Коментари - Директорът на СМГ няма да подава оставка | Днес.dir.bg

Директорът на СМГ няма да подава оставка

Директорът на СМГ Антони Стоянов няма да подава оставка. Той намекна за натиск от страна на МОН и инспектората да върне на работа учители, които са уволнени.

Обратно в новината

Коментари - Директорът на СМГ няма да подава оставка | Днес.dir.bg

Коментари

Аз се чудех как оцеля Кастревица толкова години, а по-долу четох, че първо била в СДС, после НДСВ, а сега е ...ГЕРБ. Ей, така се управлява доживотно в България, отврат!

Тая учителка как ще гледа в очите децата които ги прецаква с двойните си класации (една за ПЧМГ-щот си плащат и друга за СМГ)? Амо от колегите нямали да я е срам като заради нейната измама омаскариха свестният човек?

Я вижте тук кой стой в основата на този скандал Зам.-шефката на МОН Кастрева в Лондон на разноски на "Америка за България" link Илиана Раева въстана срещу Ваня Кастрева: Кой Ви дава право да причинявате това на мен, на децата ми, на колегите ми, на мислещите хора в България?! link

Че да не е луд?! Тоя вече сигурно е милионер. Там лапаницата е колосална.

Пръв протестира срещу уволнението му един млад учител. Какво стана с него?

заради неговото държание има оплакване и затова не му е подновен договора и в предишното училище затова са го махнали все пак преподава на момчета

Тая учителка е преценила че щом като е добра по математика ще може да изкара и малко повече поарички с далаверка с ПЧМГ и Сава Гроздев щото при тях всичко е платено. Явно си мисли че само математиците знаят че 2+2=4.

Абсурди! В длъжностните характеристики на всички преподаватели трябва да се впише забрана за участие в журита на конкурси, в които участват ученици от съответното училище. Другото е - "класира своите/ощети сноите"!

Ами защо РИО и МОН позволяват това ?

РИО и МОН слугват на печалбари -от учебници, до всичко останало. За другото - да му мислят родителите - те са по конкурсите за ... каквото се сетите!

Нищо ново! Управляваща измет е БГ целенасочено унищожава елита на нацията! Скоро ще останат само тикви и зомбита, след което започва ГОЛЯМОТО ШОУ! ХАУ!

Тота унищожение не става с война а с продажници. Накой се продават скъпо други като тази кикимора евтино!

всеки нормален директор би уволнил негов служител който работи против интересите на повереното му учреждение независимо какво е и независимо в коя страна е има си съд който ще докаже кой виновен кой не

В Българиа вече никой на вярва на съд, институции, министри а вече и на учител (щом си плащаш ще се класираш дори и по математика). То и Стоичков стана Доктор по нещо си.

така е ама тая преподавателка да си сложи ПОДПИСА Е ВЗЕЛА ПАРИ от сава грозев тя много добре знае какво прави нейните колежки него подписват мисля че 3лв. отиват при савата и тя ще си получи СВОЕТО ТРОДАЖНА ПРЕПОДАВАТЕЛКА

е, не може затова, че е изразила свое мнение, да я уволняват. И с какво толкова е " ощетилаЩ учениците"? не са участвали в някакво треторазредно състезание със сменото име "Рвропейско кенгуру" Директорът само си е търсел повод да уволни учителката, макар че тя не ми е симпатична. Това на всяка цена да си покажем децата и да демонстрират знания - не е чак толкова похвално.Прилича ми на рецитирането на стихотворения от малките дежца в къщи пред гостите. Ха-ха!

Как да не е важно ако детето се е преборило а пък го измамят. Това ще го накара да си каже "Ебу му ма.. Иа ще крада и мамя". Ето затова сме така в БГ щото това не био важо онова не биловажо тук милионче зе се опрости там милионче ще се крадне. А това се взпитава точно от такива продажни учители. Долно е поведението на тази учитека!!!

И какво милионче следва за децата след участие или само класиране за участие в идиотизма " Европейско кенгууру"? Защо не се запитате защо има два списъка? Защо не се запитате кой позволява, разрешава, одобрява и назначава определени учители в комисиите или както там се наричат. Ако трябва да се изтръгне " коренът на злото" , то да се уяолнят уялите се и нищо неправещи търтеи от МОН и от инспектората на Соф. община

Според мен не само учениците е ощетила, а и училището.

