БСП, АБВ и ДПС: Оставки на Борисов и Георгиева

БСП, АБВ и ДПС настояха премиерът Бойко Борисов да подаде оставка, а Кристалина Георгиева да се оттегли от Европейската комисия заради провала в ООН.

Обратно в новината

Коментари - БСП, АБВ и ДПС: Оставки на Борисов и Георгиева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От устата на Корнелията пяна струи, ентропията й е необуздана, няма ли кой в БСП да я "укроти" малко?????

коя банка им е на прицел сега?? Тоя истеричен шум май е само за да се прикрие липсата на стойностни идеи и стратегии.... За това само с бюлетина 17

Комунистите и техните мутанти обичат САМО да забъркват огромни гафове и посли оставят народа да ги плаща!! Това са многомилиардните задължения по "татово" време, големият шлем на агент Гоце, поръчаните без договор реактори, "продажбата" - разбирай подарените на Русия реактори, изнудването на Гоце за кандидатурата на Бокова и наглата позиция на камунистите след провала на протежето им!!!!

мозъчна слабост в лидерчетата, всички добре охранени дечица на номенклатурата, несвикнали да мислят, дундуркани до последно, расли повечето в пълно безгрижие и безхаберие, много от тях фалшиви отличници - нехаят за родината си и търсят нова дойна крава да бозаят, сръдливи, докачливи, мързеливи.

Искате ли да спечели нашата България Нобелова награда за иновации?! Предлагам да уволним всички политици и партии - убедена съм,че живота ще продължи далеч по- приятно и структурирано без тях. Така,че ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ на 06.11 да гласува за последното празно или първото празно/невалидно/ квадратче. Зная,че идеята ми е авангардна и че никой още не е узрял за нея,но тогава ще търпим тормоза на тези пепелянки/политиците/

123,хайде де - много си умен - предлагаш супер идея да настъпят размирици в България и след това да ни хвърляте бомби над главите ни. Позор - вие не сте хора, вие сте самият САТАНА.

а те си правят оглушки и се занимават с договорки, поделяне на баницата, далаверки, утре ислямистите ще режат главите, които явно са много кухи. Изчадия адови, сякаш сме се върнали във времето непосредствено преди падането под турско робство - тъпи стари вражди, битки, простотии.

Вече всичко е пародия

Тъкмо се канех да не ходя да гласувам, че взе да ми писва вече, НО комунисти ме мотивираха с безграничната си наглост да гласувам против тях! Може да не съм съгласен с политиката на ГЕРБ, но от протест срещу наглеците от БКП/ Гоце/ ДПС ще гласувам против тях, като избера кандидата на ГЕРБ!

Айнщайн е прав, че глупостта е безгранична!!!

Радвам се, че най-после го осъзна, но ти не си единствен!

Почти всичко написано е вярно, даже още може да се добави. Едва ли има човек който да не знае тези неща, независимо какви политически идеи изповядва. Но някои хора, щом видят и прочетат нещо вярно и реалистично незабавно обръщат палачинката и за всичко само Русия им е виновна. Те дали имат поне основно образование,или пък са психично освидетелствани няма трети вариант, защото никой няма да им плаща за такива тъпизми!

А бе,къде е бати? Никито Бареков I mean. А къде е другото бати , СерГейчо ?Станишката дето в никакъв случай нямаше да ходи в Брюксел. Когато такива, като тях си сдържат на думата, тогава и сериозен човек като Борисов ще може и ще си подаде оставката. А не да забие колата в канавката и народа пак да гази калта

сега с борисов се оля..............

Успех на г-жа Цачева на изборите!!!! Оставете ги комуноидите, БСП и сие, те само лицемерят, защото при тял лъжата е перманентно състояние, начин на живот!!!!

Корнелията е в тежка истерия, моля, комуноидите да я спасяват, че скоро тази разпенена женица ще се гътне.....

Голям праз. Аман! То....да не си отвори човек очите и ушите - отвсякъде един и същи писък . Бокова, Георгиева, ОСТАВКИ. Това не ме интересува, така, че ще си гласувам за ГЕРБ, Борисов и Цачева, още повече, че е плевенчанка - значи ХУБАВ, ГОТИН ЧОВЕК.

