Оставиха в ареста обвиняемия за убийството на издирваната варненка, продължава да мълчи (снимки)

Събраните доказателства до домента са достатъчно за повдигнатото му обвинение и има опасност да се укрие, реши съдът

Обратно в новината

Коментари - Оставиха в ареста обвиняемия за убийството на издирваната варненка, продължава да мълчи (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

очаквате да каже: Утрепах я? Той и без това няма какво да каже.

Варненска класика. Но наказанията са смешни, ПОНЕ двойно по-малки са от нужното...........

пък другите градове щото са цъфнали и вързали и там цветя и рози само!

Пак българин, а?

бе, късопишко смотан.

да го осъди бащата на жертвата, каквото прецени ....

Дойдох да видя коментарите на комплексирани мъжки путета, как убитата си е сама виновна. А този специално се е прикрил и под псевдонима "Една жена". Жалка картинка.

Малко зелен изглежда на снимката...

Гагаузки неволи, съчетани с дрога.

Тъжната, но не и неочаквана истори на двама наркозависими.

От коя дупка изпълзя?

Как път всички престъпници като ги хванат се оказват толкова грижовни? Все за някой имат да се грижат. До вчера сигурно хляб не е ходил да купи на стареца, ама днес щял да се грижи. Дали знае значението на тази дума?

Последното изречение е най-важно - 10 години затвор!

Забранете им да крият престъпните си лица!

Бой докато си каже! Де е Рашков ,де е Боко де е Гешев ?

Чудно ми е защо се позволява на престъпниците да идват в съда закачулените и задушени, така, че да не им се вижда физиономията? Като са искали да останат неизвестни, да не вършат убийства

Predlagam domashen arrest a na negovo mesto v aresta ADVOKATA

редовно бие жената, а тя пак там ходи. голяма любов просто

Що за присъда!? Убиваш човек, обсъждат те на 10-20 г. , Лежиш 5 и за добро поведение излизаш. Защо не го осъдят доживот, както е в другите страни?

Много е десет години, по добре пет. Този изрод трябва да е до живот в затвора,и ще му е малко. Слушах едно предаване от омразния запад на един друг убиец/да с няколко убииства/,дават му 598 год.затвор. И понеже не ми се вярва, два-три пъти пускам видеото и правя сравнение с нашите хубави футболери ,които даже имат помощници . Още дълго време ще слушаме и за съдебна реформа ,без да има резултат. А защо не прилагат и тези закони, които имаме ,а само се оправдаваме. Пълно безобразие и безочие цари по най високите места на държавата.

Принципа е, че докато не се докаже вина, се счита за невинен. Крият ги, за да не излезе, после, че са по медиите невинни. Но пък ако не се докаже вината, не виждам какво толкова има да се вижда лицете. Тогава спокойно може да казва - ето ме, обвиниха ме несправедливо. Така, че е крайно време да показват обвинените в престъпление.

Виж, 600 години си е доживотен затвор. Хранене, поене. Най-справедливо е да бъде осъден условно, като веднага се връчва на роднините на жертвата да го изпроводят.

Зависи от гледната точка. Може да е такъв идиот, че тези 5 години да са му доживотна.

Тези убийства са много лесни за разкриване. Намират най-вероятните заподозрени и ги подлагат на кръстосан разпит, докато започне един от тях много да си противоречи. Хващат именно него и продължават с различни средства да му въздействат на психиката, докато се сдуха и му писне, и издаде къде е скрил трупа. Сам разбираш, че ако по неговите показания се намери скритото тяло, значи ТОЙ е извършителя на 100000 % и разследването е приключило.

Вътре може да има я рицин, я цианкалий. Едно време им сваляхме и връзките на обувките.

Точно колкото да се замени механизма на часовника с количеството.

Какво се е завил с тази качулка този лешпер?? Махнете му качулката и му разбийте черепа!!

Съмнявам се тоя отпадък да е наясно с такива неща. Пък ако ще се самоубива защо да го спира някой?

Трябва да получи дългогодишно и мъчително наказание. В нашите затвори. А не да се оттърве по лесния начин. Заради това при война офицерите носят късо оръжие, последният патрон е за тях. Това е милостивата смърт. Иначе лагери, мъчения, кагорги.

А другите патрони са за тези, които се опитват, да те пленят. Само последният е за теб.

Да бе ясно, ама ако реши може да се обеси, може да се издърви на някой страшен съзатворник, може да си удря кухата лейка в стената и така нататък. Реши ли да мре не могат да го спрат.

А бе жени, който два пъти ви е посегнал и трети път ще го направи. Какво правите с такива малоумници. Бягайте далече от такива, сменяте си телефонния номер и чао.