Два пъти отхвърлиха оставката на Делян Добрев

Парламентът отхвърли оставката на народния представител от ГЕРБ Делян Добрев с 97 гласа "за", 99 - "против" и 19 "въздържал се".

Обратно в новината

Коментари - Два пъти отхвърлиха оставката на Делян Добрев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СпасГърневски-,,моля те Деляне не скачай от кораба,който ни води към ОБЕТОВАНИТЕ брегове на Европа,защото ЧЕРВЕНИТЕ АКУЛИ ще те разкъсат още във въздуха,,!!!!!!!!По добре НЕ може да се каже!!! !ГЕРБ на кораба/който бяга към Европа/,на него братчеди и суджуци -европейски рай-- а останалите -ВЪВ ВОДАТА СЕ ДАВЯТ!!!!Питайте Враца.....А ние си мислехме , че ГЕРБ ще правят София ЕВРОПЕЙСКО ПРИСТАНИЩЕ....Все пак са Граждани за Европейско Развитие на България.чувайхуйо.То и класацията ни за АГЕНЦИЯТА ПО ЛЕКАРСТВАТА го доказа за пореден път.

Поредното доказателство на думите на един известен италиански журналист: "Италия си има мафия. В България мафията си има държава"

От 240, присъствали(регистрирали се) 215, минимум 118(99+19) са (няма да го напиша, защото цензурата дебне - тя е от същия вид), но те всички си го знаят! И какво излиза вие 118те гласувахте за утвърждаване на шуро-баджанащината в ранг на държавна политика - нали сте(все още) законодателен орган(НС)! В белите държави само да се появи в общественото пространство такава информация - следват оставки и не само на виновника, а и на шефа му(кой ли ще да е) и евентуално намесата на прокурор за злоупотреба(преяждане) с власт! Ще си позволя да ви напомня думи на вожда ви. Цитирам: Премиерът . ПРИПОМНИ, че през 2009 г., когато ГЕРБ дойде на власт за първи път, са ОБЕЩАЛИ ДА НЯМА ТАКИВА ЗАВИСИМОСТИ.

Ако съдя от резултатите от гласуването, оставката на Делян Добрев не е приета защото депутатите от т.н. "Обединени патриоти" и "Воля" са гласували "въздаржал се". Поведението на "Обединени патриоти" е обяснимо. Те са във властта, наредени около държавния кокал и това ги устройва. Освен това възможно е и мотив за тяхното поведение да е било желанието Д.Добрев да остане в Парламента , за да сподели с тях своя богат опит в изграждането на шуробаджанашките схеми.Не разбирам обаче поведението на Воля.Техният председател със всички сили се стреми да изгради в обществото впечатление, че те са истинските борци срещу корупцията и шуробаджанащината в България.

E ще има наказателен вот на изборите няма как. Уядоха се та се самозабравиха щом не ги е срам от народното презрение. Ти ги плюеш а те си внушават че дъжд вали. По дебелокожие стигнаха комунистите, че ги и минаха.

Ами те всички са си комунисти - тиквата, цв.цв, цецъ-козътъ и пр., и пр. без изключение - само че вторият отбор!

не така соросоидите ще те плюят с нови еврогейски костюми са ама чипа си е крадлив комунистически-какъвто народ влас държава малко му е още надупване.

това се казва смазващо мнозинство...виждаш ли какво търпи народа.

Харалан Александров най-добре окачестви днешния цирк в парламента: Мелодрама с елементи на бурлеска...

Nе знам нито какво е мелодрама , нито какво е бурлеска. Този , който си изкарва хляба със скръстените си ръце от българския народ, няма ли да се научи да се изразява на български. Мразя такива префърцунени интелЕгенти.

Най-интересното в тоя вот е позицията на ДПС, които все повече и все по-ясно се очертават като същите соросоиди, като БСП!

Ами какво се "Очертават"? Те са си "соросоиди"! Дали получават подкрепа от Сорос или от тур ьциа - все ги получават да бранят и утвърждават ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ - СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ

То гарван на гарвана око не вади....НО може да се изцвъка в гнездото му.

