Депутат от ГЕРБ, проверяван от НАП, подаде оставка

Депутатът от ГЕРБ Димитър Гамишев, за когото има подозрения в измама с ДДС, е подал оставка днес. Защо чак сега повдигат този случай, попита обаче той.

Обратно в новината

Коментари - Депутат от ГЕРБ, проверяван от НАП, подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Димитър /Деляне/, оттегли си оставката братко, червените акули ще те изядат преди още да паднеш. :) Спас Гърневски

" ГЕРБ за пореден път дава пред вас и българските граждани ясно и точно послание, " . Май Гърневски е искал да каже и за кой път, ама числото му се е вудяло много голямо?

работете умно,налягайте на привлекателна външност, ако се издънете и ви хванат- оставка.Въпроси? Няма!

От БСП-то да не подскачат,защото в ГД има политически братчеди.Митака е ,като двойка спатия с кирето добрев.Там те са държавата- единият от герп,другият от БСП,общо са неразбиваеми!

Затова,че шефа на Герб в Гоце Делчев Гамишев е убиец на пешеходец Цецо мълчи,като комунист на разпит при полицаят Гешев.

Комунистите ВИНАГИ са певали. За бутилка ракия, за цигара-две или за да натопят аверите си, все едно. Казва се "както комунист пее на разпит".

Напомня ми за Брежнев във ан фас!

Този на снимката е лицето на ГЕРБ.Тази снимка трябва да я патентоват и това да бъде логото и рекламното лице на ГЕРБ.Така на другите избори ще спечелят пълно мнозинство.

тоя само като му видиш тъпата алчна физиономия ,трябва да ти е ясно що за стока е,камо ли да гласуваш за него. ама то 80процента дебили

Повярвай ми ,дебилите са много повече.

цялото герб. Кражби,убийства и пак кражби.Има ли някой опълчил се от герб на ,,ръководството" и да е оцелял.....физически. Това ги крепи.

Този на снимката става само за Премиер на България.Цветанов,как може такъв човек да го държите до сега извън правителството.Та той е роден за Премиер.

Сигурно е посъветван. Че за 1 ден се появиха 2 неща за този. Първо как получава условна присъда за убит човек при ПТП, която иска да оспорва. После за измамата с данъците. ГЕРБ има удивителна кадрова политика. Само правещите тежки ПТП-та са поне 5. Друг депутат бе блъснал жена на пешеходна пътека. Кмет бе блъснал дете. Друг със служебен Мерцедес през ноща (кара за лични цели със служебен бензин) след запой, прелита през насрещното платно и се удря в дърво. Дори това с Московски си е ПТП, където загина сина му. Не че вече не си е наказан, но е следствие на негово действие. Без да броим изключителните криминални случаи и дори престъпни групи, като за изпитите за шофиране. Имаха кмет пренасял над 24кг. амфетамини през граница. Шеф на здравна комисия ощетил ВМА с десетки милиони лева. Например договор за храна за 9 милиона, а след него е към същата фирма за същото за 3 милиона. Това за 10 години. Прави загуба от 60 милиона лева. Освен столчетата по 400 лева, в цената на които влиза обучение - как се ползват! ;) И тук не сме стигнали до Бойко. Но това тръгна ли да описвам няма да ми стигнат разрешените символи тук.

ТОЧНО САМАТА ДЪРЖАВА Е ВИНОВНА, ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ПРЕХВЪРЛЯТ ЗАДЛЪЖНЯЛИ ФИРМИ НА СЛУЧАЙНИ ХОРА. ЧЕ ОТ КОЛКО ГОДИНИ ВСЕ ТОВА СЛУШАМЕ, А ПРОМЯНА НЯМА И НЯМА.

Не си прав ! От 2011 г. има законова промяна, забраняваща подобни прехвърляния - продавача трябва да представи в Агенцията по вписванията удостоверение от НАП, че няма публични задължения! Този юнак обаче е прехвърлил фирмата си на един с други 93 фирми и 2 лв. уставен капитал;) през 2016 г.!!! И никоя "отговорна институция" не ще да ни каже как се е случило това "чудо"?;)))

Това с прехвърлянето на фирми с задължения на някой циганин вече е много изтъркан номер. Няма ли най-накрая държавата да вземе някакви мерки и да прекрати това. Така че тоя да не се прави на ощипана булка как фирмата му била чиста. Тюфлек!

А съд и затвор кога?????

