Поптодорова подаде оставка от ръководния си пост

Бившият български посланик в САЩ Елена Поптодорова подаде оставка като директор в Американския еврейски комитет (АЕК).

Обратно в новината

Коментари - Поптодорова подаде оставка от ръководния си пост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има нещо, което всъщност е много по-важно по тази тема от конкретната особа и съдба на г-жа Елена Поптодорова, според мен. И то е ОТНОШЕНИЕТО НА УПРАВЛЯВАЩАТА ВЪРХУШКА, НА ПОЛИТИЧЕСКАТА КЛАСА, на т.н. САМОДОСТАТЪЧЕН СИ "БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ", който всъщност е ПСЕВДОЕЛИТ, СМЕШЕН и ЖАЛЪК едновременно, A JOKE!!! Вижте например какви ги дрънкаше Калфин! Много подготвеният, според Гоце и други дори най-подготвеният и почтен български политик, който бил най-уважаваният и в ЕС, с огромен опит... Та той съвсем категорично заяви публично, че ПОЗНАВАЛ Елена Поптодорова от много години отлично И Е АБСОЛЮТНО СИГУРЕН, ЧЕ ТАЗИ ИСТОРИЯ НЕ Е ВЯРНА И ТОВА БИЛО ПОЛИТИЧЕСКА АТАКА, КОМПРОМАТ, демек лъжа. Същите простотии и лъжи, не по-малко посветено редеше и Соломон Паси, друг "титан" на нашия псевдоелит "велик политик с визия" за съдбата на България. И куп други.., И вижте огромния парадокс! Забележете НЕОБЯСНИМОТО "ЧУДО" - ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ, И КОЛЕГИТЕ ИМ, ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА ОТ ЦЕЛИЯ СПЕКТЪР, вкл. НЕПРИМИРИМИ ПОМЕЖДУ СИ СМЪРТНИ ПРОТИВНИЦИ ВИНАГИ И ЯРОСТНО ЗАЩИТАВАТ БЪЛГАРИЯ И СА ГОЛЕМИ И НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПАТРИОТИ, ВСИЧКИТЕ СА ТВЪРДО УБЕДЕНИ, ЧЕ КОРУПЦИЯТА, КРАЖБИТЕ И ПРЕСТЪПНОСТТА, ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ И ОСОБЕНО КРАЖБИТЕ И ПРЕСТЪПНИТЕ ЗАВИСИМОСТИ ПО ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА СА СМЪРТ ЗА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА НИ, всичките са яростни борци срещу тях винаги и навсякъде ПО ПРИНЦИП, ПУБЛИЧНО И КОГАТО СА ... НЕИДЕНТИФИЦИРАНИ, НЕ СА КОНКРЕТНИ!!!

Когато обаче стане дума за съвсем КОНКРЕТНИ НАРУШЕНИЯ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, на СЪВСЕМ КОНКРЕТНИ ИЗВЪРШИТЕЛИ, тези всичките винаги получават едновременно тотална колективна амнезия, пълна слепота и групово яко изпростяване и охлупяване и не са в състояние изведнъж да видят дори и очевидното и безепорното!!!! За какво (ви) говори това? Признак на какво е? И с какви очи изобщо тези имат очи да се появяват и пак да съветват и поучават хората и да им искат подкрепата?

Сега ще може да си краде на воля! Даже може в некой катун да специализира занаята...

не мога да го проумея. Това съдба ли е, провидение ли е. Просто е алчност, ама изключително ГЛУПАВА. Иначе има голям политически опит и стаж и от ляво и от дясно. Дялан камък и така да се провали! Не ми стига акъла! Това е като да си прокажен - няма къде да се скриеш и не "всяко чудо за три дни - това ще е за цял живот.

клептоманка е.

Нещо не разбирам точно какво става.Поптодорова е цялата в л....на,а хората който се опитват да я изчистят са все бивши седесари.Нали Ленчето беше комунист или нещо се бъркам.Много въпроси малко отговори.

Novae

Не ми се вярва, че за някакви си 400 долара ще се излага на опасност.Тя "придобива" със замах, това 400 е трошичка.

