ГЕРБ и Патриотите свалят Жаблянов утре, БСП не го заменя

ГЕРБ внася като първа точка от седмичната програма утре оставката на Валери Жаблянов от БСП като заместник-председател на Народното събрание.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ и Патриотите свалят Жаблянов утре, БСП не го заменя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно с помощта на мераците на ГЕРБ темата за Народния съд ще стане интересна за проучване и анализиране не само от платени историци но и от много желаещи да разберат истината. И току виж се развенчаят никои митове за мъченици и за цвят на нацията. А определено ще стане ясно защо все пак е имало Нариден съд а не е действано както са работили Вълков, Порков и с-ие.

Ние в Пересцентъра на Партията за българия няма да се поддадем на натиск. Това е пореден изблик на дългогодишната традиция на ГЕРБ да не оставя Нашите експерти да работят.

РАЗБИРА СЕ , ЧЕ НАРОДНИЯ СЪД Е БИЛ НЕИЗБЕЖЕН И НЕОБХОДИМО ПРАВОСЪДИЕ ЗА ВРЕМЕТО СИ! КАТО Е ТРЪГНАЛО МАЙ ЩЕ ИМА НУЖДА ОТ НОВ НАРОДЕ СЪД...

що така с лошо?

Абе аз казах ли ви навремето, че всички са маскари. Ей ги на - същи кърлежи, без разлика на нартия.

След това изказжане на Жаблчнов той дори не трябва да е депутат, а не замесник председател на НС!

Луковмарш е за предпочитане пред хидрата БСП

Ние в Пресцентъра на Партията за българия искаме отново да подчертаем, че за разлика от Луковмарш, г-н Жаблянов не е ангажирал НС с нищо.

Розовата ризка му отива на очилата , според лорд Евгени Минчев.

Боли го Жаблянов! Пак ще взима по 5к , които никой никъде няма да му плаща за глупостите, които фъфли. На свободния пазар е кръгла нула, но в НС го правят герой , защото около него са същите нулоподобни. Че и оставката му ще се превърне в събитие на фона на мизерстващите пенсионери в държавата.

Много правилно е казал Жабленов, Народния съд наказа престъпниците, откога престъпника е жертва маменцето ви герберастко. Дай боже да има скоро народен съд че се навъдиха много престъпници който никой не смее да пипне.

лошо е защото точно преди да ги "осъди" се прие, че престъпници са всички които не са комунисти, а комунисти са всички дето са излезли от затвора или са били извън него, но активно са съдействали на СССР да завладее България. ?!?!?! и това е факт, който участниците в онези събития не отричат... но виж техните гузни синове и внуци са готови пак да разстрелват инакомислещите само и само да не се говори за престъпленията извършени от иначе "народния" съд.

значи според тебе народния съд е от проруски които са изтрепали невинни щото са прозападни. Е, сега децата им и внуците ни докараха да сме слуги на запада и сащ и да сме по-зле отколко с руснаците, значи малко са изтрепали още тогава.сега да има народен съд за децата и внуците им че явно тумора не е изчистен тогава и има метастази.

не е бил справедлив народния съд, след като е пропуснал много гадини, които са се нароили и са плъзнали навсякъде като хлебарки

Ами да ги избират по-внимателно тези заместник председатели на НС защото преди 2-3 години един такъв го обявиха за национално издирване.Накрая го покриха и толкоз.

Кой беше, наистина съм забравил.....

Да свалят Жаблянов и да издигнат непрежалимия и незаменим Делянчо Добрев.... КС им "разреши"...

Защо ГЕРБ не си спомнят как техния коалиционен партньор в лицето на Валери Симеонов беше публикувал свое мнение на страницата на Министерския съвет и на следващия ден ГЕРБ се разграничиха и го изтриха от сайта . Случая е подобен при това не става въпрос за сайт на Министерския съвет, а на БСП.

За БСП няма и не бива да се правят повече компромиси. След като се правят на мутри, ще си плащат цената.

Защо... "се правят"... "те са"...

