Остана Байдън да подпише, за да излязат наяве US тайни за произхода на COVID-19

Американските разузнавателни служби не са на едно мнение по въпроса дали изтичане от лаборатория или пък животни са вероятният източник на смъртоносния вирус

Обратно в новината

Коментари - Остана Байдън да подпише, за да излязат наяве US тайни за произхода на COVID-19 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

https://dnes.dir.bg/comments/ostana-baydan-da-podpishe-za-da-izlyazat-nayave-us-tayni-za-proizhoda-na-covid-19 https://slovum.com/from-syllables-to-words/ - малък урок за сричките Δέκα – десет Значи имаме октосилаб и декасилаб стихотворения. Инач Силабус е името на едно произведение. Неправилно е дефинирано във Викито. Заглавието. Така моя милост дефинира този Ковид-19 След като се появи информация за него, писах, че е пуснат на 10 ноември като отмъщение на някой пострадал от Фалунг Гонг или Фалунг Дафа. Не знаех за тези зверства в Китай, но когато прочетох, веднага съзрях позицията на крайно притиснати хора като нас от Дружеството ни. Само който е бил нелегален може да разбере позицията на работещ/и в лаборатория роднини или лично пострадали. Така и написах нейде из форумите понеже ми е ясно, че китайското разузнаване не е останало назад да узнае какво става в България през ония перестроечни години. Знае се за падането от власт на комдиктатора бай Тошо-10 ноември и в тази чест „Щом никой ни ни подкрепи“ тогава майната му на целия свят. И пускат вируса. Веднага пада голям кютек и си признават. Даже НАПИСАХ, че не бива да ги притискат така зверски инакомислещите в Китай ДА ИМ СЕ ДАДЕ МАЛКО СОБОДА, НО ДА НЕ ИМ СЕ ДАВА ВЛАСТ ЗАЩОТО ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА МИСЛЯТ ЗА ОТМЪЩЕНИЕ. Шефът на Фалунг Дафа е вече в САЩ. Вероятно от Ухан аверите му държат връзка и са признали кютека. И така CIA няма повече какво да проверява и казват истината. Но първи известяват Китай за да не рипнат някои натегачи, че може да стане много опасно. Изглежда че по време когато беше в чужбина на среща с путин, спешно извикаха Си Цзинпин; в клип даже дадоха как извеждат Ли Късян от залата на конгреса. Така си мисля, че той пръв е чул позицията на САЩ и така се е впрегнал, че е би готов да обяви извънредно положение и смъкването на Си, тъй като изрично отричаха, че от Ухан е тръгнал вирусът. Въпросът сега е какво ще пише после Строго секретно понеже набиваше на читателите в главите вината на САЩ. От сега се замисли, имаш малко време. С пълно право ще искат забрана на твоя вестник заради озлобена пропаганда на неистини. Била започнала биологичната война, на което моя милост не се хваща. Приятен ден

Ще "разсекретят", ама само каквото решат. Разиграват цирк в момента. Ще разсекретят ли например документите от ДАРПА , да видим дали Дазак е кандидатствал с проект, който предвижда създаването на вирус и ваксина за него? Впрочем от ДАРПА не отрекоха доклада на техен служител в който това е посочено. Ще разсекретят ли данни как и откъде се е финансирала лабораторията в Ухан и кой и е възложил проекта да работи с вируси от прилепи? То и така всичко е ясно, какво има да разсекретяват. Журналистите отдавна извадиха всичко наяве, а политиците сега се преструват, че знаят само половината истина.

