Орхан Исмаилов готов да подаде оставка в името на кабинета

Зам.-министърът на отбраната Орхан Исмаилов, срещу когото се обявиха от ПФ, заяви, че е готов да подаде оставка, ако от това зависи съдбата на правителството.

Обратно в новината

Коментари - Орхан Исмаилов готов да подаде оставка в името на кабинета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

след неговата оставка идва ред на веждито,после хасан и ибрахим.........

ne trqbva da se delqt balgarskite grajdani po etnicheski princip.tova e glupavo I nqma da ni dovede do prosperitet.ami ako "turchina " se okaje mnogo po-sposoben da doprinese za darjavata ot "pravilnite"" politici?

Нямам нищо против турците в България, но не разбирам защо правят партии за права. Едната е за права и свободи, другата - за права и дистойнство.

стига само да копат нивата :

Ами попрегледай коментарите в темата и ще разбереш. На тези хора се отрича правото да бъдат нещо повече от тютюноработници, макар на теория да са пълноправни граждани на тази държава. И аз да съм на тяхно място, и аз ще си търся правата.

Каракачанов и Джамбазки също не стават за министри,нали се сещате защо?Ами защото са със ТУРСКИ фамилни имена.

a be idiot Besen. ya hodi i vij kashtite b Koprivshtitsa. turtsite s kone tolkova li sa bili visoki. do koy klas si stignal?

всички турци в анадола

Ние сме тракиици -мюсюлмани.Хайде гости обратно в Азия.

Чета коментарите надолу и само едно се убедих. По-нагло племе от турците няма. 1. Турция не признава кюрдите. 2. В Турция няма един министър кюрд! 3. Барак Обама е американец, а не кениец! Майка му е американка, а баща му е хаваец от кенийски произход! 4. Кения не е извършвала геноцид над САЩ!

дразниш се застото си прост.имали са президент курдун_йозал

Мъртвите от Батак и другите градове, клани от турци, в момента се въртят в гробовете си. Да се махат всички политици докарали турци във властта! Мръсни продажници!

За това ли са тези земни трусове напоследък?

Въртят се в гробовете си, да, но защото демагози и платени тролове (при това от техния етнос) използват трагедията им за нечистите си цели.

Безспорно е че турците са най толерантно настроени спрямо всички етноси в балканския регион. Това го доказа и г-н Орхан

Вярно е, че турците са добронамерени. Това особено се отнася за отношението им към балканските народи, като всички за тях са "комшу" /изключая гърците/. А пък към българите, имат още по-специално отношение.

Така е особено спрямо Българите имат по големи симпатии, за това политиците не трябва да рушат тези връзки.

Разбира се, че имат особено отношение към българите. Нали за тях сме потомци на турци (и до днес учат, че "пра"българите и още куп народи, били с турски произход) и ни наричат "булгаристан". Да не говорим, че са открили и Америка. На луд ли се правиш? Турците са най гнусната и шовинистична нация. Кога развяваха шалварите и ги ритахме до Чаталджа, кога станаха най великата нация на планетата, че и толерантни станали? Толерантни като сит чакал към плячка. Ясно е, че тоя новоминистър е турски агент. Боко е прост и раздава постове на турци с квота, да не би да го набедят за български политик, а знаем, че е про-турски ибрик. Не успя да им вдигне най голямата джамия в центъра на София, но спокойно ще пусне агентите на ръководни постове в армията, колкото я има. Вече няма нужда да симулира с фалшиви ибрици като Аню, направо турчин си назначава.

Еми разбира се. Те са толкова толерантни, че първият геноцид срещу народи е осъществен от Османската империя! Тези от Ислямска Държава само могат да се учат!

Пазете турците,за да ви спасят от циганите...

