Елхата на раздора: Защо коледно дръвче скара про- и анти-руски настроените у нас?

Коментират Костадин Костадинов от ПП "Възраждане" и Стефан Тафров от ПС "Демократична България"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голямо плюене ще има тук! Двата отбора готови ли са?

В бг

Антируснаците са глупави. Откога в моята страна се култивира тази група недоделаные?

Kenn1111

Само тъпанари могат от такова нещо да правят политика.Коледната звезда си е коледна звезда и да се търси няква друга символика говори за тъпанарщината на тези които го правят.

Е взривена от техни марионетки. Жертвите са над 500.

докато тия тафровци не ги пратим да чукат камъни в Ловеч, няма да се оправим

Дирниците пак са оплели и омазали всичко. Не е ясно кой какво и защо е казал. Но е факт - първият в света протест срещу елха е наш патент ;)

Единственото лошо нещо в нашият народ е, че винаги се намира един лизач на чуждоземни задници, един предател на народа си, който продава за пари и Родината, и държавата си и някакси винаги точно чрез него останалите чужденци градят мнението си за нас, българите. Костадин костадинов- не се крий зад други хора- за теб е моят коментар! Имам предложение за теб- предлагам ти да отидеш в твоята любима москва, и да поискаш да направят привидно невъзможното- да ти сменят българските гени с руски, да ти източат българската кръв и после да минеш на хемодиализа, но с руска каращина кръв от всичките им 100 мангалски монголскотатарски народи, за да се знае, че НАИСТИНА нямаш нищо българско и за това няма какво да предаваш. Българите НЕ СМЕ нация от предатели, но и за предателите сред нас има лек и аз ясно го посочих. Впрочем- аз съм русофобка и ако си решил да обвиняваш ВСИЧКИ русофоби- българи- бг. граждани, ти предлагам да се срещнем в СРС , в съдебно заседание, защото ТРЯБВА да има граница и тази граница да е ясно видима за всички боклуци и цялата българофобска измет, която възхвалява русия и руснаците, а мрази България и народа й и в червата...

Дядо "мраз" ? Не знаят ли че честваме КОЛЕДА?

Какъв е този Стефан Тафров и трябва да изразява мнение ? Маймун ,кой ти е дал право от мое име да се изказваш ,твоята Кирлива Партийка даже няма и 0,00001 % подръжка ! Аз съм благодарен на Руското Посолство че е направила този жест с Елха , а на такива фекални тарикати не им обръщайте внимание и по -често правете подаръци на Българите ! Ние които Уважаваме Русия нашата Освободителка от Османско Робство сме 99% от Българския Народ , има 1% които са против ,но те са чужди мекерата и не българи на хранилка към ВРАЖДЕБНИ Посолства и Сорос !

Който първо трябва да обясни ЗАЩО ДО ТЪРНОВО СЕ Е ПОЯВИЛО ШЕРЕМЕТЯ! КОКВО ОБЩО С БЪЛГАРИЯ ИМА ТОВА ИМЕ?

Кой, кого е скарал ? Една малка групичка си изкарват хляба с подобни дебилни изпълнения. От гей- парад, през еко- протест, та опряха и до елхичката. Само медиите им обръщат внимание по различни причини. Никой не ги брои за червива слива и не се интересува от тях.

И за 500 български жертви дадени след атентата на техните хора там. ИДИОТИ!

В църквата зад елхата когато е била взривена от техните хора тук. ТОВА МАЛКА ГРУПА ЛИ И?

"Една елха, подарък на България от Русия, предизвика полемика у нас". А какво ни подариха от САЩ?

Ти си 100% дебил!

Посланика трябва да си върви!

Впрочем, надписа на плаката трябва да бъде “ Москали, вън от суверенна Украйна, вън от Крим, вън от Донбас“. И да- на българска държавна територия НЕ ВАЖАТ, НЯМАТ ПРАВНА СИЛА руските закони, съгласно които Крим е руска държавна територия и по нея минава руската държавна граница! Ако някой чужденец иска да заповяда на нас, българите, какво да мислим и правим в собствената си държава, е мноооого заблуден руски скопен коч!

Знаеш ли колко човека побира тази Черква?

СВОБОДНИ!

Е, сега жертвите около елхата ще са доста по-малко ! .. партийката демокпати...

Тия блядове нема да на оставят намира

Е бил от тези залагали бомбата там!

Ти си ,,идеологическа жертва,,.

А Русия на два пъти ни подарява не само мечта, а и самата свобода!

..риск от инфаркт! ..

Е, поне не е полезен идиот.

Съобщение 27 Декември 2018 По указания на ръководството на МВнР заместващият директора на дирекция “Източна Европа и Централна Азия” посланик Георги Панайотов е провел разговор със съветник в посолството на Руската федерация, като е предал позицията на българската страна по повод безкритичното публикуване на фейсбук страницата на посолството на препечатка от сайт. Представителят на МВнР изрази разочарование по повод публикуването на мнение, съдържащо обидни за българския народ квалификации, като посочи, че подобни действия не допринасят за двустранните ни отношения с Русия, а напротив, създават благоприятна почва за антируски настроения сред българските граждани. .mfa.bg/bg/news/20187

Бе , къде бяхте с тези плакати, когато покрайнските граничари - пирати отвлякоха ,,Норд,, и другите кораби ?