Нинова, аз съм бедна, гола и боса, няма с какво да изхранвам децата си, не защото последното правителство ми е виновно. Виновни сте вие от партията на БКапП/ Българска капиталистическа партия/ защото: 1.След 1989 год. всички позиции, от които зависеше управията на България бяха все още във вашите ръце. 2.Използвахте ситуацията та разграбихте България. 3.Фалирвахте банки, ограбихте и личните спестявания на народеца. 4.Вие никога не сте се интересували от такива като нас.5. Няма те нито срам, нито страх. Гледахте само вас си. Мен НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА, АМА ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА, кой ще бъде начело на ООН, след като постоянно има огнища на война, които предизвикват бежански вълни, Мнозина от българският народ благодарение на вашата наглост и безоочие тъне в нищета. Засрамете се най-после, ако и това не можете да направите, повярвайте ми - рано или късно ще си платите за всичко това.

нови избори-всички вън

проучвания, те казват кой ще подава оставка и кой пак ще ги изберем. Нали си дава оставката,пак го избрахме. Общо казано, комунизмът си отиде.

Колко активност има Бокова в Европарламента и като колко качественно е неиното участие там.Всяко участие на еврокомисар се оценява по точкова система зада се отстрани такав ,означава,че непокрива норматив изискванията.

Нинче наборкe, още ставаш цепеняк такъв. :-)

Всичкото Мара втасала, само ООН не сме оглавили. Бокова от трето падна на пето място и нашите решиха да пуснат куция кон Кристалина, която със самохвалство и безобразен английски уплаши комисията и направи услуга на Бокова да блесне на нейния фон. А БСП са като лешояди. Интересуват се само от грабене и интриги,

Бсп,абв и дпс за пореден път доказват,че не са български партии и за шепа рубли са готови да продадат всичко и всеки!Срам и позор са тези хора ако изобщо могат да се нарекат така.Не напразно трите партии са успели да съберат едва 30-40 протестиращи,а тези които искат техните оставки са поне 3-4млн. българи.

Да, плюс вашите оставки! Всички ни ограбихте, заедно! Народа, хайде вече да метем!

Защо ви са тезиоставки.... Пробвали се две българки .... не става.... е, и какво от това...

Г-жо Нинова, Сталинка Георгиева няма нищо общо с България. Всеки българин може само да я заплюе. Тази вещица скоро няма да се появи в България, защото основателно се страхува от саморазправ. Буда Мутрата /Боко Тиквата/ сега трепери само за задника си. Временно не се занимавайте с тях, а само подготвяйте материали за съдебните процеси, които ги чакат.

Дупедалите в парламента вчера за пореден път от 2005 година насам, отложиха закона за премахване новините на турски от националния ефир! Същите Дупетати, дето от 30 години провеждат етническо прочистване на българското население с икономически способи - приватизация, ликвидация, РМДта, обръчи от фирми, европроекти.. за да населят афганистанци в земите, селата и домовете ни! А на коврата Бъчаврова не и пука, защото е на хранилка на Сорос и Америка за България! Смърт за тези гадове и децата им!!!!! Наркотрафиканте, я кажи защо българско оръжие от ВМЗ Сопот и Арсенал Казанлък се използва от ИДИЛ? Ти ли си виновен или Лукарски? Я кажи за религиозното и етническото прочистване на Българското население от стотиците общини, които готвите за заселване на мигранти-терористи????? Потърсете хора в гугъла "ИЗВЪНРЕДНО ОБРЪЩЕНИЕ НА СВ. СИНОД НА БПЦ-БП ПО ПОВОД КРИЗАТА С БЕЖАНЦИТЕ" или на адрес http : // www . bg-patriarshia . bg / news. php ? id = 184530 Пита се ИМА ЛИ РЕЛИГИОЗНО а и ЕТНИЧЕСКО (икономическо) ПРОЧИСТВАНЕ В БЪЛГАРИЯ ОТ КОЛОНИАЛНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА на ГЕРБКП, ДПСДСБДЦ, АБВгз и ПАРЛАМЕНТАРНО ПРЕДСТАВЕНАТА без да е гласувано - ДОСТ!!!!!! Смърт на партията на Америка за България - ГЕРБКП, ДПСДСБДЦ, АБВгз и ДОСТ! Защо ли навсякъде където е написано "Българското правителство" аз винаги прочитам "Българското ГРАБИтелство"?????????