Хората с досиета са много активни. Голямото недоволство срещу него е от бившите агенти и сътрудници на репресивните органи на бившата Държавна сигурност, коментира Корман Исмаилов, става дума за съпредседателите на ПФ Валери Симеонов и Красимир Каракачанов, които се оказаха сътрудници на комунистическите служби. Прочети цялата статия тук: link

Действие и противодействие! ДПС e уникат - неконституционно образувание на ДС и след като подлъгаха "своите" за гласове, те още повече отдалечиха българите с турски имена от другите. Така че тази "партия" би трябвало да поеме негативите и да се закрие! Защото да насаждаш предубеждения и клиширано отношение към други, е средновековно, но в посткомунистически и развиващи се страни е все още в реда на нещата..

къкво значи готов бе шушляк подавай си оставката не си за този пост в българия а ходи си в турция резняк такав

България се пише с главно Б, бе измислен националист и патриот!Името на държавата си не можеш да напишеш правилно и с уважение, тръгнал националист да се пише! Деба и сидеровите протежета неграмотни!

Заради такива олигофренизирани тъпоумни идиоти като теб, България може да изчезне от географската карта...

Как ви звучи например: Иван Петров, заместник министър на отбраната на Република Турция. Сложете си ръката на сърцето и кажете, ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ТОВА?

Как ти звучи - Барак Обама, президент на САЩ?! Какъв процент турци с Българско самосъзнание и Български имена живеят в Турция за да правиш паралели?В случая освен за име и за религия, друг проблем с този човек някой да е показал?

В САЩ това наистина е възможно, тъй като по принцип това е държава СБИРЩАК

Барак Обама е с майка американка! Баща му е от Хавай. Самоопределението му е американец.

Това е абсурд, даже в теоретичен план.

Колега, Турция не е образец за цивилизованост, нито е символ на демокрацията!

Да,ако българите бяха 10% от населението на турция,за това пък си имат кюрди за министри,защото те там пък са фактор от обществения живот

Слагам си ръка и ти отговарям - не, не е възможно. Доколкото знам, в Турция към момента няма българско малцинство. Но има доста кюрди и кюрдите имат доста представители в турския парламент. Не се обичат особено, защото кюрдите искат да си правят държава. Вие какво искате в момента? От "зор заман" нашите турци да тръгнат по този път ли? И то защото не ги искаме. Четох някъде, че малоумните ни предци след освобождението са натирвали стотици турци, деди на сегашните ни съграждани, които са искали да приемат християнството и получат български имена. Било е недолновидно. Сега правим същото. Дано децата ни не ни съдят сурово...

Преди 100-200 години, френски, белгийски и всякакви "благородници" от Запада са си сменяли имената от Жан на Хасан и пр., за да лапнат хубави постове и пари в османската армия. Така че, може, ама ще трябва да се кълне, резне и прекръсти..

Това вече се е случвало. Александър Богориди е бил министър, и член на държавния съвет в Турската империя!

Докато има подобни разделения само на база имена, ще има и ДПС!Това което се прави в момента единствено засилва позициите на ДПС сред електората им!Няма нищо лошо хора от различните етноси да са в управлението,стига да са професионалисти и да работят за България!Това е начина тези хора да се почувстват Българи!Името не гарантира задължителна лоялност към дадена държава или вяра!Много хорица с български имена са доказали това и преди и сега с предателствата си срещу род и родина!!!!!Ако трябва да избирам на кого да имам повече доверие - на Исмаилов, заради името му, или Цонев,Пеевски,Чубанов заради делата им - ще избера Исмаилов - докато някой не ми покаже,че е национален предател поне колкото един от онези тримата!

По презумпция (за мен поне до този момент) хората, работещи с компютър би следвало да са интелигентни и мислещи. От мненията по-долу (а със сигурност и по-горе) съдя, че дълбоко се заблуждавам. Явно българинът лесно се манипулира, още повече когато става въпрос за т.н. национализъм. Аз не мога да разбера вие срещу ДПС ли сте или срещу българските граждани с турско самосъзнани, носещи турски имена и изповядващи исляма. Аз съм българин, православен християнин. Ако си сменя религията в католическа или приема будизма, това ще ме направи ли друг човек? Престанете да съдите хората по цвета на кожата, религията и имената. Гледайте делата им и ценностната им система. Не правете врагове тези, които са наши приятели. Иначе сме обречени! Обединение ни трябва, а не конфликт.

Мао, много точно, и ясно, поздравления за коментара!

