ГЕРБ настоя за бързо прекратяване на експеримента „Андреева”

ГЕРБ поиска оставката на министъра на здравеопазването д-р Таня Андреева поради състоянието на системата и липса на промени в здравното законодателство.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ настоя за бързо прекратяване на експеримента „Андреева” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма оправяне с лудите,това си е!то едни реформи бяха преди,големи "4удеса"много се разви здравеопазването при психото.що не загри правителствена болница и да ходиш в девин да се лекуваш,ами прати хората на 150км.,,върнаха болницата ,сега почна чернилката,това е силната и част,само толкова го може .

Ми щом подкрепя протеста на лекарите срещу себе си, що не си ходи! Оставката ще е най-добрата подкрепа! Иначе шменти-капели!

Сегашната т.нар. министър на здравеопазването е истински връх на некадърността, безхаберието и разтягане на локуми. Все имахме досега и други недоразумения, но това чудно творение на комунистите, да сложат на министерския стол именно другарката Андреева, е наистина огромна порнография.

ТО ПРЕДИШНАТА БЕШЕ ГОЛЯМА "ДОКТОРКА" НЕ СЕ ЛИ СРАМУВА ДА ХОДИ И ДА ИСКА ОСТАВКИ СЛЕДКАТО БЕШЕ НАЙ НЕКОМПЕТЕНТНАТА МИНИСТЪРКА Я ДА ВЗЕМЕ ЧЕ ДА СИ ХОДИ НА СЕЛО НЕ СЕ ЛИ ВИЖДА КОЛКО Е "УМНА"

Много си е добре,супер е,вие само с черен пиар гледате да го докарате,гони ви психото и вас дълбоко,"комунистка" била,е,много важно,ама "голяма "работа сте,от прости тикви акъл!

8901

Най добре ще е да се спре експериментът Съсел. И като така: Точка точка точка Ех, летете ескадрони точка точка точка Още 4 дни ( 96 летателни часа ) останаха и после точка точка

Тези дни имах възможност на практика пак да се убедя в недомислието на здравната ни система. Брат ми получава стомашна криза,но личната не знам защо го праща в нефрологично за прием по спешност. Още първият ден лекаря от нефрологично заявява, че проблемът му не е с бъбреците - след съответните изследвания, ехографии и т.н., но тъй като направлението му е за там,вече четвърти ден си приседява в нефрология, нищо, че не спира да повтаря, че го боли стомах. Ще го изписват утре - не щото стомаха е спрял даго боли, а защото пътеката свършва. Говорих с лекуващия - човекът потвърди, че проблемът му е със стомаха. НО - първо го изписват от нефрология, а той после пак трябва да ходи при личната за направление за гастроентеролог?! За да му назначал той нужните изследвания и лечение.... И така, пита се в задачата - той защо преседя 5 дни в нефрологично отделение? И дори да е имал нужд , това не решава основния му проблем, който пак си остава! Безумие и излишно, нерацинално харчене на едни пари - най-вече нерационално!

За да има от баницата за всички,не се ли досещаш?Лекарите не трябва да мислят за пари,защото ще си забравят професията!Здравната ни реформа беше подарена на Костов,безплатна е ,и беше приготвена за Уганда!

Всичко ми е ясно , защото не ми е за първи път да се "радвам" на нашенското здравеопазване. Но воплите за недостатъчното финансиране понякога ми идват в повече - особено след ей такива безумия, с които непрекъснато се сблъскваме, когато сме в ролята на жертви-пациенти;о(

Иска ми се да напиша нещо смислено и добро,но ще се затрие от многото помия,словесна имам предвид!Не могат да ме трогнат политиците,не ме трогват и проблемите на т, нар, държава!Като в джунглата сме-който е по-силен,изяжда по-слабия!Самоубиваме се и ни убиват,защо са ни болници и лекари!?

Намалете си раздутата администрация !!! Здравеопазването затова страда и няма пари - раздута администрация, много излишни пари за поддръжката й, неплащане от много хора, държавни служители... Пенсионерите с по-голями пенсии защо да не плащат ??? Как може един работещ с 350-400 лв. заплата да плаща, а една пенсия със 700 - 800 лв да не плаща ?!?! Да се направи така, че само пенсионерите с до 250-300 лв. да не палащат, колкото е чертата на бедността. Пък за циганите да не отварям дума въобще !!!

Е колко са с високи пенсии,много малък процент,каквито заплатите,такива и пенсиите!Проблема е малката трудова заетост,безработицата, слабо развита икономика,ниско заплащане.То не става само с икономии,а повече приходи!

Най-добре е тази да замълчи ако изобщо и е останало малко чест и достойнство но едва ли знае какво е това.Ако Боко не беше назначил "тежката артилерия" в здравеопазването а някои макар и "по-лек строител" сега нямаше да сме на този хал

Чичо докторе, не го взимай на сериозно изказването на чочарката на гербаджиите. Тя не е виновна, а спуканата гума на баща и.

Нахалството на тия, които затваряха болници, няма край!

Когато е нерентабилна и служи за източване на здравната каса се затваря. Толкова!

