Коментари - Рагин: Готов съм да падна жертва от третия етаж | Днес.dir.bg

Рагин: Готов съм да падна жертва от третия етаж

Човек, докато е жив, греши. Знам, че вдигнах кръвното на много българи, каза пред "Господари на ефира" Благой Рагин.

Обратно в новината

Коментари - Рагин: Готов съм да падна жертва от третия етаж | Днес.dir.bg

Коментари

Тоя човек продължава да говори пълни глупости, обременен, ще се мята...пълем ужас. Питам се, кой го е избрал и търпял толкова време. Очевидно е, че той не е със всичкия си.

Рагин е олицитворение на тъка нареченият,,еЛит в БГ.Збирщина от мИлиционеркОмунисти и техните внуци и правнуци,които ще довършат България.

papion

А защо от 3-тия етаж, защото на толкова е хотелът му "Жасмин"на Витоша? Аз му предлагам да скочи от хотел "Маринела", ама от последния етаж по ще е ефективно.

Типичен селски мазник, партиен секратар, каскет, подмазвач и доносник, изтъкнат член на Българската Комунистическа Партия. Понастоящем червей.

Точно за тоя е измислен лафа - по-добре да мълчиш и да те сметнат за тъп, отколкото да проговориш и да разсееш всяко съмнение. А бе шушумиго, скатава се барем 30 години, яде, пи и дрънка глупости, ама поне беше в затворена компания на други селски идиоти като тебе. Кой те би по главата да се обаждаш изведнъж, че и всяка следваща приказка, все по-неадекватна. Същата живковска креатура като и Боце - единия му носил чорбата, другия му разтривал ушенцата, големи шефове станахте, и като се обадите и всички се хващат за главата. Що не се вземете двамцата ръка за ръка и да скочите от някъде по-високо

ЗАЩО ГОВОРИ ЗА БЪЛГАРИТЕ В 3 ЛИЦЕ И НАЙ-ВЕЧЕ КОЙ??????????????????????????????? ГО НАЗНАЧИ ТОЗИ ШИЗОФРЕНИК НА ТАКЪВ ПОСТ

Стават грешки. Особено когато устата е по-бърза от мозъка. Затова е добре човек да си изгради навик да говори бавно, а да мисли бързо. Иначе третият етаж ще му дойде нисък.

Те това са 99% от българските бизнесмени и децата им - инфантилни нарцистични курволети!

Как на 70 години, на мен с тая черна косичка ми изглежда като 19 годишен младежжж

Казал е каквото мисли. Не го харесват - подава оставка. Нормално и достойно. Не като пРезидента - когато чужда се направи на нацист - крещи ОСТАВКА. Когато неговите мекерета се правят на нацисти, мълчи като наакан...

Той-Резидента,толкова може...

Ех, Рагин! Ако малко си беше държал езика зад зъбите и не мислеше непрекъснато за "печалбите" си - никой нямаше да има повод да те обижда. Но каквото сам си направиш със собственната си простотия - не се сърди - но никой друг не може ти го направи! И нямаше на стари години да ставаш за резил. Ама пуста печалба - ей таквиз задници сте отворили за нея бе!

"Приезжают к нам туристы. Я б сказал народ говнистый." https://link Европейският съюз е жив организъм, който има мозък, ръце, крака, торс и прочее. За съжаление, на нас ни се падна ролята на сфинктера. Без ръка и крак тялото може, но без сфинктер - никога! Затова ни търпят. Поради географското разположение на изграждащите ни соматични клетки, ние винаги сме потиснати. Ментални функции от нас никой не чака. На европейския организма като цяло, перманентно създаваме констипативни компликации, поради което ни налагат различни финансово иригационни, клизмени процедури, които ние радостно приемаме като еротични манипулации. Продуктите от промишлено-икономическата ни дефекация никой не ги ще. За да не цапаме много-много общоевропеските гащи, непрекъснато ни забърсват с излиняла трикольорна тоалетна хартия - втора употреба. Успелите да се откъснат от тъмната и миризлива анална среда, локсодромно се придвижват към източниците на цивилизационна светлина, където ги причакват с досада, настървение и мухобойки. Строфата "Върви, народе възродени, към светла бъднина върви се възпрема буквално-насърчително, и като навигационен ориентир.

От третия етаж бух, право в басейна на пияна глава нали?