ако смениш религията, да ,ще станеш друг човек. ще бъдеш по-обогатен, ще знаеш други гледни точки, ще вземеш доброто от двете религии, особено ако наистина се ориентираш към будизма. християнството е убило милиони хора. /християнин, кръстен в Рилски манастир Окт.19.1981г./

ДА - СЪДБАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ЗАВИСИ ОТ ТАЗИ ОСТАВКА!!!

оставете националистите в изолация. Те ще се обезкървят взаимно. А Орхан да не подава оставка. Иначе ще излезе че да си турчин в България нямаш право на развитие и кариера, защото антинародни националисти са решили така.

Абсолютно точно! +++

Аре , друм ! И вземай и салито с теб ! Да не забравиш и оня кафез , фена на някакъв рязан терорист. Няма да ви отсвирваме поединично:)

Когато Калфин се изцепи че да си български патриот това означава да обичиш Русия що мълчахте като мушнати гайди.А колко министър председатели има България със съвецко гражданство.-5 броя от 1944г досега.И генерал Колев когато громеше руската армия и освобождаваше Добруджа нали турската армия ни помагаше с реки от кръв против окупаторите.

Събитията през ПСВ са се случвали в съвсем друг исторически контекст. Иначе си прав, че държавата Русия (не руският народ) е най-големият ни враг в борбата на нашия народ за постигане на националния идеал - обединението на България в нейните етнически граници.

Не е хубаво да се бърка патриотизъм с патриотарство, а ако Пф имат някакви данни, могат ги огласят, или да сезират службите. Този човек има пълното морално и законно основание да ги осъди за подобни приказки.

Патриотичният фронт и по специално НФСБ най-редовно огласява данни и информация, от която на мислещите българи им настръхва косата. а "специалистите" от ДАНС трябва само да следят специализираните предавания по СКАТ. Не им трябват агентурни данни, всичко е изнесено там - имена, събития, дати и т.н.

тази дума патриотарство ми звучи непонятно.Дайте тълкувание.

Патриотарството е креслив лъжепатриотизъм!

За първи път му чувам името на въпросният господин, но ми звучи абсолютно адекватно! Ако се самоопределя като българин, какво значение има какво е името му! От една страна мрънкаме че турци и цигани не се интегрират, а от друга не им даваме никакви шансове за това! Странен народ сме!

НЕ СИ НАЯСНО С ВЪПРОСА!

Ясно ми е че човека е завършил военна академия и право, няма данни за противодържавни прояви, и следователно има пълното морално право да прави кариера в областа на образованието си! Като отидем да работим в чужбина и се отнесат с нас като с втора ръка, въпреки образованието и способностите ни, рев голям! А после в къщи...избиване на комплекси!

Г-н Исмаилов, не се предавайте пред рекетьори и изнудвачи като г-н Симеонов, да си върви от където е дошъл, щом поставя такива грозни въпроси от сега ,бог знае какви ще ги върши по-нататък, никой няма да му се кланя, по сериозните въпроси за България има кой да подкрепи правителството, вътре са редица партии да не ги изброявам, и техните депутати са отговорни хора които без разлика дали са в коалиция или не, ще подкепят всяко разумно решение.

Иван Искров създава нова партия, там е истината!

Това еврейче е за затвора, не да ми създава нова партия, ама съплеменниците му ще го прикрият в името на общото ограбване на народа ни.

Преди си имахме един смешник Волен сега си имаме друг още по голям смешник Валери

Явно и понятие си нямаш от много неща.Босфора ,който го е прекосявал вижда голямата мръсотия,плуващи боклуци,динени кори ,зеленчуци ,особена миризма и какво ли не.Едно е да гледаш турските сапунки ,друго е действителността.П о Дискавъри даваха Истамбул ,на първо място в света по мафия,но това не се говори.Кораби ,които са били на ремонт в Турция,нито качествен ремонт,арматурата обърната наобратно,далавери ,измами и какво ли не,хората в чудо са се виждали след такъв ремонт..Земетресението в Измир 1999 год,всичкото им ново строителство изобщо не издържа.Килнати нови сгради на различни посоки.Изобщо не ми хвали Турция.

