Коментари - Шефът на НСО подаде оставка по лични причини | dnes.dir.bg
назад

Шефът на НСО подаде оставка по лични причини

Началникът на Националната служба за охрана (НСО) генерал-лейтенант Димитър Димитров депозира оставката си пред президента Росен Плевнелиев, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на НСО подаде оставка по лични причини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това му е наградата - да се пенсионира и да си вземе заплатките...излезе и публично излага за това което марков твардеше, но защити дарjaвната институця. сега jaсно ли е на всички дали ники марков лаже....само дето му е слаб гарба...а на тошката му пожелавам успех, ама ще е много трудно ...още полковник владимиров през 1992 говореше за закон за нсо, но ето че след 20 години сме на сащото положение...и наима как да стане - с 1500 души персонал да пазиш президент, министар председател, председател на народното сабрание, всички охранаивани лица, делегации, сгради и резиденции...за тази деиност траибват поне 5000 души и поне троен буджет.....кои закон ще го позволи в това безпаричие....нима боико или плевенлиев не виждат кога едни и сащи момчета са на работа...ама си траит като...г...jялко, ама скоро закон за нсо наима да има!

е това с ченгетата дето се прибират с гориво на всички е ясно

Уморил се бил за 25 години. И от каво? Да не е орал и копал. Да не е бил миньор? Така значи, тия дришльовци се "уморяват" от 25 години служба, а на нас ни гласят ново увеличение на стажа. Не им стигат 40 години стаж и 65 годишна възраст, ами още ще ги увеличават. Заради цигани, депутати и такива трапосерковци.

Уморил се е да събира и търгува с информация. Уморил се е да прикрива и да доносничи на който трябва. Шефът на мутрите подаде оставка. Да живее новият шеф на мутрите.

Ти сякаш от небето падаш. Ако само си орал и копал, няма как да знаеш колко и как точно уморява стресът. Просто си тъп и ръсиш тъпотии. Аз съшо се махнах от стрес, с който правех милиони оборот, но здравето ми стигна до ръба и за да не го загубя, отидох да си почина на физическа работа. След това пак почнах интелектуална, но с мярка за съхранение на здравето. Служба като на Димитров обаче не прощава и там мярка няма. За това говори човекът, глупако необразован и дървеняк такъв. От глупави хора България е на това дередже.

Леле как щях да изпусна такова мъдро обяснение. А стресът е нещо лошо. Особено когато го няма доносник Гоце да те покровителства. То и ти си си затварял устата за "ловните му подвизи". Абе "аз на тебе, ти на мене". И всички доволни. И сега изведнаж - няма го Гоцката. И започнаха да излизат едни неудобни информации. Стресиращи. Такива черени кратуни като теб освен образованието на номенклатурчиците на бСП друго не признават. Ако ще и да е история на БКП или съветски униформи. И ако не е доносник на ДС не е никакъв специалист. Направо се чудя как се оправат в САЩ. Където никой не е завършил история ан БКП, а още по-малко е чувал за съветски униформи. Всъщност ние сме на това дередже точно защото са ни управлявали доносници9 ан ДС и партийни номенклатурчици с екзотични дипломи. А в кратуните - нищо. Всъщност може би препускащи червени ескадрони.

asen

Не разбрах - тоя отива на физическа работа на магистрала Люлин ли? И после ще прави обороти или и ти си бил там на оборот? Я обясни на тъпите българи, моля?

не се заблуждаваи.няма да има такъв ден поне още 50 години

А брат му е най-богатият герберастки дупетат - Емил Димитров, с втори частен град - Етрополе!

А дали му е брат?!Я пак провери.... Половината пишат колкото да не заспят от скука.....

вапроснят генерал кодзеиков е син на известен комунистически велможа. поради това му е гласувано доверие да пази наи скапите тикви.

БРЦК

Тоя не е напуснал ,а са го напуснали! Гоцко вече нема думата и боклуците около него почват да ги разкарват един по един.Ама много бавно действат - тоя при мен щеше да изхвърчи още в деня на стъпването ми в длъжност.

Трабва им доверен да следят Плевнелиев - толкова е просто

Очевиден професионалист след като при 4 президенти в тия бурни времена нямаше сериозни инциденти; но дали нямаше да е по-дорбе, ако политическият елит не беше чак толкоз добре защитен от народната любов?

Какво значение има това, след като президента е идиот.

охранителния бизнес ще го лапне веднага, за тях той е ценен кадър

изглежда ми свестен човек. на какво прилича това, миналата година завършил академия и сега пенсия. СТИГА САМО С ТОЯ БЪЛВОЧ има и свестни хора

Точно това са мръсните игрички на фалшиво ухиления Плевнелеив.

Генералисимус и голям стадион за да не ни плащат пенсиите!

Толкова генерали, лейтенанти, с или без тирета, а нито от мутри ни опазиха, нито от корумпирани политици! Отдавна е рухнал мит този за българките офицери и офицерската чест е в швейцарски банки

Да,Първанов викате го Гоце , но той освен визия има и умствен потенциал, новия не става за нищо, срам за държавата!!!!

