Борисов за фалкона: Спасихме кожите, но остават изводите

Сега спасихме кожите някак, но си остават изводите, заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Брюксел по повод снощния инцидент с правителствения "Фалкон"

Обратно в новината

Коментари - Борисов за фалкона: Спасихме кожите, но остават изводите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Главното, което се пренебрегва, това е оставката на директора на Авиоотряд 28. Г-н Пенчев е разбрал, че авиоотрядът ще бъде замесен в PR-акция, която той не може да спре... Подал е оставка, за да запази доброто си име на професионалист, изграждано в продължение на десетилетия...

За нещастие на народа. Можеше да имаме още един нацционален празник - спасение от ГЕРПско робство и дългово робство причинено от тиква първи.

ТО ПЪК ЕДНА КОЖА, ХА-ХА-ХА!?

дето ни го пускат по медиите си е чиста манипулация. Ако не е записан специално за медиите, пък на.... Как ще возиш премиера, ще има авария, която не знаят до къде ще доведе и в същото време ще си говориш с кулата с интонация, все едно си разказват вицове.... ма моля ви се...Да.. как не си разказаха приказки от хиляда и една нощ.... Смешки. Мда спокойно....ей сега ще прелетим да ни огледате, ами ако бяха по далеч или над морето, пак ли така щяха да си говорят?

Докато самолетът е кръжал, Цвъки и Роско са потривали ръце.

Язък, нацията няма късмет.

Ееееех, колко жалко ........... Щяхме да се куртулисаме !!!

Жалкото е,че не са били и другите от ГЕРБ.

ЧЕ СИ ЖИВА ТИКВО, ОБЕЩАЛ СЪМ ТИ ДА ТЕ ОБЕСЯ :)

Турците имат една хубава дума:ЯЗЪК!

може би щяхме да се отървем от продажните политици,но те са много и е безсмислено

Многократно се повтори;,,шефа на авиоотряда си подаде оставката-ту 2часа,ту2 дни преди случая.Лудите журналисти или пак не са в час,или търсят ,,под вол теле''!!За 2дни стават много неща,за2часа-чудеса!!

Бойко отново е герой, като л.... на порой.Винаги на вода и във въздух е опасно ,даже и в автобус или др.МПС.Смешките на Бойко са спасили от уплах останалите кибици в самолета на ,,Отряд 28".

Ако нЕкой не е разбрал на аЕропЛано на Тиквочев не се е прибрал единия колесник! Та смЕтам че това не е никакОФ проблем,даже наОПЪки,че е добре!Проблем Чеше да бИде ако колеснико не сакаше да излЕЕ и Негово Нищожество да кацне с аеропланО суркайки се по корем!

Фокусът е да забравим за 16 млрд заем.

EEeх, Борисов не успял да вдигне самолета, човека и толкова се изписа)))) Ами то на всеки може да се случи.

Едно време за Тато се разказваха вицове. Казват, че Тато е имал колекция от тях. Сега за Бато се пишат коментари. Той едва ли ги чете, щото иначе щеше да скочи от самолета. Без парашут.

Чак пък отърваване на кожите... Проблеми с колесниците не са рядкост. Снощи гледах филмчета как кацат с един двигател и без преден колесник, поляци приземиха елегантно по корем огромен самолет без пожар и др. Нямах време да прочета за всички катастрофи и да видя дали колесниците са били причина. за всички катастрофи

А кой е най-богатият министър-председател в Европа на най-бедната страна?

Всеки народ заслужава съдбата си.... Прост народ- прости управленци. Калпав народ-калпави политици.... Лошо дърво не дава добри плодове... Носете си кръста.... Теглете си теглото... Буда може да е прост и неук, но изрече велика мисъл- калпав мат'рял сте.... А- от калпав матрял- калпав продукт....

Няма начин. Никога моят глас /а и на познатите ми - нито един!/ не е отивал в ГЕРБ. Тоя "матрял" не е мой и настоявам собственика Му да си събере версиите.

Ти си живото доказателство за лошия мат`рял.

НАВРЕМЕТО ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ДВА ПЪТИ СЪБОРИ САМОЛЕТИ, В КОИТО ЗА ДА ЛИКВИДИРАТ НЯКОЙ СИ ИЗБИВАХА ПЕВЦИ, ПЕВИЦИ, ЦЕЛИ ТАНЦОВИ СЪСТАВИ ( на читалище АУРА) ТА ЗА ЕДИН ФАЛКОН НЯМА ДА СЕ ПОГРИЖАТ. СТАРА ИЗПИТАНА КОМУНОИДИОТЩИНА.

Набореее, значи това е вътрешна работа, защото Бока-та е стар комунистически кадър ина комунистите от БКП дължи кариерата и милиардите си...

са тая тъпа, безполезна, че и вредна празна тиква Борисов. Оставка.

а ти "остър" ли си?

Върви при Ореха да правиш св... на гея и агент Сава.

Жалко за България!