Играта е сега да се опозори Китай. Вече го направиха с Русия. Но нищо не казват за десетките лаборатории на територията на Украйна и други страни. Едно е ясно. Ако Байдън посочи с пръст Китай, Китай няма да остане безучастен. Китай е страшна сила в момента. Всъщност какво има в САЩ ? Аз съм живял в САЩ няколко години. САЩ е фалирала държава. Сащ Имат точно 90 дни до юни месец да вдигнат тавана на дълга от 31 трилиона или да обявят фалит . Точно 90 дена има и Байдън да обяви изтчоника на Ковид 19. Какво съвпадение !?! Странно, нали. И Байдън да реши. Какво да реши ? Война ли ще обяви на Китай ? Китай може и да работят по вируси, но истинската причина за вируса според китайците са американските военни който са участвали в олимпийските игри за военни в Ухан, точно 2 седмици преди избухване на епидемията. Китайците казват , те го докараха ! След като си тръгнаха, този вирус се появи. Американците сега ще искат да изолират и Китай със санкции. А може би искат световна война. Знам ли?

Нищо не си разбрал от престоя си в САЩ. Американците не са първи моралисти, особено когато става въпрос за пари, но целият свят изпълнява това което те искат да стане. Независимо дали тези които го изпълняват го искат. Ето ти Русия за пример - какво печели Русия от тая война?

Байдън да реши?? Че кога президент на СаЩ е решавал нещо? Един се опита да реши някои неща, приключи на бързо земния си път. За начало, трябва да разсекретят договорите с шмайзер и от там да се разплита възела.

-ГОСПОДИ, защо ми пращаш непреодолими препятствия? - Това са само стълби, Джо.

А и тук виновните ще са като за взривените газопроводи-всички други,но не и фащ

ще да е да видим нещо за Фаучи ще има ли сред разкритията...

ВЪЛКЪТ,ЩЯЛ ДА-“РАЗСЕКРЕТИ”,КОЙ Е ИЗЯЛ-АГНЕТАТА! СИГУРНО,ЩЕ ОБВИНИ-ПЕТЕЛА! НЕЩО ТАКОВА,ЩЕ ЧУЕМ! САЩ ,ОТ СЪЗДАВАНЕТО СИ,ПРАВЯТ ЕДНО И СЪЩО! ИЗБИВАТ,КРАДАТ,ГРАБЯТ,РУШАТ…ПОСЛЕ-“ВЪЗСТАНОВЯВАТ”(ПРИДОБИВАТ)! С:ОРЪЖИЕ,КЛЕЧКИ,ТЕЧНОСТИ…ВСЕ ТАЯ!

Го правят в името на демокрацията!

Ако не може да се подпише да сложи палец.

В Украйна са действали 4 лаборатории, които са работили по проекти на американското военно министерство. 4 000 са били "лабораторните мишлета" - украински военни. А в Грузия, като "лабораторните мишлета" са били 1 000 души. А колко са били в България - не знам. Сред проектите в Украйна са били: изследвания върху вируси и патогенни бактерии, пренасяни с мигриращи птици, прилепи и др. животни. Заболявания като Ковид, холера, Соня пъпка(антракс) и др..

Навремето, филмът, 'Щамът "Андромеда"' е за подобна програма на военното ведомство на САЩ. Търсене на космически вируси - убиици, с оглед използването им в една бъдеща бактериологична война. Програмата е била активна в края на 60-те и в началото на 70-те.

Нещо не му се подписват на Дядото такива работи. Явно има защо. По му е кеф да бърка под полата на Урсула в Европа, отколкото да се занимава с такива належащи неща у дома.

Отговора на гатанката е елементарен- кой печели от това! От " ваксините" кой се налапа най добре? Очаквам мнението ви!

Са гушнали около 70 милиарда от ваксините.

Няма да се изненадам ако Ухан е използван за да прикрие истинските виновници за разпространение на вироса!Така ,че каквото подпише Байдън кой му вярва?

Започва се настройка срещу Китай.

Ще ни кажат нещо, което си го знаем от 2020 - жълтите са правили експерименти с нови вируси и са го изпуснали от лабораторията.