Днес в късния следобед научих новината, че "глутницата" ГЕРБ отказала да освободи един от своите големи вълци. Новината никак не ме изненада защото : първо цялата "глутница" е изградена по схемата "Кумгейт" и второ структурата на самата схема "Кумгеит" е изградена като пирамида от кибритени клечки, дръпнеш ли една , пада цялата пирама.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава,поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Срам за България - това са нашите политици и с днешното гласуване доказват, че няма нужда от ред, а от наши хора на възлови места и ако може да не се разчува много!!!! ПОЗОР.

Кой ще го накъсва сега като ще "работи против волята си" за оставка? Може Корни?

С.Р.А.М. Следващият път идиотите по инструкция, спусната отгоре, ще въведат феодалния патронат или направо робството. България няма нужда от боклуците, събрани на седянка в парламента.

"Светец Делян" ще спи спокойно. Другарите го защитиха. Ако е умен, както се твърди, трябва да е засрамен от сцените. А Касабов демонстрира патриотарски инстикт и сътвори големи глупости.

Лицемери!

Мошеник мошенику далавера не вади !!

ГЕРБерунгелите си правят каквото си искат. Знаят,че има интересчии,които отново ще гласуват за тях, отработиха системата за манипулиране на изборите,купуват гласовете на нашите съгрсждани от малцинствата и всичко им е точно. Народът реве безопасно само из форумите,но нищо не прави,тъй че,такива като Делянчо и Сие нямат помръдване.Цялата държава е задушена от смъртоносните герберски метастази.

Няма такъв сеир ! Човека дава оставка , но точно неговите хора не му дават ! Типично селяндурска история ! Ясно , че влезе този в съда ще му разкажат играта !

През 89 излязохме на улицата,защото за да заемеш някаква длъжност,трябваше да си член на БКП,защото бяхме зависими от СССР,защото действаше член 1 от Конституцията...А сега не е ли същото?Трябва да си член на ГЕРБ или поне роднина на член от ГЕРБ,зависими сме от ЕС и пак действа члвн 1!

Пак ще ви крадем! Не може да ни направите нищо, роби!

Никаква оставка заради този плазмодий йончева - журналист, комунист и политик в едно - УЖАС!

Значели че в ГЕРБ няма да се ходи в тоалетната без решение на партийната група и няма ли да доведе до повсеместно нацапване и намирисване

Видя ли, бе, адашче, че няма страшно! Продължавай да си крадваш, както досега. И на мен нищо не ми направиха, пак сме си едно с Борисов.

Поне вече пределно ясно ГЕРБ се очертаха като олицетворение на мафията, корупцията и шуробаджанащината в България..... С днешните си действия те надминаха дори зулумите на Тройната коалиция.

Гарван гарвану око не вади

Всичко се случи точно като при румънската антикорупционна политика. Не виждам разлики.

Гробарски цирк. Гробарят хвърля оставка, гробарите не я приемат, а и той не си отива! Свине!!! Свине в цирка Булгаристан!!!

Пуделите се въздържаха ????? не се ли въздържаха изхвърчаше.Па игричките на статуквото да си крепят статуквото .боклуци.

Делянчо е обещал поне на стотина негови роднини, приятелчета и партийни другарчета да ги назначи на добре платени длъжности в Хасково. Затова не го пускат да си ходи от парламента, докато не си изпълни обещанието!

ЦИРК! ЩОМ КАТО НА ДОКАЗАН ПРЕСТЪПНИК НЕ ПРИЕМАТ ОСТАВКАТА, СМЯТАЙТЕ КОЛКО ПО-ГОЛЯМИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СА ВЪРШИЛИТЕ ТЕ САМИТЕ, ЧЕ НЕ Я ПРИЕМАТ.

Те дори не го приемат като ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, а за нещо съвсем НОРМАЛНО. Това да си ГЕРБераст ще стане ДИАГНОЗА.