Щом този е шеф на тази асоциация, то представям си какви са и членовете. Непрекъснато държавни чиновници и туристически босове обясняват колко туристи са привлекли, колко оборот щяли били да направят. Искам, обаче, да знам, колко пари са платили като данъци ( но не ДДС), а върху печалбата. Сигурни като Лукойл - почти никакви.

Апел, нека всички спрем да посещаваме хотелите на този красавец, за не повече от два месеца!

Типичен представител на овчарско-комунистическия "бизнес". Идеалът му за хотел е 15-етажна панелка на Слънчев бряг, където се пуши, пие се менте-алкохол, закусва се с палмово сирене, кренвирши по 1 лев килото и боядисана в жълто и червено сладка течност от машина! Ако може да се назначат камерки на по 70 години или циганки - няма проблем, стига да нямат трудов договор и да им плаща по 300 лева месечно на ръка. Ако се налага да ядат бой от шведите - също няма проблем, само и само да не ги разсърдиме чужденците, та догодина да дойдат пак да му платят по 200 лева за 14 дни престой. Нещастник! Айде, махай се от медиите, че вече получих алергия от тоя Рагин!

Пълен циркаджия! Пример за произлязъл от народа! Ама нали си е народна поговорката: "Дай власт на простия, та му гледай сеира"! Ама в Бг изтървахме края от простотия!

КОЛКОТО ПО-БЪРЗО СЕ МАХНЕ ТОЗИ МАЛОУМНИК, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ! СРАМ!

Не вярвам, че всички бизнесмени са такива ЗУРЛИ!!!

ВСИЧКИ БИЗНЕСМЕНИ СА ТАКИВА ЗУРЛИ!!...ДОБРЕ ДЕ, ПОВЕЧЕТО!!

Този цитат сам по себе си звучи шизофренично, да ме опровергае някой ако греша

Ми като е готов - да скача.

Вагин,не вярвам да имаш чест и достойнство да скичиш. Изхвърляш се само. Ти си мижетурка. Виноват,виноват,ама беше много жалък- Чоловек в футляре. Прочети я. Как бы чего не вышло. Някое достиган тавана си на колене.

"Извинението" на този жалък, комуниcтичеки " " бизнесмен" " е толкова закъснямо и нескопосано , че ако не бешеткова трагично щеше да е комично! Бил той разсъждавал като бизнесмен, защото бил обременен! ... да ти се изxoдя на бизмесмена , на бизнеса и на обремененостите! Ей такива "бизнесмени" като него разграбиха България и я превърнаха в люлка на мизерията и територия на ниският морал! Такива превърнаха курортите в бетонни джунгли а персонала в хотелите в боксови круши! А се оказа че са си "купили" и депутати да им гласуват закон за внос на по-евтини боксови круши !

Негов е хотел "Жacмин" в Симеоново!

На доставчиците си "плаща" с прескъпи нощувки. Все пари няма.

Получава безплатна екскурзия в Швеция, за толкова време, колкото носи надпис с големи букви "Sparka mig "!

Рагин, пенсионирай си се, стой си у дома, ходи си на разходки и ще се спасиш от глупостите.

Ти си жертва на аборта!

Понеже не знам кои хотели са собственост на въпросния Рагин за да не ги посещавам, тази година, а и следващите няма да нощувам в български хотели. Гърция, Сърбия, Испания, Италия, даже Турция, но не България.

чиста номенклатура

Има си остатъци от типичната номенклатура на БКП. Те са тарикати, използвачи, мошеници, крадци и лицемери. В повечето случаи тези им присъщи черти са комбинирани с брутална простащина и абсолютна липса на морал. представете си Бай ви Ганя - хотелиер.

Точно! Бай Ганьо - Хотелиер! Къде си Щастливецо да го опишеш!?

Жертва не се става,само с обещания, като иска да бъде жертва,просто трябваше да скочи,всички щяха да го разберат и да са доволни.а,не само да приказва..............ама,че смешно

Ти си скачай, ама преди това, да те ритнем малко....а ?!?!

Някой ще драсне ли как се казва хотела/хотелите му, да не търсим в нета.

хотел "Жасмин", Симеоново

Кой знае каква кичозна кочинка е там...Не искам и да я знам.

А дали не е по добре да се пенсионираш и да си отглеждаш алцхаймера на спокойствие? 70 годишен изкукуригал, с пълна липса за реалност и мярка в думите, на всичкото отгоре шеф на браншова организация. Ей няма отърване!!!