я хванаха десетина пъти да краде бельо, та тая ли мангасарка? Но при Уйнона се оказа болестно състояние, клептомания, а тук си имаме работа с генетично обременение, предава се по наследство - от дядото-партизанин почва, та до стотно коляно. Тая крадла нанесе най-големия удар на партията си, а краят на март наближава. Такава е реалността, да ги видят в пълния им "блясък".

А я ходете в някое посолство и се опитайте там някакъв документ да ви издадат То е ходене по мъките гледат ви като 3 долара на цяло.Чакане до безкрай размотаване.Отвратителна история.Едва ли има по гадно посолство от българското.

Поляците са горд народ и много мразят да им пращат нравствени полицаи от соросоидна организация

Сещам се за една "такава" от времето на тяхната 'Солидарност'! Бяхме студенти от международна бригада в гр. Велики Преслав. От България, Полша, Унгария, Франция и др. Една неделя имахме екскурзия до Варна. След като ядоха и пиха, като истински СВИНЕ - в ресторанта на морската гара - поляците заявиха с "ГОРДОСТ", че няма да плащат - "Солидарност ще плаща!" И платиха и боя си изядоха, а и до края на бригадата им оставихме още МНОГО поводи за "ГОРДОСТ"!

Тя простотията не расте в гората ,ами при хората.Да станеш резил пред цял свят за два крема.Дърта уруспия такава,да излага България.

Напълно нормална постъпка за международна политическа проститутка. И ба сл.бряг каките редовно пребъркват джобове и протмонета и си е норма.

Да видим какъв пост ще й измислят. При цар Киро,кардарашка, ахахахаха, резил,три дена, та да я разпознаят,леле евала на полската полиция. РЕЗИЛ, ПЪЛНА МАНГАСАРЩИНА! ТЕ И ЦИГАНИТЕ НЕ СА ТАКИВА МАНГАЛИ.

Тази отвратителна персона краде, лъже и манипулира по начин достоен да влезе в учебниците по измама (ако има такива) ! Вечната Амбър (да не забравяме, че тази гъска, се е гепила за кокала от 30 години и не го изпуска и това си е) е такава, поради някои специфични качества, които притежава - блюдолизничество, склонност към повратливост, бай-ганьовски тарикатлък, абе въпреки лустрото, което опитва да си закачи, като на свинче - звънче, мирише на развалено !

И такива ни "управляват", решават дали да подхвърлят някой лев на масите, а в това време хладилници, кафеварки, мебели и кеш изчезват в неизвестна посока от посолства, консулства и представителства, даже и химикалките!!!! "Мисия Лондон" до безкрай. Иди, че учи децата си на родолюбие, честност и ако можеш, им обясни "случката" с тази нещастница и ги задръж да не бягат! Простаци дойдоха някога от горите крадейки още тогава от мандрите кашкавал и сирене, простаци си останаха въпреки лустрото, простаци създадоха и досъсипаха каквото докопаха. Щом се върне /ако!/ - веднага да се заведе дело за тежко уронване на националния престиж и други работи!!! Чакаме! И в другата организация с нашенка да си направят домакинска инвентаризация, и там да не излипсват накрая картините и прочее. И така, да ни е честит националния празник и за много-много-много години все така да си го честваме с високо вдигнато гордо чело.

Ма недейтака ти казвам, што те фанаха ма патко? Като крадла на апашка ти казвам, какоо, немаш опит, ела да ти резнем две пръстета да бъркаш по-убаво друг път на ората у багажа и по мангазините ти казвам. И ше гласуаме сичките рома за тебе шот си наш чоек, има леб у тебе да станеш пръвокласна апашка на Лъов мост и по Женскио пазар.

До феновете на Поптодорова които омаловажават кражбата и потулват срама за нея - след като госпожата е такъв голям капацитет, толкова умна, образована, кадърна, възвишена и след като е подала оставка от еврейската организация а и вече не е посланик защо не я включите в депутатските ви листи за предстоящите парламентарни избори, ефекта ще е страхотен, ще обезкуражите политическите ви опоненти и победата в кърпа ще ви е вързана хохохо :)) хайде де нали е голяма работа тази Поптодорова

Нема веке розови мускалчета, другари, та минаваме на шикозни Герленчета... но дори и днес все майките ни са виновни - хем са ни изтървали през първите ни седем... хем звънят по никое време през последните им седем!