Софийски Районен Съд ще отмени уволнението, защото мотивите му са абсурдни. Никъде в длъжностната характеристика или трудовия договор на учителя не пише в какви състезания да участва и кого да класира на първо място. Директорът да беше се консултирал с юрист, докато е в отпуска - абдал!

ти наистина си мунчо ха ха ха ха

власт и прасе мас...

Директора се противопостави на двойният стандард и стана неудобен когато разкри какви далаверки си въртят бедните учители с ПЧМГ и как МОН и РИО позволяват това УМИШЛЕННО ЗА ДА РАЗБИЯТ ОБРАЗОВАНИЕТО под давлението на Америка за България! Именно Катрева искаше отмяна на турсото робство и Вазов а довавянето на Робинзон Крузо и за награда я махнаха от министерският пост и пак (за пореден път) я сложиха шеф на РИО!

Да им пикам и на демократите-гробари. Всичко е с цел макар да изглежда невинно!

Кастрева е от репка. Прочетете какво е казала за нея Илиана Раева, след гостуването на Кастрева в бтв. Точно описание на интелекта и образованието на Кастрева.

Дай линк да прочетем

Така както чета, за мен този човек е прав. От инспектората като правят проверка за случая, трябва да се насочат към доказателства за самия случай. Учениците били протестирали. Те въобще не осъзнават, че в същност този директор защитава техните интереси. Пък и да не го назначават учениците този директор?!

90% от колектива не протестира /защо, страх ли?/ но и не го подкрепя, а протестиращите учителите са част от настоятелството, т.е никой,така ли? Та нали е затова настоятелство да може да контролира дори и директора.

Ай стига с това протестиране. Уляхте се. Не били протестирали ама не го били подкрепяли сякаш това е най-важното в случая, а не това дали е постъпил правилно в задълженията си като директор. Може никой да не го харесва и пак той да е прав.

Версията на директора-Учителката се е подписала на протокол в който учениците от СМГ не фигурират в класацията за националният кръг на състезанието "Европейско Кенгуру" с което уронва престижа на СМГ. Има други 2 учителки които НЕ са подписали протокола. Версията на учителката - Имало е и друг списък (при друг организатор на състезанието) в който учениците от СМГ са класирани и следователно не са ущетени. Част от учениците (ПЧМГ) се явяват при сдружение "Европейско кенгуру", оглавявано от председателя на националната комисия за състезанието проф. Сава Гроздев, други - при Съюза на математиците в България, ръководен от акад. Петър Кендеров. Там са и учещите в СМГ. Въпрос 1. Ако има 2 списъка на класиране (от два различни организатора) то е възможно по-силен ученик от единият списък да не се класира а пък друг по-слаб ученик от другият списък да се класира. Може би това е с цел да се вкарат за последният кръг повече ученици от ПЧМГ за сметка на по-силните от СМГ. Все пак ПЧМГ е частно платено училище (и учениците от ПЧМГ трябва да се класират-нали си плащат). Въпрос 2. Кой е по-виновен. Има една поговорка: Не виновен който яде баницата а този който я дава. В този смисъл не е ли най-виновно РИО, МОН. Не трябва ли ДА БЪДЕ УВОЛНЕНА Ваня Кастрева. Именно РИО и МОН позволяват този двоен стандард и гавра с децата !!! Освен г-жа Тодорова май че и Иван Симеонов също работи за/в ПЧМГ(непотвърдено/ или е работел) и иска смяната на директора. Въпрос 3. Получават ли хонорари от ПЧМГ протестиращите учители? Що се отнася до г-ж Ваня Кастрева то тя е абсолютна политическа номенклатура. Тя беше зам.министър на образованието 1г при Борисов 2,когато решиха да махат Вазов от учебниците и да учат Робинзон Крузо,да махат турското робство да не се учи...стана скандал,махнаха я и я върнаха пак в инспектората за шеф ! Тя беше върла СДСарка,после от НДСВ,сега е от ГЕРБ.

Тая новопечена " докторка' Кастрева трябва да бъде изритана от всякакви институции , свързани с образованието. Защото е проста и не одсобено умна. По вид и поведение прилича повече на мадам от определен вид домове, а по акъл е по -зле и от тях.

