ГЕРБ се съмняват, че ранените в Лясковец са само трима

ГЕРБ се съмнява, че ранените при акцията в Лясковец барети са само трима. От партията поискаха оставката на главния секретар на МВР и обявиха акцията за провал.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ се съмняват, че ранените в Лясковец са само трима | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е няма такава наглост!!!! Точно Цветанов да говори за акцията на баретите!? Също смятам, че е трябвало да я проведат когато майката не е в къщи. Но този наглец Цветанов да дава оценки- направо да обезумее човек. Забравил е акциите по негово време- срещу Дамбовеца и Гуцанин!? Какво излиза- може би по негово време беше препоръчително за успеха на акциите в дома да са жените и децата на подлежащите на арест!? Може би така - с автомати насочени към майки с деца се калява характера на българина!? Този несъмнено не е с всичкия си- поне да беше си затраял , нали и друг от ГЕРБ може да направи изявление по въпроса!? Абсолютен отвратеняк!!!!!

ЗАЩО МЪЛЧИ ?ИМАЛО ЛИ Е ПРОКУРОР ?

Вижте има един убит, трима ранени опасност от инвалидност професи- налисти спец ченгета от един тип непрофесионалист??Провал пълен! Йовчев лъже постоянно за цигари на пазара уволни Шеф на МВР Сф, сега е пълно с пласьори на цигари Лъже за белия автобус, президент и др. сега каза: " всичко както трябва е изпълнено и документи" Гл секретар каза: Акцията е добра успешна по всички правила се проведе" При този резултат е ясно че акцията е пълен Провал и че не са професионалисти- Йовчев политически офицер БКП/, а Гл секретар /охрана/ Те спец акции неса провеждали и нямат понятие Изхода е Оставка и компетентни...

За всички червени се организира екскурзия до Чили. Там гид ще им е един местен генерал.

Чили е на светлинни години от Булгаристан и тъпанари като теб там не виреят

ГЕРБ да не изключват себе си, когато говорят, че някой трябва да поеме отговорност.

Ало червените ще се тръгнете от злоба.

Научи Български език, фес.

ГЕРБ трябваше да поискат оставките и на герберските калинки, които ръководят болниците в съседните на Лясковец градове - Велико Търново и Горна Оряховица. Тези хора не са си свършили работата навреме.

Защо ГЕРБ никога не коментират, че България е осъдена от съда в Страсбург, да плаща милиони левове обезщетения, заради действията на суперченгетата Борисов и Цветанов?

Защото не им изнася.

Те пък откъде са толкова сигурни? Намирисва ми на яко грозна пропаганда и ново нагнетяване на обстановката в държавата. Личи си, че са царе по масовата дезориентация!

Най-малко Цветанов има право да дава оценки за работата на МВР.

Ало, в момента на власт са БСП и ДПС ! Ако имате мнения и въпроси ги отправяйте към тях!

Изглежда, че Цветанов е улучен от нещо в главата и е пострадал.

Помиярите от герб да млъкнат,така ще е най-добре за всички

Дори и да е прав, Цвъцко няма право да раздава оценки. Той превърна МВР в безобразната кочина, оставена му в наследство от главсека Борисов. И в ролята си на вицепремиер уволни стотици кадърни полицаи и още хора от ресорните му министерства и служби. Гербаджиите продължават да се държат като индивиди, които са на власт. Все едно, че ние сме дебили и не помним нито калинките, нито лекарите от Горна Оряховица.

Защо не го прибраха в лудницата докато бяха на власт??

Да спрат да прехвърлят вината на другите..

Ами кметицата на Лясковец, която е герберка? Тя какво направи?!

Много е грозно, че мутрите от Банкя омаскариха гибелта на смелите полицаи и го превърнаха в политическа джунгла! Срам за тях!

От герб да се научат да поемат отговорността за действията си...

Цвъки, я се гледай себе си, не си ври носът където не му е работа...

ГЕРБ освен да се съмняват и да всяват смут в държавата, в нещо друго добри ли са?!?!

Ей боклук криминален,не пействай нон стоп алкохолно наркоманските напъни на Веска простакеска от Афера! Оревахте България да браните всяква криминална сган!

