Коментари - БСП иска оставката на екоминистъра заради наводненията | Днес.dir.bg

БСП иска оставката на екоминистъра заради наводненията

Оставката на министъра на околната среда и водите е най-малкото, което може да се очаква в момента, истинската отговорност носи премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - БСП иска оставката на екоминистъра заради наводненията | Днес.dir.bg

Коментари

Довчера бяхте на власт, сума народ се поиздави, нищо не пипнахте, сега другите са ви виновни. Ей това комунягите са страшни демагози...

Лелеееее, ама това КУРнелия хулиганката на БСП-то, мъжкото момиче на женствения СерГЕЙ се усети, че Мая Костинбродска набира точки с влаковите си изпълнения и реши да я надскочи с прилягане пред Миков. Обаче няма как да измисли нещо различно от тъпия рефрен на комунягите - Бойко, народа не яде асфалт, не яде санирани панелки, не яде и т.н. За това дай с тези пари да оправим язовирите и реките. И ако случайно той се подлъжи на пропагандата им, от сега знам какъв ще бъде канския им вой след няколко месеца - Бойко, народът няма какво да пие! Това си е комуниста - прост и нагъл. Между впрочем и заченатия в грешка Кутев доста пари е пръснал по тролове, но поне да им напише текстовете, че те от простотия пишат едно изречение по 40 пъти.

Глупаво и смешно е да се делим на червени и не знам какви,когато държавата загива.Чиновниците си чоплят носовете,вземат големите заплати и бонуси,уреждат се по партийна линия,а държавата за пореден път се дави от невежество,от мързел и безхаберие и ние вместо да заставим прокуратурата да ги напъха там където им е мястото се караме и спорим кои мерзавци са по малко мерзавци.Време е да вземем тоягите и без значение кой червен,кой наш,кой ваш всеки да си получи заслуженото,иначе жална ни майка.

Не е въпросът, кой от коя партия е. Всички правителствна и народни събрания от филип Димитров до сега са манипулирани и лъгани от МОСВ. МОСВ е най-голямата опасност за националната сигурност на България. Щетите от тяхното действие и бездействие са десетки удавени и материални щети за стотици милиони лв. Не изпускат язовирите за да работят ВЕИ-тата. Крият по същата причина микроязовири като бентове. Най-много се уляха обаче Нона Караджова и Ивелина Василева. Ивелина Василева беше при Нона Караджова зам. министър за водите. С Нона Караджова скриха двете през 2012г., че има маскирани микроязовири като бентове. Спомнете си с. Бисер, спомнете си Мизия, спомнете си Варна и къде ли още другаде. Три години МОСВ не може да каже тези съоръжения какво са - бентове или микроязовири. Сега Ивелина Василева е вече министър и продължава да мами Министерския съвет за тези микроязовири скрити като бентове. За да угоди на собствениците на ВЕИ-тата не изтака язовирите, а ги остава да преливат и да ни давят и разрушават домовете ни. Тази за преводач от английски на български може и да стане, но не и за министър, в което и да е правителство. Пълна некадърница и лъжкиня. Самото МОСВ е така деформирано, че на ремонт не подлежи. Трябва да се закрие. На семинар организиран от МОСВ в с. Баня , общ. Разлог м. август 2012г. един от лекторите им го каза в прав текст. Цитирам : "Не търсете МОСВ да Ви решава проблемите. Те са затворена система, не подлежат на развитие и няма да Ви решат проблемите. Търсете за това депутатите по места. Те ще Ви решат проблемите". Семинарът беше с двете басейнови дирекции - Западната и Източнобеломорската, бизнесмени и представители на общините. И какво стана. Представителите но МОСВ и басейновите дирекции ръкопляскаха на това. Еба ти и позора.

Поредица от наводнения и изпълнителната власт няма вина. Тази държава има ли прокуратура?

ХУБАВО че БСП ОТВАРЯТ ТАЗИ ПОЗАБРАВЕНА ТЕМА ВЕДНАГА БСП и ДПС НА ПРОКУРОР! През 2007 година, по време на правителството на Сергей Станишев от БСП, от Министерство на бедствията и авариите, тогава управлявано от Емел Етем (ДПС), са отпуснати 16 милиона лева за ремонт на язовир "Иваново". По документи парите били усвоени по предназначение, но всъщност не било направено нищо за обезопасяване на язовирната стена. Това доведе до трагедията, която отне живота на близо 10 души и унищожи прехраната на хиляди. През 2007 година (правителството Станишев БСП) бяха отпуснати 426 милиона лева на Емел Етем (ДПС) и ръководеното от нея Министерство на държавната политика при бедствия и аварии. Бяха заделени огромни ресурси, от които 169 милиона за ремонт на диги и укрепвания в хасковска област. За подобни ремонти са дадени едва около 9% от отпуснатите средства. "Къде са тези пари и кой носи отговорност за тях"

Да, нека влязат в затвора и онези и тези,всички които носят вина за нанесените щети и за човешките жертви.Няма такава държава.

Искам да попитам: Това ли трябва да казва един министър - свиквайте с наводненията??? А тя за какво е министър ЗА наводненията или за това, че трябва да премахва предпоставките за тях? И не ми казвайте какво е трябвало да направи предния министър. Не го е направил и за това е отсвирен. А тази, ако не знае какво да прави и какво да приказва - ДА СИ ХОДИ! Писна ни от гафове на малоумни министри!

ще трябва да свикнем с това, че ще има периоди на изключително интензивни валежи, последвани от периоди на засушаване, ще ставаме свидетели на екстремни природни явления, на силни ветрове, на бури, на горски пожари това е резултат от климатичните промени - това е цитат от интервюто. та къде точно казва това което твърдиш.

Абе, глупак, тая министърка е направила изказване пред пострадали хора. Ти приказваш за "интервю". След това ли го е направила? За да замаже положението ли?

