Защо Делян Добрев оттегли оставката си, докато КС умува?

Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев е оттеглил оставката си от парламента, докато Конституционният съд (КС) решава дали това, че тя беше отхвърлена е законно.

Обратно в новината

Коментари - Защо Делян Добрев оттегли оставката си, докато КС умува? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не знаем кой клати държавата, но тия Хасковлии, що не го одобряват, много бил надут, много бил с голямо самочувствие, само родата си назначил, е , па, само в този град ли, та нима в други градове не е същото. а и като се замисли човек, и аз ако съм, както казва един юрист, и аз ще си избирам хората. Правилно Добрев, няма сърдиш, хората угода няма. Аз харесвам теб. Само да не стане да започнеш навсякъде да назначаваш само от малцинствата, както вече се говори в системата масово, мохамеданите всички от гората и паланки и села у хасково, ще замърсят въздуха и в хасково с техният кюмюр и дърва, айде чао и умната, че носиш и нашата фамилия и име Делян Добрев, чакам да се омъжа, и ако стане ще го кръстим като твоето име, ти от дека си, май не си от нашите-макета, тракиец, евреин, арменец , малък си, явно не помниш затвора хасково, не помниш еврейскит парк. остани със здраве, всичко най-добро от все сърце ти желаем, все пак на запад си завършил, а не физкултура и право с пари или задочно. Сладур си, а който не те харесва Делянчо, няма вкус, ама нещо вземи и пооправи там в онкото, че батак голям, и от малцинствата се жалват, от далеч пътуват, той доган нищо не прави, само за избори се сеща, много приятели имам с висше, но ти по-млад, реститутките най-много, но и те напуснаха, имаш кривици, ама друг път ще ти пиша, за юриста с бастуна Гос...ов, ахмак, голям, ужас, явно рода твоя, хайде, че манджата ми загоря, от далече сме, на 5 хил. километра от бг

КС умува той продължава да кумува.

Клатят държавата!!!

ОКТОМВРИ ПОДАЛ ОСТАВКАТА, ОБАЧЕ НА 22 ДЕКЕМВРИ Я ОТТЕГЛИЛ!!! ЧАКАЙ БЕ ГРОБАР ГНУСЕН ЩОМ СИ ПОДАЛ ОСТАВКАТА МИНАЛИ СА НАД 30 ДЕНА КАК ТАКА ПАК СЕ ВРЪЩАШ? ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ КАКВО СИ ПРАВИЛ ГЛАСУВАЛ ЛИ СИ ИЛИ НЕ, ЗАПЛАТА ПОЛУЧАВАЛ ЛИ СИ ИЛИ НЕ? ЗАКОНИТЕ И НАРЕДБИТЕ КОИТО СА ПРИЕМАНИ И РЕШЕНИЯТА ОТ НАРОДНОТО ИМАТ ЛИ СТОЙНОСТ В ТОЗИ СЛУЧАЙ? ЕХААА ТО ТАКА НАЙ- НИ Е ДОБРЕ ХЕМ НЕ СМЕ НА РАБОТА, АМА КАТО РЕША СЕ ВРЪЩАМ! ХАХАХАХ ПРОСТИЯ НАРОД ПРОДЪЛЖАВА ДА ВИ ХАРЕСВА! ГНУС!!!!

Щото като каже съда, че не може да остане трябва да зареже тлъстия кокал и да мизерува у Айскьой. Анадънмо. Изобщо, търсете кокала, както казваше един човек.

Не даваме дилянчо,защото след него трябва всички безочливи наглеци да си ходимЕ

Нека преди следващи избори политическите партии излязат е морален кодекс на честта, където са упоменати писмено при какви обстоятества недосегаемите заради имунитет депутати ще подават оставка.Защото да го атакуват е нормално, но не и тези от БСП, където достигнаха рекорди в арогантността и безобразията си.

Както и модераторът, триещ мненията на много от читателите на този необективен сайт.

Отношението и народната любов към това момче блика от всеки един коментар тук.Добре е тези които измислят и налагат подобни хасковски герои-енергийни експерти да се замислят върху тяхното бъдеще.

ГЕРБерастите са особени вид Изроди !! Изроди ...със Власт ! От 9 мъчителни години !! .... Помните ли Ало Ваньо ? Помните ли как премиера Боко Тиквата се кълнеше че ще подаде оставка ако загубят Президентските избори !!! ... Ако не помним ...сме свършени ! Ами....свършени сме !

Делянчо има изключително бърза мисъл!Той получи "подкрепата" от съпартийците си през октомври и "светкавично", на 22 декември е оттеглил оставката си!

защото от там се излиза само с краката напред!

"Има много сериозно ФАКТИЧЕСКО и ПРАВНО обяснение реакцията на колегата - той беше поставен под огромен натиск и, разбира се, честната човешка реакция беше да си подаде оставката. След дебатите в залата обаче има възможността да направи всякаква преценка, както и я направи - нека му оставим възможността да има свободна воля"." Това нещо е излязло от устата на ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПРАВНА КОМИСИЯ?! Нямам думи! ... Всяко чудо за 3 дни, та и с Кумец Делянчо така, докато не гръмне следващата афера...