БСП си вкара автогол с искане и получаване на оставки...А не им мина през лоясалите мозъци, че може и на тях да им се наложи да се освобождават от свои. След като си създал такъв прецедент да искаш оставки за нищо, няма защо да се правиш на ощипана мома, че бумерангът ти е цапардосал през лицето ти...

Жаблянов е позор за българския народ, а всички които го защитават 100 процента са потомци на убийците тогава.

Жаблянов е избран от НВ Българския избирател ! Така че ГЕРБ и непатриотите не могат да заличат тези гласове !

този , Жаблянов де ...е толкова социалист колкото Аз съм трамвай !

не могат да изтрият простотията на Жаблянов и сие.

НВ Българският избирател е много умен??? Едва ли. Щом продължава да гласува за БСП след уникален Виденов, явно не е много умен.

Народният съд е бил необходимо и неизбежно правосъдие тогава. А сега мутрокрацията не знам от какъв съд се нуждае... Добре че действа поне Законът на улицата, та се самопречистват...

Разбира се че е бил неизбежен народен съд ! Фашистите преди 1944 са избили десетки хиляди Комунисти без съд и присъда . Вземали са ги в камионетки-душегубки и са ги Обесвали с голи ръце на място в движение ! Депутатите от Комунистическата партия са поголовно избити така. за подозрение Фашистите са избивали цели семейства и са набучвали главите им на колове насред селата !! Е ! Какво очаквате да направят с хора заповядвали и изпълнявали подобни неща ! Жаблянов напълно прав !!!

vasil

Убитите леви преди Девети са около 5 500.Достатъчно е проучено до 1989.

Демокрацията става все по-опасна за изразили свое мнение по отношение на събития и факти. Внимавайте какво пишете съфорумци, че не само модератора ще трие коментарите Ви, но и НЯКОЙ може и да ви затрие!!!!

Както се казва - "всяка жаба да си знае гьола" жаблянов също - в блатото на редовите комуноиди.

Така: ГЕРБ+ПатриоПатерици искат да махат Жаблянов ,който няма намерение да се маха ....... .....но Не Разрешяват на Дилян Добрев да напусне , въпреки че Добрев толкова иска да напусне та чак Молба подаде !!?/ Шизофрения ГЕРБерастка !!

Имаш някаква грешка, той е Делян не Дилян. Делян е архаизъм от старо време.

На всички идиоти, които се опитват да твърдят, че т.н. Народен съд бил неизбежен, необходим, справедлив и пр., вкл. и понеже бил изискван (или прилаган) и от западни държави (забележете, това са същите боклуци, които непрекъснато вият срещу същия този запад) Имам само да напомня едно - единствено нещо - че ТОВА НЕ Е СЪД!!! Преди всичко! По простата причина, че СЪДИ И ОСЪЖДА НА СМЪРТ ВЕЧЕ ИЗБИТИ БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА ХОРА! Българи!!! Кажете, бе идиоти, къде сте чули и видяли където и да е по света СЪД ДА СЪДИ И ОСЪЖДА ВЕЧЕ ИЗБИТИ!!! Дайте поне един пример, червени боклуци! Поне един! Така че това позорище не може да бъде справедлив и необходим СЪД, просто защото преди всичко НЕ Е НИКАКЪВ СЪД. А срамна страница от българската история! Били ни накарали САЩ. Англия к пр... Ами ако ви накарат да скочите от пропаст ще скочите ли, бе идиоти и жалки дупедавци!

Владимире, Зарков, спри се !!!

Нали отмениха присъдите от Народният съд. Как така без съд отменят присъди, на повечето вече умрели? ;) И как е било назапад? И не ми говори само за Германия. Там са осъдени супер малко. И да Народният съд е бил договорен преди краят на ВСВ от САЩ, Великобритания, СССР и подобни. После изискан със задна дата от Парижкият мирен договор, ООН в декларация, Женевска конвенция и така нататък. Той е бил напълно естествен. И най-важната манипулация! Управляващите не са били от работническата партия. Те имали 4 министъра от 16! Толкова е имал и БЗНС на Никола Петков. Са се сети как се казва партията на Ненчев и в кой блок е! ;)

За това - този лумпен, дето от стремеж да се прави на интересен се гаври с паметта на избитите (дори преди това, без съд и присъда), обявявайки ПОЗОРИЩЕТО и СРАМЪТ и ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО, наречено Народен съд, което нито е народен, а още по-малко съд: КАК МОЖЕ СЪД ИЗОБЩО ДА СЪДИ ВЕЧЕ УБИТИ, бе дебили!?!?!? Този идиот Жаблянов трябва не само да бъде изгонен от зам. председателското място, но и от Народното събрание и изправен пред съд, както преследват навсякъде изродите - фашистите и комунистите!