ХУБАВО че БСП ОТВАРЯТ ТАЗИ ПОЗАБРАВЕНА ТЕМА ВЕДНАГА БСП и ДПС НА ПРОКУРОР! По време на премиера Сергей Станишев от БСП бяха похарчени 2 млн. лв. само за софтуер за космическа система за наблюдение и бяха назначени 33-ма души. Това иронизирано от медиите "космическо око" на министър Емел Етем (ДПС) трябваше да работи за "откриване, възникване и следене динамиката на развитие и контрол на полски и горски пожари, свлачища, наводнения, топене на снежната и ледова покривка" и други природни катаклизми. Е, тези пари ги отнесоха други вятърничеви бедствия, защото "окото", остана сляпо и не заработи. През 2007 г. хората в Цар Калоян бяха сполетени от първото голямо бедствие след наводнение. Загинаха 8 души. Десетки домове бяха на практика разрушени. Управляващите се оправдаха с "нелогични дъждове". Основната вина беше насочена към лошото стопанисване на микроязовирите в района, използвани най-често като рибарници. След близо година, прокуратурата спря разследването, но установи причини за тежкия инцидент: интензивните валежи; недобрата проводимост на преминаващата през Цар Калоян река Хлебаровска; лошото техническо състояние на двата язовира край населеното място.

Бахти безочливите комуняги. Разстел май... ка ви мръсна... Довчера бяхте на власт, сума народ се поиздави, нищо не пипнахте, сега другите са ви виновни. Ей това комунягите са страшни демагози...

Ма ти много бързо тракаш по клавишете! Не мога да те стигна. И колко заработи днес? 50-60 поста по колко? 20-30-50 стинки? Е, трябва да си доволен. 15-20 лева като за герберастки трол не са малко. Ходи да ги изпиеш тая вечер, че утре пак си на смяна. И да вземеш да влагаш и малко нови неща в написаното, щото вече знаем, че на Нинова другата баба е Нели (не разбрах каква е била първата баба?), а Миков ходел по кръчми. И че всички некомунисти-негербаджии сме прости и тъпи и не заслужаваме Боко Тиквата. И ЗА ДА БЪДА В ТОН С ТЕБ - ДАНО ТЕ СПОЛЕТИ СЪБДАТА, КОЯТО НИ ПОЖЕЛАВАШ! ДА ТЕ ГЛЕДАМЕ ПО НОВИНИТЕ, НО ТИ ДА НЕ РАЗБЕРЕШ ТОВА! А дира - що не спирате троловете бе, капути?

На ГЕРБ не им се налага да плащат на тролове, просо защото народът е на тяхна страна. А привържениците на БСП останахте един файтон хора, но пишете три пъти повече постове. Защо ли?

България се пълни с бързоразмножаващи се престъпни азиатци и африканци, някакъв нахален еврокомисар твърди, че трябва да остават в България. Антибългарската банда герберасти се мъчи чрез саниране и други хватки да лиши българите от жилища. Тази неграмотна министърка, която се прави на метеоролог не е най големия проблем. Проблемът на България е бандата престъпници обединени в ПП герб.

те ти ново двайсе. айде да вземеш да ни светнеш нас непросветените как точно със санирането ще ти вземат жилището. абе всички ли сте такива идиоти или ти просто изпъкваш

Всички са такива. Иначе просто биха работили по-достойна работа.

Гръмни се и ще останем, с един глупак по-малко ...

Господин Миков и Г-жа Нинова са разисквали Национален проблем?!?!?!?!?!? Въпроса е : -В Коя кръчма? Защото в момента никоя друга институция не ги познава!

За изминалите 25 год.най много на власт са били ДПС и БСП.Те какво направиха по въпроса.?Кой ненормален раздаде язовирите като частна собственост или на концесия?Това са стратегически обекти.Задължително е да са държавни и държавата да се грижи за тях.Пример с Идил,те отдавна контролират 3 големи яовира ,само ако рекат да ги изпуснат ще наводнят цели райони.Наводненията са последици от лошо управление.Страда народа.Сега не знаели на кого са.

Нинова и Миков са се изказали определено цинично и напълно са преиначили думи, които са верни и напълно мога да приема. Да, хората трябва да са предупредени, че ще има стихии! Не като комунистите да крият какво се е случило в Чернобил и да изтровят нацията ни.

Много ясно, че няма виновни. То нещата не стават за месец, два, че и за година. Тая година имаше твърде много дъждове, почвата пое колкото можа вода, останалото вече просто се стича. Определено има за какво да се винят както управляващите, така и опозицията, която доскоро управляваше, но точно наводненията са нещото, за което най-малко следва да им се търси вина. Ако ли пък стане земетресение скоро - пак ли партиите ще са виновни? Редно е язовирите да се държат в ред, но трябва да се има предвид, че и те имат определен капацитет, над който не могат да се справят. Трябвало е явно да се изпуснат навреме. Затова се вземат мерки предварително в разумна степен, а част от парите се заделят във фонд за подпомагане на пострадалите.

E няма мозък в тъпа комунистическа кратуна, то е ясно като гледаш боко, цоко и поплювко!!! Преди да цъкате минуси, тролчета, спомнете си, че самият ви вожд Буда каза, че и вие сте прости като него и...ха хаааа..и затова се разбирате!

боку нарочно мразува хората и мокри времето!!! ОООооостафка, ООоооостафффкаааа... !!!!!

Госпожо авантюристке, Вие къде бяхте когато управлявахте? Язовирите и реките поне един път изчистихте ли или си пълнехте джобовете? Я си заровете главите в пясъка и си мълчете! Поне веднъж се засрамете!

АЗ БАБИНОТО ПОМНЯ МНОООГО ОТ ОТДАВНА И ТАКОВА НЕЩО НЕ ЗНАМ ДА СЕ Е СЛУЧВАЛО АМА ИМАШЕ ХИДРОИНЖЕНЕРИ И ЯЗОВИРИТЕ СЕ СЛЕДЯХА ,А СЕГА ВЪВ ВиК И "ЯЗОВИРИ И КАСКАДИ" НАЗНАЧАВАТ ЧЛЕНОВЕ НА ГЕРБ НА ДЛЪЖНОСТИ ЗА КОИТО НЯМАТ ОБРАЗОВАНИЕ И СТАЖ

"Едно време..." е обявено за престъпен режим и преди два дни му почитахме жертвите. Този режим и неговите хидроинженери не издържаха проверката на времето. Включително и Вие сте виновни...