Това е първосигнално мислене! Като реве детето и не слуша, дай да го метнем от прозореца, а! Закриването на болници е признак за пълно безхаберие и неумение да се справиш със задълженията си, каквито демонстрира Атанасова.

В данъчни измами е уличен съпругът на депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова Красимир. Дирекцията на НАП във Варна е издала акт за 85 211 лв. на консорциума Белица 12 ДЗЗД, в който влизат депутатската фирма Декра строй ЕООД и Пътностроймонтаж ООД, пише link. На обединението, което печели почти всички големи поръчки в Община Тутракан, са определени допълнителни данъчни задължения ДДС в резултат на непризнат данъчен кредит в размер на 79 444, 63 лв. главница и лихви 5 767, 33 лв. Съпругът на Десислава Атанасова оспорва акта на данъчните пред Варненския административен съд. Магистратите обаче отхвърлят жалбата. В края на януари 2013 г. депутатската фирма печели обществена поръчка на Община Тутракан за 1 183 986 лв. с ДДС. Крупната сума е за ремонт на улиците, тротоарите и за рехабилитация на зелените площи в града.Докато ГЕРБ беше на власт, Красимир Атанасов спечели няколко милиона лева от общински и държавни институции.

Убедена съм, че всяка област от обществения живот трябва да се ръководи от професионалист. Здравеопазването е работа на лекарите, иначе съвсем закъсва. 50 болници били пред закриване! Слушах проф. Чирков, който каза, че в Германия за един открит бацил затварят болница, а тук хора в бели престилки се разхождат по улиците и никой не мисли за антисептика, например. Навсякъде има нужда от реформи и много работа, но тя трябва да се върши от хора, които имат съответното образование и разбират проблемите.

Браво на Андреева, НЗОК пращи от пари има и да не мумифицират.

Тая мръхла, без извинение, помни ли какво каза, когато варнениските патоанатоми протестираха за спрените им заплати? А помни ли какво каза, когато закри болницата в Девин? По-разумно е не да слуша Бойко, като я подкокоросва да плюе, ами да си трае засрамено в ъгъла!

steltian

И като закри болницата в Девин какво стана.Наляха се един куп пари и болницата отново е във фалит.Наливане от пусто в празно.Но налетите пари са от джоба на българите и управляващите не ги е еня за тях.Важното е да кажат:Ето ГЕРБ я закриха но ние я откриваме.

Хайде да не пишете по теми, които са Ви безкрайно далечни! Закриването на болницата в Девин беше престъпление срещу огромен брой БЪЛГАРИ. Хората, след закриването трябваше да пътуват по 150 км в едната посока, за да минат една процедура по хемодиализа. Други пак толкова пътуваха за една рентгенова снимка. Това беше безумие. Здравеопазването не е бизнес, а стратегически сектор и опитите на правителствата последните 24 години да го превърнат в битпазар, явно успяват, съдейки по мнението Ви.

Бюлетини Новината е прекрасна. Герберът май взе да втасва. Дрънка като куха лейка, седнал даже и на пейка! Думи няма- само звуци, от партийните юмруци. партийката се спомина, с Костинбродска бюлетина!

ма тва на фотото да не е е"експеримента" "тежка артилерия"??? дето още и викат "кухата лейка" "дуловската двуцевка" - що ли )))))сещайте се....мдамм на нея ми прилича "докторката" правистка от тракторната станция в Руси...))))

Значи другарката Андреева има за задача да ръководи здравеопазването, а не да му решава проблемите! От правителство на правителство здравеопазване и пенсионна система все повече затъват. Никой няма куража да реши проблемите, защото по цялата система има глисти, дето живуркат с все по-намаляващите приходи и биха взривили света, ако усетят промяна и заплаха. Промяната е нежелана от Народа! Народа желае само кебапчета!

Мумията 2

Oставете цялата система да рухне ,нека печелят пак избори ...та дано на глупавия народ му стигне акала!!!

Тролче,ти знаеш ли колко болници затвори Атанасова !?

Надали са повече от колкото затвори Андреева, пък и тук говорим за цялостен колапс в здравеопазването

Днес ходих на лекар с направление. ДоХторката 10 минути писа по компюръро, 1 минута ме преглежда и 5 минути писа рецепта. Не можах да и кажа какво ми има. Сега се чудя, да изпълнявам ли рецептата или да продължа да си живея, макар и с болки.

Може и да има истина в това,но тази русенска к..ва да иска оставки,тази пълна некадърничка от снимката,е значи не трябва да се подава оставка,щом тоя боклук иска.

Kаза ли нещо или само си уригна???

Шило

Да, каза! И е прав! Преди да гледа за сламка в окото на другия, да види гредата в своето.

Казах и ще го повторя за тъпоъгалници като теб.Тази русенска к..ва не бива да се показва и изказва,дори да има истинско убийство,ако тя го твърди значи не е така.

Атанасова работеше на друг принцип:няма болница-няма проблем!Голяма наглост,ей!!!

