И БСП не знае кога ще си ходи Орешарски

Пълна неизвестност настана заради политическите битки в парламента - дори в БСП нямат прогноза точно кога правителството "Орешарски" ще подаде оставка.

Обратно в новината

Коментари - И БСП не знае кога ще си ходи Орешарски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СМЕШНИЦИ!!!!!!!!!!!!!

НО ПУТИН ЗНАЕ КОГА ЩЕ ЗАМЕНИ ЕДНИ КУКЛИ С ДРУГИ!!!ДЕ ГО НОВИЯТ СТЕФАН СТАМБОЛОВ ЗА ДА НИ ПОВЕДЕ КЪМ СПАСЕНИЕ???

Премиерът и част от павителството , бяха в Брюксел. Дали се върнаха? Да не избягаха от България?

За БСП (БКП) дезинформацията е основно средство в борбата с Народа!

Колцина ще повярват на словесната еквилибристика на БСП? Нормалните граждани са наясно, че Позитано 20 има умението да говори много, но да казва малко! Или по-скоро да заобикалят неудобните въпроси, както в случая! Та и затова нормалните граждани-данъкоплатци, не вярват на приказките на Позитано. Приказките на Позитано са за провинциалните пенсионери, главно бабичките от третата възраст. Това е ясно, както е ясно, че може да се очаква всичко от Позитано. Те отдавна не са адекватни-от петилетки наред! Необходимо е пак улицата да ги изрита...Там, на улицата е истината!

ПОЛИТИЧЕСКАТА ПРОСТИТУТКА БЕШЕ НАКРАЯ ИЗЧУКАНА ДАЖЕ И ОТ МАНДАТОНОСИТЕЛЯ, СРАМ......:)))(((((((((((((((((((((

НАВЯРНО И ХАРЕСА!ЗАТОВА ПРИ ВЪЗМОЖНОСТ ЩЕ УЧАСТВА ОТНОВО С УДОВОЛСТВИЕ!

Единствения начин да се СПАСИ България в момента е БСП да "СПЕЧЕЛИ" изборите?Така ИСТИНАТА за "БСП","ГЕРБ","ДПС"...... ще излезе на светло! Самите ТЕ ще проговорят,защото НАРОДА ще излезе на улицата! В България няма РАЗЛИЧНИ партии,всички ТЕ защитават МАФИЯТА по различен начин,в зависимост от това какви ПОРЪЧЕНИЯ са получили!?

Идеята не ми харесва ,но май сте прав!

СЕ НАРИЧА РУСКА!

Орешарски в края на мандата си започна да се държи като достоен човек, със самостоятелно мислене....

"След дъжд - качулка"

Комунистите заслужават ако се появят на улицата да се плюят или заливат с течности!

Ми като и бсп-то не знае кога ще си ходи Орешарски, мандатоносителят, т.е. Станишко що не се гръмне?...

Здравейте ЦИРКАДЖИИ ...остават още 7 дена, ..... Ееееех как бързо минаха 401 дена.... ОГЪН СЛУЖБА НЕМА... ......И ей го изтеклa 1 годинкa...... станало лето 2014 -то. ..... и мандата на правителството "Орешарски" безславно привършва... Олигарсите натрупали по още няколко милиарда за предстоящите черни дни, куклите им се приготвят за опозиция, а хората в държавата са станали доста по-бедни... Червените тролове по форумите са с набъбнали банкови сметки, блазя им.... По телевизоро ТВ7 на стража и верен на политиката си СЪОБЩАВА ....Ден 400-и, контрапротестите в подкрепа на кабинета "Орешарски" не спират. За 401-и пореден ден Мишо Шамара, Нина Гергова и група безпартийни членове от БСП изразиха своето задоволство от политиката на кабинета "Орешарски" с масови контрапротести в градинката пред НДК. Хората развяваха знамена на Партията. Имаше много пенсионери и роми, дори и партийни активисти... Абе ЛУД УМОРА НЕМА!!!!!

...МАСОВИ... Що ли не ги чух и видях? Или само аз не съм разбрал за МАСОВИТЕ контрапротести...