Зарков, ти сериозно ли го мислиш тези неща които пишеш?

Духай го, бе педал! Скрий се на Посрано-20, бе Жаблянов!

Народния съд е бил НЕизбежен и НЕОБХОДИМ!!! КАЗАХ!!! Ест. не очаквам джендъри с промити мозъци да го разберат де!!! ХО ХО ХО

Свалят Жаблянов тези големи моралисти от Обединени Идиоти и бивши кумундета от шайката на Простия и се свалят сами!!! ХО ХО ХО

Как да скрият, бягането от власт на ГЕРБ, преди 5 ГОДИНИ. Не искат да се споменава, как хората се палеха живи.

нищо против личността и бсп и бкп и сдс и ндсв и герб и дпс, но в случаят вола като рие пръстта на главата му пада, много преживяхме, и от комунисти и от демократи, за нас не всичко е пари, но безпаричието едно на ръка и друго ние си знаем, изселване и запращане там където не ни е мястото, и от ляво и от дясно ще започнете да плюете, но къде изчезна вярата, надеждата и любовта ви, безпартийни си останахме, и ако някого сме обидили, моля ви за прошка, макар и със закъснение, аз също ви давам прошка, тъжноооо отидоха си, едни гладуват, а други бесуват

Ако герб направят тая дивотия, значи са фашисти.

ще се наложи Жабока малко да си почине, споко няма да го разстрелваме и посмъртно да го съдиме как сториха в НАРОДНИЯТ СЪД

хем ще има повече време да консултира Радев как да слага китките у Жабокрек за годишнината от великата операция

Това: "Народен съд е необходимо и неизбежно правосъдие." Е абсолютната истина! Той е бил решен още преди краят на войната от САЩ, Великобритания, СССР и подобни. После се налага на Парижкият мирен договор и е точка от него. После има декларация на ООН. После и Женевска конвенция. Непризнаването на Народен съд е може би непризнаване на мирният договор след ВСВ. Още ли е ВСВ? Също е непризнаване на ООН! Всяка държава на страната на Третият Райх е задължена да има Народен съд! А и не само. Във Фрнация първо избиват около 20 000 (чувал съм и за 100 000), а после осъждат още 6000-7000 на смърт. В Холандия осъдените въобще са 45 000 и така нататък. В България на смърт са осъдени 2600-2700, като после част от присъдите са променени и твърдят, че реално са екзекутирани малко над 1000. Когато се назначава Народният съд, на пук на пропагандата, комунистите не са били на власт или поне не основни! И 16-те министъра тогава са гласували за Народен съд. Само 4 (25%) са от работническата партия. Толкова са например и от земеделците от БЗНС на Никола Петков. Сега партийката на Нечев се казва БЗНС Никола Петков и е в Реформаторският блок! Ако се счете за наследник, то в момента РБ е представен точно толкова колкото БСП в решилите да има Народен съд! ;) Тоест по 4 министър или 25%. Че такова нещо не може да мине чисто е ясно. На самият съд е имало и много оправдани. А е бил необходим защото тук идва така наречената бяла/буржоазна чума/терор от 1923г. Не може да наричаш демокрация, когато след избори печели БЗНС (земеделците) с 52% - тоест народа е избрал. И някъде месец по-късно правят преврат и почват да ги избиват. Премиера бил наръган над 100 пъти и му е отрязана главата и носена в София.В следващите 2 години според западен журналист, тук избиват 20 000. Хитлер застава на власт 1933г. Тук терора е от 10 години преди това. Май земеделците са искали да ги съдят за ПСВ. Комунистите първоначално не участват. Но виждайки какво се случва подкрепят реално демокрацията и народа! ;