тя си направи запаси от козметика, сега си подава отставата доволна

Навика явно го е придобила във организацията във която работи ,както се занае най-трудния момент във живота на евреина е когато плаща и има поговорка ; Краставите магарета се събират на едно место ;

Навика, Енчо, го е придобила още в ранното детство, когато го придобиват всички червенушки. След това само го е развивала! Не ли иронично, другари - посланик била, директор била, не знам ква била, а ще остане в историята просто като крадливото Ленче! Sic transit gloria mundi...

Всичко това иде да ни покаже, че полския цървул и със сърп и чук да го храниш, и с петолъчка да го решиш, и в Щатите да го пращаш, и на евреите да го пробуташ, и в Полша пак си остава полски цървул!

Голямо излагане, ако наистина е искала да открадне тази козметика.

Поптодорова се изложи и е аут от политиката,но та Пръмовица защо я пращат за еврокомисар,толкова ме е яд! До кога ще се завира все на доходни и сладки служби,където прави гаф след гаф.Няма да гласувам на изборите в знак на протест,безобразие!

Ама доброволно ли я е дала или са я принудили, защото за да я даде доброволно трябва да има малко морал и чест.Май пак не казват всички детайли за червената бабка.

Ами накратко - крадлива, лъжлива, еб-ива като комунистка...! Това е истината дами и господа, другари и другарки комунисти български...!!!!!!!

Гаф, не Гаф - Поптодорова е вече АУТ. Дано да го разбере по-бързо ... ако още не го е разбрала.

Грешиш, Аркане, сега вече тя е 100% ИН - доказана наша другарка! Че ние вече без нея не можем, бе!!!

Като гледам на снимката как е опънала кожата, явно ще да е от крадения крем.

както има българи които не са получили и стотинка от Родината си като Кубрат Пулев, като Григор Димитров, златните момичета и въпреки това славят България по цял свят и ни карат да се гордеем че сме българи ....така е факт че има такива като тази крадла поптодорова , като пеевски като циганите които цял живот са били на държавната хранилка , цуцали са яко каквото им падне и им се отдаде и въпреки това са алчни, крадат и излагат името на България по света

Странна новина, лично аз не вярвам някой да успее да излезе от магазин с крем и то доста скъп, без да плати. Освен ако фрее шоп в Полша нямат стикери по стоките и сензори на вратите... Не съм била нокога в Полша, но все си мислех, че поляците в 21 век трябва да имат елементарна защитна техника. Освен ако цялата история не е скалъпена за да свалят госпожата от ръководството на Еврейска организация ...

Е като не си била какво говориш? Там и в другите западни страни да не е като в скъпите магазини на Витошка,където непрекъснато бодигард върви след тебе и не можеш спокойно да избереш нещо? В другите държави продавачката те пита имаш ли нужда от помощ и те оставя на спокойствие.

Хаха, аз уважаеми/-а от 20 години живея в една от 'другите страни' и знам, че във всяка цивилизована страна в магазините си има сензори и стоките са маркирани :))) в БГ на Витошка съм била за последен път през 2001 и като видях простотията и предлаганите стоки повече няма нужда да ходя там :)))

Защо Пеевски скри новия вестник Прас прес???

Да това е много репродуктивно,да не би Доган да го издокарат случайно,но и удар по независимата журналистика! А защо общинските съвети гласуват и дават терен на монопола Лафка,то е ясно че е монопол и на тях им е ясно за кого гласуват ,но не могат да устоят на ежемесечния рушвет!Единствено Бургас устояха и им прави чест,там няма Лафка!

Съвсем честно и откровено, другари: Всеки път като видя стока дето не искам да я платя... става нещо като Чудо - тъй силно се разсейвам, че... никога не виждам касата! И сега тъй стана... само дето номера с телефона, който обикновено ми върши работа, този път се издъни.