Алоо, управниците, въведете веднага мандатност за директори, инспектори и началници на инспекторати! Те са важна бръмка от звеното - общинари, чиновници и други "усвояващи"! Назначават си свои хора доживотно, та да "колят и бесят" неудобните и дружно да усвояват. Повсеместна и нагла корупция на всички нива! Е, тоя сега, захапал кокала, хората не го искат, той се пъне. Абе, келепира, Ганьо! Няма малко достойнство, не, уволнил осем души, за отмъщение и удобство, а!?

Ако е вярно това, че 90% от колектива го подкрепят, сега е момента да го покажат. После ще е късно. Нагледал съм се на госпожи по математика, които са в математическите гиназии само и само да ги знаят и да върят частните уроци и разните школички. Иначе в часовете си са трагедия, щото ги мързию. А и какво ги бърка? Преподавала или не - заплатата е все една и съща и е сигурна. Освен това, колкото по-зле преподават, толкова повече учениците ходят на частни уроци. Не познавам никого от СМГ, но повечето време досега чуваме само едната гледна точка.

90% от колектива не протестира /защо ли?/ но и не го подкрепя, а протестиращите учителите са част от настоятелството.

Антоне, когато уволняваш 7 учители, ти не уволняваш 7 бройки, а седем съдби. Ако уволняваш един учител , мога да те разбера. Но ти правиш ЧИСТКА . За това училището трябва да се очисти от теб.

ТАКОВА НАХАЛСТВО МОЖЕ ДА ИМА САМО В БЪЛГАРИЯ!

Най-грозното в изказването му беше, че щял да активира родителите в своя защита. Ясно е, че се опита да ги изнудва да го подкрепят. Та те ако го подкрепяха искрено, до сега щяха да афишират мнението си.

Ако работите едновременно в частна и държавна фирма къде ще се стараете повече? Явно в частната, защото частника, ако не му изнася веднага ще ви уволни докато в държавната можете да си мързелувате кротко.

Предлагам да бъде номиниран за Европейски наглец на годината. Как може да има такива алчни и примитивни хорица на чело на елитна гимназия?!

Такива ги назначават същите наглеци, ама папкащи послушковци! Няма истински конкурси, само връзки и корупция, но то в цялата държава е така. Затова сме най- бедни и нещастни в Европа!

Ей няма равен този НАГЛЕЦ!!!

Този наглец не разбира ли , че е вреден за училището. Как може до такава степен да се е вкопчил в една службица и да няма грам достойнство и да напусне.

Въпросната госпожа се държи супер нагло по състезания и въобще при контакт с хора намесва се, прекъсва чужди разговори, държи лекции какво трябва и какво не трябва да се прави дори на хора които въобще не познава. Въпросната имаше контакт със съпругата ми по въпроса с курсовете за кандидатстване и сме страшно разочаровани от поведението на един такъв човек, което не прилича на поведение на учител. Чудя се защо чак сега я махат.

излез го кажи на всеослушание... не тихо по форумчета

...му наредиха,да не подава оставка?

Не коментирайте без да знаете истината!! Естествено че директора е прав! Всички знаят за номерата на г-жа Тодорова по състезания как 'режеше' учениците от СМГ... От последната година обаче това стана толкова явно и очебийно! Протестират шепа нейни приближени и заблудени деца от нейния клас. Защо не попитате стотиците други деца от СМГ и/или техните родитители какво мислят? Наблюдаваме диктат на малцинството над умеререните и спокойни 90 % от обществото на СМГ.

Протестират най-добрите учители в СМГ! Учителите, а не администрацията са тези, които правят УЧИЛИЩЕТО! А този невероятен НАГЛЕЦ петни доброто име на училището. На 15 септември всички ще протестираме, ако тази маймуна още е там!

Кава е тази математичка г-жа Тодорова и какъв е този математик г-н Иван Симеонов които не могат да разберат че Ако има 2 списъка на класиране (от два различни организатора) то е възможно по-силен ученик от единият списък да не се класира а пък друг по-слаб ученик от другият списък да се класира. Може би това е с цел да се вкарат за последният кръг повече ученици от ПЧМГ за сметка на по-силните от СМГ. Все пак ПЧМГ е частно платено училище. Или рабират ама ни правят на балъци и си въртят далаверката с ПЧМГ !!!

Дано заради тоя наглец не бъде съсипано едно от малкото останали добри училища! Крайно време е да се въведе мандатност на дирикторите, че повечето се самозабравиха!

Изключителен нахалник!