А НОРМАЛНО ЛИ БЕШЕ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР ДА НИ Е ФИЗКУЛТУРНИК С ОСОБЕНА ФОРМА НА ГЛАВАТА? НОРМАЛНО ЛИ БЕШЕ СЪЩИЯТ ДА СИ ИМА ЗА ГЛАВЕН СЕКРЕТАР ЕДИН ФИЛОСОФ, ДЕТО МУ КРЪЩАВАШЕ МАЛОУМНИТЕ АКЦИИ, КОИТО СЕ СПУКАХА В СЪДА? А ЦВЕТАНОВ, С ОСОБЕНАТА ФОРМА НА ГЛАВАТА, ЩЕ ПОНЕСЕ ЛИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСИЧКИ ДЖАНДАРСКИ РЕКЕТЬОРСКИ АКЦИИ НА МВР-ТО СРЕЩУ МИШЕНИ, КОИТО НЕ ДАДОХА ПАРИ НА ГЕРБ? ЦВЕТАНОВ ЗАЩО НЕ ПОНЕСЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА ГОРНООРЯХОВСКИТЕ ЛЕКАРИ И ЗА БАРЕТИТЕ С АВТОМАТИ ПРОСКАЩИ У ДОМА ИМ НЕВРЪСТНИ ДЕЦА? ЩО ЗА ЦИНИЗЪМ Е ТОЧНО ЦВЕТАНОВ И БОРИСОВ ДА СЕ ИЗКАЗВАТ ЗА КОЯТО И ДА Е ОПЕРАЦИЯ НА МВР, СЛЕД КАТО ПРИ ЕДИНИЯТ ГЪРМЯХА С ГРАНАТОМЕТ И ПО НЕГОВО ВРЕМЕ В БЪЛГАРИЯ СТАНАХА КУПИЩА ПОРЪЧКОВИ УБИЙСТВА, А ПРИ ДРУГИЯ ИМЕНУВАНИТЕ АКЦИИ ОТ КАЛИН ГЕОРГИЕВ БЯХА ПЪЛНО ФИАСКО?!

Вътрешният министър също не откри в себе си вина, само се закани, ако се установи, че има виновни служители на МВР, да иска оставки. След дълги среднощни терзания , вътрешния министър откри че е имунизиран 100% срещу вина.

Тотална некадърност на МВР Оставка!!!

То пък в Бе-ге ,кога е имало свестни министри на МВР??? Калинки,некадърници,връзкари,назназчения от политически патии ,...ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ!

В САЩ има около 150 000 000 асоциални и тежковъоръжени граждани ,живеещи в отчуждение в частната си собственост . Те биха направили същото ,като бай Петко ,ако някой ги провокира .

разследване на двамата висши полицейски некадърници-това е единственият изход !!

Акцията е провалена лично от Светлю Капута за да могат да се нагласят камерите на дудука да предават пряко! Затова влизат втория път ,чак в 6 и 45 ,защото на Дудукаджиите не им се става в 3,30!

Този остронос тапир не е ли вече в пандиза? Тия бакии са нерешени от нели, нали?

Спомнете си Чакъра. Осъдиха България за прекомерно употребена сила. Сега няма такава, но има убит полицай.

За чакъра България губи 57хил.,а за убииството на полицая/освен човешката жертва,забележи-човешка/,150 хил.обезщетение за убития,за ранените инвалидност......Коя е по- малката загуба?

Е коя е по малката загуба ,бе боклук путакаджииски! Убит бандит или убит полицай! Вие за шампанско изхарчихте 570 000 лева ама 57 ви са много! Комунярски урод!

А неможели повече професионализам? Защо трябва все да плащаме? Кажи ги тези глупости на роднините на полицая. Експертни глупаци.

АМИ КАК НЯМА ДА СА ПОВЕЧЕ КАТО ТОВА СА МИЛИЦИОНЕРИ!ТЕ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ СМЕ В 80г.,КОГАТО, ВСИЧКИ ИМ СТОЯХА МИРНО. ДРУГАРИ КОМУНИСТИ, МИНАХА ВЕЧЕ, ТЕЗИ ВРЕМЕНАААААА.

Цветлин Йовчев трябва да си подаде оставката,защото МВР е организирала спецоперацията по некадърен начин!!Такъв психично болен човек не трябва да се провокира с патрулни коли и набиване на очи, защото се ефектира още повече!!Защо например не е могло мирно и тихо някой преоблечен като пощальон или със упоителен газ не са го обезвредили!!Това е пълна некадърност довела до смъртта и раняване на невинни полицаи!!

Да добавя,така се стресира и останалото население и околните със стрелба и резултата е убити и ранени,за какво ,за да се направят на командоси с нагледна акция!!

