ГЕРБ ще поиска оставката на кмета на Батак

Общинското ръководство на ГЕРБ-Батак взе решение чрез общинските съветници на партията да поиска оставката на кмета на Община Батак Петър Паунов.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ ще поиска оставката на кмета на Батак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Батак и Пещера ЯКО ОБВЪРЗАНИ С БСП-запивките - РУМЕН ПЕТКОВ - СЕСТРИТЕ БЕЛНЕЙСКИ......обесеният на катерушките шеф на съдебна медицина..... типичен бг-пейзаж!

ЧИСТИ ЛИ СЕ ОТ ТЯХ ? Или и нея ще я последва нещо като избутва в тъмното олигарсите, които не се сещат, че им е дошло времето за народния гняв????

Били ли сте някога на местни" избори в "батака". пунчо, не случайно е със шарени пера покрит от много партийки, раздал много парички на батачани, за да граби вече 4 мандата. Това случайно ли е? Помислете с кухите си глави, ако има нещо вътре!

Типичен синдром на бг-партиеца-политика-крадеца!

колеги от форума.Какво подпукахте червените кметове?Та те са само 33-ма в страната,като в най-голямото населено място което има такъв кмет е Асеновград.О свен това ако и тези трима кмета на Батак,Балчик и Каварна ги бламират и се свикат предсрочни избори,не се знае дали БСП-то ще спечели.Вземам пример от преди 20 дни,когато в предсрочните избори в десет населени места,включително стари червени крепости,БСП не спечели нито едно място и за голям срам имаха само два балотажа.Освен това преди десетина дни Изпълнителното бюро на БСП започна кампанията във връзка с местните избори през 2019 г.,а сега.... ГЕРБ ги торпилирал заради тези избори.

Не се коси , ще дойде време и герберските кметове да придобият нумизматична стойност и то не е далеко.

избран за кмет от листата на БСП,хоп сега не бил член на БСП.Абе какви са тези червени кметове ренегати,дето червения електорат ги избира,Изпълнителното бюро на БСП подкрепя,а те неблагодарниците така се отплащат.Ами щом не е вече от БСП/може би вече от АБВ/,то и БСП да му поискат оставката,както от ГЕРБ.Ама май работата отива пак на доказания комунистически "принцип и морал" - понеже,когато,защото и невинен,до доказване на противното.Ами за кмета на Балчик и кметицата на Каварна,за техните далавери с Кънчовците и техния голф.чифлик,как ще са произнесат другарите от Изпълнителното бюро на БСП и лично другарката Курни Принципната и боркинята срущу корупцията.

Боко Тиквата колко мандата кара бе дебил тъп ?

В цялата история на България по-големи хайдуци и продажници на България от ГЕРБ не е имало

Дакато кленине пенсионери протестират....ТОЙ рита мачле с бистришките тигри. Тоя що не ходи на работа?

САКЪН НЕ ,ние от БСП оставки не подаваме ,власт не пускаме ,защото партията е права дори когато съгреши .... !!!!!

Ха ха Я питайте за председателя на ГЕРБ в Батак, кой е той ? ГЕРБ е клиентелистка хайдушка партия

Обществеността ошашавена. Не можем даже да ги запомним гейтовете. И изобщо не стигат до скандали, няма такъв емоционален капацитет ...

Който мрази народа, който лъже и краде, става за кмет и лидер на БСП.

ГЕРБ са много обични , обичат да го джобят народа.

Не знам дали е виновен Кмета или не е, но Цеко Гуменката няма да спечели в Батак. Май го е яд нещо а?

Aман от "гейт-ове" произведени от ГЕРБ. Очевидно е, че е време да се разкарате.

ГЕРБ ДА ДУХА СУПАТА.ПАУНОВ Е ПОЖИЗНЕН КМЕТ.БАТЬО НИЕ СМЕ С ТЕБ.

Преди 2 години ходих в Батак. Един запуснат, безлюден и неподдържан град, но в центъра една помпозна сграда - сградата на общината. Личи си, че там се краде ли краде, но щом си избират тоя кмет 4 мандата, значи са доволни!

Това в центъра е музей и куртурен дом бе простако!

Кметството е до музея, бе тъпанар, това ми го каза един дядо, единствения, който се мотаеше в центъра ви. Освен това мнението на хората от Пещера е, че сте най- простите и тъпи, затова сте на това дередже!

Може да я искат. Имат право.Първо , обаче, да разкарат кмета на Хасково, после кмета на Смолян, тоя, който купува пелетите на Делян Добрев за огромни пари, после да огледат кмета на Пловдив и тогава да говорят за Батак.

Хленчат като п......тки за уй. Да си маат Делянчото.

Така е бе дон Цеци , как да спечелите там , Батак е отстоявал на всякакъв башибозук , дори герберски.

Да подава оставка моментално както го направи проф. Петров!

Ти луд ли си бе?? Къде си видял червена гадина власт да дава???

Аз съм виждал много такива гадини-Борисов, Цачева, проф. Петров, и цяла плеяда политици от Граждани за Европейско Развитие на България-съкратено ГЕРБ.