Местан предлага служебно правителство и избори на 28 април

ДПС е за служебно правителство и предсрочни избори на 28 април, заяви лидерът на партията Лютви Местан след заявката на Бойко Борисов, че ще депозира оставка на правителството. Борисов спасява себе си и партията си от пълен срив, смята председателят на "Атака" Волен Сидеров, който също е за служебно правителство.

Обратно в новината

Коментари - Местан предлага служебно правителство и избори на 28 април | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горката Мелиха. На какво се радваш? Че ДПС отново ще е на власт? Забрави ли как се обогатяваха лидерите на ДПС на ваш гръб? Когато Доган взе 1,5 милиона лева за "Цанков камък" на ваш гръб, за избирателите си ли мислеше? Изкараха "Водното огледало" в Кърджали 100 милиона лева. Мислиш ли, че цената му е такава? Къде отидоха тези пари? В джобовете на вашите лидери, а не при вас. Говори се, че кметът на Кърджали има 5 хотела в Турция. Помислиха ли тогава за бедния си електорат? Помислиха ли за вас? Радвай се. Радвай се на своята бедност. При такава радост - ще крадат още повече.

Честито! Да живее победата!

Глупости!

Победа, ама след "шадраван секиш", става ли ?

Предлагам всички целокупно да гласуваме за ДПС. Мисля, че тази партия показа на всички как се прави... бизнес. Какво пък ще се обрежем, ще търим фереджета на момите ще слушаме ориенталска музика и ще ядем баклави. А някой като сме недоволни ще ни подпира приятелски отзад. Давай да главуаме! :-)

Хубаво, ама и лоботомия ще ни трябва, че иначе на тоя безизразния няма кой да му се върже на лицемерието. Как може на партиен лидер на етническа партия да му се вярва, че мислел за доброто на България?!

Да, показаха как се прави бизнес от политиката. Други показват как се прави политика от бизнеса. Само си нямаме: 1. Хора, които да правят бизнес от самия бизнес. 2. Политици, които да правят политика без бизнес интереси!

Местанчо, не се прави че дъжд те вали, и ти си ни втръснал, мазен кирливец! Време е да ви свърши абонамента за НС!

Какво се гласят за правителство и власт тези, не разбраха ли ,че народа не ги иска? То бива наглост, ама такава-просто не е за вярване!

Предлагам последното ви решение да бъде за задължително гласуване на парламентарните избори, ама няма да посмеете, нали!

мама ви турска, дано не влезете в парламента, моля ви българи събудете се и изгонете тази пасмина!

ЗАТВОР за Доган,Местан и тъй подобни.Станишев,Костов, Овчаров вън от държавата ни!

Мазния турчин пак иска властта. Но не за доброто на българите и България,а за да опропасти още повече народа ни и държавата ни. Толкова години обикновените българи и алчните политици не осъзнаха, че турската партия не ни мисли доброто и работи против държавността, против България. Не България, а ана Ватан - Турция е нейната идея. Имате ли понятие, как мразят те всичко българско. Имате ли понятие, че ние сме на ръба на изчезването ни като народ. Мизерията, фалшивите "европейски" ценности натрапени ни от така нар. демокрация, разочорованието и обезверяването, натрапеният ни нихилизъм- отричането на националните ни ценности, култура и идеали- за това има и не малък принос и турската незаконна партия. Помислете с главите кой ще извикате на власт пак. Тези партии който ни загробваха досега ли? Мислете.

Господине, много бързаш за избори. На 28 април повечето българи си вземат отпуск и заминават някъде за дългата великденска ваканция и кой ще остане да ти гласува - циганите и старците, вашия електорат, мислиш ли какво говориш или така е изгодно??????

