БСП даде на Конституционния съд оставката на Добрев

БСП внесе в КС искане решението на парламента за отхвърляне на оставката на Делян Добрев като депутат да се обяви за противоконституционно.

Обратно в новината

Коментари - БСП даде на Конституционния съд оставката на Добрев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БСП - то явно искат да не работят,а да ни занимават с едно и също!Ами като дали,дали!Много важно!Добрев пак ще я подаде,щом така ги устройва и накрая ще напусне,ни защо червения бизнесмен от Хасково дето подарява скъпи коли и екскурзии на кмета го потулвате и откъде е забогатял толкова аджаба,че бизнеса все риве ,че закъсал, все минималните заплати високи,а за рушвет не жали средства!

Браво!Най-после и КС да свърши някаква работа.

Другари широки социалисти, Престанете да се занимавате с недоносчета като добревото суджуче!:))) Заемете се , най--после с тлъстия Симитлийски Суджук----Бою Тиквата! Доказан бандит, мутра , престъпник----- ДАЖЕ ДЖОН БАЙЪРЛИ ГО КАЗА ОТДАВНА!!!:))))))

Те не са социалисти,щом ходят на Бузлуджа!Там е приет Комунистическия манифест!Нямат нищо общо и със социал демократите!Само популизъм и тук там по нещо излиза,стига да не преиграват,но нямат акъл за друго! Тяхното минало като партия на прехода е жалко,затова ползват единствено носталгията по комунистическия лидер Живков на избори,а не тази за Луканов,Ж.Виденов и прочие катаклизми!Така ,че Курна,не знам какво ще събаря,след като тя за нищо не става,освен въртиопашка!

Хей, БеСеПе-то, оставете момчето бе! То си плати на Централата, какво още искате, до просешка тояга ли да го докарате?!

....След като има рекетгей и бесепарското депутатче се прави че няма брат за да остане в народното събрание то Добрев може да си изтегли заявлението за оставка и тогава кво прай Конституционният съд...

Тъп коментар.

Да си го изтегли, но тогава ще се види, че играе цирк, а той се крие зад гърба на останалите гербаджийски депутати, за които, видите ли, бил важен да е там.

Логиката е, че всеки представител на група граждани се отчита само на тях. Ако е член на партия, партията да се отчита, но пред гражданите. Същото е и с оставката. Щом не можеш по някаква причина да представляваш тези граждани и се отказваш или техният предишен избор, следващият в бюлетината важи или има нови избори. От къде на къде представители на други граждани ще решават за представителя на Хасково? Няма логика!

Няма логика, някой уличен да се защитава с всички средства, но реално съм в грешка, защото живея в сбъркана държава. Силни сме, щото здраво се държим, няма значение че е ходим голи, важното е да си ВЕРВАМЕ.

Значи, ако по един казус няма логика, той оборва друг казус, по който също няма логика? Това ли ми казвате?

Ако на втората ти братовчедка кума работи в общината си престъпник, а ако брат ти е бандит и рекетьор си светец?! Това е легиката на БСП/ДПС вечно жадни за власт!

МАЙ НА КУРНА ОСТАВКАТА ЩЕ ПРЕВАРИ ТАЗИ НА ДОБРЕВ:):):):):)

Гнусните БеСеПа - ри направо подскачат от немощ.

Силни сме, много сме ГЕРБ сме! Некой друг му с.рал в гащите, не е той! И само да го хванем този дето с.ере, ду.пе да му е яко. Смех.

Тоя измек.р, ако имаше поне малко достойнство щеше веднага да се разкара от парламента и от политиката въобще, но къде от гербав прос.ак, такова качество.Всичките в тази партия , са такива- прости, нагли и безскруполни.

а тези подлеци депутати от БСП, няма ли да подават оставка? Едия купувал гласове, другия бандит?!

Ако можеше да пишеш на български език, щеше да те разберат другите какво искаш да кажеш. Ама не можеш. Връщай се да ровиш по контейнерите.

и те да се махат веднага! Щото само явно ти си харесваш твойте л.айна.

Настоявате Делян Добрев да си подаде оставката, защито някакъв негов съученик и кум на втора братовчедка работят в община Хасково, а за това, че брата на депутат от БПС се оказа бандит и рекетьор думичка не облвате за оставка?!

Виж, никой не настоява за оставката на Добрев, той вече си я подаде. Обаче БСП настоява, че никой не може да бъде задължен да бъде депутат против волята си.

Достойния малък Делян Добрев и по-достойния Делян Пеевски поживотно трябва да са депутати, къде иначе ще работят техните близки и приятели и как ще финансират партията си ГЕРБ след това????

Трафиканте, върви ли лапачката в БСП ?!

Не върви, всичко е пресъхнало от както тез по-горе се добраха до властта.

Ем горе долу, имам си едни бедни митничарчета дето ходят на срещи на ГЕРБ и срещу скромна сума забравят да ме проверят

ВРЪТВАТ ИМ КРАНЧЕТАТА НАВСЯКЪДЕ В ДЪРЖАВАТА-НАЛИ ЗАТОВА ПИЩЯТ КАТО СКОПЕНИ;)

Крепостните селяни в България станаха крепостни депутати.