крадеца си остава крадец както и да се оправдава

В лявата ръчица държах нещо като кремче, в дясната - нещо като телефонче, и... като ми звънна кремчето, съм си прибрала телефончето, че ми се обаждаше една арменска попадия по еврейския въпрос... та така стана цялата работа. Не сварих да отговоря на попадията, и затова напускам! Всичко друго са инсинуации и клевети, другарки и другари!

Отвратителни коментари! На всеки може да се случи - замислен,проблеми,стрес и да си тръгне без да плати.И на мен ми се е случвало-стигала съм почти до изхода и се сещам,че не съм платила.Даже в Австрия не си платих няколко домата-бяха в пликче,бях без количка,поставих др.стоки на касата,но доматите ги забравих. Дори и касиера не ги видя. След това се върнах и ги платих. Никой от нищо не е застрахован!

Забравих да добавя, че и аз съм комунка, макар и не еврейка, та ... често ми се случва и на мене да "пазарувам" без да плащам...

Явно някой е целял точно това-оставката й. Не вярвам да е откраднала! Първо съобщиха,че е хваната пред магазина на летището,сега пък,че е хваната 3 дена след кражбата!Глупости!

мдааа истината боли, крадла е и излага освен себе си и цяла България

Това , че си е подала оставката въобще не ме БРИГА/топли/, ами да вземе да се извини на целия български народ, /вкл. роми/ за резила който ни спретна...........Да ми беше поискала 1000 долара щях да й дам.....Бива ли. А пък за пасито да не говорим с изказването си, просто я довършииииии.......

Плевнелиев си я беше харесал за служебен премиер...

УТОЧНЕНИЕ: Снощи в новините на BTV-Екшън уточниха,че въпросната дама е лансирана за дипломатическа работа преди 16 години от Соломон Паси. Лично той е настоявал тя да бъде посланик в САЩ! Появи се и самият Соломон Паси и заяви,че дамата е много качествен човек,а станалото е неволна грешка. Това е положението! Така че, когато се говорят простотии,че госпожата била "червена", моля да се имат в предвид фактите,а не желанията!

Кифлата наистина започна кариерата си в БСП, но бързо се преориентира към по-изгодни позиции при Пасито.

"Появи се и самият Соломон Паси и заяви,че дамата е много качествен човек, а станалото е неволна грешка." Нали и "самият Соломон Паси" е една стока...

Известното еврейско копеле от Пловдив (равините учат, че са евреи само родените от еврейка) пипна едни 50 хиляди долара за изследване на Антарктида, на принципа "куче влачи диря няма":):):) а сега действа на принципа "гарван гарвану око не вади".

Съвсем не излиза така... Ти със ушите си ли четеш?! Б.си тъпия си !

Ай стига сте се излагали с таз клептомания. Клептомания та клептомания. Всеки изпипан джебчия и крадец който вилнее из магазините като въпросната другарка тука е с ясното съзнание че краде, но се надява никога да не го хванат.

Давам бутилка виски на оногоз дето ми намери руски сайт, който да е написал че таз гивиндия е бивша переводчица на бай тошо и член на комунягите и новитв комуняги от би си пету...

в нормалните държави само нотката на съмнение в такова деяние е край на политическата кариера .... но тук ни имат за стадо аборигени и поптодорова , калфин и подобни на тях недоразумения всячески се стараят да омаловажат и потулят случая , даже хибридна война към НАТО съзряха :)) ....... Господи мили Боже прибери си версиите

само като и видя физиономията на тази веднага ме лъха непочтеност, слагачество, некадърност , фалш , нарцисизъм , кариеризъм и все в тая насока негативни качества , какъв професионализъм ??? може би единствено в лизането на задници и слагачество към нейните кукловоди и господари

Старо ченге ми каза, че клептоманията била много гадно заболяване. В нашия град на един виден човек жена му била болна от клептомания. Прибирала от магазините каквото и хареса, а той след нея вървял и плащал да не стават скандали. Магазинерите му съчувствали и му помагали, като му пращали веднъж месечно сметката без да лъжат.

Клептоманите взимат каквото им падне, не подбират кремче от 400 долара, тавариш!