Коментари - Директорът на СМГ няма да подава оставка | Днес.dir.bg

Директорът на СМГ няма да подава оставка

Директорът на СМГ Антони Стоянов няма да подава оставка. Той намекна за натиск от страна на МОН и инспектората да върне на работа учители, които са уволнени.

Обратно в новината

Коментари - Директорът на СМГ няма да подава оставка | Днес.dir.bg

Коментари

Аз се чудех как оцеля Кастревица толкова години, а по-долу четох, че първо била в СДС, после НДСВ, а сега е ...ГЕРБ. Ей, така се управлява доживотно в България, отврат!

Тая учителка как ще гледа в очите децата които ги прецаква с двойните си класации (една за ПЧМГ-щот си плащат и друга за СМГ)? Амо от колегите нямали да я е срам като заради нейната измама омаскариха свестният човек?

Я вижте тук кой стой в основата на този скандал Зам.-шефката на МОН Кастрева в Лондон на разноски на "Америка за България" link Илиана Раева въстана срещу Ваня Кастрева: Кой Ви дава право да причинявате това на мен, на децата ми, на колегите ми, на мислещите хора в България?! link

Че да не е луд?! Тоя вече сигурно е милионер. Там лапаницата е колосална.

Пръв протестира срещу уволнението му един млад учител. Какво стана с него?

заради неговото държание има оплакване и затова не му е подновен договора и в предишното училище затова са го махнали все пак преподава на момчета

Тая учителка е преценила че щом като е добра по математика ще може да изкара и малко повече поарички с далаверка с ПЧМГ и Сава Гроздев щото при тях всичко е платено. Явно си мисли че само математиците знаят че 2+2=4.

Абсурди! В длъжностните характеристики на всички преподаватели трябва да се впише забрана за участие в журита на конкурси, в които участват ученици от съответното училище. Другото е - "класира своите/ощети сноите"!

Ами защо РИО и МОН позволяват това ?

РИО и МОН слугват на печалбари -от учебници, до всичко останало. За другото - да му мислят родителите - те са по конкурсите за ... каквото се сетите!

Нищо ново! Управляваща измет е БГ целенасочено унищожава елита на нацията! Скоро ще останат само тикви и зомбита, след което започва ГОЛЯМОТО ШОУ! ХАУ!

Тота унищожение не става с война а с продажници. Накой се продават скъпо други като тази кикимора евтино!

всеки нормален директор би уволнил негов служител който работи против интересите на повереното му учреждение независимо какво е и независимо в коя страна е има си съд който ще докаже кой виновен кой не

В Българиа вече никой на вярва на съд, институции, министри а вече и на учител (щом си плащаш ще се класираш дори и по математика). То и Стоичков стана Доктор по нещо си.

така е ама тая преподавателка да си сложи ПОДПИСА Е ВЗЕЛА ПАРИ от сава грозев тя много добре знае какво прави нейните колежки него подписват мисля че 3лв. отиват при савата и тя ще си получи СВОЕТО ТРОДАЖНА ПРЕПОДАВАТЕЛКА

е, не може затова, че е изразила свое мнение, да я уволняват. И с какво толкова е " ощетилаЩ учениците"? не са участвали в някакво треторазредно състезание със сменото име "Рвропейско кенгуру" Директорът само си е търсел повод да уволни учителката, макар че тя не ми е симпатична. Това на всяка цена да си покажем децата и да демонстрират знания - не е чак толкова похвално.Прилича ми на рецитирането на стихотворения от малките дежца в къщи пред гостите. Ха-ха!

Как да не е важно ако детето се е преборило а пък го измамят. Това ще го накара да си каже "Ебу му ма.. Иа ще крада и мамя". Ето затова сме така в БГ щото това не био важо онова не биловажо тук милионче зе се опрости там милионче ще се крадне. А това се взпитава точно от такива продажни учители. Долно е поведението на тази учитека!!!

И какво милионче следва за децата след участие или само класиране за участие в идиотизма " Европейско кенгууру"? Защо не се запитате защо има два списъка? Защо не се запитате кой позволява, разрешава, одобрява и назначава определени учители в комисиите или както там се наричат. Ако трябва да се изтръгне " коренът на злото" , то да се уяолнят уялите се и нищо неправещи търтеи от МОН и от инспектората на Соф. община

Според мен не само учениците е ощетила, а и училището.

