Ранобудните поискаха оставката на Йовчев на протест пред МВР

"Ранобудните студенти” поискаха на протест пред МВР оставка на министър Цветлин Йовчев. Връща се политическата полиция, алармираха пък футболни фенове.

Обратно в новината

Коментари - Ранобудните поискаха оставката на Йовчев на протест пред МВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей няма да барате корумпираното ченге Йовчев ,че ще ви направя контрапротест. Милицията ни пази и не ни е страх от нищо.

хубаво е да се бориш за нещо по добро но тия ранобудни тъпаци знаят само да крещят без да знаят какво искат попитайте някого от тълпата им за какво протестират не могат да кажат нищо смислено

раннобудни, къснобудни.... ко дъ ви рекъ?! Има ли смисъл?! Подкрепях в началото каузата ви, но то и на мен вече сте ми безинтерестни, а камо ли на тиквите в парламента и министерството?! Ко дъ кажа, ъм ни знъм?

Можете да ставате рано и без да вдигате толкова шум!

Полицаите не можаха да опазят паметника на Левски, че районно има на 150м, а се занимават със глупости. Оставка! Протести до край.

ГЕРБ - Граждани за Европейско Развитие на Борисов :) "ръкоблудните" студенти ;) 30тина студента, правят всички на маймуни. Браво на студентите. Щом 30 могат да направят това, какво ли могат да направят 50 или 70?

240 правят 7 000 000 на глупаци и ги крадат както могат до като са на власт.

Ранобудните окупатори искат да въведат окупационен режим в София и да превърнат града в протекторат на ЕТ герб-Буда! Пожарникарят ще бъде гаулайтер! Избори имаше преди малко повече от 6 месеца .Следващите са през 2017. ДЕМОКРАЦИЯ

Стига с това "кой". Ментата нали Ви отговори -Той. Той, който разпределя баницата в Държавата и той, който наистина е в много тежка депресия/ визирам Доган/и следва заедно с Волен да бъдат бъдат усмирени, ако трябва с осмирителни ризи и болница. Ето от тях трябва да ни пази родната милиция, а не да арестува и бие простосмъртни. Та децата ни не са манипулирани от никой. Те просто се срамуват, че са българи и изразяват своята позиция. Искат да живеят в нормална и правова държава, но за съжаление това е само мираж.

Трябва да пазим децата ,да им създадем по добър живот в държавата ни. А то какво става- който ни управлява той краде най много, като за последно и после следствия ,дела ,ама те си живеят в разкош и хич не им пука за БЕДНИЯТ ИЗСТРАДАЛ НАРОД.,

Търпяхме им "протестите" толкова дни, като спираха движението на хиляди работещи в столицата, чакахме да кажат нещо смислено и да поставят някакви реални и постижими искания! Но УВИ! Поредния провал! И защо? Ами защото БГ нацията си отива, загива...И като разбрахме от на какво е заприличала окупирана аула... Кой ще исчисти, кой ще възстанови !!!! Не пак от нас, останалите родители на студенти, дето никога не сме давали съгласие за такива безумни действия!!! Този път не!! Стига вече на гърба на нас!

Ружке, протестите на студентите ще свършат, но твоето тегло - НИКОГА! Глупакът си остава глупак завинаги.

има свойството да убива по-бързо от глупостта. Поел си голяма доза и си мъртъв. Жената е абсолютно права, че не може да се руши собствеността на държавата, в частност на университетите . Това ако ти се струва глупост, наистина се питам дали не си ти глупакът

Mинистърът няма да мръдне от там !

раннобудни какво се дравчите и в северна корея е така!

лесно е отидеш в друга уредена държава, по-трудно е да останеш и да се бориш и твоята да стане такава, особено с такива, които наричат децата си прости...интересно какви са те....

"Ранобудните се обявиха срещу проекта за нов закон за МВР, който ... предвижда ограничаването на основни човешки права, като правото на свободен протест." За какво протестираме сега, за проекта на закон, който щял да ореже правото да мааш долни гащи по флаш мобове? Еми нали за това е проект, да се обсъжда. И въобще този проект ли е драмата на бедна България?

начин да си направят предложенията при общественото обсъждане на проекто закона - съществува сайт за обществени консултации, имейл на министър председателя за предложения, както и в писмен вид да изложат претенциите си и да ги депозират пред вносителите на законопроекта. Да стоят срещу предложените текстове с имената си, а не да грачат и пречат на гражданите да се придвижват. Но тогава няма да ги дават по телевизията и няма да препечелят.