Деси, нали знаеш оная приказка за краставите магарета! Вие с Бойко сте си лика прилика, хем прости, хем нагли, поне сексуално го задоволявай тази тиква, защото е много напрегнат! Ти нищо не разбираш от медицина, той разбира от маркучи и вода, ти доколкото може да се вярва на пресата си добра в свирките, той е с манталитета на дете от детската градина да ходи в Брюксел да снася срещу България, абе я двамца да се вземете! Ще ви обявим в книгата на Гинес за най-тъпи родители! Марш от публичното пространство бе помияри такива!

Дуловската овца се е появила на хоризонта

Една кратуна смени друга кратуна и вече цяла година немогат да се разберат , коя аджеба е по-куха!!! И защо бе кухарки ни занимавате ? Ами то отдавна здравеопазването е умряло и служи само за смукане и крадене на пари.По -добре да се кръсти министерство на погребенията

Просто няма такава наглост ... не че Андреева е много специалист но точна Деси общата да коментира е пълна пародия ....

Комунистическата безродна мафия експериментира вече 7 десетилетия със съсипването на България и превръщането на хората в овце - доста успешно явно!

двама доктори се надвесили на един пациент и по едно време единия казва: -Колега, тоя ще го лекуваме ли или ще го оставим да живее?

Да се редуцират администраторите в "здравната ни система" МЗ и НЗОК до 10% от настоящите. Така ще остане възможност и на медицинските специалисти да си вършат работата. Сега огромната армия от чиновници само ПРЕЧИ на здравеопазването - умишлено или от некадърност, няма значение. Оставете лекарите да лекуват! Спрете да им пречите!!!

Любов народна ГЕРБ е вече на боклука. Граждани, днес има слука! В събития епични, с калинките трагични увъртя се вече Цецо, с Миро мършата, с кумецо! Сделки мръсни за милиони, а за пенсиите - купони, малък Пицко обещава, обещава, но не дава! Вождът- потрес всенароден, сякаш феномен природен, водопад закани сипе:- крадльовците да изрита! Вярвате ли? Ваше право. Вий гласувайте направо, масово, като един. Да изгоним Арлекин!!!

ПРИПЕВ: Ти на изборите отиди и Бесепето халката пръсни!

Много некадърно стихоплетство.

така, всеки ден с вотове, че и по два на ден, така,че да нямат време да дишат. Пък след тях , я по-добър, я по-лош

е ного добра ама за друго...

Атанасова не е разбрала. андреева подкрепя протестращите против самата нея, това тя го казва... Никаква оставка няма да помогне, ЗАТВОР за убийците на българският народ, ЗАТВОР за наглите изроди от комунистическото котило !!!

хубав призив но кой са визираните от комунистическото котило ??? герб или герб ?

Защото няма как да са от съргейската шайка, нали.. !? Кои са подлогите на свинята от 6/49, кои са боклуците от варадеро, кой дава порцията бе, кратуно очалмарена.. ???

Хайде стига бе точно тази ли ще говори за компетентност........Тази е същата , като ментора си Борисов - тъпа , нахална селянка . Тия всичките от тази партия са егати селяните .

Че си отидохме, отидохме си за тоя, що духа... Но поне ни позволете с оттеглянето си да преминем съвсем в отвъдното, че сега сте ни заклещили и сме наникъде - ни в ада, ни в рая. Тук на моста към бялата светлина срещнахме една ваша чиновничка от НЗОК, която ни искаше осигуровки и прочее, та затова сме го закъсали сега. Моля, помогнете да отлетим! Ние сме душите на хиляди и хиляди нещастни и невинни работни мравчици, които цял живот блъскахме и си плащахме за щяло и нещяло и получихме ритник и забвение. Авмин и мир вам!

Точно това недоразумение с измислена правна диплома надали може да коментира здравеопазването.Не сме забравили глупостите по нейно време.Да си наляга провинциалните парцали и да не се мярка в публичното пространство.

Деси Свирчока се надпреварва с Тиквата кой ще каже по-голяма простотия и идиотщина.

правилно изказване, министърката е за смяна , ако не от политическа, поне от морални възгледи трябва да го направят. но се питам пука ли му на орешарски за здравето на хората

какво искате от червените плазмодий ,та те толкова разбират ,като амеби..

Експеримента Атанасова се гневи на експеримента Андреева!? Стига експерименти! Няма ли да се отървеме вече от всички тези експерименти!?

Точно това нещо на снимката ли ще говори за компетентност ? Същата дропла, която мълча, когато взеха от НЗОК 1,5 млрд. ? Тя ли ще говори за морал ? Това ли е най-доброто на герб - проскубани кокошки без интелект и опит ? Че тя няма никакво излъчване - една злобна и крива сухарка, която нанесе огромни щети върху здравеопазването с робската си психика и сляпото изпълнение на заповедите на чалгаджията борисов !

Много точно написано. Точно тая хабер си няма от здравеопазване.

А ДРУГАТА Е ГОЛЯМ ЕКСПЕРТ.ТЕ ЛЕКАРИТЕ ЗАТОВА СА В ГОТОВНОСТ,ЩОТО ВСИЧКО Е ОК.