Там край Босфора и доходът на глава от населението е значително по висок, а вие с какво ще се похвалите ...

По добре да има разхвърляни динени кори и народа да доволен и сит,отколкото без динини кори а гладни,жадни и боси !

Няма време за експерименти с търпението на Българите ! Като носи турско име тва е положението ! Аз със моето Българско име нямам никакви шансове да заема какъвто и да е министерски пост в турция и ПРИЕМАМ ТОВА ЗА НОРМАЛНО ! НЯМАМ ВЪЗРАЖЕНИЯ ! Нека и въпросния господин се съобрази с това !

Ако си турски гражданин, няма проблем с името, но български гражданин няма как да заеме министерски пост в Турция, както и турски гражданин в България. Не бъркайте етноса с гражданството! Ако беще германец, нямаше да има този рев, сякаш... Човека е български гражданин, значи , ако е кадърен - няма проблем!

Spirit

а оставката на Хасан и Ибрахим от екипа на Крисия, Няма ли да искат Патриотите! или турците ги възприемаме лицемерно като наши добри съграждани само когато са на тютюна?

на тези малки турци за искам оставката, кои знае с какви впъзки са взели това място на псевдо пиянисти

Глупости пишеш, Симеонов каза че е много квалифициран за този пост, НО има информация че е вербуван от чужди служби!!! Шпиони на чужди служби нямат място в отбраната на БГ, независимо от етнос, религия и име... та ако ще да се казваш Аспарух Кубратов или Симеон Борисов!!!

Spirit

и аз имам имформация, че Симеонов е бил ченге от ДС и сега изпълнява поредната си мисия да саботира това правителство. Тоест да го хвърли в лапите на ДПС.

Въпросния господин може наистина да е способен и умен но нашите история и амбициите на неговият етнос са просто несъвместими с тази длъжност!

не само историята, а домогванията на Анкара през последните 25 години. Турция ни готви за курбан чрез ДПС и новите й заместители.

Кои са тия 11 чукундури (с теб 12) които нацъкаха плюсове на тази идиотщина дето си я написал, бе??? Май наистина няма никаква надежда за нашата нация, ако сте представителна извадка.

Между другото въпреки, че познавам Орхан лично и сме разговаряли не малко пъти, разговарял и съм и с Валери Симеонов по телевизионни теми мога да кажа ЯСНО, че Валката много започна да лъже напоследък! Момчето наистина заслужава да оглави този пост дори не зам. ами направо министър! Изключително образован, начетен и възпитан мъжкар!

Интелектуалното ти ниво е кръгла нула. Ако Исмаилов е образован с безбройните си купени дипломи и измислената си доктарантура тежко на България.

ако е казал това, да вземе та го направи и ще му сваля шапка. Какво ще чака срещата на Боко и Симеонов.

Spirit

Цялата драма на батко ти Валери е че не можа да получи поста председател на енергийната комисия и областен управител от НФСБ на Кърджали, за да дразни турците и да прави духовната чекия на лумпенския си електорат. Изобщо кажи му "патриот" и повече не го обиждай.И тия са като ония- от Атака имам предвид. п.с Нарочно съм сложил думата патриот в кавички. И не мога да разбера защо хората, наричащи себе си националисти си мислят, че само те са патриоти и само те имат привилегията да обичат България.

Тези от Атака не са показвали, че познават чувството любов. Те са оперирани от обичта, не знам, сподсобни ли са да обичат майките си, не България!

Свръхскоростен влак влиза в ан-алния ти тунел, при всеки бриз и уврежда мозъка ти.

Ей орхание к'во с емоташ айд епо-бързо.... утре да си я подал....

Българските турци с образование са с десетилетия пред нас с претенциите за цивилизованост.

Прав си, те вече живеят със знанията и технологиите след третата световна война.

А СЕ ОБРАЗОВАЙ!