абе общо взето от цялата история около атака единственото което горе-долу става е тая гаджева :)))) но само като външност ... много злобна :))) и да се пуска на 60г. психар ....

Нали :) Става и то доста ... А злобните в леглото са дзерове , да знаеш :) Ама това за 60-годишния съм съгласен ...

и от тихите стават зверове понякога :)))) не знаеш на кой какво му се върти в главата :)))

Друго искам да попитам аз , защо "ранобудните " се организират от Ивет Добромирова и Прокопиева . Аз лично съм го виждал там , пък и те не го отричат . Защо това са организаторите , всички знаем кои са те . А междувременно , Ивет "лапна" преди месец апартаментче за 200 000 евро .

Умните деца са в развитите държави, а това са боклуците на България - наркомани и алкохолици на които не им се учи и се чудят как да кръшкат!

Господ ще те накаже, само чакай.

И аз искам да разследват протестиращите за извършвани престъпления, но кой ли ще ме послуша? А имам пъти по-големи основания от тях. Всеки вижда извършваните от тях престъпления. Но прокуратурата бездейства престъпно, както бе обвинението към Ц.Ц.

Абе, преди направо ги затваряха, ама пак не помогна... : D

Ами например за хвърлен камък по хора, да ги съдят за опит за убийство - примерно 10-15 години затвор. Ако някой счита, че така не може да се убие човек, значи е за психиатрията. Преди един англичанин за удар с камък бе осъден на 15 години затвор тук - след мача финал за ШЛ по футбол в Турция. Даваха едно време видео от САЩ. Как бели полицай убиват от бой негър, уж за превишена скорост. Реално за неизпълнение на полицейска заповед, да легнат на земята. На първа инстанция ги оправдаха. Но поради протестите ги осъдиха май на 4-5 години. Съдиите много бъркат под обществен натиск. Ако убития не бе негър, нямаше да се случи на 100%. Така че процедурата е ясна, бой до изпълнение на полицейската заповед. На полицаите никога не трябва да им се налага да се бутата. Налага ли се, е време за палката. Да не им изброявам сигурно над 20-те типа престъпления които се виждяат дори гледайки телбевизия. Нали иската престъпниците на съд и в затворите? Аз точно това искам! Всички пречили на рейса, са извършващи в момента престъпление, при което може да се приложи сила. После трябваше да ги арестуват и съдят, без нито едно изключение. Дори само за това, че местеха кофи и подобни действия, те трябваше да си понесат последиците.

Какво пречи Министъра на МВР, на разни лумпени и продажници в БФС. Продавачи и сделкаджии на черното тото. Крадци и спонсори на футболните клубове.

КРАДЛИВ ЧЕРВЕН БОКЛУК ,КОЙТО СЪСИПА МВР И ДЪРЖАВАТА.

ЕДНО ВРЕМЕ СЕ ХОДЕШЕ НА МАЧОВЕ И БЕШЕ СПОКОЙНО. ВИЖТЕ ГИ СЕГА КАКВИ СА ЛУМПЕНИ, НАРКОМАНИ, АЛКОХОЛИЦИ И КРАДЦИ. ЗАТОВА И НЕ ХОДИМЕ ВЕЧЕ НА МАЧОВЕ.

Ами сега тези които изброи се наричат "ранобудни " или К.У.Р. -/красиви, умни, ранобудни/ .Казват ,ч е били бъдещето на България :)

Несъм против протести с искания. Подкрепям подобни начинания с две ръце. Едно ми е люпопитно за студентите, кОй юрист им дава акъл и съветва?!?КОЙ, КОЙ, КОЙЙЙ? От там ще излезне тайната, КОЙ ги спонсорира. Искам чисти протести, не спонсорирани и яхнати. Да кажат КОЙ, КОЙ, КОЙ ???

Абе, снайпер, що не питаш кой спонсорира Аврора? Разбира се, че винаги ще има някой да подкрепи или да се възползва от недоволството. Приискали му се чисти протести.... : D

Въпреки всичко надеждата умира последна :)

Необразовани , без професия , без трудов стаж , взели само един /кандидатстуденския/изпит , искат да ни учат как да живеем. Не мислите ли ,че това е меко казано смешно. На какво основание , те ще определят кой да управлява и кой не ? Ние работещите трябва да го определяме това , защото за тяхното образование плащаме НИЕ ! За да могат те да си играят на демокрация и да обслужват определен кръг монополисти .