Изстреляни 500 патрона от полицаите, а 6 куршума само в целта (лудия Петко). Това не са барети, а мутри на селска сватба. Правилното Предварително Планиране Предотвратява Пикливото Посрано Продристкване - правилото на 7те П, а операцията е в стил - Осиране Без Надежда за Почистване. В случая вината е от наааай-голямата вмирисана глава, до всички дребни смотани изпълнители, дето не си раздвижват мааалко поне главиците, а карат като че арестуват бивш министър за скрити данъци.

Никак не е бил луд,ами нает то ББ и ЦЦ.Обеща ли са му да го отърват после от панделата.Педупредили са го ,кога,ще дойдат да го арестуват.И Петко се барикадира,въоражава до зъби и ги чка на мушка.Тов е целата на другарите от ГРОБ,да провалята,акцията на полицаите,да обвинят в некадърност ръководството на МВР и .......ОСТАВКА.вСИЧКО Е ТОЛКОВА ЯСНО.ББ ВИНАГИ СИ Е ИМАЛ ВЗЕМАНЕ ,ДАВАНЕ С ПРЕСТЪПНИЯТ СВЯТ.

Тъпите размисли на един тъпанар.

А бе, Светльо /Лазаров/ , защо само пред НС можеш да даваш коментар , не си ли длъжен най-вече пред народа ?

Българи, в нета се говори само за Крим и малайзийския самолет. Вече не пишат нищо по най-актуалната тема ОСИРАНЕТО НА ЙОВЧЕВы ЛАЗАРОВ и екпертите от правителсктово. Пълно медийно затъмнение. Къде е Барека, Станишев и Местан? ОСТАВКАІ

Къв народ сте вие герберугите бе,боклуци.

Цялата криминална сган,завряна от Бойко и цецо по дупките се организирала да грачи деннонощно! От днес вече ще могат да ви крадат колите съвсем законно ,стария бизнес със откупите се завръща , търсиш си -детективска агенция,договор ,20 % и слава на партията и ДПС!

Да ми се невиди и простотия! Това е трагедия с необратими последствия, а не битка между Цветан и Цветелин, не е въпрос на апартаменти, кинти, свирки и т.н.

Който сложи минус да се чувствува напсуван и браво на майка му за възпитанието.

КЪДЕ Е СИНДИКАТА НА ПОЛИЦИЯ ТА . ТОЙ НЯМА ЛИ ДА ВЗЕМЕ ОТНОШЕНИЕ . НЯМА ЛИ ДА ЗАЩИТИ КОЛЕГИТЕ ГА ИЗИСКВА ПЪЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ И НАЙ-СТРОГИ НАКАЗАНИЯ НА ВИНОВНИТЕ ?ЗАЩО МЪЛЧИТЕ БЕ П..КИ ! ИЗБИВАТ НИ ! ОТ ПРЕСТЪПНА НЕКАДЪРНОСТ !

Имаш спешна нужда за постъпване във корило.

Изрод

ТИ СИ СЛЕДВАЩИЯ !

КУРИЛО драги.

Жалко за младият спецполицай,но това са рисковете на професията.Още повече,когато има грешна информация за набелязаният обект.А е много съмнително,че е истекла информация,че ще следва арест срещу психясалия Петко.Затова той не е лежал в леглото ,когато по принцип всички спят,а забележете се е барикадирал и е чакал въоражен като за война.Тук има нещо гнило.Йовчев да провери,коя е каъртицата,която е в услуга на ЦЦ и ББ.това са техни действия за да компроментират полицията.

Троле,забрави да споменеш,че лично Фидосова му е зачислила оръжието,а Дончев го е презареждал.....големи кратуни сте на Позитано!

И на децата е ясно кои са виновните за "случая в Лясковец". Ясно им е и това, че виновните трябва да бъдат съдени заради жертвите. Сега ще отвъртят един много стриктен и обстоен анализ и ще разхвърлят вината на едно много широко поле предишни управляващи, институции, служби, отдели, отряди, синхронизации между всички тях, законова база, малшанс свързан с кинетични енергии на куршуми и т. н. и т. н. Стига се по този начин до полето на груповата безотговорност и до ненаказуемост за престъпни деяния. Ще се набележат мерки за недопускане на подобни случаи, като ще се създадат комисии и в тях ще се включат експерти, законотворци и естествено най-важните обществениците т. е. нашите партийци скрити под прикритие. Ще си кажат управляващите ашкосун и този път го изпързаляхме електората, тези овце си заслужават това, важното е ГЕРБ да не дойде на власт и ние да си пържим лука управлявайки и крадейки. Единственият изход е да хванем сопите и