Както румънците искат с президент немец да бъдат каио Германия, така и българите желаят с турци в правителството да се развиват успешно като край Босфора - трансконтинентални тунели и мостове, свръхскоростни влакове, ултрамодерно строителство, медицина на световно ниво, развито социално осигуряване, с възход в изкуството с нобелисти и могъща армия.

Всички номинации за важни държавни длъжности да се излъчват директно по телевизията, като се четат биографиите на кандидатите, така че всички да видим какви са хораъа, които ни управляват. Така ще се избегнат подозренията и негативизма.

ДПС с всичките си и всякакви клонинги да престане да провокира правителството и да го остави да работи.

Ако е с двойно гражданство, как може да бъде зам министър на отбраната! Това е троянски кон! Докато турците са с двойно гражданство не трябва да участват в политическия живот на държавата, защото са уязвими по отношение на лоялност. Освен това нямам нищо против да гласуват всички български турци , но да се откажат от турското си гражданство! Така ще покажат лоялността си към България! Иначе са раздвоени на коя държава да служат!

Всички български граждани, които имат двойно гражданство, имат право на глас, не само етническите турци!

ЗНАЧИ ВСИЧКИ, КОИТО СА СЪС ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО МОГАТ ДА БЪДАТ ПО- ЛОЯЛНИ КЪМ СТРАНАТА, КЪДЕТО ИМ Е ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО, ОСОБЕНО АКО ТОВА СА РУСИЯ ТУРЦИЯ ИЛИ САЩ!

РБ се окъкаха за 2 седмици. Няма такива лузъри ! Като си помисля, че щях да гласувам за тях... Интелигентни били, честни били....

Марш на рязания, уволнен си...

От партията на Касим Дал е,а това говори много.Доган и К.Дал и двамата са от Дръндар,лежали са в затвора.На ифтара в Пловдив са присъствали 13 имами ,развивали радикален ислям,партията на Корман Исмаилов ,Плевнелиев и др,български журналисти не са били допуснати.Събитието в Пазарджик,циганите с бради и дълги дрехи е организирано от Муафат Ал Асаад,подпомаган е от имамите,братовчед е на Риад Ал Асаад ,лидер на Ал Нусри,сега са към ИД.Казва ни го български сириец ,работещ в БАН.Не може в силово министерство да се слагат случайни хора и то от партията на К.Дал.В 21 век сме,трябва да има справедливост.ДПС вече 25 години на високи постове.Държавата превърната в цигания.Дадоха им горите ,изсякоха ги,дадоха им земеделието ,съсипаха го,работят за Турция.Внасяме селскостопанска продукция от там.Патриоти са необходими ,за да се оправи тая държава.Национализма е божествена черта,другото са празни приказки.

Ами да я подава и да бега в Анадола.

Къ така да си дава оставката ? Нали ББ обеща 10 зам. министри на ДПС ? От къде да ги вземе ?

Подавай си оставката по-бързо, за да се спре този скандал с това абсурдно назначение. Срамът е не толкова за конкретното лице, колкото за този който го е назначил на такъв ключов пост. Назначилият го е очевидно пълен малоумник. С подобни издънки няма да мръднем ни на йота напред.

Назначил го е ББ ! Той не е малоумник , а мъжкар / мачо !/ Това не издънка , а изпълнение на поет ангажимент да даде 10 / а може и повече !/заместник министри на турците !

Колега, прочети по-внимателно статията. Орхан не е членувал в ДПС!!!