хм,готов бил,ама чака да му помогнем ...само,че ние не сме като надрусаните шведи !

Ей, най-накрая биха шута на тази дърта номенклатура с каносана перука.

О, скриха ми коментара, че бил извън темата ;) защото написах: горкият е толкова жертвоготовен и се изказах за това, че не е много умен.

Рагин вдигай мизата и скачай от 9-тия, щото от третия може и да оцелееш, а на нас фалшиви герои не ни трябват - хахахахах

Стар глупак на 70, ама не пуска кокала вече 30 години.

Рагин,Рагин с такова мислене и за бизнесмен не ставаш.

скачай и бъди за пример на всичките ни политици без чест и национално достойнство !!!аман от 4ифутското мислене на тая територия !

И все пак, какъвто съм си серсем, се запитах като прочетох коментара му какво ли ще каже този ако някой пиян швед вземе, че го изненада и го оноди изотзад в хотела му например и как ще приеме след това извинението му...Аз бих му предлижил да му прости -- хора сме, стават грешкинв суматохата а и не си струва да разлайваме кучетата и да ядосваме лумпените сред западните туристи - не е добре за онези бизнесмени от бранша, на киито точно тези (и тези) са им таргет клиенти. Друго си е да си бизнесмен и да мислиш като такъв, моралът и човещината, нормите и законите са за балъците и прошляците. И все пак един въпрос към всички - ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ЛИ Е ДА СИ ПРОСТ И ГЛУПАВ, пък дори и ако си (мастит) бизнесмен, и то на години, и все още си мислиш, че си с добър отскок, тоест че можеш да скачаш например от четвъртия етаж?

да ,за един българин е престъпление ,но за евреите ,изглежда че не е !

Това е дълга и за някои много болна тема. Само да вметна, че онези евреи, които претендират и вярват, че са над останалите и че са по-висши създания само защоти са евреи и затова трябва да управляват всички ПО СЪЩЕСТВО СА РАСИСТИ!!! Защото ско се замисли човек ЛОГИКАТА Е АБСОЛЮТНО СЪЩАТА И ПРИ ЕДНИТЕ, И ПРИ ДРУГИТЕ. Повтарям и наблягам - не визирам ВСИЧКИ, А САМО ОНЕЗИ, КОИТО ВЯРВАТ В ТОВА НАИСТИНА! Защото има много, които са достатъчно умни и образовани, за да го вярват, но някои от тях СЕ ПРАВЯТ, ЧЕ ВЯРВАТ, просто защото така им изнася.

Г-н. Рагин, мен не ме интересуват вашите извинения. Мога да приема, това което е направил шведа, защото знам, че всяко стадо има мърша. Но хора като вас, който предават своя народ заради пари и лични интереси, винаги са се наричали родоотстъпници и предатели. Щом искате прошка, просто публикувайте списък със всичките си обекти, за да знаем къде българите в собствената си родина, ги смятат за втора ръка хора. Аз не искам вашата физическа смърт, защото това ще е най-лесното за вас. Искам финансовата ви смърт, защото такива "червени" бизнесмени като вас направиха бизнеса да звучи като далавера. До вчера вашия отрасъл се оплакваха, че няма кадри, ами видя се защо е така, хората не искат да бъдат евтини боксови чували г-н. Рагин. Лошото е ,че в този бранш 90% сте такива, на принципа ден година храни, с други думи червени отрепки.

"В поредното си извинение Рагин се оправда, че разсъждавал като бизнесмен, защото бил обременен." Пък после се чудим, защо България е най-пропадналата държава в Европейския Съюз! Ако в Германия всички бизнесмени мислеха като този чорбаджия, жална и майка на Германия тогава!!!

По-добре ще е от 23-тия.

айде рагин, падай! чакамете долу на партера...

На този тип моралният компас е толкова сбъркан, че за мен е абсолютно ясно че прави това прекалено закъсняло "извинение" единствено заради страха да не бъдат бойкотирани хотелите му и той да не загуби пари! Шшшшшшт , тихо да не изгуби бай Благой пари ;)

Ти за какъв морален компас говориш у една кoмyнистическа мижитypка, назначена за бизнесмен с пари от "червените куфарчета"? Тия освен алчност и дебелоочие - друго не познават!

Грездей та дрънка! Този може и да се мисли за бизнесмен ала е просто поредната мижитурка от комунистическата ера...