През лятото ако има суша вероятно за комунетата пак ще е виновен ББ. Абе тези хора мозъци имат ли в кухуте си комунистически кратуни!?

Отвратителна цензура и пропаганда върви по всички медии, контролирани от Боко и Шишкото, за поредното бедствие, тоя път с прелелия язовир Цонево. Хората бяха залети НЕ ЗАРАДИ ДЪЖДА, А ЗАРАДИ ВЪПИЮЩАТА, БЕЗОБРАЗНА НЕКАДЪРЩИНА НА ШЕФА НА НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ ЛИЦЕТО ТРАЯН ГЕОРГИЕВ. Язовир Цонево прелял. Ай да му се не види! Като че ли за първи път вали дъжд! ИСТИНАТА Е ЖЕСТОКО ПО-РАЗЛИЧНА И Е КРАЙНО ВРЕМЕ ПРОКУРАТУРАТА ДА СИ ВЛЕЗЕ ВЪВ ФУНКЦИИТЕ.

Бившият шеф на Напоителни системи Варна Цонко Цонев е сменен в през декември месец миналата година, разбира се, защото е от БСП, а новите тюрлюгювеч рефоматори и гербаджии трябва да си набутат свой човек. И набутват възможно най-некадърния лицето Траян Георгиев, който преди това е назначен пък като заместник областен управител на Варна от служебното правителство. И понеже е върло некадърен и изобщо не знае къде се намира, му намират "мястото", като го набутват за шеф на "Напоителни системи" Варна. И там Траян Георгиев НЕ ЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА. Георгиев е протеже хем на гербаджии, хем на другите "корифеи" на управленската мисъл "реформаторите". И понеже хабер няма от това, за което е назначен, ДОПУСНА ОНОВА, КОЕТО ВЧЕРА СЕ СЛУЧИ С ПРЕЛИВАНЕТО НА ЯЗОВИР ЦОНЕВО И БЕДСТВИЕТО, СПОЛЕТЯЛО ОКОЛНИТЕ ВАРНЕНСКИ СЕЛА. Практиката показва, че язовирът е трябвало регулярно да се изпуска превантивно, за да се избегне онова, което се случи.

БСП е в коалиция с Евророма и това е голям майтап! Тръгнали с роми, да побеждават ГЕРБ на избори. Как ще стане това бе другари?

за да спечели герб голям е приноса на циганите , иначе няма да излязат сметките ,проверетаеколко гласуваха за герб и колко за останалите партии, май,май циганите се представиха добре с бюлетина на герб

айде,циганите ги видяхме на оня митинг,дет се целуваха ония....в Пловдив на митинга на ГЕРБ да видя циганин?...ай скрий се със заработеното до сега..

Не знам дали само за ГЕРБ! По хасковско "сичкуту сиганин беши рифурматур"!

само не се разбира що трябва да си подава оставката, като това в световните медии отдавна се говори - че климатичните промени водат след себе си тези бедствия. или да вземе да каже "спокойно, това няма да се случва вече" та при следващото бедствие червените дебили пак да искат оставка че е излъгала.

Защото нито един тъп (то имали други?) гербераст не може да разбере границата до къде може да говори един министър. Какво значи един министър да каже "свиквайте"? Ами ние, негерберастите, трябва ли да свикваме, че всички герберасти сте тъпи? Ами бъдете си каквито си искайте, но не си навирайте. И щото не искаме да свикваме - ще ви го навираме постоянно в тъпите зурли.

тъпчо, първо министърката казва съвсем друго нещо, а това че ти и нинова сте или глухи, или се оптивате да манипулирате като вадите думите от контекста и ги преиначавате, проблема не е на гербаджиите, а е медицински и се нарича малоумие

МОЛЯ, никога повече НЕ ни набутвайте в лицата представителите на постКомунистическатаТурскоЦиганска коалиция!

А какво ще кажеш за сегашната четворна коалиция от герберасти, деформатори, маниаци-фронтоваци и комунисти-азбукари? Тя по-добра ли е? Деба и ченгесарските катили, деба!

Най-странната част от всичко е, че дори когато цялата страна е под водата, нашите мазни, безхаберни политици продължават да си играят малките игрички и да се плюят един друг. А обикновените хора се чудят как ще изкарат до утрешния ден...

Гусин Миков ,ЗАЩО И ЦИГАНИТЕ ИЗБЯГАХА ,...уТ бсп ?

Щото белата златка дава повече кифтета.

Свикваме ама когато ни е далеч от гъза.

на която едната баба е Нели... Вие сте лицето на розовата партия - страшно некомпетентна, умираща от злоба и завист. Нямате срам, иначе бихте мълчали. Е, не сте на власт и дано завинаги е така. Министъра е права, но няма как да Ви обясня защо тъй като аз съм специалист , а розовите сте си розови /тип Станишев/. Крайно време е да ви забранят и съдят за лъжи, кражби измами и разгром на държавата.

Не мога да разбера до кога ще пишеш едни и същи глупости. И все до някоя розова личност го докарваш. Може би защото си падаш по педалските работи. Това прави ли те щастлив? Или само малко по-паричен - с една надница преди другите. Парите може да не миришат, ама това, което правиш - просто вони! Не си заслужава дори и срещу по-доБро заплащане. И тъй като си мисля, че нямаш ум да ме разбереш - ще ти го кажа на твоя език - всички тролове сте мръсни комунистически гербаджийски боклуци!

АБЕ БОЙКО,ПОСЛУШАЙ СЪВЕТА МИ: ИДИ СИ В ПОЖАРНАТА В СОФИЯ И СИ РАБОТИ СПОКОЙНО ДО ПЕНСИЯ ДА СИ С ЧИСТА СЪВЕСТ И СПОКОЙСТВИЕ!ТРЯБВА ДА РАЗБИРАШ ОТ МНОГО НЕЩА ЗА ДА СИ ПОДБЕРЕШ ТОЧНИ ХОРА!!!

занимавай се със санирането,а това че хората се давят и остават без дом???