Защото е типичен Бг политик - надменен и безскрупулен с подчинените, хлъзгав с колегите и раболепен и мазен с началника! И НАЙ-ВАЖНОТО знае отговора на трите сакрални въпроса: НА КОЙ?, КАКВО? и КОЛКО?

Този с големите джуки е толкова нагъл че се е наместил с обикновено Колежанско образование по изкуствата в Енергетиката , ама е свой на Мутрата Борисов ! Ако се не махне , народа ще го махне като Искра Федосова !

Размилслил е и не му се пуска баницата. А иначе не е стока. Но пък Цецеъо карачнчева е казала още тогава "Джука, не те даваме". И той решил да продължи да го плюват като депутат. Той си зне. Ама по-добре беше вече да е забравен.

без да искам прочетох края на заглавието като "докато КС кумува" вместо "докато КС умува"...

ПОВРЪЩА МИ СЕ!

Не само на теб.

мръсно, корумпирано

Я да помислим защо Д. Добрев е оттеглил оставката си. След десетките скандали в НС се оказа че само депутати от ГЕРБ подават оставка. А депутати от БСП, иличени за същите неща и даже за по-тежки престъпление - не. Явно рицарския подход в тази ситуация е неприемлив. След като от БСП никой от уличените не си подава оставката, и от ГЕРБ никой нама да подава оставка от тук нататък. Съвсем проста човешка реакция. Но трудно разбираема за 80-те % червени дебили. Апропо, какво стана с Иво Христов - оня началника на дебилите.

Четейки пасквила ти за сетен път се уверявам, че Иво Христов е бил прав за такива като теб!

А, защо пък и не К*р Грохнал Безполезен , и т.н.... Забелязвам , че всичките ти коментари, на които съм попадал до сега, са все глупави и безмозъчни, и често изобщо не са по темата. С една дума коментари на платен трол и патийно обременена куха лейка напълно вписваща се в 80-%товия кръг определен от "онзи" професор . Също като цитираният колега на ДДобрев : Оставката му била мъжка и достойна реакция , но после "размислил" и съо така "мъжки и достойно" си оттеглил оставката !? Ама съвсем Мъжка , разбира се . Само дето и с двете китки е много мека ! Щот' Баницата .. аааа ! Веднаж изписнеш ли я , после трябва да сменаш боята , като куп други "родни политици" , защото синдромът ГЕРБ съвсем скоро ще бъде окончателно повърнат в историята от българския народ . ПП Някой съмнява ли се, че ако се въведе образователен ценз в избирателния закон тази престъпна, корумпирана , мутрафонска организация изобщо би могла да влезе в парламента ??

Гробарите затягат примката около шията на овчето стадо. Гарван гарвану око не вади. Делянчо е мутра, но нашенска (герберска).

Защото копира главатаря си в пируетите и слушка за да папка!

па аз прочетох в първия момент : Защо Делян Добрев оттегли оставката си,докато КС кумува?

Да не би КС да реши, че Народното събрание е действало над правомощията си и че оставката трябва да бъде приета.

Бо*луци недостойни и безгръбначни!

И този като шефа си - вади го голям , но мек !

Защото е дебил.

май Делян Добрев е свързан с 6те убийства. как така си оттегля оставка, след като закриха случая?

Те твърдят, че решил да остане в парламента след категоричната подкрепа, която получи от всичките си колеги в ГЕРБ Човек със собствените си действия и поведение показва на другите дали да го уважават , или не.

ХАСКОВЛИИ - много горд и надменен и тъй далше и тъй далше

Към тези пишещите срещу ДД предлагам. Другари оставете го този, а да се съберем и отидем в Север. България да си спасим гласоподавателите си, да не забегне у Румънско, че тогава го закъсахме.

що? севера в Румъния, югоизтока в Турция, Югозапада в Гърция и всички ще са по-добре

Не знам защо я е оттеглил, но сега се вижда защо така бързо я подаде - защото са му казали за трика