Милиционерите от ГЕРБ или са надушили, че баретите съвсем са се изплющяли или лъжат и всяват смут, за да внушат на обществото, че по- добро от марка БКП няма да намерим.Всъщност ГЕРБ по всякакъв начин връща митовете около БКП и руши всички връзки с ЕС. Идиотията със стандарт "Стара планина" са едновремешни вопли за несъществуващо качество. И те го направиха!

Целият свят видя как Цветанов и Борисов са посрещане навсякъде с прегръдки и усмивки ! Ха сега да видим поне веднъж някой от това правителство да бъде посрещнато по този начин ! Ето, по това се познават хората, когато не те канят и не ти идват гости ! Тука няколко глупака се надпреварват да плюят и обиждат авторитетни и достойни хора, което е много гадно !

Не с усмивки,а с присмех,ха сега да видим къкво ще напише герберския трол

Ха, сега да видим г-жа Меркел кой български политик е прегърнала и до кой български политик е седнала освен до ГЕРБ ?

Как бе ,прегърнаха със контракомисарката по пенсионерското разширяване -Нина Гергина и еврокомисаря по въвеждане на варненската простотия в България-Мишо Лайнара!

Ето, защо трябва да гласуваме за Партия ГЕРБ ! В ГЕРБ са умните, възпитаните и работливите хора, които изграждат нашето щастливо бъдеще !

след последните ос*рания на ес и сащ, много ти се моля не ми хвали предгърдките им..

Кой каквото ,ще да приказва,то пьрво да погледнем хронологията на събитието. 1/Проблемът е бил още от 2010г. 2/Пак тогава са решили,въпреки сигналите и решението на прокоратурата да се заемат с въпросният психар,то са решили да прекратят всякакви действия спрямо него. 3/През това време от тогава до сега психара се е проявявал от време на време и тормозел съгражданите си. 4/Моментът станал нетърпим когато имало реална опасност за живота на гаражданите,на Лясковец,последвало оплакване . 4/Взето е решение да бъде арестуван ,но в малките часове,когато евентуално той спи,а и да няма хора по улиците. 5/Обаче въпросният Петко се е бил барикадирал?????????????????? От тук следва въпросът,кой е сигнализирал на този психар,че ще бъде атакуван ,за да се барикадира и да чака на мушка полицаитевъоражен,като за война???????? Може и по телефона да са му диктували(някои) какво да прави за да се провали акцията.Защото много хитро от негова страна,уж ,ще се предаде ,а после започва да стреля. Това е работа на ЦЦ и ББ,това са техните гимнасики и провокации,за да имат причина да компроментират управляващите и полицията.Хич не се съмнявайте.В полицията явно има къртица,която донася на ББ и ЦЦ. Това е цялата истина.За това са останали изненадани спецполицаите.

Хей, ти да нямаш пушка, признай си. Доста опасно мислиш и си потенциален стрелец.

Цецо от къде има толкова много пари да си купи 6 Апартамента.

Стига с тези апартаменти бе тапир. Това какво общо има?

Иначе ,...операцията беше ''ПЕРФЕКТНъ"

Срамота! Черен пиар с паметта на загиналия Шарков и момчетата в реанимацията!

Кючеците на Боровец как ги възприемаш?Напомня ми за едни убити войници,чиито началник купонясваше с моделки.....

Ако бяхме държава в която морала в политиката не беше само илюзия до сега главния секретар на МВР със все министъра да са подали ОСТАВКА. Толкова некадърност от страна на полицията не е имало никога, че и човек загина, но нашите - няма виновни! Естествено, при тях никога и не е имало.

Прав си!!!В сащ всеки месец някой луд стреля в училище и валят ОСТАВКИ!Дори обама си е подаде!!!В европа да не говорим!В Норвегия дори си правиха Сепуко след 76 трупа!

ти там ли беше лично следи операцията видя много некадърност за това така станало ебаси олигофрена си честно,човека си загина по време на изпълнение на слъжебния дълг доколкото разбрах е бил един от най-добрите в групата,тренирани са имали са задача не е ясно какво е станало може би миг невнимание за съжаление :( ама какво виним тоя и оня