Скъсан водопровод оставя половин Кърджали, Момчилград и 18 села без вода ТОВА СА НАД 50ХИЛЯДИ ДУШИ БЕЗ ВОДА КЪДЕ Е ПРАВИТЕЛСТВОТО ВЕСТНИК РОДОПИ

Аз лично чух министъркта да казва-"Свиквайте, заради климатичните промени оттук нататък ни чакат такива бедствия". Наистина и аз се изненадах дори още тогава коментирах неподготвеното изказвне на "милата"

Аз искам оставка на всички тролове! Особено на тези, които правят вятър (духат де? на един примат.

Че духай на където ти сочи носа ,мене какво ми пречи другарю Пасат!:)))

Освен да се радваме,че БСП е слаба,каква друга радост имаме?

Би било добре, ако можем да се порадваме, че България е силна. Ама ...важното е Вуте да е зле.

Когато БСП е слаба, България е добре. Ама ти не се коркай!

Когато бъдат изчистени от хоризонта т.нар "кадри" (разбирай тъпунгери нещастни с купени дипломи) на БКП=БСП+ДПС-мутанта, ще се намерят и собствениците на т.нар. язовири, вирчета и други "обекти", които довършват мърдащото и все още оцеляващо население.

...Булдозерът бута дигите и стават ясни собствениците. До края на декември събаряме, бутаме .... --- Динамит! Дайте динамит! На този свят повечето проблеми се решават с достатъчно експлозив! ---

Тези лигльовци от БСП хем са некъдърни, хем и нахални до отвращение.

Добре де, изтрихте ме за обида. Тая не била нощна жрица. Засега. А довечера?

Е по тази логика - Орешарски защо не оправи този проблем, ами чака да дойде Борисов след него....???? Тъпи и упорити..... и тъпи!

За себе си ли приказваш?

Абе тия почнаха да пият още от преди обяд.

На мен виновни не ми тлябват! Невинни още по-малко!

истината е, че тези микроязовири бяха построени , за да напояват нивите . после стана така, че вече не само няма напояване, но и ниви не останаха. е, и за какво са ни тези язовири ? неподдържани, полуразрушени, пазени от псевдо собственици заради 15 шарана и малко таранка.. пускайте ги и ги заравнете .

Тъпако, по същата логика преди Орешарски (1 година) на власт беше (3,5 години) Борисов. Той защо нищо не направи? И защо той отново дойде на власт и нищо не прави? И ТОЙ ДОЙДЕ ДА КРАДЕ И ДА ГРАБИ ЛИ? Омръзна ми от тъпаци, подкрепящи (макар и за пари) един отявлен комунист, показващ само мускули (ама вече атрофирали). Няма ли да ви вземе някоя приливна вълна бе, боклуци?

тези гейове от БСП - миналата година като управляваха защо не отстраниха проблемите че сега да няма наводнения или защото не са във властта и искат пак да я вземат че по-лесно да крадат- отново!

Им пречеше с "протестите" си за някоя кинта!

Другарко Нинова, стига ТРОЛИХТЕ нета, че станахте за резил! :))))))

Стига си грачил ве, трол! Пишеш само глупости под различни имена. Ебати и резняка!

Борисов е виновен за урагана Катрина, който помете щата Луизиана в САЩ 2005г! (ДА СЕ ПОВТАРЯ ДО ВТРЪСВАНЕ - МОЖЕ И НЯКОЙ ДА СЕ ХВАНЕ)

Стига си грачил ве, трол! Пишеш само глупости под различни имена. Ебати и миризливеца!

Важното е да се имитира дейност,заплатата си върви,дертове няма.

Странно досега мая манолова грачеше а сега корнелия нинова почна.карат на смени като се измори на едната устата другата почва.айде като завали сняг искайте оставката на метеоролозите.

Стига си грачил ве, трол! Пишеш само глупости под различни имена. Ебати и влечугото!

Това което е казала министъра , са го казвали всички световни учени в областта на климатичните промени. БСП потъва като глист в буца. Жалко, преди време тези от БСП ги коментирах доста често, днес не са ми интересни! На умряло псе, нож не вадя!

Стига си грачил ве, трол! Пишеш само глупости под различни имена. Ебати и плазмодия!

Бре, един глупак, познаващ световни учени

Абе, Обективния, преди три месеца не виждаха ли проблемите? Що не ги отстраниха?

Червените хмери само чакат да стане нещо такова и почват да подскачат за оставки. Ами те като са знаели че ще стане наводнение, защо са си мълчали до сега, а?

Оставка не само на министърката, но и на всички плужеци, калинки и чиновници, които паразитират на гърба на обществото, но не си вършат работата - без значение от коя партия са и кой ги е назначил ! Време е за експерти и професионалисти, а не за милиционерски роднини, защото хората губят живота си заради тяхното безхаберие и арогантност - начело с пачаврата, дето обяснява, че трябвало да свикваме с наводненията, вместо да се борим с тях !

И сте малко и сте стари! Да говориш за оставка, без да се е провел митинг срещу днешното правителство е израз на ИМПОТЕНТНОСТ! Хайде съберете се де, че да ви видим колко бабукера ще се съберете!

Стига си грачил ве, трол! Пишеш само глупости под различни имена. Ебати и мекотелото!

НЕ уважаема другарко Нинова, ако случайно не сте забелязала бсп се УДАВИ точно във този цинизъм!

Дрогарко Нинова, къде са 250 000 работни места, АЕЦ Белене, Кремиковци и Химко. За другото, че те питам дуг път.

От вашите въпроси да разбирам ли, че докато БСП не си изпълни обещанията, останалите партии могат да правят каквото си искат!?!!

Когато си довел страната до това положение/Луканова и Виденова зима/. Банкови фалити, Заиграване с ДПС,.Неизпълнени и тези обещания, ПЪРВО ТРЯБВА ДА ОТГОВОРИШ ЗА СВОЕТО УПРАВЛЕНИЕ И СЛЕД ТОВА ДА ИСКАШ ОТ ДРУГИТЕ!!!

да обвинява други в цинизъм,все едно в Северна Корея ,някой да каже ,че иска демокрация......

Може би не знаеш, но в Северна Корея, са твърдо убедени, че живеят в най-демократичната държава на света.