Да не би Цветан Цветанов да е влязъл в затвора - за незаконно послушване на цяла България ? или пък Мирослав Найденов - за рекета чрез частните си хранителни стандарти, или за кражбите на пари от МЗХ, или за изнудването на хората с пари по европрограми??! Или пък Войнов - за златния гьол ?? Или Харизанов, за опоскването на Напоителни системи ??? Или Явор Недев, за кражбите в ИАРА ?? Или пък Кокинов, за прикриването на далаверите на Миро Найденов в къщата на Бойко и заедно с него ??!!! Или пък Росен за фалшивите бюлетини в Костинброд ? Или цяла плеяда министри, зам. министри, банкери, и всякакви далавераджии .... Мутро - Комунистическата партия ГЕРБ не се дава!!!

Защо си мисля,че в Парламента са събрани едни от най-големите престъпници в България.Целта е да имат имунитет и да продължават да си въртят далаверките.Естествено овцете гласуват за тях на избори и ги избират.Това е технологията и гръбнака на демокрацията.Дерзайте овце.

Малко кухи гайди ми се видите!Защо правите сметки на проспериращ човек? Скрил 200 килки,някой знае ли колко требе да цакаш за по предно место в листите при избори.Да не мислите,че от въздуха е станал депутат.Той си е за ожалване, разходи,разходи и после.....

Едно не може да му се отрече на Бай Уй - просто няма равен в събирането на най-големите крадци на едно място - в неговата парламентарна група!! И друго не може да му се отрече - ТОЙ категорично чупи всички рекорди по ръст на КОРУПЦИЯТА в България и по наглост в изказванията си как щял да се бори с корупцията, каквато всъщност нямало.....

На този на челото му е изписано "Тъп но верен"

И тарикат тип "Андрешко".

Доста интересни факти излизат за този австралопитек на снимката: "... на 27 ноември 2014 г. в село Копривлен е причинено ПТП със смърт на пешеходец. При управление на своя "Хюндай Санта Фе" депутатът е блъснал по непредпазливост пресичащ пътното платно местен жител (И. Г. Ж.), който загинал. Разследването показало, че Гамишев се е движил с личния си автомобил със скорост от около 68 км/час при позволена 50 км/час. "

Той депутат почти две години и чак сега му дошла съвеста и морала да подаде оставка,ако не искаха разследване щеше да изкара още ...Браво ГЕРБ,браво Цветанов велики сте само ние народа сме прости ама така е като Ви избрахме но още малко остана!

Доста станаха "достойните българи" от ГЕРБ!

КОгато е продал фирмата, тя не е имала задължения, ама трябва да плюем за поредната червена опорка.

Ама си сигурен или това е твойта упорка

изтичат мозъци от групата на ГЕРБ. Какъв интелект лъха от тази одухотворена физиономия.

И как така чак като ги хванат или има съмнения подават оставка?

Всички са за оставка

ти си ГЕРОЙ!Деба!

милиардите несъбираемо ДДС. Продал фирмата на малоимотен ...

Мда-а-а, прехвърлил задълженията си.....пардон на някакъв колекционер с 93 фирми.Това прехвърляне на става ли с нотариус-промяна на собственост?Защото на мен за селската къща на цена 2000 лв нотариуса ми иска да представя декларация по ДОПК- че не дължа на държавата и удостоверение,че всички данъци за къщето са платени. Ето, това е част от корупцията по високите етажи-НАП да не събира дължимите суми от " наши хора" и те да отиват на гърба на клошара колекционер на фирми.Георгиев от конпито де зяпа?

Поредният крадец от ГРОБ излезе на светло!!! Шайката на БУДА лека полека започна да се показва .....

Досега не съм видял червен депутат да си е подал оставка, въпреки издънките им. Крият се като мишки.

След като е убил пешеходец и е продал фирмата си на клошар за укриване на 200 000 лв. данъци похвала ли трябва?

Според ГЕРБ няма политически чадър над него. А това, че е признат за виновен за смъртта на пешеходеца и през 2014 година е получил 2 години условна присъда и му е отнета книжката за 3 години, това не е чадър. Ако такова произшествие го направи някой друг, дали ще е такава присъдата?

Не ви ли прави впечатление, че когато в ГЕРБ се размирише, на амбразурата скачат Гърневски (задължително), Цецо (задължително) или Атанасова (напоследък не се чува). Това е защото те така са омазани до ушите, че много лесно влизат в темата и се надяват на ароматизатори. Да не се усети и тяхната воня...

Че този юнак си е подал оставката като депутат, но не става дума да си е подавал оставката като общински координатор на ГЕРБ в Гоце Делчев? А всички знаем, че общинският координатор на ГЕРБ е по-голям дори и от областния шеф! Т.е. на него козируват и шефове на НАП, ДАП и пр......