смятам да не коментирам: Професионална биография 2007 2012 г. - Заместник-председател на комисията за разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армияш1щ 2007 2009 г. - Член на управителния съвет в ДП ТСВш1щ 200з 2007 г. - След Решение на Министерския съвет за определяне на състава на Държавната комисия по сигурността на информацията и със заповед на министър-председателя е назначен за заместник-председател на комисията. Участвал е в множество форуми и работни групи на НАТО и ЕС в областта на защитата на информацияташ1щ 2002 - 200з г. - Десето военно окръжие, гр. София, Отбрана и въоръжени сили, Инструктор-командир на взвод, Отдел Сержанти и войници от резерва Орхан Исмаилов води хората на Касим Дал в област Търговище??? касим дал: ако беше български гражданин щеше да е касим далов: Един от основателите на Турското национално-освободително движение в България през 1985 година, за което излежава присъда в затворите на София, Варна, Бобов дол и Стара Загора (1986 - 1989). След амнистирането му през 1990 година става един от основателите на Движението за права и свободи, а от 1993 г. е негов заместник-председател[1]. През октомври 2009 г. пред близо 300 делегати на областната конференция на ДПС в Шумен заявява, че ДПС ще управлява България самостоятелно, но също че за първи път от 12 години насам партията му е изолорина от властта[2]. Според бившия заместник-председател на СДС и лидер на движение "ЕВЕТ" Ергин Емин той заявява, че зад създаването на Мюсюлманската партия в село Славяново стои Касим Дал, а според вестник Атака, той е връзката на ДПС с турските спецслужби???

ТОВА Е НАШЕ МОМЧЕ ! бЪГАРИТЕ ГО ПОДГОТВИХА ДА РАЗКРИВА И РАЗПРОСТРАНЯВА ТАЙНИТЕ ИМ ! ДОБАР Е !

ЕДИН ПОЧТЕН ТУРЧИН!

Само заради това изпълнение трябва да има нови избори! Оттеглям подкрепата си за ГЕРБ след като ми качиха турци във властта! Прародителите ми, клани от турците се въртят в гробищата!

Не бива да се плашим от нови избори. Дано да се получи едно стабилно мнозинство!

Не се плашим от нови избори. Този път байрям няма!

Нищо не разбираш от математика ! Комунягите организираха за добитъка над 400 политически партии !Сега в НС са около 40-50 от тях ! Целта е в България никога да няма стабилно мнозинство ! Такива простотий има само в юса ! Две партии - едно мнозинство !А ние на мнозинството казвахме болшинство / болшевики ! / Когато говориш за стабилно мнозинство , социализъм ли имаш предвид ?

ТУРЦИТЕ НЕ СА КЛАЛИ ! ТЕ САМО СА ПРИСЪСТВАЛИ ПО НАШИТЕ ЗЕМИ ! КЛАЛИ СА НИ ПОМАЦИТЕ , ЗА КОИТО НИ ЛЪЖЕХА , ЧЕ НАСИЛА СА ПРИЕЛИ ИСЛЯМА ! СРЕЩУ ЧАЛМА , ЗЛАТНА ПАРА , КЕТАП ЗА ЗЕМЯ И НИСКИ ДАНЪЦИ САМИ СА ТЪРСЕЛИ ТУРЦИТЕ , ЗА ДА ПРИЕМАТ ВЯРАТА ИМ ! ТУРЦИТЕ СА НИ СПАСЯВАЛИ ОТ ПОМАШКИТЕ КЛАНЕТА ,ПАЛЕЖИ И ГРАБЕЖИ !/ СПРАВКА - БАТАК ! / А ГЕРБ БЕЗ ТУРЦИТЕ Е ГОЛА ВОДА !

това е сигурно реплика от турския прочит на историята

Това са съвършено правилни назначения, министър на културата турчин, защото край Босфора си имат и нобелови лауреати по литература и по цял свят гледани сериали, а на отбраната, защото Анадолската армия е не само най многобройна, но и най модерна и могъща в региона, така че съставът на правителството в тази си част е напълно сполучлив.

Най-могъща е защото новите ни "приятели" САЩ я съкратиха на по-малко от полицията, но оставиха тази на Турция на същите нива!

Смърт без причини няма!

Какви САЩ, България е независима европейска страна, може да си има и многобройна армия и да е модерно въоръжена стига да иска, и да има разбира се ФИНАНСОВА възможност.

Бриз, внимавай да не те отвее урагана с подобни драсканици по форумите.

Тайфунчо, нещо невярно ли съм написал, или те заболя защото е вярно. Истината в очите боли бе миличък!

Не можаха ли зам. министър на спорта да го назначат?? като са му търсили работа??

ЗА РАЗЛИКА ОТ БЕБЧЕТО НА БОЙКО - ПЕЕВСКИ - ТОЗ Е МНОГО СИМПАТИЧЕН