Коментари - Оставиха в ареста двама украински граждани, подпомогнали мигранти от Сирия и Ирак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като ги гледам са типични мутри от близкото минало дето се пъчеха с агресиятаси. Значи видители украинците били ''хуманисти и помагачи'' на емигрантите, а българи са трафиканти???? и после пак приказват за ''правосъдие''. че двойният аршин бая им напълни джобовете.

В разграден двор няма как да не се намърдат и емигранти и чужди престъпници, че нашите са ни малко...Адвокатите им ще да обжалват, че трябва в луксозен хотел да ги настанят защото са украинци а не в ареста.....

подпомогнали - ай сиктир бе, ако бяха руснаци щяха да са трафиканти, ама щото са нещастни укропитеци - ПОДПОМАГАЛИ.Ега ти държавата

Тия па оправиха своята страна и народ, тръгнали да "подпомагат" сирийци и иракчани. А те го правят само за пари. Лошото е, че като правиш такъв канал и "подпомагаш", имаш вътрешни хора (най-малко такива, на които плащаш). А ние се правим, че няма.

Да ги изпратят на ФСБ.

Щерев, тези ли са от роднините на усро жинката ти?

Голямо унижение е за БГ безработни укри да идват на почивка в страната и да се занимават с трафик на хора.

кък ша ги биждат бре? Те борци за свобода. Набират средства за борба. Ляб немат.

Докато украинците се бият за родитата си, тези кретени се покрили като мишоци и решили с измами да правят пачка в чужди държави! Върнете ги в Украйна и да хоят на фронта, да се научат на респект!

20-годишни, как са напуснали украйна и като са безработни, откъде пари за почивка в България

Украинската престъпност е особено добра в имотните измами. И за наеми и за собственост. Безцеремонно. Заплахи, побоища, отвличане,убийства. Докато собственика клекне. Мутрите от 90 тте ще ни си сторят ученички. България няма никакъв имунитет срещу такава мафия. Това не са полуграмотни турски овчари. Това са изпечени бандити, които умеят да планират, да мислят, да корумпират и да властват.

басиму, то далавера да си "на почивка" у нас :D а тея келеши - убаво ги запомнете и се оглеждайте за себеподобните им - ще стават повече, и все по-нагли

Тия двамата какво правят в БГ, след като е забранено на мъжете от Украйна на тази възраст да напускат страната си? Да ги пратят на военен съд, а след това на фронта!

къв съд ? Направо на фронта

Няма укри, няма проблем!

Пратете ги обратно в Украина да ги закарат на фронта!

Я Кулеба да идва да си ги прибира тия, да го еба! И аре на фронта!

Украинците са бесни кучета. Най мощната и жестока мафия в Европа. Още не са започнали. Ще побъркат слабата ни държава, ще ощавят целия бизнес. Като започнат разстрели с автомати по улиците ще е късно.

С нормални думи: Двама украински дезертьори трафиканти на престъпници са заловени след преследване вместо да бъдат застреляни. Как така ще ги преследват, ами ако караха взрив и са намислили терористичен акт? Сбъркана либерастия...

тия бандюги гледат лошо дано нашите са ги респектирали яко,

Цяла Европа ще пропищи от укрите, сега е само началото. След африканците, арабелите, мюслитата, украинците ще са каймака над ЕС, Ха честито, каква готина Европа, нямам думи. Скоро на мястото на Шолц ще издигнат някой турчин, в Белгия мароканец, в Англия индиец, а във Франция някой от Мали.

Те във Великобритания индиеца вече си го сложиха.

ПРЕДПОЛАГА,ЧЕ ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ХОРА,СЕ ДОСЕЩАТ-КАКВО НИ ОЧАКВА!!! БЕЗКОНТРОЛНОТО НАШЕСТВИЕ НА-“УКРАИНСКИ БЕЖАНЦИ”,ПРИ-ОГРОМНОТО КОЛИЧЕСТВО-БЕЗКОНТРОЛНО-ОРЪЖИЕ В-УКРАЙНА!!! НАИСТИНА ТРЯБВА ДА ИМА-СЪД,ЗА-НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ!!! ВГЛЕДАЙТЕ СЕ ВЪВ-ФОТОТО,ПРИЛИЧА ЛИ ВИ НА-НУЖДАЕЩ СЕ-БЕЖАНЕЦ???

ДИР, това 'подпомагали' си го начукайте в либералните гъзове!

Ще карат ски, ама не в Банско.

тука се убиха да ни лъжат че само майки с деца били украинците дето се мотаят из България, и оня пергишин дето се опита да убие с бомбичка на футболен мач българска майка с детето и и него се опитаха да изкарат че е бил добро "дете".

Еб...ах... ти подлогите - абе дир.ъджиии какво значи ПОДПОМАГАЛИ ,а - това са си КАНАЛДЖИИ , а сайтът ви е К..УР...ЕНСКИ

Организирали нелегален трафик, не "подпомагали".

Сега ще почиват доста време.Полицаите знаят какво да правят с тези отрепки.

ТОВА Е-НЕЧОВЕШКО!!! НЕЗАБАВНО ДА ГИ НАСТАНЯТ В-ПЕТЗВЕЗДЕН ХОТЕЛ!!! УКРАИНСКИТЕ:СВОДНИЦИ,КРАДЦИ,КАНАЛДЖИИ,НАРКО-ДИЛЪРИ,НАЕМНИ УБИЙЦИ,СА-БОРЦИ ЗА СВОБОДА!!! ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ-“СТРАДАЩИТЕ БЕЖАНЦИ”!!!