Коментари - Рагин: Готов съм да падна жертва от третия етаж | Днес.dir.bg

Рагин: Готов съм да падна жертва от третия етаж

Човек, докато е жив, греши. Знам, че вдигнах кръвното на много българи, каза пред "Господари на ефира" Благой Рагин.

Обратно в новината

Коментари - Рагин: Готов съм да падна жертва от третия етаж | Днес.dir.bg

Коментари

Тоя човек продължава да говори пълни глупости, обременен, ще се мята...пълем ужас. Питам се, кой го е избрал и търпял толкова време. Очевидно е, че той не е със всичкия си.

Рагин е олицитворение на тъка нареченият,,еЛит в БГ.Збирщина от мИлиционеркОмунисти и техните внуци и правнуци,които ще довършат България.

papion

А защо от 3-тия етаж, защото на толкова е хотелът му "Жасмин"на Витоша? Аз му предлагам да скочи от хотел "Маринела", ама от последния етаж по ще е ефективно.

Типичен селски мазник, партиен секратар, каскет, подмазвач и доносник, изтъкнат член на Българската Комунистическа Партия. Понастоящем червей.

Точно за тоя е измислен лафа - по-добре да мълчиш и да те сметнат за тъп, отколкото да проговориш и да разсееш всяко съмнение. А бе шушумиго, скатава се барем 30 години, яде, пи и дрънка глупости, ама поне беше в затворена компания на други селски идиоти като тебе. Кой те би по главата да се обаждаш изведнъж, че и всяка следваща приказка, все по-неадекватна. Същата живковска креатура като и Боце - единия му носил чорбата, другия му разтривал ушенцата, големи шефове станахте, и като се обадите и всички се хващат за главата. Що не се вземете двамцата ръка за ръка и да скочите от някъде по-високо

ЗАЩО ГОВОРИ ЗА БЪЛГАРИТЕ В 3 ЛИЦЕ И НАЙ-ВЕЧЕ КОЙ??????????????????????????????? ГО НАЗНАЧИ ТОЗИ ШИЗОФРЕНИК НА ТАКЪВ ПОСТ

Стават грешки. Особено когато устата е по-бърза от мозъка. Затова е добре човек да си изгради навик да говори бавно, а да мисли бързо. Иначе третият етаж ще му дойде нисък.

Те това са 99% от българските бизнесмени и децата им - инфантилни нарцистични курволети!

Как на 70 години, на мен с тая черна косичка ми изглежда като 19 годишен младежжж

Казал е каквото мисли. Не го харесват - подава оставка. Нормално и достойно. Не като пРезидента - когато чужда се направи на нацист - крещи ОСТАВКА. Когато неговите мекерета се правят на нацисти, мълчи като наакан...

Той-Резидента,толкова може...

Ех, Рагин! Ако малко си беше държал езика зад зъбите и не мислеше непрекъснато за "печалбите" си - никой нямаше да има повод да те обижда. Но каквото сам си направиш със собственната си простотия - не се сърди - но никой друг не може ти го направи! И нямаше на стари години да ставаш за резил. Ама пуста печалба - ей таквиз задници сте отворили за нея бе!

"Приезжают к нам туристы. Я б сказал народ говнистый." https://link Европейският съюз е жив организъм, който има мозък, ръце, крака, торс и прочее. За съжаление, на нас ни се падна ролята на сфинктера. Без ръка и крак тялото може, но без сфинктер - никога! Затова ни търпят. Поради географското разположение на изграждащите ни соматични клетки, ние винаги сме потиснати. Ментални функции от нас никой не чака. На европейския организма като цяло, перманентно създаваме констипативни компликации, поради което ни налагат различни финансово иригационни, клизмени процедури, които ние радостно приемаме като еротични манипулации. Продуктите от промишлено-икономическата ни дефекация никой не ги ще. За да не цапаме много-много общоевропеските гащи, непрекъснато ни забърсват с излиняла трикольорна тоалетна хартия - втора употреба. Успелите да се откъснат от тъмната и миризлива анална среда, локсодромно се придвижват към източниците на цивилизационна светлина, където ги причакват с досада, настървение и мухобойки. Строфата "Върви, народе възродени, към светла бъднина върви се възпрема буквално-насърчително, и като навигационен ориентир.

От третия етаж бух, право в басейна на пияна глава нали?