Живота ,който водим в тази джунга направи хората злобни.А за това има вина и ББ,затова никой не му съчувства,а напротив.Дано да е азбрал ,че парите не са най важното,мисля че обичта на хората има по-голяма стойност.А той е мразен и презрян нищо ,че ще остане в историята като министър председетел.

Живота не може да направи хората злобни! Хората винаги са си били злобни и поради живота който водят който е следствие от техните действия се проявява истинската им природа!!!

Господа, не вярвам в случайност на събития, превишат ли три. Следва броене на събития. 1. Отказ на исканото необходимо финансиране на отряда. 2. Последният технически преглед на самолета е преди 4 месеца. 3. Командирът на отряда подаяа оставка. 4. На следващия ден се оказва в полет, че колесникът е повреден. 5.Твърди се, че всичко било нормално и нямало опасност при авария, при която приземяването може да завърши с катастрофа. "Случайностите" от 1 до 4 не показват диверсия, тук меко наречена "саботаж", а вредна закономерност. "Случайност" 5 е безусловно прикриване на закономерност или на диверсия. Докато диверсията може да не успее поради уменията и хладнокръвието на екипажа и наземния контрол, то вредната закономерност, особено прикрита, неизбежно води до катастрофи. Да се огледаме около себе си, себе си, сега и назад във времето. Закономерност на катастрофите - лични, групови, държавни, нали? По псевдонима ми, лесно ще предскажете как наричам закономерността. Загниване на държавния ред "социализъм" в които живеем и сега. Смешно ли ви се вижда? Спомнете си бедствията и несполуките в живота си и на близките си, на народа и на държавата ни. Повтарят се, нали! Защо не се смеете, господа?. Смейте се...

"3. Командирът на отряда подаяа оставка. 4. На следващия ден се оказва в полет, че колесникът е повреден." Това показва, че Командирът е бил прав да подаде оставка. Неслучайно. Случайното е в това, че лошото се размина.

Уважаеми Реалност, та нали това твърдя, че нищо от станалото не е случайно, а е закономерно! Не съм съгласен с твърдението Ви, че лошото се е разминало случайно. Разминало се е поради уменията и хладнокръвието на пилотите и наземния контрол, следователно е закономерно, та и малко вероятно да е. Прав сте за правотата на Командира. Познавам Командири, знам и началници слуги. Какви са съображенията на този командир не се знае, но Командир в такива условия подава оставка, инак не Командир, а слуга. Закономерно... Да, изброеното е закономерно, неизброеното - също.

В такъв случай следва да проявим малко разбиране към проблема на ВОЛЕН с летенето.

Слушах коментарийте на ,,героят,, (Бойкио)...съдбата му даде добър шанс да се появи в центърът на вниманието на медийте.....Останалото си е по старому...Той горкият ,,петлите не чува,, нито за международните въпроси нито за икономиката ни. Преповтаря коментарийте на западните политици и се зове ,,ПОЛИТИК,,. В същото време разни ,,Лилета,, ,,експерементират,, над съдбите ни правейки се на министри, зам министри и т.н.

Фалкони, мерцедеси, и пр. екстри. ВРЕМЕ Е ЗА ГРЪЦКИЯ МОДЕЛ!!! Ало, Протесна мрежа, какво дремете. Властта не трябва да бъде източник на лукс и облаги!!!

За инцидента са виновни КГБ, Путин, Станишев, Доган, Орешарски и Пеевски!!! По последни сведения от централата на ГЕРБ е замесен и Ким Чен Ун.

Чувате ли колегата по-долу ? От снощи Буда бил въвел нов код... КАФЯВО!!!!

Ми те изводите са ясни. Долгорукий слезами не верит. Полски, после френски самолет(R.I.P.). Ако не слушаш - авария.

Четейки този форум и други подобни, си мисля, че тайните служби /ако се интересуват/, могат да съберат ценни сведения за тоя-оня. Тук има няколко души, които са известни и са постоянно присъствие във форуми относно статии, свързани с политика, икономика, държава, правителство, военни действия в други държави, политика на трети страни... Изказванията на тези лица са явна заплаха и приканване към насилие. За всички, които не са поглеждали календара - годината е 2015. Гумените цървули вече не са модерни, селската радиоточка затвори, шаяка не се произвежда...

Алоууу, байнооо... Ти на кой свят си бе? Създавали опасност за държавата... Това държава ли е бе, кал? Държава на мутри, проститутки и социалнослаби , които със зъби и нокти се борят днес за насъщния... такива дърти комунисти като теб са за бесилката.Паразити и пиявици. Това да не ти е 1956-та бе? а? чел ли си конституцията бе, миндил?

Прочети внимателно Конституцията!

Подържам ,,ФМ".Подслушване и арести с легни долу са необходими за БГ некачествен човешки материал.Всички медии и журналисти,които имат различно мнение от това на Бойко и Цецо т.е. на ,,Герб" да са под надзор.При първо провинение пращаш НАП , БОП и ги затваряш , журналистите ги остави безработни да се молят за къшей хляб.Послушните медии ,журналисти и профдейци ги нахрани до преяждане.Така проблемите се намаляват.Остава и да се разправите и с опозицията в парламента къде с пари,къде с бой или с рекетни безкрайни компромати.Така проблемите на четворната ламя ще бъдат сведени до минимум.