БСП има изпитан прийом - напуска Парламента и оставя ГЕРБ и патриотите да си чукат главите. Боце веднага ще се появи да вразумява Цецо, Цвета и Спас Гърневски. Цецо ще изтегли искането за оставка на Жаблянов, а добрия Боце ще каже, че това е доброволно решение на парламентарната група

Хмм.. ВСВ е била кървава война, с 50 милиона жертви, концлагери, газови камери, неограничена морска война, бомбардировки на цивилното население, атомни бомби и така нататък. Тогава човешкия живот и стотинка не струва. Разбиранията на хората се променят. Осъждането на смърт тогава е както днес полицията да ви задържи за 24 часа. Да не забравяме, че в демоклатичните и човеколюбиви САЩ осъждат на смърт семейство Розенберг за това че издали атомните тайни на руснаците. За издаване на тайна и смърт. Съдят военнопрестъпниците навсякъде. Така е било и у нас. Нашият народен съд не е бил нещо по различно за времето си.

Златно жито зрее.... прост народ живее!!!

По точно. Златно жито зрее...прост,преименуван комунист живее

Като добавка, ние сме били победана държава, официален съюзник на Германия. Народният съд е бил наложен от съюзниците и проведен под тяхно наблюдение и диктат. За 50 милиона, виновниците е трябвало да си платят. Между впрочем, не че трябва да се борави с тези понятия, осъдените и разстреляните са многократно по-малко отколкото в другите държави съюзили се с Хитлер. Възможно е, присъдата спрямо някои да е била, завишена, но са били времена на омраза, отмъщение и разплата за моретата от кръв.

вън червената жаба

това не е човек това е джелезо направо пернишки винкел

Гласувайте за бесепето , те и сега ще изколят всички , които не мислят като тях . Само да дойдат на власт. Да живеят всички бекапета по земните кълбета.

долу ...Американското бекапе !!!

Паричният фронт и шайката ГЕРБ си подхождат взаимно. По демагогия, простотия и алчност са като дупе и гащи. Откакто са на власт се гаврят с целият български народ, сега за Жвблянов се хванали.... За тотално унищожение без Народен съд са!

комуно-фашистите от Народното Събрание

Човек, който може да оправдае разтрела на един невинен човек, няма място в парламента...това е все едно някой от герб да оправдае убийството на Гео Милев или на децата от Ястребино. Вън гадината от народното събрание.

Къде бе са тия невинни?

това не е гадина ...това потомствена гнида ...от червени въшкари ...

Жаблянов е абсолютно прав, във всяка дума! Първо, НС не е бил комунистически, а на широк фронт от политически сили.Второ, той е бил една историческа закономерност - след като властта избива без съд и присъда хиляди антифашисти в периода 1923 - 1944г., идва възмездието. Трето, НС е бил поискан и от съюзниците, които са държали да се потърси сметка на всички виновни за присъединяване на България към нацистка Германия. За съжаление, такива са били времената, имало е натрупани много класова омраза, ненавист и жажда за справедливост.Сещам се обаче за Премиера, който в последния си монолог / то било уж "интервю" /, се завайка, ама как така, нали и негови близки били репресирани от НС. Ей, писна ми от вайкането на този. Публична тайна е, че в школата в Симеоново навремето приемат кандидат-курсанти само с перфектно и чисто минало.Интересно, как Борисов е бил приет в школата,при положение, че има роднина/и - "народен враг" ?!? Та там беше цветът, елитът на комунистическите отрочета, хора на които може да се има доверие.Не случайно през 1988/9г. Борисов е изпратен да потушава Възродителния процес. Като толкова голям антикомунист, защо барабар с другите "поборници" Иво Инджев и Евгени Михайлов не сформираха партизански отряд и не се биха срещу режима на Тодор Живков , а? Обаче и тримата са се омазали с комунистически "мед".Сега също има нужда от НС и той също би бил една закономерност - да се раздаде справедливо възмездие на всички ония, които ограбиха и предадоха народа си...в името на лични и чужди интереси.

