Коментари - Зам.-директорът на ДФ ”Земеделие” остана на поста само 3 дни | dnes.dir.bg
назад

Зам.-директорът на ДФ ”Земеделие” остана на поста само 3 дни

Зам.-изпълнителният директор на фонд "Земеделие" Младен Тимчев е подал оставка само три дни, след като бе назначен на поста.

Обратно в новината

Коментари - Зам.-директорът на ДФ ”Земеделие” остана на поста само 3 дни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано този господин със странно име да си е подал оставката, защото е разбрал, че без необходими квалификация и административен опит не може да работи на този пост. Не може някой си от село Д.Н. да се събуди една сутрин и да реши, че е в състояние да върши работа, за която са необходими образование и години опит.

аззз

какво става в тая държавица не знам ама хаосът ни завладява отвсякъде, Ченгета, турци, мутри, абе народ няма ли, къде е гражданското общество, как стигнахме до тук?

Българина е вълк единак сред себеподобни в тази страна. Затова никога няма да има гражданско общество в България. Наследство от едно петстотин годишно "присъствие", за което дори не ни се и извиниха.

Aлооо,баш баи брадър ! Aми то не останаха турци без държавни постове бре !Cега ще трябва да си ги внасяме от Tурция ! Mашаллах !

Като е видял за какво става въпрос се е изплашил! Страхливец! Оная кифла калинка изкара много повече време, преди да и резнат главата и да я накарат да мълчи!

След митинга дпс -бсп всички министри и зам.министри ще бъдат с турски имена .,потресаваща беше показаната дружба между станишев и местан с вдигнати и вплетени ръце нагоре на двамата.нещо крайно неестествено е да видя толкова умилен и екзалтиран местан ,а още повече начело на митинга да са един турчин и един украинец .Пояснение -зная граматиката ,не съм сменила стрелката за главните букви .Надявам се да не се сърдите.

Това е най-калпавото правителство на България от 681 г. до сега. О С Т А В К А

През 1523 беше същото.

Обяснили са му какво трябва да подпише и какво не ...

изродчето станишев е национален предател!!! Бие Студентите по главата, за да се качат на поредния самолет да отидат да работят за немските, американските и др. пенсионери , а нещастника е подарил цялата държава на ДПС.Борисов може да е всякакъв, но ги беше натикал в миша дупка . Но най- са виновни тези безмозачните българи който подкрепят, прощават и винаги гласуват за предателите комунистите. На станишчо не му пука, само да си уреди работа в Брюксел и председателя на подкупения Пес изчезва.!!!!!

Хайде, пак Атидже. Този станишев за да отиде в Брюксел след евроизборите е готов на всичко. В момента ни управлява ДПС с 10% гласоподаватели и то след изборните манипулации от Турция и в деня за размисъл.

Просълзих се от жал и умиление, като се сетя какво ли му се е случило за 3 дни в личен план, че да приеме поста и да подаде оставка. Ей, дълбокомислена е тази ДПС-арско комунистическа власт. Само Орешарски е твърд, като ...

Вероятно от ДПС са разбрали, че този човек няма да получи одобрение от Брюксел и затова му подадоха оставката. За причините всеки може да се досети. Егати експертното правителство ! Само далавераджии, ама вече от Брюксел се усетиха.

Не калинки,а торни бръмбари назначават ДПС и БСП!

Торта е обаче за нас - ние нека се шегуваме, те правят пари, а ние си играем на шегобийци. После пак виновни няма, а ГЕРБ ще обясняват, че имало давност, нямало как законово да се докаже, колективни им били решенията ... важното е осъдени и с конфискувани пари да няма. Мургина, Масларова, Вальо Топлото, Филчев, Несебърския кмет ... виновни, крадци и корумпирани в България НЯМА!!

Може да са го видяли на митинга на ГЕРБ!

Да не би сайта на ДФЗ да не работи заради "истиността" на качената информация за някои личности? Интересно какво прозвище ще измислят медиите за червените "калинки"- Богомолки ?

А слушка ли през тези три дни? Или се приготви да гепваш и да не се отчиташ???? Личните причини да не са като на БИВШИЯТ ЗАМ. ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ????

Защо от няколко дни не работи сайта на ДФЗ?

Вероятно и другите шефове вече са си подали оставките!

Защото не могат да работят на компютър. Нали ги видяхте на митинга.

Ако изкачат по двайсетина оставчици на ден, до коледа може да видим светлинка в края на тунела. Подавайте другари, за оставки ще ви подкрепим без да питаме по какви причини.

Съгласява се, назначават го и след три дни "доброволно" напуска по " лични причини". Както Хр. Бисеров - салташака на Доган и крадец на дребно( в сравнение с Доган, разбира се!) Е, стига, де!, Спрете да ни правите на идиоти. Тази гнойна коалиция е гнила от където и да я погледнеш! Българино, прогледни!

Българина можеше да прогледне още преди изборите, ама обича да му е отзад.

Българчето отказа да "отклонява" средства в правилната посока, слагайки главата си в торбата и се наложи да си подаде ОСТАВКАта? Естествено "по лични причини". Откъде сега Бисеров ще намира средства за да ги превежда по разни екзотични банки?!

Там откъдето и Плювналиев намира парички да ги превежда в офшорките си.

Бисеров е раследван и с повдигнати обвинения, а Плевнелиев не е. Значи си обикновен плювач-манипулатор. Ако не си, внасяй доказателствата в съда и да го почваме и него.

ПОЧНА ГОЛЯМОТО ОСТАВАНЕ!:))) /по лични причини/