Да, ама работещите пробутвате мамини с(в)инчета за шефове на ДАНС.... ;)

Борбата е между две икономически групировки , всички знаем кои са. Едните си имат президент, протестиращи и ..."ранобудни " , другите си имат правителство . Която и групировка да победи за обикновения българин нищо няма да се промени ..поне не към добро .

орките от атака с изкривените си физиономии и с пяна на уста се подиграват на едно усмихнато и лъчезарно момиче :)))) много ниско ниво сте :)))

Аз не съм от атака ,а на тях им се подиграва целия Софийски , даже вицове има . И все влизат да им подвикнат , че миришело много :)

Момичето не е чак толкова лошо и наистина има хубава усмивка, но си личи, че е леко неадекватна. Алкохол или леки наркотици. Едно от двете.

Лумпените приключиха безславно тази година.

ЧУК

И да изчистите бурканите с сладко от аулата!Приберете се в къщи ,изкъпете се изперете си бельото,срешете си косите и утре пак пред мавзолея!

ТАЗИ УХИЛЕНАТА НЕ ЗНАМ ДАЛИ Е СТУДЕНТКА НО ПРИЛИЧА НА ОЛИГОФРЕНКА

Не е, просто е дръпнала една "цигарка " или 2 бири . Аз лично залагам на цигарата :)

Тези брадатите и те ли са първокурсници? Бая пъти трябва да са кандидатствали :)

Йовчев на съд! Плащаме данъци, пълним хазната, за да има полиция, която не само че не ни охранява , а и ни бие безнаказано, тези които протестират, същите тези които бяхме по площагите по времето на свалянето на БКП, Костов и Жан Виденов. Йовчев на съд!

вижте ся как се получава :))) когато видя по телевизията как някакъв идиот тъпак озлобен с пяна на устата вика срещу соросоиди и седерасти и демокрасти и т.н. ами много вероятно е тези които плюе описаният по-горе идиот да станат симпатични на нормалните и готини хора :)))))

Да. ---- Абе има Късмет тоя, че ВН Арменецът бе Блокирал тлф обаждания...:-)

съде те ги да плащат се га е лесно европа е с народа

само сорос ще спаси България от русофилите тъпанари :)))) къде трябва да отида за да се запиша за соросоид :)))

И за тези глупости ли ви плащат?

Това твоето си има име. Нарича се комплексиран простак, който няма език и мозъчна способност да изкаже напъпилите го елементарни просташки и злобни мисли и поради това вечно клатен в интернет.

ти без малко да кажеш нещо, хахаха. не се хаби нищо няма да излезе от кухата ти главичка, драги ми смехурко.

:-))))))) (Феноменален/на сте. Браво !)

Нямаш нужда от записване. Само да си почтен и веднага ще те обявят за соросоид.... : D

Това е взаимноизключващ се нонсенс. Не може да си почтен и соросоид едновременно. Предателите няма как да са почтени.

Ранобудни или лумпени?

Лумпените сте вие с опорните точки. Студентите не са платени и си защитават интересите и бъдещето в България. Искат да ви плащат данъци на тъпото министерство, дето никаква работа не върши, а служителите са масово шопари.

Слагайте ми минуси, всички знаем, че за друго не ви бива. Нивата на престъпност в Бъгария са най-високи в цяла Европа. Ежедневно се палят джипове, обират се апартаменти, телефонни измамници тормозят възрастните, а наше седнали коментари да блъскат срещу студентите. Много сте зле.

И ти ли си с купена диплома, Бруте?

А дано този тъпунгер да провлачи крак та да си идат всичките!!!

Едно ще ви кажа - не ги мислете студентите, те ще се оправят. В България или навън работа винаги ще има за вишисти. Проблемът е изцяло за пушещите свини в министерството, които нямат акъл за пет стотинки, а и нищо не произвеждат. Ще има да чакат на братята роми да им плащат данъци за заплати, ама ще е късно. Та това ви чака, драги смехурковци. Ще ви гледаме сеира да пиета водички и да дърпате цигарки, ако можете да си ги позволите. Но това заслужавате, това и ще получите.