нищо против горе на снимката господина, но в хс масово народа недоволства, но защо , четете и Хасково нет, но в този град е същото, както в мнозина други градове, няма кой и от там, но този поне е учил на запад, а другите на 56 на цвъки хората, заедно двамата масово от системата, но си отидоха след два три месеца, а бяха на около и дали имаха 50 г, изгониха ги от жилищата си държавни, държаха - едните бг една стая, а другата - две стаи, и на тяхно място млади завършили учителският..., следователи, дознатели, и този град натам върви, както и ... , продадоха бг, за пари, картофите вървят с чувалите, с лирите, те си знаят на четири очи, а и от системата на доктор цвъковица назначи в системата, а и си беше, но директор, с икономика, задочно, без пукнат лев, бръкнете се бре, поне вие дохторите имате пари, а не о.човек да му вземете и последният цент и да го оставите безработен. . . Германия сме , този само това знаем отивайки на доХтор в онгодиспансера-НЕ ОДОБРЯВАТ ГО , а и докторите това чакат, рушвет искат бре човече, а пари що не дадете, или по този начин да мре народа . като не му бутнеш и след това отгладуваш . не човек сме , а от отвъдното ви пишем, вече страх имат всички с тези пушки, а и знаем, помним пушките ви, касапин съм, месо продавам, но от животни, а не пуши месо хахохииии чок сеир, ама истина, будала народ горе, а този поне учил, има самочувствие, ама и покритие хасково, а тази от село Мммм от селото на цвъки и цвъковици разни калинки с немски дипломи, а знаем, колко ученолюбиви бяха, само за любов мислеха, и ние може да сме едни от тях, ама не сме на върха "Черешката на тортата" резил ви казват юристи, лекари, но страх ги е, а я знаят тая магарица, а и сега вази гледа и се надсмива на цъки с плабите наклонности, обраха го, обраха ц , винаги е имало мъже със слаби ангели, но копче не можеш да им кажеш и още ще има

ПУТЮ МАРИНКИН АБСОЛЮТНО ГАДНО ПОВЕДЕНИЕ ТИ НЕ СИ МЪЖ, А ПАЛЯЧО

Ето какво пише в Уикипедия за недалечното му минало:"..На министър Трайчо Трайков е поискана оставката след провала на бизнес форума в Катар по време на официалното посещение начело с министър-председателя. Добрев първоначално заявява, че ще подаде и своята оставка като член на екипа на министъра. По-късно приема да поеме министерския пост на мястото на Трайков. [4] Преди встъпването си в длъжност Делян Добрев заявява: Не държа особено на тази работа министър, приемам я като отговорност. [5]

ДД оттегли оставката си, защото гьонсуратлъкът на членовете на ГЕРБ е на такова ниво, че по-високо са само звездите! А за морал, чест, достойнство и други подобни етични категории те не са и чували, камо ли да се ръководят от тях в живота си в политиката и извън нея!

Много си тъпо бре шило ,боли ме като пробиваш

Шило

Хубаво де, ако все пак КС излезе със становище, че мандата се прекъсва с подаването на оставка и, че не се налага гласуване, кво праЙм? Оставка има депозирана, знае се на коя дата. Какво е правил ДД след това в НС?

Като излязат от властта се разделят и с морала. Тоя само показва как ще се държат извън парламента - мутренски.

Не знам колко са умни роднините ,любовниците и приятелите на всички депутати,кметове и други на високи позиции но знам,че все в министерства и общини работят ,а когато се явят на интервю в частния сектор все не стават нещата.

Кога ще ми дойдеш на гости, че няма кой дървата да ми нацепи. Виж да пиша и друго да цепя ставам ,но за това-- не не и само не

Защо, защо - ами защото и той е стандартното за ГЕРБ корумпе. Останалото са поредните празни приказки на колегите му по корупция в НС.

Оттегли оставката си, виждайки огромната подкрепа (рабирайте - натиск) от съпартийците си, които се изпопретесниха да не последва вълна от подобни разследвания, да не излязат на бял свят и техните семейни назначения и после и те да трябва да подават оставка. Ще вземат ГЕРБ да останат без хора, които да седят и да натискат правилното копче в парламента.

,,Защо Делян Добрев оттегли оставката си, докато КС умува?..,,??? ,,защо едно прасе обича ,,калта,,...,,???

щото дори прасетата не крадат

Здрасти коега, къде се загуби покрой Нова година. Важното ече си жив и грухтиш--ha ha gruh gruh

а бе криех се докато се ,,самоубие,, ,,легионерът,,...!!! нали казаха да се ,,пазиме,,...!!! делянчо всички го знаят...!!!

защото за тея мръсници във властта общественото мнение е като пръдня, изчакват да се разсее и после пак почват да осребряват властта си..Защото са оперирани от срам, съвест, отч овешина, от морал...защото са нагли, мръсници, садисти

Защото е от ТРЕТИЯ ПОЛ завалията.

Един селянин или има или няма, ама от третия пол може само да си ти изключение

Махни си сламата от ушите и парцала м/у краката.

е, те всички герберасти са лекета, какво ново, герберастки цирк, щом си плаща добре, разбира се че ще го държим, няма да изпуснем спонсорите си я. има ли герберастки депутат да не си е "платил" поста.

Не е луд този дето е изял баницата ,а този дето му я дал. Сега ще му ядете ,хайде да не казвам....

Отговор на въпроса на Караянчева от парламентарната трибуна: - "Ако дадем Делян, кой ще е следващият?..."... дават разстрелите от последните дни...!!! Почна отстрела на "бушоните", "претоварени" от прекалено много мутромилиционерогерберастки тайни...!!! Дааа...!!! КОЙ ЛИ ЩЕ Е СЛЕДВАЩИЯТ? - ЦВЪКИ-УШАКА, БОКо-ПРОСТАКА...?... #КОЙ?... Ха, ха, ха... :::)))

Сиромашките ни Бг-политици , живи да ги ожалиш !