,,хамер", точно той и Дуган най вече ще кажат, кога и как ще се провеждат изборите. Станишев правеше и ще прави всичко което му наредят неговите господари от ДПС. Нима тези на протестите се надявали наистина те, хората от улицата да вземат власта и да ръководяят България!!!??? Те в ред ли са? Наистина им трябва психиатрична помощ но в чужбина. Тука набарам ли ги тези олигофрени дето си казваха исканията по телевизиите ще им скъсам гъзовете преди Дуган и компания. Гледах един духач на духови инструменти как се прави на много отворен и знаещ. Уж много популярен в Европа. Абе, къде ни търсиш ти бе? С тези устнички ясно на какви духови инструменти си свирил. Да беше станал собственик на градски тоалетна да си намираш тези инструменти, а не да се вреш в политиката и да правиш зулуми. Сега хвани СерГей под ръка и бегом към сараите на Дуган. Сигурно имаш опит с рязаните кларинети или кавали.

ВИЕ С 6-ТЕ % И ТИ БРУТЕ, КОЙТО СИ СЕ ИЗТАПАНИЛ ДО БУРГИЯТА, ЩЕ РЕШАВАТЕ КАКВО ДА СТАВА В БЪЛГАРИЯ. СКРИЙТЕ СЕ И МЪЛЧЕТЕ !

искам да повърна върху тия двамата. Cлед това мога да се изпикая за да им измия мазните мутри.

Българи, нека повече не търпим наглото нарушаване на Конституцията,която ЗАБРАНЯВА етнически партии,а вече доста години очевадно етническата ТУРСКА партия ДПС е неизменно в Парламента, че и в правителствени коалиции влиза.Нека не ни правят повече на идиоти с нахалното и обидно твърдение, че ДПС е нормална партия, само защото в нея има няколко български подлоги на ръководни постове. Ако търпим повече, утре на всяка улица ще се прескачат джамии,турският ще стане официален, а и може спокойно да последва "доброволно" присъединяване към "майка"Турция.СТИГА!!! Тук е България и нека като във всички европейски страни има действително само политически, а не деструктивни чужди етнически партии!

тоз още от сега се гласи да яхва коня той ли ще ни казва какво да правим не трябва тия разаните да влизат във власта ще искат и министри да стават

Ето ви този Местан вие протистиращи и ревящи против Бойко си го докарахге на власт през следващите поне 20 год.Заедно с Дуган и Станишев. Да ви са честити! Жалко е че заради вас ще я патят и вашите деца и внуци. Бъдете сигурни че те ще ви кълнат след време, че сте ги докарали отново до национална катастрафа, до финансов колапс. Срамувам се отново, че съм българин благодарение на ЛУМПЕНИТЕ ОТ ПРОТЕСТИТЕ. БСП и ДПС направиха това вие сами да се чувствате такива. Продажници на България. За стотинки продадохте децата си, внуците си и България.

не бъди толкова сигурен, избори идват, бб пак ще спечели.

Наи много от ситуацията печелят ДПС защото мосово интелигентните независими БЪЛГАРИ са отвратени и няма да гласуват докато твърдите привърженици предимно от турски произход ще гласуват като един и КАКВО се получава при много ниската избиретелна активност тия с техните верни орди ще дръпнат яко напред и ще вземат 10-до 12 % и пак ще бъдат фактор.

ДПС и БСП чакат с нетърпение "служебно" правителство- те имат опит и добре знаят че тогава "куче влачи диря няма"!! Не бива да се допуска досег на тези партии до властта!!!

Ти не можеш да казваш кога ще има избори за Български парламент ,включително и кукличката ви от бсп.

Не смятам че има значение какво казва ДПС тъй като тя не политическа партия а по скоро организация от мафиотски тип чиято единственна цел да облагодетелства своите водачи. ДПС няма място в политическия живот на страната, трябва да бъде забранена като религиозна криминализирана организация която консервира част от българските граждани за да си гарантира електорат.

Местан- продажник и българомразец. Млъкни завинаги. Отивай си в Турция да си правиш омразната пропаганда там.

Немога да разбера тия фесове и Бсп закво на гребена на вълната от протестите си мислят,че някой ги иска тях.

ИМАШ МНОГО ЗДРАВЕ РЯЗАН ТУРЧИН

Вън от страната ни мръсни, гадни турци.