или китай, или путин е виновен

30.11.2015 СВЯТ Челен опит: Путин изгони «Отворено общество» на Джордж Сорос от Русия Установено, е че фондацията представлява заплаха за сигурността на държавата, включват я в стоп-списък. Генералната прокуратура на Руската федерация съобщи, че фондациите „Съдействие“ и „Отворено общество“ са нежелателни на територията на Русия. „Отворено общество“ е известно и като фондът на Сорос, уточнява lifenews.ru. Това решение е прието във връзка с обръщението на Съвета на Федерация към генералния прокурор, към министъра на външните работи и министърът на правосъдието за проверка на организациите, включени в т.нар. патриотичен стоп-списък. Това обясни официалният представител на Генералната прокуратура Марина Гридньова, цитирана от Интерфакс. Установено е, че дейността на „Отворено общество“ (Open Society Foundations) и на института «Отворено общество. Фонд за съдействие“ (OSI Assistance Foundation) представляват заплаха за конституционното устройство на Руската Федерация и за сигурността на държавата, уточни тя. Генералната прокуратура е изпратила информация за решението си в правосъдното министерство, за да бъдат включени официално двете организации в списъка на нежелателните.

РАЗБИРАТЕ ЛИ КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА....МИСИРКИ.....ЧЕ НЯМА ТАКЪВ....

МИСИРКЕ, КАК ДА ТИ ГО ПОКАЖЕ БЕ? ВИРУСИТЕ НЕ СЕ ВИЖДАТ С ПРОСТО ОКО ИЛИ ЛУПА! АМАН ОТ ИДИОТИ ЕЙ!

Е, да друго си беше едно време - жената на Чаушеску беше изолирала вирусът на грипа в носната си кърпа. Може и да го е показала, не знам. Добре, че не показват чревните вируси у нечие бельо...

И колко смъртоносен.....аре пак почнахте с детските приказки.... Ако не ви увре канчето че ви изклатиха с несъществуващи вурус пак ще ви изклатят с нещо друго измислено.....

Значи има тайни, но видиш ли Байдън да реши дали овцете трябва да знаят и какво да знаят.... казвайте истината бе кретени, започнете ли да увъртате знаем, че сте ни приготвили поредната лъжа и стъкмистика...

в момента измисляме истината, като я доизмислим ще я представим.

Какво ще подпише Байдън зависи от това , доколко Китай подкрепя Путин. Ако се отдръпнат , ще бъде " недоказани предположения" за изпуснат вирус , ако ,обаче, се опънат на щатите, директно ще са виновни и за създаването и за изпускането.Така че , опичайте си акъла , приятели китайци.

Бившият директор на CDC (Центърът за контрол и превенция на заболяванията) току-що каза, че с парите на американските данъкоплатци са финансирали създаването на СОVID-19 и неговите колеги са излъгали за това, за да покрият собствените си задници.

И без неговия подпис знаем какво ще ни бъде съобщено.

От есента на миналата 2022 г. три пъти високопоставен, правителствен чиновник свързан със здравеопазването и/или военните биологични изследвания на САЩ ПРИЗНАВА ОТКРИТО, ЧЕ ВИРУСА НА КОВИД Е ИЗКУСТВЕН И СЪЗДАДЕН ОТ САЩ ! При официално запитване на руснациите в ООН по въпроса, защиянският отговор е, че "тези принзания и съобщения са а вътрешно ползване в САЩ" и не са за Света ?! Друг е въпроса, че повечето изследвания се извършват извън САЩ по лаборатории разположени на границите на "неприятелски държави".

100+

Знаем какво ще “разсекретят” … Проукраинска група е проникнала в Китай с едни епруветки и е наръсила пазара в Ухан, близо до Американската Лаботатория за да заблуди обществеността, използвали са поне един фалшиф Български паспорт за да наемат Китайски балон!

Абе може ли да им се вярва на тия сащ - лъжат наред. И тука си имаме представители - Киро харвърда.