Стрина Кони прилича почти 90% на бившата ми съпруга... Пази Боже!

кои ти дава право ти да искаш оставки иди на друго миасто да си играеш на лидер

Не е лошо бсп да се не взимат много насериозно. Те са изчезваща партия, ако нещата вървят на добре. Ако обаче, както казва другаря Ленин (Колкото по-зле - толкова по-добре), тогава имат шанс, а матряла който им вярва пак ще е в девета глуха.

В името на България и българите Кр. Георгиева трябва да си подаде оставката, а заедно с нея и тези, които я насърчиха. Ние имаме достойнство, а то бе поругано.

Вое сте си самопоругани от самосебе си :-)

Когато Борисов направи гаф, все някои друг е виновен. Сега става въпрос за престъпно отношение към цяла България, която служи за посмешище от всички държави. С какво го заплаши и изплаши Сталинка, с какво го уговори Меркел, та натресе Сталинка - всички с които работи я смятат за некадърна!! Борисов действа в интерес на чужд кандидат! А неговото потекло е доста комунистическо, и е свързан с доста тъмни личности. Ако не беше това престъпно отношение на Борисов, българка щеше да бъде генерален секретар на ООН! Оставка за Борисов и неговото мекере Сталинка!!!!!

Ех КУРнелия,КУРнелия

КУРнелия чупката... Стига с този комсомолски ентусиазъм...! Връщаш ни с 30 год назад,хайде моля ти се! Вместо да се скриете някъде и да си траете,вие проявявате изключително нахалство и безочие?

ето това е дружината на бкп

ОРЕШАРСКИ КАТО ПРЕДЛОЖИ ДЕБЕЛАТА ДЕПЕСАРСКА СВИНЯ ПЕЕВСКИ ЗА ШЕФ НА ДАНС МЪЛЧА СЕГА ЩЕ МИ ИСКА ОСТАВКИ ЗАРАДИ ЕДНА БОКОВА, ДЕТО И Е ВСЕ ЕДНО КАКВО СТАВА В БЪЛГАРИЯ, ОСИГУРИЛА Е ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО С АПАРТАМЕНТИ В САЩ .........

Бойко Борисов няма да подаде оставка,защото ще изтърве разпределението на европарите и на държавните поръчки.Той не би допуснал друг да се възползва от това а той да гледа безпомощно отстрани.

Много сте нахални, кой осигурява парите от Европа, кой иска да се възползва. Хайде, скрийте се най-после.

Вярно е, че включването на Георгиева в надпреварата за шеф на ООН не беше най-добрият ни дипломатически ход, но той ни беше наложен отвън, колкото и управляващите да отричат, че било наше решение. Е, подведоха ни, и то най-вече руснаците, които само ден преди това заявиха, че са за избирането на жена от Източна Европа, а после се отметнаха и влязоха в някакъв друг пазарлък. Това за сетен път показа, че на сегашните управници в Кремъл изобщо не може да се вярва. Сега българските глашатаи на Москва вкупом ревнаха, че сме били пропуснали шанса Ирина Бокова да е на този пост, нещо на което няма да повярват и най-големите наивници. Решиха дори, че сега е моментът да дойдат пак на власт, като Борисов любезно им я отстъпи, ама имат да вземат. Той ще подаде оставка, колкото я подаде Орешарски, когато по улиците на София дни наред стотици хиляди искаха оставката му.

Това, което четох беше, че идеята е на американците. Е, те може и да лъжат. Казваш рускаците са ни подвели за жена ГС на ООН ? Казваш, че симпатиите им са били на страната на Бокова ? Боко затова ли я снеми ? Хайде за последно американска или руска идея е за жената от Източния блок ? Американците или руснаците настояха за смяната на Бокова с Кристалина ? И последно Боко кого слуша ? Меркел, американците или руснаците, че смени една българка с друга ? Между другото Боко чий Премиер се явява ? Тюрли гювеч на няколко нации, а българската е като добавка ли ?