и нахални комуняги. Много ги заболя,че Орешарски е предложил Кр.Георгиева за еврокомисар. Трябва да се признае,че тя е с много голям авторитет в ЕП. Нали е важно да имаме комисар с престижни функции. Ама чугунените глави не искат да го разберат.Те разбират само какво каже Русия - троянски коне.Ако ги накарат и те ще натиснат копчето да свалят някои самолет - само защото са комунисти.

Само едно уточнение - и Сталинка е от комунокочината.

На какво основание е твърдението ти?

БСП забравят, че поне в Европейския парламент трябва да защитават първо интересите на България, а след това своите. Не че тука го правят...

в БСП нямат прогноза точно кога правителството "Орешарски" ще подаде оставка... Ами СерГей заминава за Брюксел и ООД-ето("партията") е на автопилот. Кой се оправил със заплата в Брюксел(СерГей), кой(примерно Майчето и Миков) ще духне супата :) Такъв е живота на "левите и модерни" социалисти...

Имам чувството, че Орешарски сам не знае защо се опъва на партията-столетница-мандатоносителка. Но няма лошо, все пак е решил накрая да покаже ма-а-алко собствена роля.Верно,че каквото накрая направиш - то се помни. Не му е било приятно да бъде кукла на конци, но късно се усети да се прави на мъж с топки.

Миков:... най-вероятно в петък също няма да има заседание... В петък дали ще помни какво е говорил :)

Боже, какво се случва в страната на киселото мляко и мошениците?

Най-кофти е, че и Орешарски не знае кога ще си ходи. Няма информация, защото няма кой да му каже. Ако си тръгне на своя глава, може да го уволнят дисциплинарно, ама и това няма кой да го направи... Като във вица: "Абе аз ти казвам, че сме е..на дървава, а ти -не та не!"

Станишев обясни ли на БСПдепутатите защо, ако не изберат Пеевски за шеф на ДАНС, орешарския експертен кабинет ще падне? или само ги заплаши без обяснения.

В последните си управленски дни Орешарски започна да изпълнява това, което му се нарежда от новия тандем ДПС-ГЕРБ. Нима БСП са му казали да подкрепя някаква кандидатура на сталинка в Брюксел? Там той имаше среща с боко и след това се изказа, че ще подкрепи кандидатурата й.

Ако зависеше от ГЕРБ, Орешарски отдавна щеще да си е подал осавката.

Има още къкво да се глозга и краде! Комунист няма как да се махне просто ей така.Те са злонамерени и ще крадът до последно.Тази пасмина докато не бъде смазана и натикана в затворите няма как да се оправи България.

"Тони Монтана", по-добре комунисти, от колкото измислени американски герои с техните подражатели, които вместо да живеят, те просто виреят и сеят смут навред, посредством лъжи и лицемерие. Плюя на глупци като теб, измислени герои, пеленачета, недорасли деца, бъдещи крадци(мързеливци). Очичките ви треперят като ви праснат по болното място(истината винаги излиза наяве), бездушници, слепи по рождение(неуки).

Докато твоето поколение не си отиде от този свят, положението в България няма да се оправи.

А защо да подава оставка.за да се вьрне мазния на власт ли,е тогава ще ви питам какво ще правите,пак ще се криете зад псевдоними и ще плюете но няма да се вдигнете и завинаги да се отзрвем от ББ и ЦВ.ЦВ.

никво старание не влагаш...

А защо да подава оставка.за да се вьрне мазния на власт ли,е тогава ще ви питам какво ще правите,пак ще се криете зад псевдоними и ще плюете но няма да се вдигнете и завинаги да се отзрвем от ББ и ЦВ.ЦВ.

най-позорния и безгръбначен човек, без грам достойнство и морал! дори и марионетка трябваше да изяде една активия като жените и да каже -СТИГА!

Е, този е железен! Ще направи всички на маймуни и само леко ще се подсмихва, както винаги, с подтекст: "А свалете ме, де! Ама не ви стиска, защото ще изглеждате наакани!" Ало, ПЕС-оглавеца в Брюксел, нещо да кажеш! Скри се като показало се и дръпнато обратно от зор л..но! Мизерници...