Софийски Районен Съд ще отмени уволнението, защото мотивите му са абсурдни. Никъде в длъжностната характеристика или трудовия договор на учителя не пише в какви състезания да участва и кого да класира на първо място. Директорът да беше се консултирал с юрист, докато е в отпуска - абдал!

ти наистина си мунчо ха ха ха ха

власт и прасе мас...

Директора се противопостави на двойният стандард и стана неудобен когато разкри какви далаверки си въртят бедните учители с ПЧМГ и как МОН и РИО позволяват това УМИШЛЕННО ЗА ДА РАЗБИЯТ ОБРАЗОВАНИЕТО под давлението на Америка за България! Именно Катрева искаше отмяна на турсото робство и Вазов а довавянето на Робинзон Крузо и за награда я махнаха от министерският пост и пак (за пореден път) я сложиха шеф на РИО!

Да им пикам и на демократите-гробари. Всичко е с цел макар да изглежда невинно!

Кастрева е от репка. Прочетете какво е казала за нея Илиана Раева, след гостуването на Кастрева в бтв. Точно описание на интелекта и образованието на Кастрева.

Дай линк да прочетем

Така както чета, за мен този човек е прав. От инспектората като правят проверка за случая, трябва да се насочат към доказателства за самия случай. Учениците били протестирали. Те въобще не осъзнават, че в същност този директор защитава техните интереси. Пък и да не го назначават учениците този директор?!

90% от колектива не протестира /защо, страх ли?/ но и не го подкрепя, а протестиращите учителите са част от настоятелството, т.е никой,така ли? Та нали е затова настоятелство да може да контролира дори и директора.

Ай стига с това протестиране. Уляхте се. Не били протестирали ама не го били подкрепяли сякаш това е най-важното в случая, а не това дали е постъпил правилно в задълженията си като директор. Може никой да не го харесва и пак той да е прав.

Версията на директора-Учителката се е подписала на протокол в който учениците от СМГ не фигурират в класацията за националният кръг на състезанието "Европейско Кенгуру" с което уронва престижа на СМГ. Има други 2 учителки които НЕ са подписали протокола. Версията на учителката - Имало е и друг списък (при друг организатор на състезанието) в който учениците от СМГ са класирани и следователно не са ущетени. Част от учениците (ПЧМГ) се явяват при сдружение "Европейско кенгуру", оглавявано от председателя на националната комисия за състезанието проф. Сава Гроздев, други - при Съюза на математиците в България, ръководен от акад. Петър Кендеров. Там са и учещите в СМГ. Въпрос 1. Ако има 2 списъка на класиране (от два различни организатора) то е възможно по-силен ученик от единият списък да не се класира а пък друг по-слаб ученик от другият списък да се класира. Може би това е с цел да се вкарат за последният кръг повече ученици от ПЧМГ за сметка на по-силните от СМГ. Все пак ПЧМГ е частно платено училище (и учениците от ПЧМГ трябва да се класират-нали си плащат). Въпрос 2. Кой е по-виновен. Има една поговорка: Не виновен който яде баницата а този който я дава. В този смисъл не е ли най-виновно РИО, МОН. Не трябва ли ДА БЪДЕ УВОЛНЕНА Ваня Кастрева. Именно РИО и МОН позволяват този двоен стандард и гавра с децата !!! Освен г-жа Тодорова май че и Иван Симеонов също работи за/в ПЧМГ(непотвърдено/ или е работел) и иска смяната на директора. Въпрос 3. Получават ли хонорари от ПЧМГ протестиращите учители? Що се отнася до г-ж Ваня Кастрева то тя е абсолютна политическа номенклатура. Тя беше зам.министър на образованието 1г при Борисов 2,когато решиха да махат Вазов от учебниците и да учат Робинзон Крузо,да махат турското робство да не се учи...стана скандал,махнаха я и я върнаха пак в инспектората за шеф ! Тя беше върла СДСарка,после от НДСВ,сега е от ГЕРБ.

Тая новопечена " докторка' Кастрева трябва да бъде изритана от всякакви институции , свързани с образованието. Защото е проста и не одсобено умна. По вид и поведение прилича повече на мадам от определен вид домове, а по акъл е по -зле и от тях.