ТОВА НЕ СА СОЦИАЛИСТИ ИЛИ КОМУНИСТИ. ТОВА Е ГНУСНА ПАРАЗИТНА ПАПЛАЧ, КОЯТО НАЙ МНОГО ПИЕ КРЪВТА НА ТЕЗИ ВЪРХУ КОИТО ВИРЕЕ-ПРОСТИТЕ БЕДНИ ХОРИЦА С КОМУНИСТИЧЕСКИ БЛЯНОВЕ.

Много злобни хора в този форум, бе!Сигурен съм, че ако тези злобари бяха в самолета , щяха да се осерат до ушите от страх.

О, агент Павел, ти ли си бе, подлого герберастка? Щяхме да осерем самолета, вярно е... Премиерът не е успял да осере Фекалона, поради наличието на многото подлоги и ибрикчии в летателната машина, които са се изпокарали кой да събира в ибрика екскрементите от Първия.... Швейцарските специалисти ще трябва с противогази и химически комплекти да влизат във Фекалона... Всичко е в кафяво- седалки, под, мокет, илюминатори, таван, колани, масички.... Снощи Буда е въвел нов код- кафяво !!!!

Значи скоро трябва да празнуваме петият милиард ?

Хубавото е, че постепенно се доближаваме до Гърция! Нашият дълг вече е само...39 МИЛИАРДА.

след ремонтът, първият ,,пробен,, полет с ,,плевнята,,!!! нали с ,,неговите,, крила летим към ,,демокрация,,???

Славка Трифонова е много разочарован/а/...,кацането било успешно.

Разминахме се с един почивен ден.Жалко

А изтормозеният , беден, гладен и болен българин всеки ден се бори за кожата си и е Ултимате сървайвър...Всеки ден !!!! Всеки ден борба с Данъчно, Община, Държава, КАТ, Полиция, Независим СЪД, ЕВН, ЧЕЗ, Топлофикация, мутри, работодатели, НОИ , лекари, всеки ден в схватка със смъртта, с глад, болести, мизерия, беднотия, корупция, с набезите на цигански шайки, с търтеи на държавната софра..... Буда, Будааа...спаси червената комунистическа кожа, верен сине на ПАРТИЯТА- майка - БКП !!!!

Господ си знае работата, има много да прибира първо от злощастниците дето сипят само злост и злоба в коментарите си тук ей много човешка мърша по българските земи има

Чудя се, толкова злобни , ниско интелигентни комуноиди сричат тук. От БСП- то ли са им дали компютри?

Познахте. Тези руски тролове - чеда на Сатаната са тук денонощно. Само сеят омраза. Но трябва да знаят, че тя се връща...

Грешите ! БСП-то не дава, само взема. Едно време БКП- ТО И ДАВАШЕ. ЗАТОВА СЕЛАТА СА ПЪЛНИ С ПРАЗНИ ДВУ И ТРИЕТАЖНИ КЪЩИ. А НАРОДА Е ПРОГОНЕН ДА СЛУГИНСТВА ПО ЧУЖБИНА.

Що се плашите, бе? Нали това хвъркало го купихге, щот било най-сигурно?

Спасихте си кожите - това е основната ви цел ! Важното е да ги спасявате, докато окрадете и малкото останало в България - пък после ще харчите ! Само вашите кожи са важни, тези на народа не струват - може да ни ги сваляте докато сме живи !

От един човек можеш да одереш само една кожа, макар че в България се правят опити това да става четири пъти годишно. По-умните и затова доста по-напреднали народи се грижат основно за носителите на тези кожи, защото знаят, че е по-изгодно до доят и стрижат, отколкото да одерат титуляра. Само че и за това се учи! Не става само с пожарникарско училище или с нарисувана с водни боички диплома.

По една пържолка за момчетата, че добре се потрудиха, няма ли да има? Ако кажеш, Боце, може и да джафнат.

Очаквайте най-новата кинопродукция - "За кожата на един "премиер""...!!! :::)))

Абе, не му обръщайте внимание, както правите с всичко в БГ, то след време ще му мине ;) ще се огризе, дето се вика. А вие, там от парламента, до тогава само се качвайте по повечко в него и летете, летеееете... свободното падане е вид полет, нали?

Спасихме кожите.....

Кожите, кожите ... бре тия собствени кожи, само за тех трепереме.

Страх ви е Боко да не ви вземе червените скалпове?

за това е с ,,бръсната,, глава!!! да не му се вижда ,,червеният,, цвят!!!

Не разбирам комуноидите, толкова злоба, толкова емоция. Защо не излезете на жълтите павета да ви преброим колко сте? Без докараните фесове на Местан.

Ами защото не се борим срещу своите, все пак те са на власт!

А срещу кого се борите? Срещу Обонго и сорсоидите?

Спасихте кожите?! Поредното тъжно събитие за клетия български народ!

мда, кога ли е имала България късмет....

Господ явно очакваше и Плевнята да е вътре- тогава щеше да стане със сигурност.