Щом този е шеф на тази асоциация, то представям си какви са и членовете. Непрекъснато държавни чиновници и туристически босове обясняват колко туристи са привлекли, колко оборот щяли били да направят. Искам, обаче, да знам, колко пари са платили като данъци ( но не ДДС), а върху печалбата. Сигурни като Лукойл - почти никакви.

Апел, нека всички спрем да посещаваме хотелите на този красавец, за не повече от два месеца!

Типичен представител на овчарско-комунистическия "бизнес". Идеалът му за хотел е 15-етажна панелка на Слънчев бряг, където се пуши, пие се менте-алкохол, закусва се с палмово сирене, кренвирши по 1 лев килото и боядисана в жълто и червено сладка течност от машина! Ако може да се назначат камерки на по 70 години или циганки - няма проблем, стига да нямат трудов договор и да им плаща по 300 лева месечно на ръка. Ако се налага да ядат бой от шведите - също няма проблем, само и само да не ги разсърдиме чужденците, та догодина да дойдат пак да му платят по 200 лева за 14 дни престой. Нещастник! Айде, махай се от медиите, че вече получих алергия от тоя Рагин!

Пълен циркаджия! Пример за произлязъл от народа! Ама нали си е народна поговорката: "Дай власт на простия, та му гледай сеира"! Ама в Бг изтървахме края от простотия!

КОЛКОТО ПО-БЪРЗО СЕ МАХНЕ ТОЗИ МАЛОУМНИК, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ! СРАМ!

Не вярвам, че всички бизнесмени са такива ЗУРЛИ!!!

ВСИЧКИ БИЗНЕСМЕНИ СА ТАКИВА ЗУРЛИ!!...ДОБРЕ ДЕ, ПОВЕЧЕТО!!

Този цитат сам по себе си звучи шизофренично, да ме опровергае някой ако греша

Ми като е готов - да скача.

Вагин,не вярвам да имаш чест и достойнство да скичиш. Изхвърляш се само. Ти си мижетурка. Виноват,виноват,ама беше много жалък- Чоловек в футляре. Прочети я. Как бы чего не вышло. Някое достиган тавана си на колене.

"Извинението" на този жалък, комуниcтичеки " " бизнесмен" " е толкова закъснямо и нескопосано , че ако не бешеткова трагично щеше да е комично! Бил той разсъждавал като бизнесмен, защото бил обременен! ... да ти се изxoдя на бизмесмена , на бизнеса и на обремененостите! Ей такива "бизнесмени" като него разграбиха България и я превърнаха в люлка на мизерията и територия на ниският морал! Такива превърнаха курортите в бетонни джунгли а персонала в хотелите в боксови круши! А се оказа че са си "купили" и депутати да им гласуват закон за внос на по-евтини боксови круши !

Негов е хотел "Жacмин" в Симеоново!

На доставчиците си "плаща" с прескъпи нощувки. Все пари няма.

Получава безплатна екскурзия в Швеция, за толкова време, колкото носи надпис с големи букви "Sparka mig "!

Рагин, пенсионирай си се, стой си у дома, ходи си на разходки и ще се спасиш от глупостите.

Ти си жертва на аборта!

Понеже не знам кои хотели са собственост на въпросния Рагин за да не ги посещавам, тази година, а и следващите няма да нощувам в български хотели. Гърция, Сърбия, Испания, Италия, даже Турция, но не България.

чиста номенклатура

Има си остатъци от типичната номенклатура на БКП. Те са тарикати, използвачи, мошеници, крадци и лицемери. В повечето случаи тези им присъщи черти са комбинирани с брутална простащина и абсолютна липса на морал. представете си Бай ви Ганя - хотелиер.

Точно! Бай Ганьо - Хотелиер! Къде си Щастливецо да го опишеш!?

Жертва не се става,само с обещания, като иска да бъде жертва,просто трябваше да скочи,всички щяха да го разберат и да са доволни.а,не само да приказва..............ама,че смешно

Ти си скачай, ама преди това, да те ритнем малко....а ?!?!

Някой ще драсне ли как се казва хотела/хотелите му, да не търсим в нета.

хотел "Жасмин", Симеоново

Кой знае каква кичозна кочинка е там...Не искам и да я знам.

А дали не е по добре да се пенсионираш и да си отглеждаш алцхаймера на спокойствие? 70 годишен изкукуригал, с пълна липса за реалност и мярка в думите, на всичкото отгоре шеф на браншова организация. Ей няма отърване!!!