Скоро ще си ходи, и не само той а и цялото БСП. Знам също, че няма да гласувам за нито една партия, която в момента е в парламента.

Правилно - нито една от тези партии не заслужава отново власт. Но - гласувай - партии у нас - бол - важното е да има по-малко гласове за БСП, Герб и ДПС!

Когато рече Снуп Догидог.

Една сутрин Орешарски ще се събуди спокоен, всичко ще му е спокойно. В БКП ще редят поредната партийна интрига, народът ще пие сутрешното си кафе и поредният премиер ще е на пангара, четящ форумните маниаци как го оплюват. Народът си има нужда от чучело- да се весели за негова сметка, да го пали, да го мачка и оплюва. А бе чучело си трябва на наследниците на траките, които са осъзнали, че държава не им трябва, че могат без четмо и писмо и от пиянство до такава степен са се сбъркали, че са забравили да се размножават, дори са станали ментори на гърците, които открили секса, а 300 години по- късно римляните открили жената. БКП са същите, но в цигански мащаб. Дундуркат си сиганския табун, пускат бригадите мангусти да всяват смут в българското общество,когато трябва да се затули някой скандал и си мислят, че ръководят обществото /от тракийски наследници/. Пълно великолепие от възвишени размисли! Даже една шмръкла наскоро обяви, че е глупаво български комисар да представлява външната политика на ЕС- за какво и е да има завистливи помисли като е по- лесно да няма комисар? Цялото правителство стои като пребозало и копае да свърши някоя работа, защото няколко политически групировки гледат като римски сенатори пожара и аха да пропеят с драматичен глас и се усетиха, че кинтите на баровците за малко да бъдат изпечени в суматохата. Сега правителството стои и ги чака, те стоят и чакат правителството, всички заедно стоят и чакат Годо. Яко губене на време в български стил е настанало.

Всеки ден, в който правителството на орешарски (нарочно с малка буква) управлява е ден в който БСП е на власт и носи пълната отговорност за всичко, което правителството върши !

И кой ще им търси отговорност-на кого е търсена?Кучето си лае а кервана си върви.Нали вдигнаха песиите,дано песионерите не си вложиха повишението в КТБ.

Ами откъде ще знае - това си е "де факто" првителство на ДПС! Да питат Доган...

Този път комунистите надминаха себе си и загубиха контрол над собственото си правителство. Марионетката Орешарски ще бъде държана, докато ДПС не ограбят банката на Василев.

За какво се дърляме само по форумите? Не е ли като бял ден ясно, че нито един от тия дето сега са в парламента им дреме за обикновения български гражданин. Сега се водят епични битки за преразпределение на баницата - власт, пари, влияние. Нито Бойко, нито Местан, нито който и да е от БСП ги е еня какво ще се случва от тук насетне. За тях сега е най-важното да не изпуснат кокала и пак да са сред "народните избранници" наесен. Никакви нови избори няма да решат проблемите ни, защото същите мутри и муцуни ще ни управляват. Аз мисля, че първо трябва да се свика Велико народно събрание, да се промени Конституцията, за да може поне малко от малко да влязат нови лица в политиката, избрани пряко от хората, а не назначени от партийните листи. За целта трябва пак да сме на улицата и ясно да заявим, че не желаем повече никой от досега управляващите да ни управлява отново. Кучето разбира само от тояга!

Не слагай Борисов до останалите. Той е единственият, който проведе национално-отговорна политика.

Толкова отговорна, че загроби и без това жалката ни икономика. Борисов не е единствената причина за сегашното състояние, но по време на неговото управление тотално се разби и малкото, което работеше в държавата.

Никога дори и не е помислял да си ходи преди изтичане на мандата и го е заявявал многократно.Четете и помнете!

комунистите винаги са били нагли,себелюбиви и крадливи...а този защо да е изключение...

този се учи от вожда и учителя Буда.