Малоумно структурирано заглавие в уж новинарски сайт

Няма съмнение, че вирусът е създаден в американска лаборатория. В подкрепа на тази теза има многобройни доказателства по света, Китай, дори във ФАЩ. Памперсът обаче ще прехвърли мерзкото си дело на китайците. Тази болест бе изнамерена заради две неща: 1. Да продължи еврейският план за нулиране на гоите, включително простите българи и 2. Да напълни джобовете на ненаситните евреи. Въз връзка с втората цел да си припомним колко много забогатяха фармацевтичните фирми, като Пфайзър, например. Тази фирма измъкна трилиони от Европа (с помощта на фонката), включително от България. Европа задължи България на купи милиони ваксини - напълно ненужни, които днес България се чуди какво да прави и се моли на чорбаджиите в Брюксел да ги върне. Впрочем, статистиката е ясна и точна: Най много умряха там, където ваксинирането беше задължително. В Португалия и Ирландия, където бяха ваксинирани до 95% от населението, смъртта беше най-висока. В България пък, където само 1/3 от населението се ваксинира, смъртта от КОВИД-19 беше най-ниска в Европа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Защо това не се изтъква от нашите политици?????????????? Сатанисти, и ние има с какво да се гордеем!!!!!!! Хайде сега, дирници, изтрийте веднага поста ми!!!!!!!!!!

Какво толкова да се коментират ясни неща?! Някакъв вирус, сътворен на китайска земя с помощта на ватниците, но използван за намаляване популацията на човечеството! Това само в комунистическа страна може да се направи и разбира се със съдействието на на-голямото и единствено зло на света, фашисоидните ватници!

Аман от дебилите-русофоби!Къв ватник те гони,мърляч?Честито!Олиза задника на хамериканците!

Само дето лабораторията е американска ама айде

Ти май остана самичък,горкия.

Само Коцето вдига врява за безплатните им 4 бази у нас. Май ще гласувам за него.

11 септ - петрол, Ковид - фармация, Война-оръжие 3 еврейски пета които носят на евреите зад океана огрооооомни печалби. Толкоз

Пера... Извинете

На всеки мислещ човек е ясно,че вируса е дело на амерканците. С тяхната мания да покоряват и завладяват света и с напечатаните фалшиви долари, купуват умове и изграждат лаборатории в десетки страни. У нас представители на американската олигаргхия е ДБ. Какво да очакваш от наследници на убиици и крадци покорили цял един контитинент и избили местното население. За съжаление те и сега го правят но с ,,демокрацията си" която разбива и разединява народи. България е пример как превърнаха един народ в пехтия и с медиите промиват мозъци на младите хора. Погледнете какво излъчват частните телевизии водещо до постепенната деградация на младежта ни.

Как не им писна на УСА да се правят на ощипани монахини. Тп не бе Северен поток, то не бе ковид. А американците дали им вЕрват поне?

Ако беше американска лаборатория в Украйна, нямаше даже да споменат за гласуване. Писна ми от тия долни лицемери.

От УСА всяка информация е толкова достоверна като химическото оръжие на Ирак......

Какво ли се прави в лабораторийката на Киро Дебило, финансирана от Хамерика против България?

ДИР, коментарат ми за напомпването на политкоректните коментари с плюсове и некоректните с минуси, беше донякъде във ваша подкрепа, да вземете мерки. Това, че ми изтрихте коментара, говори само за едно - в играта сте.

В такъв случай, защо сте позволили да има коментари и харесвания/нехаресвания? Разигравате свобода на словото ли, кого заблуждавате?

Какъв ти е проблема с това напомпване на плюсове или минуси? Ако ти пречи толкова, можеш и ти да го направиш. Не е изобщо трудно. При положение, че дирци са го направили, а не някой ентусиаст, на който му е писнало да вижда мнението си неразбрано от повечото от нас. Дирци трият, спор няма, ма малко се съмнявам, че им пука за плюсове и минуси. Ако беше така, щяха да го правят на всички теми, а това се случва в единични. Според мен е ентусиаст, който е разочарован, че е хората имат останал здрав разум в главите

Щях да съм на твоето мнение, има логика, но знаеш ли, кога за първи път имаше такива напомпвания? Когато се появяваше статия за Херо Мустафа, 99% я засипвака с лоши коментари, което е нормално. След няколко часа, обикновено в нощните часове, най-отгоре изкачаха 5-6 коментара, на обратното мнение, с рейтинг, над 100+. Това се случваше винаги, когато имаше статия за посланичката. Когато пишех за това, коментарът ми беше изтриван, често и ме блокираха.