За теб е сигурно, че повече парламент няма да видиш!!!

Мазният Местан и хлъзгавия пезвенк Бисеров, вижте ги как щастливо потриват хищно с ръце, но трябва да знаят, че никой вече не им вярва и никой не ги иска да бъдат управници на съдбините им. Днес народа трябва ясно да каже баста на тез подлоги и да вземе нещата в свои ръце.

местан направи забележка на ББ-Б че ти се казваш Местан не Доган. Малко хумор. Много си стегнат. А изборите ще си ги уредат Борис и Росен, както им изнася.

Другаря Местан няма какво да предлага, а да си ходи.На народа му писна от партии и от крадци.

аз искрено се надявам да не изглупее дотолкова тази част от народа която е за червените да хукнат и да им гласуват отново доверие, че местан ще си намарда гадната мазна муцина вав властта. тогава обаче ако нещо се оплете, а то ще се - ще има трупове !!!

kgb777kgb

Изпълзяха най-гадните змии , родоотстъпници , предатели , крадци и готови на всичко , за да се доберат отново до властта и да ви грабят !!! Честито , тичайте за вазелин , докато още не е свършил , много ще ви трябва !!!

Напълно прав си - фесовете и бесепаската пасмина.Най-големите крадци!!!

НЕ ВИ ИСКАМЕ ГАДНИ ТУРЦИ !! ВИЕ ГРАБИХТЕ, ГРАБИХТЕ БЪЛГАРИЯ, НЕ МОГА ПОВЕЧЕ ДА ВИ ГЛЕДАМ ПРОТИВНИТЕ МУТРИ !!!

НЕ искаме турско робство, не искаме мафиоти и не искаме бивши и настоящи крадци!

Докато масовият морал на хората се определя през християнство или ислям винаги евреи ще са в задкулисието на валстта. Те ще насочват през медии и обществени тенденции какво и как да мислят хората.Технологичен феодализъм

Каквото и да стане нека не допускаме ДПС до Парламента и респективно властта. Това е най-голямата опасност сега. Пари се печелят, но второ потурчване ще ни затрие като нация и държава. Спомнете си как цветът на тази партия би един паднал и беззащитен човек, как не се чуваше българска дума в Земеделското министерство при предишното им управление, как в чели региони не желаеха да говорят български. Цпомнете си как искаха да отпадне изучаването на български език и си помислете искате ли тези хора да разполагат с нашето и на децата ни настояще и бъдеще.

Браво ! ---------- Всичко Е предвидено в началния драфт на Програмата за Изправяне на България ! - И да ! - за да Станат Окончателни Решения - бъдете така добри просто да Кажете вашето Слово, Хора ! (на pravitelstvoМаймунскоАgogglegroupsТочкаКом)

Хей, Местан-ефенди !, ти за Гемалмазите чувал ли си бре, ахмак ?! - Давай кесията с Окраденото (от твойта потеря, с лихвите) от Всички-Нас Данъкоплатците ! И - дим да ви няма !! (барабар със всичките хрантутници/чки)

Крадците пак виждат възможност да грабят с шепите!!

Не се кахърете ! (То за какво мислите му рекох на Лютфиту как-Точно са казвали на част от Предците-ми ?!)