Къде са умните и красиви протестиращи? Защо си траят интелектуалците артисти, певци, журналисти сега, когато са засегнати здравните и финансови интереси на много българи? Защо не боядисват паметници, защо не разголват гръд измислени миски, защо не разпъват палатки по жълтите павета. Май мълчанието им показва, че действията и псевдо родолюбието им зависят от парите.

а ти какво направи като задаваш толкова интелектуални въпроси,по случая...

Ето кой ще се извини на Пеевски. Той нали попита кой.

да си ходи скоро, това е положението. Който не му изнася да се изнася.

Да си стои там. Всеки ден на поста е 1 % по-малко на изборите за БСП.

Искаме вот на недоверие на собственото им правителство. Това е "велик принос" в теорията и практиката на държавността. Егати държавата.

Да звъннат един телефон на Доган, всичко ще им обади, кога, какво що ...

бе БОКЛУУУУУУУУУУУУУУУУУЦИ!!!!!!!!

и орешарски не знае кога ще си ходи орешарски ...

КОЙ ша е, ама сега вече некой от "Грабарите" ша пометне ! А може и групово да пометнат,там всичките , със старейшините! Охх, къф ризил доживяхме, за туй ли за "Граб" гласувахме ?

Да се забравя, че министър от това правителство е кандидат за председател на БСП показва злокачествена простотия и недалновидност. Плиткоумието на някои не върви на Запад и затова отношението към нас е съответстващо на идиотията на русофилеещите червеноидни люде. За тях даже е неприсъщо да бъдат оприличавани на комуноиди, защото са такива задници, че животът в комута го профанизират до пълно безобразие,което би довело Маркс, Ленин и Троцки до безпощадна реактивна депресия и самоубийство.

Смятам ,че сте достатъчно разумен ,за да си давате сметка ,че те нямат нищо общо нито с Ленин ,нито с Маркс,нито с "нищо друго на света". Единственото нещо с което имат общо /според мен/ е ПАРИЦОФИЛИЯТА- /май измислих нова думичка :-)/ .

бсп вече нямат нужда от орешарски, затова може да си ходи(не че не трябваше да го направи още преди 6 месеца), опитват да се дистанцират от него и да го првърнат в жертвено агне заради изборите

БСП не знае, кога ще си ходи Орешарски , но бог Бойко знае. Той е сигурен, че ще седне на стола на Орешарски. Ще го потърпи още малко, за да пооправи неразбориите в банките и здравеопазването, които забъркаха Герб и ДПС. Нали бог Бойко- Нострадамуса още докато беше в Америка предрече финансовите обърквации и фалит на държавата и банките? А преди това пиха в Кърджали с Местан турското кафе?! Всичко е цирк режисиран от презокеанските и западноевропейските приятели на Б. Борисов. Той, миличкият толкова е зажаднял за власт , рязането на лентички, строителство на магистрали и да го дават по телевизора как играе мачле с "тигрите", че с удоволствие плюе по Родината и народа. Този нещастен човечец, ако беше съвременник на националните герои Ботев и Левски, едва ли някой би го оставил да говори и върши предателство спрямо РОД и РОДИНА. Мисли , народе дали заслужава твоята подкрепа на следващите избори този човек и всички настоящи партии и депутати?!

Какъв родолюбец си, щом социалистите вече не искат Орешарски за премиер, а ти мишееш и сълзи рониш за БСП. Смешник.

Орешарски FOREVER!!!

то освен да крадат и лъжат ,какво ли друго знаят ?

ЗА БОГА БРАТЯ НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ПОВЕЧЕ ЗА БСП

БСП се мазни със "социалната" си програма на циганите и прошляците, а се е.ава с най заможните граждани. Орехът като финансист знае колко е пагубно това и повече не иска да им влиза в тъпата разорителна игра...

Я се събуди - БСП не искаха нов заем, за да се покрият всички вложения в КТБ - тези хубави седем милиарда ги поиска...ГЕРБ - прочети поне вчерашните новини! То червените че са издухани, издухани са - ама не чак толкова, колкото се опитва ББ да ги прецака!