Коментари - БСП иска оставката на екоминистъра заради наводненията | Днес.dir.bg

БСП иска оставката на екоминистъра заради наводненията

Оставката на министъра на околната среда и водите е най-малкото, което може да се очаква в момента, истинската отговорност носи премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - БСП иска оставката на екоминистъра заради наводненията | Днес.dir.bg

Коментари

Довчера бяхте на власт, сума народ се поиздави, нищо не пипнахте, сега другите са ви виновни. Ей това комунягите са страшни демагози...

Лелеееее, ама това КУРнелия хулиганката на БСП-то, мъжкото момиче на женствения СерГЕЙ се усети, че Мая Костинбродска набира точки с влаковите си изпълнения и реши да я надскочи с прилягане пред Миков. Обаче няма как да измисли нещо различно от тъпия рефрен на комунягите - Бойко, народа не яде асфалт, не яде санирани панелки, не яде и т.н. За това дай с тези пари да оправим язовирите и реките. И ако случайно той се подлъжи на пропагандата им, от сега знам какъв ще бъде канския им вой след няколко месеца - Бойко, народът няма какво да пие! Това си е комуниста - прост и нагъл. Между впрочем и заченатия в грешка Кутев доста пари е пръснал по тролове, но поне да им напише текстовете, че те от простотия пишат едно изречение по 40 пъти.

Глупаво и смешно е да се делим на червени и не знам какви,когато държавата загива.Чиновниците си чоплят носовете,вземат големите заплати и бонуси,уреждат се по партийна линия,а държавата за пореден път се дави от невежество,от мързел и безхаберие и ние вместо да заставим прокуратурата да ги напъха там където им е мястото се караме и спорим кои мерзавци са по малко мерзавци.Време е да вземем тоягите и без значение кой червен,кой наш,кой ваш всеки да си получи заслуженото,иначе жална ни майка.

Не е въпросът, кой от коя партия е. Всички правителствна и народни събрания от филип Димитров до сега са манипулирани и лъгани от МОСВ. МОСВ е най-голямата опасност за националната сигурност на България. Щетите от тяхното действие и бездействие са десетки удавени и материални щети за стотици милиони лв. Не изпускат язовирите за да работят ВЕИ-тата. Крият по същата причина микроязовири като бентове. Най-много се уляха обаче Нона Караджова и Ивелина Василева. Ивелина Василева беше при Нона Караджова зам. министър за водите. С Нона Караджова скриха двете през 2012г., че има маскирани микроязовири като бентове. Спомнете си с. Бисер, спомнете си Мизия, спомнете си Варна и къде ли още другаде. Три години МОСВ не може да каже тези съоръжения какво са - бентове или микроязовири. Сега Ивелина Василева е вече министър и продължава да мами Министерския съвет за тези микроязовири скрити като бентове. За да угоди на собствениците на ВЕИ-тата не изтака язовирите, а ги остава да преливат и да ни давят и разрушават домовете ни. Тази за преводач от английски на български може и да стане, но не и за министър, в което и да е правителство. Пълна некадърница и лъжкиня. Самото МОСВ е така деформирано, че на ремонт не подлежи. Трябва да се закрие. На семинар организиран от МОСВ в с. Баня , общ. Разлог м. август 2012г. един от лекторите им го каза в прав текст. Цитирам : "Не търсете МОСВ да Ви решава проблемите. Те са затворена система, не подлежат на развитие и няма да Ви решат проблемите. Търсете за това депутатите по места. Те ще Ви решат проблемите". Семинарът беше с двете басейнови дирекции - Западната и Източнобеломорската, бизнесмени и представители на общините. И какво стана. Представителите но МОСВ и басейновите дирекции ръкопляскаха на това. Еба ти и позора.

Поредица от наводнения и изпълнителната власт няма вина. Тази държава има ли прокуратура?

ХУБАВО че БСП ОТВАРЯТ ТАЗИ ПОЗАБРАВЕНА ТЕМА ВЕДНАГА БСП и ДПС НА ПРОКУРОР! През 2007 година, по време на правителството на Сергей Станишев от БСП, от Министерство на бедствията и авариите, тогава управлявано от Емел Етем (ДПС), са отпуснати 16 милиона лева за ремонт на язовир "Иваново". По документи парите били усвоени по предназначение, но всъщност не било направено нищо за обезопасяване на язовирната стена. Това доведе до трагедията, която отне живота на близо 10 души и унищожи прехраната на хиляди. През 2007 година (правителството Станишев БСП) бяха отпуснати 426 милиона лева на Емел Етем (ДПС) и ръководеното от нея Министерство на държавната политика при бедствия и аварии. Бяха заделени огромни ресурси, от които 169 милиона за ремонт на диги и укрепвания в хасковска област. За подобни ремонти са дадени едва около 9% от отпуснатите средства. "Къде са тези пари и кой носи отговорност за тях"

Да, нека влязат в затвора и онези и тези,всички които носят вина за нанесените щети и за човешките жертви.Няма такава държава.

Искам да попитам: Това ли трябва да казва един министър - свиквайте с наводненията??? А тя за какво е министър ЗА наводненията или за това, че трябва да премахва предпоставките за тях? И не ми казвайте какво е трябвало да направи предния министър. Не го е направил и за това е отсвирен. А тази, ако не знае какво да прави и какво да приказва - ДА СИ ХОДИ! Писна ни от гафове на малоумни министри!

ще трябва да свикнем с това, че ще има периоди на изключително интензивни валежи, последвани от периоди на засушаване, ще ставаме свидетели на екстремни природни явления, на силни ветрове, на бури, на горски пожари това е резултат от климатичните промени - това е цитат от интервюто. та къде точно казва това което твърдиш.

Абе, глупак, тая министърка е направила изказване пред пострадали хора. Ти приказваш за "интервю". След това ли го е направила? За да замаже положението ли?