Ще се оправят, ама друг път. Тия лумпени са все някакви псевдо фолософски и псевдо лаладжийски професии с единствен шанс да се доредят до соросова стипендия. Но не е за всеки, само за един от сто и то ако продължи да прави мизерии и лиже чужди задници. Останалите ги чака мизерия.

Това от личен опит ли го казваш? Съмнявам се да си завършил нещо повече от средно. Не се изказвай за неща, които не разбираш, че се излагаш. Ходи пуши една цигара.

и ние искаме.оставка.овчев разбра ли?

Ivan

Ранобудните клозетни плъхове!

Страхотно ниво демонстрираш говорейки за себе си. Сигурно даже не вдяваш колко си прост. Има една песен за теб...

Скоро отварят и лагера в белене. Всеки който пише проти правителството ще бъде пратен там... освен ако не успеем да махнем правителството преди това. remember remember the 5 of november...

Би било добра идея лумпените да бъдат изпратени да покопат и да погледат прасета.

Напълно си заслужавате прякора "ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ". България с вас няма да се оправи, само в студентите ни е надеждата

Днеска гледах Дучето как квичеше гнусната свиня че му нарушавали правата видиш ли.

Абе гладните студенти не се ли намитингуваха

Ти не ги мисли студентите, кажи кога ще пушите вие цигарки в знак на протест?

сесия е да седнат на задниците си и да четат. Щото тия от лондон не останаха тук да протестират, а се върнаха да си градат БЪДЕЩЕТО. Нашите балъци ще съжаляват за пропуснатото време.

а ти къде мислиш че тия от лондон ще си градят бъдещето? тука ли или далеч от тука? и защо? ето това не можете да разберете,вие от позитано 20. младежите искат да си градят бъдещето тука, а вие ги гоните. вие сте лумпени, вие. и не просто лумпени, но и предатели на страната си. продадохте я на доган за жълти стотинки и власт.

Та последно участват ли футболните агитки в протестите или не ???

НЯМА УПРАВИЯ.....ПРОСТОТИЯ И НАГЛОСТ ДО ШИЯ...........ЖАЛКО ЗА ПОЧТЕНИТЕ ГРАЖДАНИ В БЪЛГАРИЯ

НЯМА УПРАВИЯ.....ПРОСТОТИЯ И НАГЛОСТ ДО ШИЯ...........ЖАЛКО ЗА ПОЧТЕНИТЕ ГРАЖДАНИ В БЪЛГАРИЯ

НЯМА УПРАВИЯ.....ПРОСТОТИЯ И НАГЛОСТ ДО ШИЯ...........ЖАЛКО ЗА ПОЧТЕНИТЕ ГРАЖДАНИ В БЪЛГАРИЯ

ЕДНО ВРЕМЕ СЕ ХОДЕШЕ НА МАЧОВЕ И БЕШЕ СПОКОЙНО. ВИЖТЕ ГИ СЕГА КАКВИ СА ЛУМПЕНИ, НАРКОМАНИ, АЛКОХОЛИЦИ И КРАДЦИ. ЗАТОВА И НЕ ХОДИМЕ ВЕЧЕ НА МАЧОВЕ.

Един бърз протест пред МВР за некой лев е добра идея, нема да днеска седиме без пари я!

На Позитано ли ви дават парите или ви плащат по банков път?

явно на ПЕТ-ДЕ-СЕТ-ТЕ...цели 50!!! "ранобудни" заспи са им спуснали нови опорни точки....

стига сте плюли студентите бе гниди идиотизирани и озлобени :)))) за къде сте без студентите вие ли ще развивате държавата :)))) малоумни комунисти-русофили :))) най-много да ни вкарате в азиатския съюз :)))) айде хващайте за северна корея вместо да гоните студентите да емигрират

Глупак , такива студенти не ни трябват , брадати , космати , нищо не можещи и нищо не учещи . Не съм чул студенти-медици да протестират .

Като не си бил студент, откъде да знаеш! Това са бъдещите специалисти на България, малоумнико!

А БЕ ТИ СИ БИЛ ГОЛЯМ ПРОСТАК. Я ПО ДОБРЕ СЕ СКРИ И НЕ ПИШИ ПРОСТОТИИ В КОИТО ДОРИ И ТИ НЕ ВЯРВАШ.

Какви студенти? лигли ,революция без кръв няма.