Остъпката от 25 ст. за горивата остава до новите преференции за обществен транспорт на хората с доходи под 1000 лева

Министърът на икономиката и индустрията Никола Стоянов очаква новите компенсации да продължат поне до края на 2023 година

Обратно в новината

Коментари - Остъпката от 25 ст. за горивата остава до новите преференции за обществен транспорт на хората с доходи под 1000 лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И как ще го направите?! Ще вържете бензинджиите към НОИ, та да могат да гледат осигурителния доход ли?!

И после от НАП да обясняват какви предимства има да се осигуряваш на цяла заплата - ще получиш някога евентуално според зависи пенсия, срещу което плащаш като поп 40 години и те режат от всякакви детски, горивни и други добавки.

пак сиганетата ще намажат

Това недоразумение още ли е министър?

Пенсионерите които получават под 1000 лв пенсия ще ползват ли 25 стотинки отстъпка в бензиностанциите за личния автомобил

А дали може и парко-местата за инвалиди (в населените места) да бъдат ограничени само за ползване на автомобили, които по заводска цена не надвишават определена стойност? А дали може и ...

Защо се стискате ? Безплатен бензин за всички , дори и за тези който нямат коли .За богатите може и по още една 10 -15 кола .

ЛУкойл получава по 20 милиона на месец помощ за ток - 12 * 20 = 240 милиона, а тези глупаци се радват на 90 милиона??? Колко трябва да си малоумен или корумпиран???

При положение, че са обезпечени със собствен тец, който им покрива нуждите.

защо всеки път е за "бедните" дето си получават заплатата в "плик" ? и защо всеки път за бедните, които в училище са си бъркали в гъза и не са положили никакви усилия да учат и постигнат нещо? каква е ползата от тях за държавата? вместо да стимулирате хората които искат да се развиват, вие тласкате неуките и прости хора напред.

и как ще докаже човека , че има доход под 1000 лв.? Каква е тая тъпотия ?

Няма лошо да се спонсорират хората с ниски доходи! НО отстъпката от 0.25 лв. при горивата беше дадена заради спекулативния скок на горивата! Или цените на горивата вече не са спекулативни?????? т.е. едното няма нищо общо с другото.

охранени паразити ньедни! Срам загубихте,оядохте се на народен гръб! Смърдите!

Вместо да поспрат да крадат и повишат стандарта на хората се занимават с всякакви глупости. Мамицата ви чиновническа продажна.

Поредната другарска субсидия за хората в сивата икономика, безработните и финландците... Дайте другари да дадем...