ХУБАВО че БСП ОТВАРЯТ ТАЗИ ПОЗАБРАВЕНА ТЕМА ВЕДНАГА БСП и ДПС НА ПРОКУРОР! По време на премиера Сергей Станишев от БСП бяха похарчени 2 млн. лв. само за софтуер за космическа система за наблюдение и бяха назначени 33-ма души. Това иронизирано от медиите "космическо око" на министър Емел Етем (ДПС) трябваше да работи за "откриване, възникване и следене динамиката на развитие и контрол на полски и горски пожари, свлачища, наводнения, топене на снежната и ледова покривка" и други природни катаклизми. Е, тези пари ги отнесоха други вятърничеви бедствия, защото "окото", остана сляпо и не заработи. През 2007 г. хората в Цар Калоян бяха сполетени от първото голямо бедствие след наводнение. Загинаха 8 души. Десетки домове бяха на практика разрушени. Управляващите се оправдаха с "нелогични дъждове". Основната вина беше насочена към лошото стопанисване на микроязовирите в района, използвани най-често като рибарници. След близо година, прокуратурата спря разследването, но установи причини за тежкия инцидент: интензивните валежи; недобрата проводимост на преминаващата през Цар Калоян река Хлебаровска; лошото техническо състояние на двата язовира край населеното място.

Бахти безочливите комуняги. Разстел май... ка ви мръсна... Довчера бяхте на власт, сума народ се поиздави, нищо не пипнахте, сега другите са ви виновни. Ей това комунягите са страшни демагози...

Ма ти много бързо тракаш по клавишете! Не мога да те стигна. И колко заработи днес? 50-60 поста по колко? 20-30-50 стинки? Е, трябва да си доволен. 15-20 лева като за герберастки трол не са малко. Ходи да ги изпиеш тая вечер, че утре пак си на смяна. И да вземеш да влагаш и малко нови неща в написаното, щото вече знаем, че на Нинова другата баба е Нели (не разбрах каква е била първата баба?), а Миков ходел по кръчми. И че всички некомунисти-негербаджии сме прости и тъпи и не заслужаваме Боко Тиквата. И ЗА ДА БЪДА В ТОН С ТЕБ - ДАНО ТЕ СПОЛЕТИ СЪБДАТА, КОЯТО НИ ПОЖЕЛАВАШ! ДА ТЕ ГЛЕДАМЕ ПО НОВИНИТЕ, НО ТИ ДА НЕ РАЗБЕРЕШ ТОВА! А дира - що не спирате троловете бе, капути?

На ГЕРБ не им се налага да плащат на тролове, просо защото народът е на тяхна страна. А привържениците на БСП останахте един файтон хора, но пишете три пъти повече постове. Защо ли?

България се пълни с бързоразмножаващи се престъпни азиатци и африканци, някакъв нахален еврокомисар твърди, че трябва да остават в България. Антибългарската банда герберасти се мъчи чрез саниране и други хватки да лиши българите от жилища. Тази неграмотна министърка, която се прави на метеоролог не е най големия проблем. Проблемът на България е бандата престъпници обединени в ПП герб.

те ти ново двайсе. айде да вземеш да ни светнеш нас непросветените как точно със санирането ще ти вземат жилището. абе всички ли сте такива идиоти или ти просто изпъкваш

Всички са такива. Иначе просто биха работили по-достойна работа.

Гръмни се и ще останем, с един глупак по-малко ...

Господин Миков и Г-жа Нинова са разисквали Национален проблем?!?!?!?!?!? Въпроса е : -В Коя кръчма? Защото в момента никоя друга институция не ги познава!

За изминалите 25 год.най много на власт са били ДПС и БСП.Те какво направиха по въпроса.?Кой ненормален раздаде язовирите като частна собственост или на концесия?Това са стратегически обекти.Задължително е да са държавни и държавата да се грижи за тях.Пример с Идил,те отдавна контролират 3 големи яовира ,само ако рекат да ги изпуснат ще наводнят цели райони.Наводненията са последици от лошо управление.Страда народа.Сега не знаели на кого са.

Нинова и Миков са се изказали определено цинично и напълно са преиначили думи, които са верни и напълно мога да приема. Да, хората трябва да са предупредени, че ще има стихии! Не като комунистите да крият какво се е случило в Чернобил и да изтровят нацията ни.

Много ясно, че няма виновни. То нещата не стават за месец, два, че и за година. Тая година имаше твърде много дъждове, почвата пое колкото можа вода, останалото вече просто се стича. Определено има за какво да се винят както управляващите, така и опозицията, която доскоро управляваше, но точно наводненията са нещото, за което най-малко следва да им се търси вина. Ако ли пък стане земетресение скоро - пак ли партиите ще са виновни? Редно е язовирите да се държат в ред, но трябва да се има предвид, че и те имат определен капацитет, над който не могат да се справят. Трябвало е явно да се изпуснат навреме. Затова се вземат мерки предварително в разумна степен, а част от парите се заделят във фонд за подпомагане на пострадалите.

E няма мозък в тъпа комунистическа кратуна, то е ясно като гледаш боко, цоко и поплювко!!! Преди да цъкате минуси, тролчета, спомнете си, че самият ви вожд Буда каза, че и вие сте прости като него и...ха хаааа..и затова се разбирате!

боку нарочно мразува хората и мокри времето!!! ОООооостафка, ООоооостафффкаааа... !!!!!

Госпожо авантюристке, Вие къде бяхте когато управлявахте? Язовирите и реките поне един път изчистихте ли или си пълнехте джобовете? Я си заровете главите в пясъка и си мълчете! Поне веднъж се засрамете!

АЗ БАБИНОТО ПОМНЯ МНОООГО ОТ ОТДАВНА И ТАКОВА НЕЩО НЕ ЗНАМ ДА СЕ Е СЛУЧВАЛО АМА ИМАШЕ ХИДРОИНЖЕНЕРИ И ЯЗОВИРИТЕ СЕ СЛЕДЯХА ,А СЕГА ВЪВ ВиК И "ЯЗОВИРИ И КАСКАДИ" НАЗНАЧАВАТ ЧЛЕНОВЕ НА ГЕРБ НА ДЛЪЖНОСТИ ЗА КОИТО НЯМАТ ОБРАЗОВАНИЕ И СТАЖ

"Едно време..." е обявено за престъпен режим и преди два дни му почитахме жертвите. Този режим и неговите хидроинженери не издържаха проверката на времето. Включително и Вие сте виновни...