Антикомунисти сте безкрайно наивни и ограничени люде. Разберете веднъж завинаги,че БОЙКО БОРИСОВ И ПОВЕЧЕТО БИВШИ ЧЛЕНОВЕ НА БСП,НИКОГА НЕ СА БИЛИ КОМУНИСТИ. ПАРТИЙНИТЕ ИМ КНИЖКИ СА БИЛИ САМО ТРАМПЛИН КЪМ БЪДЕЩА ВЛАСТ.ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ТОВА Е САМИЯТ БОРИСОВ. Не пишете простотии ,повлечени от омразата си към комунистите .по- голямата част от народа намрази капитализма така,както вие мразите комунизма,но с далеч повече основания.Далеч по- достойно е да си социалист пред див капиталист.Повечето хора вече го осъзнават,накар и да не го изразяват гласно.

НЕ са наивни,не...Хитри,безскурпулни и мнооого алчни..Но в никакъв случай-наивни,точно като ,,партииците,,едно време.

Знам, че ще прозвучи патетично, но със цялото си съзнание обявявам пълен бойкот на дира. Няма да коментирам, няма да чета, няма да посещавам сайта. Но в едни други времена, скоро, ще напомня за себе си! Битки съм губил, но война НИКОГА! Лек ден на читателите на дир.бг.....

Депутатите от ГЕРБ гласуваха срещу напускането на Д. Добрев, за да не създадат прецедент. Защото и те са затъънали до уши в същата каорупция и шуро-баджанащина . НАдяват се все пак да заметат следите, ако седят в НС.

Има ли закон, който да те задължи да бъдеш депутат? Няма! Какво гласуват тогава? Щом човекът иска - да си ходи! Свършиха ли гейберастките калинки? Ако е така - време е гробарите да се омитат! А и "патриотите" също! Подлоги!

За около 30 секунди коментара ми беше ревизиран усърдно и скрит. Скрита беше и истината! Мнението на един данъкоплатец без да обиждам никой.......

"Два пъти отхвърлиха оставката на Делян Добрев" Да ги пита човек защо?

гарваните гарвану око не извадиха

След тоя цирк може спокойно да спрем поръчката за обновяването на НДК. Няма смисъл. Европейско председателство няма да има. Цецо прецака всичко.

През 2009 когато герб се яви на избори, заяви,че ще въведе справедливост, трябваше да минат 8 гдини за да се разбере, че са излъгали своите избиратели и държавната софра е тя нэтъ верую.

Артистииииииии.........!!!!

Kalin

Щях да се учудя ако я бяха приели.нари всичките са синджир марка някъде и нали всичките са на мърдали куцо и сакато дето им е рода или близък на някое топло място.Просто ако я приемат ще стане лавина от такива разкрития и бая хорица ще изгорят и от ляво и от дясно и в средата!

Само едно въпросче имам. Тая, родната прокуратура, гледа ли същия сериал, като нас, или има по-важна работа в момента точно?

Е сега вече, Бойко ще ти се обиди, да знаеш!

Та те за т'ва обригжват Съдебната с/ма! Пропуснахте ли каква сграда им подариха, за да работят на спокойствие и на полза роду?! Ами т.нар. военно НДК или каквото беше там (до 5-те кьошета).

Смятам, че герберастите за това го избраха простия, преди 10 години почти. Да въведе ред у тая държава и да стане ясно кой ще яде и кой не. Най-накрая постигнахме каквото трябва. Преходът приключи. Всичко е законно.

Циркаджии! Абсолютни цикраджии, назначавал роднини, подал оставка, какво доказват сега?! Абсолютно нищо или да не подава ако се счита за невинен или подава и се заема прокуратурата с него или ако е само морална щетата потъва в забвение и толкова. Какви са тези маймунджилъци?!

Вечна дружба,другари!

Да ни е честито! ГЕРБ узакони и бетонира шуробаджанащината и корупцията: дет се вика ударихме дъното, но копаем! И това доживяхме, дами и господа: жестоко безочие и непукизъм до степен на самозабрава