Гербаджии, абе много Ви станаха издънките, защо така?

Моля, моля - това не са издънки! Това са "морални актове"!;) И, ако съдя по броя на актовете, най-моралните хора са все членове на ГЕРБ;)

А купувача на гласове , кога а.

ставаше ли дума, че брат му е купувал гласове...Абе нещо като тъщата на Цецо, а...?

то не бяха суджуци, не бяха кумове и сватове,не бяха апартаменти, не бяха пари окрадени от ДДС....? И всичките 90 депутата на ГЕРБ да се окажат такива , гербоидните защитници пак ще продължат да доказват колко "висок морал" имат в ГЕРБ....!

Спи народе ...

Аха , тва нещо като другарски съд ...покривай се сега , пък после нещо ще измислим!

ГЕРБ си чистят обора, БСП даже не го проветрява.

"Чистят", да, но единствено и само в моментите, когато стане медийно и обществено достояние, иначе до тогава - "КРАДЕТЕ КОЙТО КАКТО МОЖЕ"

Ох,де да беше само този. А то един свестен няма внито една партия.Всички първо са доказани престъпници,крадци,алчни,наричани бизнесмени и после наричани депутати. България е Държава на изродите без чест и грам достоенство.40лв.великденски дава мутрата ненаяла се.

На почти всички депутати и политици , фирмите им са в СИВАТА икономика !

Герберите депозират оставки и след това нищо не се случва-отказвате да им ги приемете...!каква е разликата, ако въобще не подаде оставка? Даже вашето е по-грозно! Оня чувства вина, вие го тупате по гърба и го окриляте да си върши простотиите!

Пак се размириса на суджук!

Чакай бе, Гърне! Нали този преди да стане депутат е бил координатор на ГЕРБ в региона? Нали всички тези измами, кражби и продажби ги е правил преди да стане депутат? ГЕРБ да не си избира депутатите от криминалния контингент? Или този щото може да краде от държавата е точен за листата на ГЕРБ? Вашата м...ма крадлива и лъжлива!

Абе, всичките в тоя ГЕРБ ли са със свински очички?

Тов защото се ''жертват'' за народа:)))))) Да не мислите че е лесно да се угояваш за да усвояваш краденото...

Те ти българино Спасов ден !!! И сега Спасе , ще обясниш ли с как го приехте непроучен с морал подходящ за Герб? И какъв морал сега ще проявите за да върне парите на държавата и да отиде на топло, където трябва да е мястото на всеки "морален" престъпник от Герб???

ГЪРНЕВСКИ,КРАДЕЦА ГАМИШЕВ,КАК СЕ ЗАЩИТАВАТ САМО ТЕЗИ ОХРАНЕНИ ДЕМБЕЛИ.

Индивидът от снимката в една цивилизована държава би бил най-много пазач на склад за бира. Но в Мутроландия е депутат, имащ право да краде от името на партията и в интерес на партията. Мафията ГЕРБ вече 10 год. пропилява шансовете ни да живеем в нормална страна. А животът си минава....

ЕЙ ТАКИВА ХУБАВЦИ СИ ИЗБИРАМЕ!САМО КАТО МУ ВИДИШ МУТРАТА И СЕ СЕЩАШ ЗА МУТРЕНСКИТЕ ГОДИНИ .....И ТЕХНИТЕ "ФИНАНСОВИ УСПЕХИ"!!

Оставката добре, а затвор кога? Добре знаем, че за гербаджиите оставката е достатъчно наказание и за масово убийство, но в тази държава има закони и трябва да се спазват. Държава от ЕС сме! Докога ще търпим беззаконията на ГЕРБ!?

Да не би Цветан Цветанов да е влчзъл в затвора - за незаконно послушване на цяла България ? или пък Мирослав Найденов - за рекета чрез частните си хранителни стандарти, или за кражбите на пари от МЗХ, или за изнудването на хората с пари по европрограми??! Или пък Войнов - за златния гьол ?? Или Харизанов, за опоскването на Напоителни системи ??? Или Явор Недев, за кражбите в ИАРА ?? Или пък Кокинов, за прикриването на далаверите на Миро Найденов в къщата на Бойко и заедно с него ??!!! Или пък Росен за фалшивите бюлетини в Костинброд ? Или цяла плеяда министри, зам. министри, банкери, и всякакви далавераджии .... Мутро - Комунистическата партия ГЕРБ не се дава!!!

Факири са тези от ГЕРБ. Дори оставката на мошеник превръщат в невероятни успехи за партията хранилница.