Г-н Костадинов, респект за гражданската позиция и куража! Не се предавайте, продължавайте смело напред, ПП Възраждане има бъдеще! На вас и вашите съмишленици весели празници и успешна Нова година!

А що пращате президент и премиер да правят теманета за едната сибирска газ?

Защо до В Търново се е появило ШЕРЕМЕТЯ! КАКВО ОБЩО С БЪЛГАРИЯ ИМА ТОВА?

Демократите от "Демократична България" трябва да имат предвид, че при подивяващия от безпътицата матрял думата "демокрация" все по-често докарва бяс. И желание демократите отново да бъдат направени верни кадри на ДКМС, каквито бяха преди 1989 г., но този път в знак на вярност, да поработват по строителни обекти, мини и кариери. С тези некои съображения, демократите да гледат смело напред.

Нищо не ме дразни така както циничната наглодт на слугите на САЩ: империя на злото, парите, тероризма, превратите и войните за тотален контрол на планетата. Убиват с атентат 2ма свой(!) президенти да не говорим за чужди. Само презпоследните 30 години нападнаха над 10 държави, убиха над милион цивилни, организираха преврати в десетки държави - от Латинска до далепния изтоки самото сърце на Европа, която планираха да погребат създавайики и действайки чрез ислямистки джихадисти които хем да разбият непокорните им страни хем да предизвикат масовата миграция... Наливайки милиарди в пропаганда обаче такива кресльовци и медии някой даже и на официална издръжка (Дневник, Медиапу, десетки гей и пр. НПОта)

Друго си е да дойде чистача на външно на някоя държава и да ти заяви какви самолетчета да си купиш, нали? Честно казано се учудвам на руснаците защо са се вързали! То и това е била целта, 10 човека без работа да вдигнат врява до небесата и да се мисли, че изказват мнението на българския народ!

Такава опорна точка не им е била спускана.

Няма да е лошо СЛУЖБИТЕда проучат кой плаща на Костадин и останалите защитаващи чужди интереси предатели. Много станаха живеещите от руски подаяния у нас.

Най скъпите горива са в България.

че подарих цветя на жена ти. Не, не....само свирка не ми прави.

Ти Наркоман ли си ? Какво общо има русия с атентатите ! Маймуна със страната фамилия Тафров ,не българска ,не знае история и плямпа ! Маймун какви моряци ,какви пет лева ? Ти не си с Българска фамилия че да фекалиш !

Провокация след провокация раССия - световният жандарм на "червеният щит"

и русоробците и русофобците имат един и същи кусур-нямат в сърцето си България. имат разни русии, разни щати, разни такива глупости, но нямат България....и много им личи! и костя копейкин е такъв и стефчо тафров е такъв. без България в сърцето! п.п. за елхата. наистина търсена провокация, курдисана срещу църквата Света Неделя, взривена от комунистите. и провокацията продлжава с глупостите на руското посолство, публикувало пасквила на костя копейкин от "възраждане".(в бг паспорта му пише-костадин костадинов). София не е толкова малка, пълно е с площадчета за елхата с червените петолъчки, можеше да е по-близо до позитано или във фоайето на румбата радев, но те там я курдисали...впрочем, алооооу, софийската община, кой им даде разрешение именно за Света Неделя?!

Кога накрая Службите ще се заемат с доходите на работещите против България предатели?Много мекотели живеят благодарение на копейките които получават.

От атентата в тази черква Атентат направен от пратеници на тези с елхата.

“...Нищо не ме дразни така както циничната наглодт на слугите на САЩ...“ Какви слуги на сащ, бе, физическо лице със СРЪБСКО собствено име, а не с БЪЛГАРСКО собствено име- външно министерство на Република България ясно ти казва, че руското посолство е публикувало чуждо мнение на сайта си във фб с БЪЛГАРОФОБСКО съдържание, русия ни плюе в очите, а когато българите изразим негативизма си към това, ти искаш да лижем задниците на руснаците! Вие, сърбите така ли правите? Неслучайно ние, българите, сме ви победили в Сръбскобългарската война, в която вашите войски, заедно с руските генерали, сте претърпели абсолютен крах от нашите български капитани!

явно страда от неосъзнат комплекс за малоценост... и затова не се свени да го демонстрира пред публика;)

..5000

Елхата в центъра на Пловдив е абсолютно същата, с червени петолъчки, Тафров да отиде с украинските си приятели да протестира. Атентаторът Марко Фридман е евреин, да протестира срещу Израел, от комисията от Европа, която е изпратена да разследва терора на Цанков при споменаването на атентата, са отвърнали, това е единственият начин да се борят с вас, след като вземате властта с преврат, а не с избори.

Европа е под тотална обсада на Червеният щит - раССия, тръмпова уса, короната и ятагана - "великолепната четворка" на тероризма, бежанският приток, разрушението на демокрацията и човешките права!

-)