хм,готов бил,ама чака да му помогнем ...само,че ние не сме като надрусаните шведи !

Ей, най-накрая биха шута на тази дърта номенклатура с каносана перука.

О, скриха ми коментара, че бил извън темата ;) защото написах: горкият е толкова жертвоготовен и се изказах за това, че не е много умен.

Рагин вдигай мизата и скачай от 9-тия, щото от третия може и да оцелееш, а на нас фалшиви герои не ни трябват - хахахахах

Стар глупак на 70, ама не пуска кокала вече 30 години.

Рагин,Рагин с такова мислене и за бизнесмен не ставаш.

скачай и бъди за пример на всичките ни политици без чест и национално достойнство !!!аман от 4ифутското мислене на тая територия !

И все пак, какъвто съм си серсем, се запитах като прочетох коментара му какво ли ще каже този ако някой пиян швед вземе, че го изненада и го оноди изотзад в хотела му например и как ще приеме след това извинението му...Аз бих му предлижил да му прости -- хора сме, стават грешкинв суматохата а и не си струва да разлайваме кучетата и да ядосваме лумпените сред западните туристи - не е добре за онези бизнесмени от бранша, на киито точно тези (и тези) са им таргет клиенти. Друго си е да си бизнесмен и да мислиш като такъв, моралът и човещината, нормите и законите са за балъците и прошляците. И все пак един въпрос към всички - ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ЛИ Е ДА СИ ПРОСТ И ГЛУПАВ, пък дори и ако си (мастит) бизнесмен, и то на години, и все още си мислиш, че си с добър отскок, тоест че можеш да скачаш например от четвъртия етаж?

да ,за един българин е престъпление ,но за евреите ,изглежда че не е !

Това е дълга и за някои много болна тема. Само да вметна, че онези евреи, които претендират и вярват, че са над останалите и че са по-висши създания само защоти са евреи и затова трябва да управляват всички ПО СЪЩЕСТВО СА РАСИСТИ!!! Защото ско се замисли човек ЛОГИКАТА Е АБСОЛЮТНО СЪЩАТА И ПРИ ЕДНИТЕ, И ПРИ ДРУГИТЕ. Повтарям и наблягам - не визирам ВСИЧКИ, А САМО ОНЕЗИ, КОИТО ВЯРВАТ В ТОВА НАИСТИНА! Защото има много, които са достатъчно умни и образовани, за да го вярват, но някои от тях СЕ ПРАВЯТ, ЧЕ ВЯРВАТ, просто защото така им изнася.

Г-н. Рагин, мен не ме интересуват вашите извинения. Мога да приема, това което е направил шведа, защото знам, че всяко стадо има мърша. Но хора като вас, който предават своя народ заради пари и лични интереси, винаги са се наричали родоотстъпници и предатели. Щом искате прошка, просто публикувайте списък със всичките си обекти, за да знаем къде българите в собствената си родина, ги смятат за втора ръка хора. Аз не искам вашата физическа смърт, защото това ще е най-лесното за вас. Искам финансовата ви смърт, защото такива "червени" бизнесмени като вас направиха бизнеса да звучи като далавера. До вчера вашия отрасъл се оплакваха, че няма кадри, ами видя се защо е така, хората не искат да бъдат евтини боксови чували г-н. Рагин. Лошото е ,че в този бранш 90% сте такива, на принципа ден година храни, с други думи червени отрепки.

"В поредното си извинение Рагин се оправда, че разсъждавал като бизнесмен, защото бил обременен." Пък после се чудим, защо България е най-пропадналата държава в Европейския Съюз! Ако в Германия всички бизнесмени мислеха като този чорбаджия, жална и майка на Германия тогава!!!

По-добре ще е от 23-тия.

айде рагин, падай! чакамете долу на партера...

На този тип моралният компас е толкова сбъркан, че за мен е абсолютно ясно че прави това прекалено закъсняло "извинение" единствено заради страха да не бъдат бойкотирани хотелите му и той да не загуби пари! Шшшшшшт , тихо да не изгуби бай Благой пари ;)

Ти за какъв морален компас говориш у една кoмyнистическа мижитypка, назначена за бизнесмен с пари от "червените куфарчета"? Тия освен алчност и дебелоочие - друго не познават!

Грездей та дрънка! Този може и да се мисли за бизнесмен ала е просто поредната мижитурка от комунистическата ера...