През лятото ако има суша вероятно за комунетата пак ще е виновен ББ. Абе тези хора мозъци имат ли в кухуте си комунистически кратуни!?

Отвратителна цензура и пропаганда върви по всички медии, контролирани от Боко и Шишкото, за поредното бедствие, тоя път с прелелия язовир Цонево. Хората бяха залети НЕ ЗАРАДИ ДЪЖДА, А ЗАРАДИ ВЪПИЮЩАТА, БЕЗОБРАЗНА НЕКАДЪРЩИНА НА ШЕФА НА НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ ЛИЦЕТО ТРАЯН ГЕОРГИЕВ. Язовир Цонево прелял. Ай да му се не види! Като че ли за първи път вали дъжд! ИСТИНАТА Е ЖЕСТОКО ПО-РАЗЛИЧНА И Е КРАЙНО ВРЕМЕ ПРОКУРАТУРАТА ДА СИ ВЛЕЗЕ ВЪВ ФУНКЦИИТЕ.

Бившият шеф на Напоителни системи Варна Цонко Цонев е сменен в през декември месец миналата година, разбира се, защото е от БСП, а новите тюрлюгювеч рефоматори и гербаджии трябва да си набутат свой човек. И набутват възможно най-некадърния лицето Траян Георгиев, който преди това е назначен пък като заместник областен управител на Варна от служебното правителство. И понеже е върло некадърен и изобщо не знае къде се намира, му намират "мястото", като го набутват за шеф на "Напоителни системи" Варна. И там Траян Георгиев НЕ ЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА. Георгиев е протеже хем на гербаджии, хем на другите "корифеи" на управленската мисъл "реформаторите". И понеже хабер няма от това, за което е назначен, ДОПУСНА ОНОВА, КОЕТО ВЧЕРА СЕ СЛУЧИ С ПРЕЛИВАНЕТО НА ЯЗОВИР ЦОНЕВО И БЕДСТВИЕТО, СПОЛЕТЯЛО ОКОЛНИТЕ ВАРНЕНСКИ СЕЛА. Практиката показва, че язовирът е трябвало регулярно да се изпуска превантивно, за да се избегне онова, което се случи.

БСП е в коалиция с Евророма и това е голям майтап! Тръгнали с роми, да побеждават ГЕРБ на избори. Как ще стане това бе другари?

за да спечели герб голям е приноса на циганите , иначе няма да излязат сметките ,проверетаеколко гласуваха за герб и колко за останалите партии, май,май циганите се представиха добре с бюлетина на герб

айде,циганите ги видяхме на оня митинг,дет се целуваха ония....в Пловдив на митинга на ГЕРБ да видя циганин?...ай скрий се със заработеното до сега..

Не знам дали само за ГЕРБ! По хасковско "сичкуту сиганин беши рифурматур"!

само не се разбира що трябва да си подава оставката, като това в световните медии отдавна се говори - че климатичните промени водат след себе си тези бедствия. или да вземе да каже "спокойно, това няма да се случва вече" та при следващото бедствие червените дебили пак да искат оставка че е излъгала.

Защото нито един тъп (то имали други?) гербераст не може да разбере границата до къде може да говори един министър. Какво значи един министър да каже "свиквайте"? Ами ние, негерберастите, трябва ли да свикваме, че всички герберасти сте тъпи? Ами бъдете си каквито си искайте, но не си навирайте. И щото не искаме да свикваме - ще ви го навираме постоянно в тъпите зурли.

тъпчо, първо министърката казва съвсем друго нещо, а това че ти и нинова сте или глухи, или се оптивате да манипулирате като вадите думите от контекста и ги преиначавате, проблема не е на гербаджиите, а е медицински и се нарича малоумие

МОЛЯ, никога повече НЕ ни набутвайте в лицата представителите на постКомунистическатаТурскоЦиганска коалиция!

А какво ще кажеш за сегашната четворна коалиция от герберасти, деформатори, маниаци-фронтоваци и комунисти-азбукари? Тя по-добра ли е? Деба и ченгесарските катили, деба!

Най-странната част от всичко е, че дори когато цялата страна е под водата, нашите мазни, безхаберни политици продължават да си играят малките игрички и да се плюят един друг. А обикновените хора се чудят как ще изкарат до утрешния ден...

Гусин Миков ,ЗАЩО И ЦИГАНИТЕ ИЗБЯГАХА ,...уТ бсп ?

Щото белата златка дава повече кифтета.

Свикваме ама когато ни е далеч от гъза.

на която едната баба е Нели... Вие сте лицето на розовата партия - страшно некомпетентна, умираща от злоба и завист. Нямате срам, иначе бихте мълчали. Е, не сте на власт и дано завинаги е така. Министъра е права, но няма как да Ви обясня защо тъй като аз съм специалист , а розовите сте си розови /тип Станишев/. Крайно време е да ви забранят и съдят за лъжи, кражби измами и разгром на държавата.

Не мога да разбера до кога ще пишеш едни и същи глупости. И все до някоя розова личност го докарваш. Може би защото си падаш по педалските работи. Това прави ли те щастлив? Или само малко по-паричен - с една надница преди другите. Парите може да не миришат, ама това, което правиш - просто вони! Не си заслужава дори и срещу по-доБро заплащане. И тъй като си мисля, че нямаш ум да ме разбереш - ще ти го кажа на твоя език - всички тролове сте мръсни комунистически гербаджийски боклуци!

АБЕ БОЙКО,ПОСЛУШАЙ СЪВЕТА МИ: ИДИ СИ В ПОЖАРНАТА В СОФИЯ И СИ РАБОТИ СПОКОЙНО ДО ПЕНСИЯ ДА СИ С ЧИСТА СЪВЕСТ И СПОКОЙСТВИЕ!ТРЯБВА ДА РАЗБИРАШ ОТ МНОГО НЕЩА ЗА ДА СИ ПОДБЕРЕШ ТОЧНИ ХОРА!!!

занимавай се със санирането,а това че хората се давят и остават без дом???