Може и да си прав. Просто на мен не ми пука особено и не съм обръщал чак такова внимание. Дали са дирци или е някой от нас, е без никакво значение. Помпането на плюсове и минуси няма да промени мнението и нагласите на хората. Повечето вече имат инстинктивно усещане, кога ги въртят на шиш и ги манипулират и лъжат. И са доста предпазливи по чувствителни за тях теми. Трудно се доверяват. Ако искаш да противодействаш на това помпане... Научи се да пишеш скриптове на Python, да разчиташ HTML и CSS и можеш да помпаш и ти. Можеш да го постигнеш за десетина дена, при добро желание. Ако намериш 500 работещи проксита, ще можеш да добавиш 500 към плюсовете или минусите на всяко едно мнение тук. Но не мисля, че ще ди донесе някакво удовлетворение или пък полза. Те ще напомпат, ти ще напомпаш в обратната посока... На никой няма да му дреме. Когато си личи, че са напомпани, ефекта се губи. Повечето пишещи в коментарите имат представа за нагласите на всички останали тук и напомпаните минуси и плюсове веднага привличат вниманието и се забелязва. Затова казвам, че са без ефект. Явни са и по тази причина, безсмислени. Не могат да излъжат никой.

И на мен не ми пука особено. Пиша го, заради тези, които не са забелязали, да са наясно. Лошото е, ако и изборите манипулират по подобен начин.

Между другото, знам за какво говориш, явно сме с еднакви или подобни професии :)

Много разбирачи много нещо. На Ганя всичко му е ясно като бял ден. Коментира и се пени, Вирус няма ваксина има Ганя ваксина не ще! Краварите що го поробват и тая година домати няма да има защото Б52 пак пръска...

Като споменеш "Ганя" и си мислиш, че си нещо повече... А си един жалък лизач, какъвто си бил и преди 89-та.

И той е Ганьо, но наведен, с отворени бузи.

Разработен е в лаборатория. Ето нещо, което никой няма да излезе и да го каже направо: Който го изкара този вирус, стана по-прост. Не се шегувам. Хората прекарали Ковид затъпяха. Малко са тези, които с половин уста си признават "удари ме в главата".

Имам добра позната - интелектуалка, богат речник от думи, писателка, поетеса. Тя си призна в прав текст без заобикалки. Затъпях, каза, след като го преболедувах. Замислям се преди да кажа нещо, търся думата, чудя се как беше, оставам на пауза търсейки как да се изразя. Свекърът същата работа. Винаги се е горял, че може да смята на ум и то големи числа. Сега нищо. Споделя, че сякаш някой му изтрил тази способност. Не го ли напиша на хартия, не го виждам - сподели.

Остана да подпише да се разсекрети и от къде уж изтичаха щамовете на свински грип, дето от усраина минаваха през Румъния и идваха и у нас! Не ви ли прави впечатление, пе вече свински грип няма?

ДИРниците ТРИЯТ СОБСТВЕНИТЕ си заглавия. ДИРниците ЦЕНЗУРИРАТ СЕБЕ СИ. :)))

Дирниците слагат банове като за светоевно. Модерират и манипулират и вота. Щом не са ти турили бан, значи се вписваш някак в желаното клише от едната ил идругата страна.