Алоо, управниците, въведете веднага мандатност за директори, инспектори и началници на инспекторати! Те са важна бръмка от звеното - общинари, чиновници и други "усвояващи"! Назначават си свои хора доживотно, та да "колят и бесят" неудобните и дружно да усвояват. Повсеместна и нагла корупция на всички нива! Е, тоя сега, захапал кокала, хората не го искат, той се пъне. Абе, келепира, Ганьо! Няма малко достойнство, не, уволнил осем души, за отмъщение и удобство, а!?

Ако е вярно това, че 90% от колектива го подкрепят, сега е момента да го покажат. После ще е късно. Нагледал съм се на госпожи по математика, които са в математическите гиназии само и само да ги знаят и да върят частните уроци и разните школички. Иначе в часовете си са трагедия, щото ги мързию. А и какво ги бърка? Преподавала или не - заплатата е все една и съща и е сигурна. Освен това, колкото по-зле преподават, толкова повече учениците ходят на частни уроци. Не познавам никого от СМГ, но повечето време досега чуваме само едната гледна точка.

90% от колектива не протестира /защо ли?/ но и не го подкрепя, а протестиращите учителите са част от настоятелството.

Антоне, когато уволняваш 7 учители, ти не уволняваш 7 бройки, а седем съдби. Ако уволняваш един учител , мога да те разбера. Но ти правиш ЧИСТКА . За това училището трябва да се очисти от теб.

ТАКОВА НАХАЛСТВО МОЖЕ ДА ИМА САМО В БЪЛГАРИЯ!

Най-грозното в изказването му беше, че щял да активира родителите в своя защита. Ясно е, че се опита да ги изнудва да го подкрепят. Та те ако го подкрепяха искрено, до сега щяха да афишират мнението си.

Ако работите едновременно в частна и държавна фирма къде ще се стараете повече? Явно в частната, защото частника, ако не му изнася веднага ще ви уволни докато в държавната можете да си мързелувате кротко.

Предлагам да бъде номиниран за Европейски наглец на годината. Как може да има такива алчни и примитивни хорица на чело на елитна гимназия?!

Такива ги назначават същите наглеци, ама папкащи послушковци! Няма истински конкурси, само връзки и корупция, но то в цялата държава е така. Затова сме най- бедни и нещастни в Европа!

Ей няма равен този НАГЛЕЦ!!!

Този наглец не разбира ли , че е вреден за училището. Как може до такава степен да се е вкопчил в една службица и да няма грам достойнство и да напусне.

Въпросната госпожа се държи супер нагло по състезания и въобще при контакт с хора намесва се, прекъсва чужди разговори, държи лекции какво трябва и какво не трябва да се прави дори на хора които въобще не познава. Въпросната имаше контакт със съпругата ми по въпроса с курсовете за кандидатстване и сме страшно разочаровани от поведението на един такъв човек, което не прилича на поведение на учител. Чудя се защо чак сега я махат.

излез го кажи на всеослушание... не тихо по форумчета

...му наредиха,да не подава оставка?

Не коментирайте без да знаете истината!! Естествено че директора е прав! Всички знаят за номерата на г-жа Тодорова по състезания как 'режеше' учениците от СМГ... От последната година обаче това стана толкова явно и очебийно! Протестират шепа нейни приближени и заблудени деца от нейния клас. Защо не попитате стотиците други деца от СМГ и/или техните родитители какво мислят? Наблюдаваме диктат на малцинството над умеререните и спокойни 90 % от обществото на СМГ.

Протестират най-добрите учители в СМГ! Учителите, а не администрацията са тези, които правят УЧИЛИЩЕТО! А този невероятен НАГЛЕЦ петни доброто име на училището. На 15 септември всички ще протестираме, ако тази маймуна още е там!

Кава е тази математичка г-жа Тодорова и какъв е този математик г-н Иван Симеонов които не могат да разберат че Ако има 2 списъка на класиране (от два различни организатора) то е възможно по-силен ученик от единият списък да не се класира а пък друг по-слаб ученик от другият списък да се класира. Може би това е с цел да се вкарат за последният кръг повече ученици от ПЧМГ за сметка на по-силните от СМГ. Все пак ПЧМГ е частно платено училище. Или рабират ама ни правят на балъци и си въртят далаверката с ПЧМГ !!!

Дано заради тоя наглец не бъде съсипано едно от малкото останали добри училища! Крайно време е да се въведе мандатност на дирикторите, че повечето се самозабравиха!

Изключителен нахалник!