Скъсан водопровод оставя половин Кърджали, Момчилград и 18 села без вода ТОВА СА НАД 50ХИЛЯДИ ДУШИ БЕЗ ВОДА КЪДЕ Е ПРАВИТЕЛСТВОТО ВЕСТНИК РОДОПИ

Аз лично чух министъркта да казва-"Свиквайте, заради климатичните промени оттук нататък ни чакат такива бедствия". Наистина и аз се изненадах дори още тогава коментирах неподготвеното изказвне на "милата"

Аз искам оставка на всички тролове! Особено на тези, които правят вятър (духат де? на един примат.

Че духай на където ти сочи носа ,мене какво ми пречи другарю Пасат!:)))

Освен да се радваме,че БСП е слаба,каква друга радост имаме?

Би било добре, ако можем да се порадваме, че България е силна. Ама ...важното е Вуте да е зле.

Когато БСП е слаба, България е добре. Ама ти не се коркай!

Когато бъдат изчистени от хоризонта т.нар "кадри" (разбирай тъпунгери нещастни с купени дипломи) на БКП=БСП+ДПС-мутанта, ще се намерят и собствениците на т.нар. язовири, вирчета и други "обекти", които довършват мърдащото и все още оцеляващо население.

...Булдозерът бута дигите и стават ясни собствениците. До края на декември събаряме, бутаме .... --- Динамит! Дайте динамит! На този свят повечето проблеми се решават с достатъчно експлозив! ---

Тези лигльовци от БСП хем са некъдърни, хем и нахални до отвращение.

Добре де, изтрихте ме за обида. Тая не била нощна жрица. Засега. А довечера?

Е по тази логика - Орешарски защо не оправи този проблем, ами чака да дойде Борисов след него....???? Тъпи и упорити..... и тъпи!

За себе си ли приказваш?

Абе тия почнаха да пият още от преди обяд.

На мен виновни не ми тлябват! Невинни още по-малко!

истината е, че тези микроязовири бяха построени , за да напояват нивите . после стана така, че вече не само няма напояване, но и ниви не останаха. е, и за какво са ни тези язовири ? неподдържани, полуразрушени, пазени от псевдо собственици заради 15 шарана и малко таранка.. пускайте ги и ги заравнете .

Тъпако, по същата логика преди Орешарски (1 година) на власт беше (3,5 години) Борисов. Той защо нищо не направи? И защо той отново дойде на власт и нищо не прави? И ТОЙ ДОЙДЕ ДА КРАДЕ И ДА ГРАБИ ЛИ? Омръзна ми от тъпаци, подкрепящи (макар и за пари) един отявлен комунист, показващ само мускули (ама вече атрофирали). Няма ли да ви вземе някоя приливна вълна бе, боклуци?

тези гейове от БСП - миналата година като управляваха защо не отстраниха проблемите че сега да няма наводнения или защото не са във властта и искат пак да я вземат че по-лесно да крадат- отново!

Им пречеше с "протестите" си за някоя кинта!

Другарко Нинова, стига ТРОЛИХТЕ нета, че станахте за резил! :))))))

Стига си грачил ве, трол! Пишеш само глупости под различни имена. Ебати и резняка!

Борисов е виновен за урагана Катрина, който помете щата Луизиана в САЩ 2005г! (ДА СЕ ПОВТАРЯ ДО ВТРЪСВАНЕ - МОЖЕ И НЯКОЙ ДА СЕ ХВАНЕ)

Стига си грачил ве, трол! Пишеш само глупости под различни имена. Ебати и миризливеца!

Важното е да се имитира дейност,заплатата си върви,дертове няма.

Странно досега мая манолова грачеше а сега корнелия нинова почна.карат на смени като се измори на едната устата другата почва.айде като завали сняг искайте оставката на метеоролозите.

Стига си грачил ве, трол! Пишеш само глупости под различни имена. Ебати и влечугото!

Това което е казала министъра , са го казвали всички световни учени в областта на климатичните промени. БСП потъва като глист в буца. Жалко, преди време тези от БСП ги коментирах доста често, днес не са ми интересни! На умряло псе, нож не вадя!

Стига си грачил ве, трол! Пишеш само глупости под различни имена. Ебати и плазмодия!

Бре, един глупак, познаващ световни учени

Абе, Обективния, преди три месеца не виждаха ли проблемите? Що не ги отстраниха?

Червените хмери само чакат да стане нещо такова и почват да подскачат за оставки. Ами те като са знаели че ще стане наводнение, защо са си мълчали до сега, а?

Оставка не само на министърката, но и на всички плужеци, калинки и чиновници, които паразитират на гърба на обществото, но не си вършат работата - без значение от коя партия са и кой ги е назначил ! Време е за експерти и професионалисти, а не за милиционерски роднини, защото хората губят живота си заради тяхното безхаберие и арогантност - начело с пачаврата, дето обяснява, че трябвало да свикваме с наводненията, вместо да се борим с тях !

И сте малко и сте стари! Да говориш за оставка, без да се е провел митинг срещу днешното правителство е израз на ИМПОТЕНТНОСТ! Хайде съберете се де, че да ви видим колко бабукера ще се съберете!

Стига си грачил ве, трол! Пишеш само глупости под различни имена. Ебати и мекотелото!

НЕ уважаема другарко Нинова, ако случайно не сте забелязала бсп се УДАВИ точно във този цинизъм!

Дрогарко Нинова, къде са 250 000 работни места, АЕЦ Белене, Кремиковци и Химко. За другото, че те питам дуг път.

От вашите въпроси да разбирам ли, че докато БСП не си изпълни обещанията, останалите партии могат да правят каквото си искат!?!!

Когато си довел страната до това положение/Луканова и Виденова зима/. Банкови фалити, Заиграване с ДПС,.Неизпълнени и тези обещания, ПЪРВО ТРЯБВА ДА ОТГОВОРИШ ЗА СВОЕТО УПРАВЛЕНИЕ И СЛЕД ТОВА ДА ИСКАШ ОТ ДРУГИТЕ!!!

да обвинява други в цинизъм,все едно в Северна Корея ,някой да каже ,че иска демокрация......

Може би не знаеш, но в Северна Корея, са твърдо убедени, че живеят в най-демократичната държава на света.