Няма никакви тайнии за разкриване. Инфекции е имало четири месеца преди обявениия "инцидент" на животинския пазар в Ухан, където според лъжите било започнало всичко. Властите в сащо тогава направиха всичко възможно за да тушират дебата, откъде е вируса и притискаха и натихкаха всеки, който си позволяваше да задава въпроси или да изказва различно мнение. Фаучи под клетва каза, че генетично инжинерство във финансираната от него и с негова помощ лаборатория в Ухан не е извършвано. Докато ясно се разбра, че такива изследвания в лабораторията са правени. Самото финансиране се отричаше, до момента, в който вече стана ясно, че пари са наливани в лабораторията. Държавни пари. От три институции. Центъра по контрол на заболяванияна е бил изключен от обсъжданията и решенията тогава, когато става ясно, че директорът му, Р. Редфилд няма да следва установената политика или да поддържа измислената история за произход на вируса. На Фаучи и компания това не им харесва. Всички евтини третирания, средства и лекарства срещу Ковид използвани от други, съвестни и способни лекари, бяха смазани и натикани в калта и хората почти не разбраха за тях. Като витамин Д например. Във въпросната лаборатория през септември 2019 са извършени някои неща, които са достатъчно показателни. Унищожени са генетичните проби от вируса. Сменено е ръководството на лабораторията и от цивилна администрация, то става военно. И другото е, че е поискано от фирмата изградила лабораторията да подмени вентилационната ѝ система. Ясно е, че вирусът е създаден в лаборатория и пуснат или изпуснат от нея. В генетиичния му код има последователности, които няма как да възникнат в природата. И всичко това се знае. Някои неща се знаят още отпреди три години. Какво точно тайно ще разрешава Байдън с подписа си, да бъде разкрито?

едно ,водачът-вълк да направи инспекция,кои от глутницата са яли агнешко през седмицата от близката кошара...

Отново крадецът вика дръжте крадеца!!

Все едно да си признаят за 11 септември!

а подписа ли вече за резулалтите от изборите на територията или още не е решил?

Всичко е точно , нужните хора са готови за манипулацията на територията !!!!!!!!!!!!!

Какво толкова да се коментират ясни неща?! Някакъв вирус, сътворен на китайска земя с помощта на ватниците, но използван за намаляване популацията на човечеството! Това само в комунистическа страна може да се направи и разбира се със съдействието на на-голямото и единствено зло на света, фашисоидните ватници!

Явно си по глупав отколкото очаквах !!!!!!!!!!!!!!!!

Явно съдиш по себе си, но си в дълбока грешка, другарю!

Na maikati kilotite tanete ispika na nyakoya tranka

Не ти се чете , върни се в 1 клас за да научиш български !!!!!!!!!!!!!

Но с помоща на ФАЩ!

Този вурус е един вид бойно отровно вещество тествано в реални, но мирни условия. Ще бъде разсекретено, ама друг път.

и защо мнението на американците трябва да бъде миродавно, единствено и правилно в целия свят?

Виждаш какво казват хамериканците и се сещаш, че е било точно обратното :)

интересно а кой трябва да подпише за да се ртазбере за северните потоци? за южните потоци? за земетресенията в турция и сирия? .... папата ли? свети петър ли? ...

апа на територията българия остана само да бутнем паметника на съветската армия и се оправяме отвсякъде! всеки с проблемите си!

ПРЕМЕСТВАНЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Любимия САЩ на усраинците се защитава като МАТРОСОВ на амбразурата от приетия по милост усраинец в ДИР и сега "геройски" се мъчи като слага минуси за нещо което не му изнася . А бе СЛАМА УСРАИНА !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ПСИХАРЯ С-ГЕНЕРАТОРА НА ГЛАСОВЕ,ЗА:ДБ,ПП,НА МАШИННИЯ ВОТ,ТРЕНИРА С-МИНУСИ,ДОКАТО ДОДАТ ИЗБОРИТЕ! ДА НЕ ГУБИ ФОРМА! ЛОШО,ЧЕ ЩЕ СЕ БРОЯТ-РАЗПЕЧАТАНИТЕ ФИШОВЕ,НЕ ИМ МИНА-НОМЕРЪТ! СИГУРНО ЗА ТОВА Е-ИЗНЕРВЕН!