БРАВО КОСТОВ! ЕВАЛА СИДЕРОВ! ВИДЯХТЕ ЛИ ДО КЪДЕ ДОКАРАХТЕ БЪЛГАРИЯ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ БЪЛГАРСКИ Юли 2011 ДПС и БСП внасят в парламента трети вот на недоверие към ГЕРБ. Пресконференцията е дадена от Сергей Станишев и Лютфи Местан. - - Костов - - гласува - - ЗА - -, заедно със Станишев и Доган! След като вота е отхвърлен, голяма част от депутатите от БСП, ДПС и - - Синята коалиция - - напуснаха пленарната зала в знак на протест и солидарност помежду си! 3.02.2013 Cайтът Биволъ близък до лидерът на червените Иван Костов публикува компромати за Бойко Борисов, с цел дискредитация и сваляне на Бойко Борисов и ГЕРБ от власт 17.02.2013 Лидерите на БСП Сергей Станишев, на партия "Атака" Волен Сидеров и на ДПС Лютви Местан, поискаха оставката на кабинета "Борисов" на фона на многохилядни протести в цялата страна срещу монополите. Партията на Костов поиска оставката на Борисов 12.11.2012 Министър председателят Бойко Борисов трябва да се оттегли от поста. Това поискаха от партията на Костов на брифинг днес по повод присъдата на съда в Страсбург по делото за Чакъра. Политици: Уволнението на Дянков е жертвоприношение, да си ходи Борисов 18.02. 2013 По думите му от това жертвоприношение няма смисъл и вината за създалото се огромно напрежение носи Бойко Борисов. Затова тъмносините настояват той да подаде оставка Борисов скоро ще разбере, че оставка е единственият избор 19.02.2013 Нашето решение е партиите да спрат да използват народното недоволство, обаче Борисов да си подаде оставката. Той скоро ще разбере, че това е единственото, което може да направи. Парламентарните групи ще свършат всичко от там нататък, предвижда Костов.

Турците и ислямистите пак напират!

абе кои го пита тоя, какво правителство трябвало... на нас не ни трябва дпс *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

аз предлагам да се махате от парламента , не разбрахте ли че не ви е мястото там . не ви харесваме .............. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво на така наречения народ. Ето,че докара тези двамата на власт. Хак да са ви. Дано ви ограбят и това което ви е останало. Тези, руския гражданин, Пръмовица и може би още някое човече ще ви управляват. Ето това доведоха около 200 наркоманчета по улиците на София.

Ей чалго, този израз "хак да ви е" от чалгата ли го научи? Прост си и сигурно си цървул.

Вън гнусни комунисти и турци. Пак няма да спечелите изборите

НЕ ИСКАМЕ ТУРСКО РОБСТВО ОТНОВО !!! ХОДЕТЕ СИ ТУРЦИ ВЪВ ВАШАТА РОДИНА !!!

Да си ходи в Турция да участва там в правителството .

Вижте им само мазните физиономии!

ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ , МАНГАЛИ

Местан, да не се изказва , че след случая Oктай , така се излага, че никой не слуша вече брътвежите му.

а, пак аз искам да се забрани сас закон тази абсурдна партя на етническа основа, което е беспрецедентен случаи с света! на всичкото отгоре не служи и не защитава интересите на балгаря. и са протокоа-не сам расист,просто искам балгаря да остане цяла и балгарска, не провинця на друга дарява. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Г-н Местан ,може ли да припомни на българския народ - Кога беше тяхното УСПЕШНО управление??? С тройната коалиция или с комунистите от БСП ???Едва ли НАРОДА иска г-жа Масларова и Р.О-ов И ТЕМ ПОДОБНИИИИИИИИИИИ.

То беше успешно за самите тях бре.

БСП и ДПС са царе на временни, служебни кабинети, особено с подгрепата на Атака. Е сега какво крадене ще настъпи бедна ни е фантазията.

Лютви, скрий се някъде и престани да лаеш, на хората им се повръща от вас БСПарски подлоги. Хем ви прецакаха преди години, хем им се мазните и въртите задници. Но, сигурно това ви харесва.

местан и станишев да не си правят илузии, че ще вземат властта, аз сам за атака. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да ви е честито новото турско робство и новия султан Ахмед Великолепни и първи везир Местан ага!

Глупостта не мъчи, а мори.

Тези двама "сладури" и хората, които представляват, май не са разбрали какво искат хората от улицата? Те искат "сладурите" да не се появяват във властта! Иначе се получава като в поговорката - "Ти го плюеш, то си мисли, че роса го роси!"

Предлагам на ДПС и БСП да вземат да се "скрият". То бива бива невменяемост, ама толкова не бива.

С толкова много злоба и неразумност до никъде няма да стигнем.