Точно така е било - съюзниците са поискали виновните да се накажат. И точно тук е проблема - НС не наказва виновните, а се превръща в саморазправа с политическите опоненти. Това даже не е съд, в смисъла, в който нормалните държава влагат в тази дума! Дори в Германия осъдените са имали право на обжалване! Да не говорим колко народ е избит в България без никакъв съд. За концлагерите чувал ли си?

1 "Народен Съд" не е описан в деистващата тогава Търновска конституция. 2 " Съдиите" в тъй нареченият " Народен" Съд не са юристи 3 Подсъдимите са осъдени на смърт въз основа на закони приети след датата на извършване на това в което са обвинени. А още от древното римско право е известно че не могат да те съдят по закон приет след престъплението в което си обвинен Това е всичко друго но не и съд. Присъдите му нямат юридическа стойност и са нищожни. Иначе съм съгласен с др Жаблянов че е било НЕОБХОДИМО за БСП да изколи опозицията.

то БСП и БКП е едно и също де Жабата го доказва, така че грешка нема

Същото може да се каже и за Френската буржоазна революция, но французите продължават да си я празнуват. Мария -Антоанета може да си пусне жалбата..... Апропо, то си важи и за Нюрнбергския процес...

А бе заплес кога идва този фашизъм;а стига простотия, немците са национал социалисти. А пак Хитлер идва на власт 1933г а вие комундета прави първото антифашистко въстание 1923г. Я ми обясни реда на историческите факти. И само това ли шайкаджии национализаторски--яйдуци и слуги чужди антибългарски.......Сега ако се обърне палачинката ви съветвам да направите национализация.Ще я направите ли-- да бе да , за какво се борихме да не сме луди да ходим срещу интересите си.

След народния съд на жаблянчо дядо му от овчар станал член на цк на бкп.След масовата приватизация жаблянчо от комсомолски секретар станал капиталист-милионер.За тия паразити всичко е необходимо, всичко е за добро.

Шилo

Гледам тоя Жаблянов и се чудя какво му е - малтретиран ли е като малък, жена му ли го бие, руснаците ли го държат с нещо много голямо... То бива злоба и чуждопклонничество, ама това неговото минава всички граници. Абсолютен предател, изменник и руски шпионин!

Това което е казал Жаблянов са го казали -САЩ,Великобритания,Франция,Русия,Китай ,Израел! Трябва ли да се намесят посланиците им за да им набият кухите фашизоидни кратуни!

Шилo

Не лъжи бе!!! Никой не е казвал, че т. нар. "народен съд" е трябвало да избие хиляди невинни!

Като роднина на жертва на народният съд смятам че Жаблянката трябва да напусне парламента

не са негов тип и едва ли ще им върже на джендърчетата.

Недей така , той е пидоРус женен е проформа

Социалист подава оставка само ако навън има гневна тълпа с камъни и факли. И то пак не веднага! Луканов, Виденов, Орешарски...

Голям праз че Бесипето няма предложи друг.Те по-хубаво ще е да вземат да изчезнат от политическата сцена че да не мътят главите на така застарял електорат.

Що се абиш толкова? Само ,,дебил,, ни стига.

Трябва да си много тъп и ограничен "журналист", за да напишеш, че ГЕРБ и ОП "внасят оставката на Жаблянов" след като той изрично обяви, че няма намерение да подава оставка???!!!

НС не направи почти нищо!, Трябваше да ги изтреби до девето коляно и сега да ни е мирна главата.

Шилo

Опитаха, мамицата им комунистическа, но поета го е казал: "Не се гаси туй, що не гасне!"

Псувня- само ако си уверен в себе си. ...а ти залиташ към поезията...

"Народният съд съд е необходимо и неизбежно правосъдие" Волно или не, са казали една истина, която е особено актуална СЕГА! Дано има скоро Народен Съд-2, че "елита" има нужда от ПОДСТРИЖКА - съдии, прокурори, банкери, висши полицаи, министри бивши и настоящи...списъкът е дълъг!