконектори и хубове има само у боковата тиква.

че овоняхте вече всичко!

Ние искаме България на три морета, затова нека се влееме в Турската република, щото това е най-лесният начин да сме не на три а на пет, дет се вика ей къде е и Албания!

КараМакедонски: - Не си се даваме, защото ако се дадем, какво ли ще ни прави после мат'риала?... А?... У бряяяя...!!!!

Нужка , Нужка ти си моята Теменужка !

"Теменужката" се опитва да свали безотговорността на цялото правителство, в което УЧАСТВАШ И ТИ!! А целият МС сте знаели!! Бандюги сте!!

Крадците и лъжците винаги прикриват себеподобните ! Това Правителство се изчерпа и е време да си ходи ! ОСТАВКА !

Само така. Бой по гадовете. Ама те тези гадоже са онези дето ви избират, ама като дойде време за нови избори гадовете тогава ще са народа в когото се кълнете. По-голям циркаджия от вас патриотите е само Бацето.

Защо ли?! Предпазител на Главния бушон е.

Шкембето оправи армията и почна с енергетиката. Шкембо ми в парламента да бяхте приели някви закони за такива ситуации, нали затова си 4 мандата депутат. Парламентът е място за реална патриотична работа, а не за релкама на доносници и паркетни войводи с популистки речи за джендър и малцинства. Безполезна номенклатурна твар.

време е да се мете цялото правителство на една мутра.

Жертви сме всички Българи ! Една неокастрена и по управляващи и по опозиция ...

Точно така ,Каракачанка,право го казваш.Няма никой виновен ,това го знаем от както всички започнахте да се появявате по телевизията повече от двадесет и осем години.Няма виновен никой за този хал на който сме сега!

а тези си изцепки ката ден само улеснявате и ускорявате края на кабинета "прост човек 3".

"Жертвана"??!!! Клетата Теменужчица, как я откъснаха без време. Милото, крехко цветенце.... Чакай, че се разревах от мъка....

За съжаление, дали министър е Теменужка или "Станушка".... - всичко казва "Вожда".... :)!

защото, шкембе: 1. тиквата, шефът ти, не знаел нищо 2. и мутрата проста, неграмотна, тлъста и нагла, и бабиш са знаели от 2017 г. 3. каунът бил "посъветвал" ресорния министър да пуска оставка 4. сега оставката няма да се разглежда 5. с 10.35% ще се покачи цената на кВч, която и сега е по-висока от тази в германия, извинете, дойчовстан 6.-100. още много има, питаш ли, некадърнико ошипарил се, министерски съвет да не е станал развъдник на родопа за огояване на безполезни, но крадливи толупи.

накратко, вие не сте нормални и нямата никаква, дори и аналогова, връзка с централата. за тълкувание на това, питай джендъра мария габриел, цифровата икономика е в ресора й, нищо, че не знае това вари ли се, пече ли се, сере ли се, плюе ли се.

Бръщолевенията на Тумбанчо ме вдъхновиха да напиша следния стих: "Патриоти, патриоти, сбирщина от идиоти..."

Както е тръгнал да преяжда и да се освинва и и Д-р Емилова няма да му помогне!!!!!

ОБЪРНАЛИ СА МИНИСТ. САВЕТ НА МЯСТО ЗА ПРОСТИТУЦИЯ И КРАЖБИ!

РАЗБИРА СЕ ,ЧЕ НУШЕТО НЯМА НИКЪКВА ВИНА! Вината е в Българския народ,че трае тази политическа сган,която ни разкъсва и унищожава!

Швейк оправи армията и се захвана с енергетиката

Шкембе Министър ! И тоя е Министър ! Егати държавата !

Mи стани ти министър бе, щом имаш плочки и повече акъл, ама надали, от страни всички сте специалисти, ама работите за 3-цифрена заплата и само мрънкате!

ми тогава жертвайте Боки !Кой кой продаде остатъчните дялове от 33% на ЕРП-тата не бяха ли герберите ?защо ги продадоха а не направиха така че да ги увеличат и да имат блокираща квота ?

Ще ви ,,джиросаме,,окончателно боклуци.ЗАЩО ТИЯ ЗЕЛЕНИТЕ И ЗА ТОВА НЕ ПРОТЕСТИРАТ и без това студуват.Ние от провинцията ви подкрепяме.

човече я пак че май и ти не можеш да си разбереш какво си написал и срещу кого ! ако ти се избистри малко в главата какво искаш да пишеш пробвай пак !

защото, шкембе, затова. след като питаш, това доказва за пореден път какъв неграмотен тупан си и ти, и останалите мешки с лайна, дето освен да се пуйчат, един проемрл за 5 лв. не могат да решат. анимационни герои от картуун нетуъркс, необходими на тиквата проста, неграмотна, тлъста и нагла, за да не изпъква тъпотията и некомпетентността му чак толкова. приятен ден.

... един проблем за 5 лв. ...

НИКАКВА ЖЕРТАВА НЕ Е ТЕМЕНУЖКА ПЕТКОВА, КАРАКАЧАНОВ! НЕ СЕ ДРЪЖ ЦИНИЧНО С БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! НАРОДА Е ЖЕРТВА НА ТЕМЕНУЖКА ПЕТКОВА И ТЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОТСТРАНЕНА И СЪДЕНА! МИНИСТЪР НА ЕНЕРГЕТИКАТА НЕ ЗНАЕ КАКВО И Е ЗЪДАЛЖЕНИЕТО В ТОВА ВЕДОМСТВО, НО ЗНАЕ ДА ВЪРТИ ДАЛАВЕРИТЕ ТАМ! ДАВАШ ЛИ СИ СМЕТКА, КАРАКАЧАНОВ, КАК С ТЕЗИ СИ ПРИКАЗКИ ОБИЖДАШ НАРОДА - ВИДИТЕ ЛИ ТЕМЕНУЖКА НЕ БИЛА ЗНАЯЛА КОЙ СТОИ ЗАД СДЕЛКАТА, ХАЙДЕ БЕ! ИЗВИНИ СЕ НА НАРОДА КАРАКАЧАНОВ, НЕ СЕ ДРЪЖ ЦИНИЧНО С НЕГО!

Браво, трябва КЕВР да се увери че собствениците са наши хора и са се отчели в парийните каси, а не разни женици с жилетчици да ни правят на маймуни

Аз разбрах, че Банкянския я е посъветвал така. Той си призна До онзи ден всичките врещяхте за РУСКАТА СЛЕДА, а сега вече Гинка била достойна. Кое ви обърка така? Изказването на Дебелия ВОЖД ли?

Защото Б.Б. я" посъветва".