Аз не знам каква визия има - на мазен комсомолски секретар и на партиен номенклатурчик. Това че е лъжес го оставям настрана - вече всички го разбраха. И за доносничството му на ДС, и за бракониерските му "подвизи", и за връзките му с бандити като Братя Галеви и доц. дир Тракторов. Всъщност боклукът Гоце е основната причина тия да не са още в затвора. С неговата протекция и натиск върху съда, доминиран от БСП досега ги отърваваше от панделата. И самият факт че доносник Гоце икой никъде не го канеше, освен в Москва (може би беше и в Сев. Корея и Виетнам.) показва що за екземпляр е бил. Но за щастие вече е политически труп. А за труповете или добро или нищо.

Ти много неща незнаеш, ама да лаеш знаеш. Тия простотий дето ги каканижеш от праисторическо време, не са нито интересни, а верни, един Бог знае? Но като идват от хора като тебе, по-добре да не им хващаме вяра. Че как да вярваш на мразещия? Толкова вече си изкуфял, че се преповтаряш, преповтаряш, препотретваш и все повече хората почват да не харесват теб и такива като теб, а не сочените теб.Манджата ти вече е така пресолена, че не е годна за консумация. Вече си я ядете само вашите хора, но и на тех започва да им става байгън. Сами , ще се изпотровите бе човек.

Прати и двамата на борсата на труда и ще разбереш кой колко струва.Единият строител а другия,какъв е, не се сещам,- помогни!

Старите ДС-та, ще бъдат заменени от нови такива. Нали пратийния секретар Първанов беше заменен от комсомоския такъв, Плевнелиев. Значи нищо не се променя, даже се влошава.

Говориш неща които не разбираш, ако не си комсомолец, няма образование, ако не си член на бкп или бзнс няма професионално развитие.

Комсомолски секретари ставаха само натегачите, а и толкова много хора прогресираха и без да членове на БКП и без да са доносници.

Поредният симпатяга от БСП беше "отстрелян". И правилно - цели 3 години дониосник Гоце си ги пазеше. Ама сега няма повече. Масова чистка е необходима. не само в НСО. И в ДАНС, където мразят ББ и ГЕРБ и често открито приказват срещу тях. И как иначе - ДАНС е създадена като бронирания юмрук на БСП с цел борба срещу тия дето не харесват БСП и компания. И сътс смяната на един или двама висши началници там нещата няма да се променят. Яко "друсане на клона" трябва . И то във всички служби. Всиучко, което е кадър на БСП и компания трябва да се маха.

Време е за симпатягата от ГЕРБ - нищо ново под слънцето..........

Ми те ГЕРБ докато изчистят навсякъде за Своите хора, Народа започна да чисти от ГЕРБ ! Ре:3 то място за ГЕРБ в Кюстендил ?

Големо важно ще дойде друг генерал! То от "генерал-лейтенанти" и пр. генерали вече не можеш да се разминеш у Бг-то! Той Боцко е генерал и то доктор генерал... само генералисимус нямаме още!

Къде останаха обещанията на Плевнелиев, да разформирова НСО, да ходи без илипочти без охрана. Въздух, приказки на вятъра.

Правилно действа Арлекино, да ги поразчисти , но обещанието за намаление наохраната няма да стане. Бойко и Цветанов негили ораняват по 20 човека губят самочуствие.

И аз да бях на неговото място, обезателно щяха да си подам оставката. Такъв кретенизъм дет' се вихри в МВР, задължително води до таквиз резултати. Корабът наистина потъва, но неговия/неговите капитани правят точно обратното - вместо да го спасяват, натискат го да потъне колкото се може повече...помислете защо

крайно време е вече бившите кадри на ДС да ги пенсионират......"подобаващо"-как никой не разбра,че при смяната на строя се сменя и системата за сигурност....както и червените направиха след 9-ти септември

А този ББ от кои кадри е ??!?!?

Това е напълно нормална постъпка. Така дава път на новия президент да си назначи свой човек.

Корабът потъва и умните трябва да се усетят и да се спасяват. Иначе нищо добро не ги очаква.Ще дойде време всеки да дава отчет за деянията си и откраднатите от народа пари!!!!!

....ще върнат откраднатите пари, когато чумата върне на хората децата. Системата е кодирана по друг начин - пари при пари отиват, но никога от многото към малкото, а винаги от малкото към многото. Другото е да вярваш в задгробния живот.

Да, беда ни сполетя. "Комунистите"- самунистите се проявиха в България, като "Чукът на Бога" /изречено от Петър Дънов - вторият по величие българин/. Другото което ни остава е, да вярваме в задгробния живот и реалната справедливост. "Edem, das seine!" - Всекиму, неговото!

Не си прав, в светът парите ги владеят умните, в България облагодетелстваните,- малко повече работа за първите!