На др. Путин никога не трябва да му се вярва. Когато обяви, че изпраща цели влакови композиции за Украйна с ХУМАНИТАРНА помощ, вътре във вагоните имаше ОРЪЖИЕ - информацията е от първи източник. Но Борисов е честен ЧОВЕК преди всичко, не можеше да допусне, че ръководител от такъв ранг, думата му може да се пречупи на две. Жалко, че сме съвременници на такива люде, жалко, че храних голям любов към Съветския съюз. Всичко е било алъш-вериш. Горките хорица, колко сме бедни и жалки. Мачкат и ни правят на маймуни както си искат.

Не ме гледай умно,Курнелче,последно време съвсем изтрещя,приказваш и вършиш глупости.Мишо Миков беше по-гоуем пич от теб.Нали вси по мъжки искаш да контактуваш политически.

На Бойко половината парламентарни партии вече му искат оставката. Включително Велизар Енчев (явно) и Цветан Цветанов (тайно) Бащице, какво чакаш, време ти е :)

няма ли най-после да бламираме едни избори и тези хрантутници да видят,че има народ,а не мат,рял.

отвратихте българския народ от избори,гласуване и очаквания за нещо поне по-свястно в живота им.Сега като използвате властта си ще ги карате да гласуват задължително като овце,подкарани с тояга.Е добре,ше отида да гласувам.Само,че вече до урните трябва да има и едно кощче/голямо/ за боклук,където да хвърляме бюлетините ,смачкани на топка.Туй заслужавате всички от т.н. политически елит.

карадайъ: "По думите му "пак сме се изложили пред чужденците и пред света". Ами пред българите не се ли изложихте, или е без значение?

БСП (Кур), БСП (Пър) и БСП (Сопол) пак се обединиха, защото техният общ знаменател КДС е незабравим, неизтребим и по-силен от всякакви идеи, вождове, цели и задачи! Тяхната маниакална жажда за власт и омразата им към всичко, което не е техен верен член и плащач на членски вносове, пълнач на черни каси, перач на пари от наркотрафици и партийни сметки, просто не им дава мира и възможност да реагират адекватно в каквато и да е ситуация! Позицията ГенСек на ООН никога не е била гарантирана на тяхната кандидатка! Тя никога дори не е била обещавана на българка, защото никой не я е поискал или заслужил с нещо (подкрепа, принос, последователна регионална политика или някакви лични достоинства)! Но те си измислиха повод да се правят на национално обидени и да разиграват циркове за пред широката общественост, на която ѝ е през оная работа коя точно бивша или настояща "комунистка" ще седне на някой висок и особено високо платен стол ... Хората започват да мръзнат, отоплителният сезон им висва като дамоклев меч над главите, продадените и продажни електро-централи и разпределителни дружества хищно се мерджелеят из пейзажа, пресмятайки бъдещи печалби - а членовете на ръководствата на БСПтата са техните собственици!!! - така че на народа му е дълбоко безразлична кандидатурата, гласовете, бюлетините и прочие измишльотини! Нямаше шанс нито едната, нито другата - това е ясно като бял ден, колкото и да се пули Курнелката пред камерите! Айде, стига вече глупости, стига костинбродски и ню-йоркски афери, вземете се концентрирайте малко върху реалните проблеми на хората, че електоратът май само псувни ще ви пусне с бюлетините тоя път! Измекяри прости!

БСП , АБВ и ДПС един дол дренки-и трите активни участници в ограбването на България и обедняване на населението от 10.ноември и до днес в т.ч. и бившия комунист Иван Костов

не се усещат, че ходовете им са банални. Все едно ако ГЕРБ спечели отново избора да им поиска оставките на тях... Отвратителни политически зубрачи.

Тъпак, едното касае държавата, а другото касае собстената им партия. Голем ташак си, да знаеш

Когато се умешаш с умни хора може нещо да прихванеш ( знание акъл ) когато началниците са ограничени хора (Първанов Курнелия Станишеф)започваш и ти да затъпяваш. А когато си зависим и ти стисат топките и умен и тъп нищо не става от теб

А че на тиквата трябва да му се иска оставка, трябва, ама къде бяха червените, когато хората се събираха пред съдебната палата да искат правосъдие и реформи в съдебната система?!?! Вкъщи си бяха, щото ако имаше правосъдие, щяха да са в затвора! А сега вдигат протест за Бокова. Измет долна + едни бедни, стари и излъгани хора. Това са червените.

И нашите пари са за любов и то каква, колкото по разкрачена толкова повече зелено плащат.