Кремът против бръчки "Орхидея империал" от 50 милилитра на "Гуерлайн" е екстракт от нов селектиран вид орхидея Златната орхидея. Enhanced with the revitalizing new Gold Orchid Technology, the new Orchidée Impériale Eye and Lip Cream - a fresh and soothing global age-defying treatment - brightens, smoothes and instantly redefines the contours of the eyes and lips for flawless makeup application.

"Гуерлайн"! WTF! Ако не можете да четете, избягвайте да пишете! Произнася се "Герлен"! А по същество - голям резил за въпросната еврейка, която, за съжаление, я обявяват като българка.

То, че евреите са стиснати и крадливи всички го знаем, но такава явна клептомания от човек на висок пост вече наистина е много им е дошло много. Сега ще я инсталират на някоя по незначителна службица, където да си клептоман не е толкова видно. Всъщност от БСП са си поначало клептомани. Спомнете си началото на 90-те години. Милиони останаха без пари за броени месеци по плана на луканов, джуров, младенов, семерджиев.

Лъжата не е част от диагнозата "клептомания", така че тук нямаме нищо друго освен една обикновена кражба. Но на другарите по им харесва клептомания, хаир да им е!

че за някоква помада за 400 евро не си заслужава. Но когато пиша - доказано с факти в Гугъл - с дати, служебната биография на Корнелия Нинова, която никой не може да скрие - си мълчите. Как така - дясна ръка на Костов изпълнителен директор на ТЕХНОИМПЕКС и председател на борда на директорите на ТЕХНОИМПОРТЕКСПОРТ и нищо - по нейно време ли се приватизираха, къде са стотиците милиони долари. Смятата ли, че съпругът ѝ пак по Костово време шеф на митницата Олтоманци със Сърбия по ембарговото време НЕ Е КРАЛ!

От БСП (ГЕрП )всички са клептомани и трябва да бъдат въдворени за лечение в Белене.

30х400=12 000 евра месечно само от един бутик. Да речем 10 бутика, най-малко/по няколко минути е това, максимум час и половина/ 120 000 евра. Малко ли са?

на писанията на форумците. А стига вече бе - празник все пак е. Грешката ѝ е, че малко е откраднала, а за нас - обица за ухото. Ако ще крадеш - не по малко от няколко стотици хиляди долари - като Кирил Добрев.

Дължа извинение пред тук пишештите и четящите за предишен свой пост по темата, когато още не бяха ясни детайлите! Тогава изразих съмнение за активно мероприятие срещу Поптодорова, целящо сриване на професионалната и дейност и пресичане на бъдещи възможности! Това го вярвах искренно, като имах предвид постовете, които е заемала и финансовите и възможности! Приех и обяснението, че е излязла на по-тихо място за да завърши разговорът и с болната и майка и така неволно е излязла с неплатената стока, за което си е платила глобата и въпросът бил приключен! Но излезе, че освен крадла е и лъжкиня, защото е била арестувана три дни след кражбата! Извинявам се на всички с които съм спорил и не съм бил прав! "Това дето сам си правиш, не може никой друг да ти направи"! "Никога не е късно да станеш за резил"! Все наши български пословици!

Ай простен да си, глупостта не е порок но не води до нищо добро. Опичай си акъло овреме.

Кой я отстрани-ЦРУ , което я е ползвало 25 години....през 92 са я хванали в супермаркета / явно е клептоманка/ и са я вербовали,ползвали 25 години и като спукан к..пут я отстраниха -вече не им е нужна. Иначе съм чула че е специализирала в Симеоново-ПГУ.............БЕЗ КОММЕНТАР.

Шорошите са я уволнили не заради кражбата, а че се оставила да я хванат. Все пак не е в първа младост - преди 20 години Ленчето щеше да изтараши половината бутици във Варшава.

Кремче за 400 лв не им прави впечатление? При пенсия 130 лв и заплата за мед сестра 500 лв? Егати политиците. Егати левите партии Егати созиалтия министър Калфин.

да те поправя, 400 долара са над 700 лв.

клептоманията не се лекува.